συγνω΄μη δεν κατάλαβα τι εννοείς.Αχθος Αρουρης έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 11:06αχαχαχαχα ........Dorian έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 10:30
Από το κόμμα λατινοπούλου αν και δεν τους συμπαθώ, βρέθηκαν τα στοιχεία που ειχα από περιέργεια βρει ακριβώς σε συζητήσεις πριν κανένα εξάμηνο, και δεν μπορεί κανένας από τους δαιμόνιους δημοσιογράφους να κουνήσει τον κώλο του να τα βρει. Τα παιδιά στην Ελλα΄δα σε ιδρύματα είναι περίπου 700 και προς υιοθεσία 149 (αυτό δεν ξέρω που το βρήκε) και οι αιτήσεις 2500. Άρα γαμος=> υιοθεσία=> απαίτηση για εισαγωγή παιδιών από φτωχές χώρες. Και όποιος διαφωνεί θα παρουσιάζεται ως τερας. Ακόμα η νουδου ξεδιάντροπα χρησιμοποίησε ως επιχείρημα τα ορφανά παιδιά για να δικαιολογήσει το νομο της.
βρε και με κανενα παιδι προς υιοθεσια,
αυτοι δεν θα παψουν να θυσιαζονται .....
.... (διαβαζε να θυσιαζουν) ..........
Η κυβερνηση φερνει τη τεκνοθεσια στα ομοφυλα ζευγαρια
Re: Η κυβερνηση φερνει τη τεκνοθεσια στα ομοφυλα ζευγαρια
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Κι αυτό τι σημαίνει; Ότι υπάρχουν όντως πολλά "διαθέσιμα" παιδιά που η τεκνοθεσία από λοατκι θα τα σώσει; Αυτό το κλισέ παίζει εδώ και χρόνια, αυτό χρησιμοποιούν και οι βουλευτές που ψήφισαν υπέρ.Dorian έγραψε: ↑26 Φεβ 2024, 10:37το κόμμα σου μόλις το χρησιμοποιησε στη βουλή και σε ΜΜΕ. τωρα τι ακατάληπτα είναι αυτά που λες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 11:30Σαφώς και στέκουν. Ήδη έχουν παίξει δύο διερευνήσεις προ εξαμήνου. Η δική σου και του άχθους.Dorian έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 11:26
H ND το χρησιμοποίησε μολις για να δικαιολογήσει και κανένα ΜΜΕ δεν το διερεύνησε, και εδώ και πολλά χρόνια το χρησιμοποιούν ως επιχείρημα προοδευτικοί. Δεν στέκουν αυτά που λες ότι είναι κοινή γνωση. Από περιέργεια πριν κανένα εξάμηνο το είχα ψάξει διαδικτυακά με αφορμή συζήτηση εδώ μεσα και ειχα βρει παρόμοια..
Αλλά θα επαναλάβω ότι δεν ήταν κοινό μυστικό εδώ και ΠΟΛΛΑ χρόνια.
Της τεκνοθεσίας τα επιμορφωτικά εξάμηνα, με λίγα λόγια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Αχθος Αρουρης
- Phorum.gr user: Αχθος Αρουρης
εκανα ενα ειρωνικο σχολιο για τους φαρισαιουςDorian έγραψε: ↑26 Φεβ 2024, 10:38συγνω΄μη δεν κατάλαβα τι εννοείς.Αχθος Αρουρης έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 11:06αχαχαχαχα ........Dorian έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 10:30
Από το κόμμα λατινοπούλου αν και δεν τους συμπαθώ, βρέθηκαν τα στοιχεία που ειχα από περιέργεια βρει ακριβώς σε συζητήσεις πριν κανένα εξάμηνο, και δεν μπορεί κανένας από τους δαιμόνιους δημοσιογράφους να κουνήσει τον κώλο του να τα βρει. Τα παιδιά στην Ελλα΄δα σε ιδρύματα είναι περίπου 700 και προς υιοθεσία 149 (αυτό δεν ξέρω που το βρήκε) και οι αιτήσεις 2500. Άρα γαμος=> υιοθεσία=> απαίτηση για εισαγωγή παιδιών από φτωχές χώρες. Και όποιος διαφωνεί θα παρουσιάζεται ως τερας. Ακόμα η νουδου ξεδιάντροπα χρησιμοποίησε ως επιχείρημα τα ορφανά παιδιά για να δικαιολογήσει το νομο της.
βρε και με κανενα παιδι προς υιοθεσια,
αυτοι δεν θα παψουν να θυσιαζονται .....
.... (διαβαζε να θυσιαζουν) ..........
