Εμένα φουλ ζωτικότητα
Έχετε κάνει σεξ μέσα σε νοσοκομείο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έχετε κάνει σεξ μέσα σε νοσοκομείο;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Μαδουραίος
- Μαδουραίος
Είσαι νοσηλεύτρια;
Απάντησα όχι αλλά με καλύπτει η απάντηση : " όχι δυστυχώς"

Δεν με έλκει καθόλου το ντεκόρ αλλά η εκφυλη προϊσταμένη

Δεν με έλκει καθόλου το ντεκόρ αλλά η εκφυλη προϊσταμένη
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Fata_Morgana
Όχι. Είσαι ασθενής;
εχω κανει κακα (ευκοιλια) στο Παπανικολαου, στο πετρινο
και σκουπιστικα με πεντοχιλιαρο
σκληρο για την σουφρα μου αλλα το εκανα
και σκουπιστικα με πεντοχιλιαρο
σκληρο για την σουφρα μου αλλα το εκανα
τι ερωτηση ειναι αυτη; δεν ειναι ολοφανερο;Fata_Morgana έγραψε: ↑23 Νοέμ 2024, 19:35Όχι. Είσαι ασθενής;

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Fata_Morgana
Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Νοέμ 2024, 20:08τι ερωτηση ειναι αυτη; δεν ειναι ολοφανερο;

-
Beria έγραψε: ↑22 Νοέμ 2024, 22:34Αν την ώρα που σε εξέταζε έφερε και τα δύο της χέρια μπροστά στα μάτια σου και είπε "κοίτα, χωρίς χέρια", μετράειkongrosian έγραψε: ↑22 Νοέμ 2024, 22:32μου έχει εξετάσει, με το δάχτυλό της, τον προστάτη, μια ουρολόγος. δεν ξέρω αν μετράει.

Γω 3 μέρες όταν νοσηλεύτηκα ,δε μπορούσα να χέσω,ούτε να σκεφτώ για σεξ. Τόσο υπέρκαυλοι είστε;
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ακομη και αν ισχυε το αφηγημα σου με καθιστα τον πιο καταλληλο ως ανιχνευτη φιδοιστοριωνChupacabra έγραψε: ↑22 Νοέμ 2024, 22:23O μεγαλύτερος φιδέμπορας του φόρουμ
κατηγορεί άλλους ως φιδέμπορες τα
ύστερα του κόσμου.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση «Έφυγε» 28χρονος, τον μετέφεραν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο
από Frappezitis » 01 Ιουν 2023, 07:09 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 678 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
01 Ιουν 2023, 23:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
- 29 Απαντήσεις
- 1558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jason0
23 Ιαν 2025, 17:30
-
-
Νέα δημοσίευση Στο νοσοκομείο ο Κλάους Σβάμπ?
από Kauldron » 15 Απρ 2024, 14:54 » σε Διεθνής πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 497 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
18 Απρ 2024, 20:54
-