πολιτικους ΟΛΩΝ των παραταξεων ..........
αυτοι οι πολιτικοι φαρισαιοι που κοπτονται, κτυπουν το στηθος τους
και την κεφαλην τους με τα χερια τους μπροστα στις καμερες
για τα 149 δυστυχισμενα ορφανα παιδια .........
....θα χτυπιοταν για να τους δουν ποσο σκεφτονται το καλο
της ανθρωποτητος, ακομη και αν δεν υπηρχαν ορφανα παιδια,
θα θυσιαζοταν για τα δικαιωματα του ανθρωπου ακομη και
αν δεν υπηρχε κανενας ανθρωπος (αξιος να λεγεται ανθρωπος) ......
οπως καταλαβαινεις με ενα ειρωνικο σχολιο αντιμετωπιζεις
το παραλογο δια του παραλογοτερου, το βλακωδες δια του
βλακωδεστερου ........
στην ουσια αυτο που κανουν ειναι οτι θυσιαζουν (χρησιμοποιουν)
τα 149 ορφανα παιδια για να επιβαλουν ενα παραλογο νομο ή οπως
το λες κομψα διατυπωμενο <<για να δικαιολογησουν τον νομο>>........
............................... .............. ................
το βλεπες;
το παιξες;
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Κασσελάκης και Τάιλερ: Αγόρασαν σπίτι στο Κολωνάκι θα παντρευτούν και στην Ελλάδα το καλοκαίρι και δηλώνουν έτοιμοι να μεγαλώσουν την οικογένεια τους.
Θα παντρευτούν σε όλες τις χώρες, στις οποίες επιτρέπεται ο γάμος ομοφυλόφιλων.
Θα παντρευτούν σε όλες τις χώρες, στις οποίες επιτρέπεται ο γάμος ομοφυλόφιλων.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
05.09.2024
Φ. Μεταξόπουλος για ομοφυλόφιλους: «Καλύτερα ένα παιδί να μεγαλώσει σε ίδρυμα παρά μαζί τους – Είναι έγκλημα».
«Αν με είχαν δώσει σε ένα ομόφυλο ζευγάρι, όταν έφτανα στην ηλικία που καταλάβαινα, θα προσπαθούσα να βρω ένα πιστόλι και να τους σκοτώσω».

Ο Φώτης Μεταξόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, μιλώντας για την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια ανέφερε πως καλύτερα είναι ένα παιδί να μεγαλώσει σε ίδρυμα παρά μαζί τους, και πώς «είναι έγκλημα» να μεγαλώνουν ανάμεσα σε δυο μπαμπάδες ή δυο μαμάδες.
Ο γνωστός χορογράφος και χορευτής, τόνισε πώς «το να παντρευτούν ομοφυλόφιλοι δεν με ενδιαφέρει καθόλου, ας παντρευτούν και δυο και τρεις μαζί. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι πως παίρνουν ένα μωρό χωρίς να το ρωτήσουν και το βάζουν να μεγαλώνει ανάμεσα σε δυο μπαμπάδες ή δυο μαμάδες. Αυτό είναι έγκλημα».
«Για μένα είναι καλύτερο να μεγαλώσει σε ένα ίδρυμα, από το να μεγαλώσει από ομόφυλα ζευγάρια. Η κατάσταση του ανθρώπου είναι να μεγαλώνει με μάνα και πατέρα.
Εγώ 5 χρονών έχασα τη μητέρα μου και αν με είχαν δώσει σε ένα ομόφυλο ζευγάρι, όταν έφτανα στην ηλικία που καταλάβαινα, θα προσπαθούσα να βρω ένα πιστόλι και να τους σκοτώσω. Δεν αντέχεται κάτι τέτοιο», τονίζει ο χορογράφος.
«Εμένα οι ανώμαλοι δεν με πλησίασαν, γιατί ήξεραν ποιος είμαι και τι έχω πει. Στην εποχή μας το πόσο καλλιτέχνες μεγάλοι ήμασταν, μας μετρούσαν με το βάρος. Εδώ σήμερα δεν μετράνε με το βάρος, αλλά με το… βάθος. Έκανε με κάποιους που ήταν περισσότερο άντρες από άντρες.
Δεν διαφήμιζαν την ανωμαλία τους», επισημαίνει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Φώτης Μεταξόπουλος.
https://www.pronews.gr/lifestyle/celebr ... i-egklima/
Φ. Μεταξόπουλος για ομοφυλόφιλους: «Καλύτερα ένα παιδί να μεγαλώσει σε ίδρυμα παρά μαζί τους – Είναι έγκλημα».
«Αν με είχαν δώσει σε ένα ομόφυλο ζευγάρι, όταν έφτανα στην ηλικία που καταλάβαινα, θα προσπαθούσα να βρω ένα πιστόλι και να τους σκοτώσω».

Ο Φώτης Μεταξόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, μιλώντας για την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια ανέφερε πως καλύτερα είναι ένα παιδί να μεγαλώσει σε ίδρυμα παρά μαζί τους, και πώς «είναι έγκλημα» να μεγαλώνουν ανάμεσα σε δυο μπαμπάδες ή δυο μαμάδες.
Ο γνωστός χορογράφος και χορευτής, τόνισε πώς «το να παντρευτούν ομοφυλόφιλοι δεν με ενδιαφέρει καθόλου, ας παντρευτούν και δυο και τρεις μαζί. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι πως παίρνουν ένα μωρό χωρίς να το ρωτήσουν και το βάζουν να μεγαλώνει ανάμεσα σε δυο μπαμπάδες ή δυο μαμάδες. Αυτό είναι έγκλημα».
«Για μένα είναι καλύτερο να μεγαλώσει σε ένα ίδρυμα, από το να μεγαλώσει από ομόφυλα ζευγάρια. Η κατάσταση του ανθρώπου είναι να μεγαλώνει με μάνα και πατέρα.
Εγώ 5 χρονών έχασα τη μητέρα μου και αν με είχαν δώσει σε ένα ομόφυλο ζευγάρι, όταν έφτανα στην ηλικία που καταλάβαινα, θα προσπαθούσα να βρω ένα πιστόλι και να τους σκοτώσω. Δεν αντέχεται κάτι τέτοιο», τονίζει ο χορογράφος.
«Εμένα οι ανώμαλοι δεν με πλησίασαν, γιατί ήξεραν ποιος είμαι και τι έχω πει. Στην εποχή μας το πόσο καλλιτέχνες μεγάλοι ήμασταν, μας μετρούσαν με το βάρος. Εδώ σήμερα δεν μετράνε με το βάρος, αλλά με το… βάθος. Έκανε με κάποιους που ήταν περισσότερο άντρες από άντρες.
Δεν διαφήμιζαν την ανωμαλία τους», επισημαίνει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Φώτης Μεταξόπουλος.
https://www.pronews.gr/lifestyle/celebr ... i-egklima/
Ποτέ πριν σε κανέναν ανθρώπινο πολιτισμό και σε καμία απολύτως περίοδο της ιστορίας δεν θεσμοθετήθηκε τέτοιο πράγμα.Αυτο μην ξεχνάμε.Ο Μητσοτάκης πέρασε ένα νόμο που δεν ενέκρινε η κοινωνία (παραμένει από ντους πιο δημοφιλείς νόμους που ψηφίστηκαν στα 50 χρόνια μεταπολίτευσης) και πρέπει οι πατριωτικές δυνάμεις να στοχεύουμε στην ανάκληση του.Libre arbitre έγραψε: ↑14 Ιαν 2024, 10:29Ούτε στον Μεσαίωνα δεν θεσμοθετήθηκε γάμος ομοφυλοφίλων. Μην το ξεχνάμε αυτό.

-
Στην ρωμη για περίπου 1 αιώνα υπήρχε γάμος πουστηδων και ο Πλάτωνας στους νόμους λέει ότι ο μύθος του Γανυμηδη ήταν εφεύρεση των κρητών όταν υιοθέτησαν θεσμους για τα πουστρηλικια , τους κατηγορεί μάλιστα για αυτό.Animal έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 09:53Ποτέ πριν σε κανέναν ανθρώπινο πολιτισμό και σε καμία απολύτως περίοδο της ιστορίας δεν θεσμοθετήθηκε τέτοιο πράγμα.Αυτο μην ξεχνάμε.Ο Μητσοτάκης πέρασε ένα νόμο που δεν ενέκρινε η κοινωνία (παραμένει από ντους πιο δημοφιλείς νόμους που ψηφίστηκαν στα 50 χρόνια μεταπολίτευσης) και πρέπει οι πατριωτικές δυνάμεις να στοχεύουμε στην ανάκληση του.Libre arbitre έγραψε: ↑14 Ιαν 2024, 10:29Ούτε στον Μεσαίωνα δεν θεσμοθετήθηκε γάμος ομοφυλοφίλων. Μην το ξεχνάμε αυτό.![]()
Αλλά ναι αυτή η μαλάκια δεν μακροβμερευσε πουθενά
- Rocco Siffredi
Που το διάβασες αυτό;
-
Είναι 2 αυτοκράτορες που παντρεύτηκαν άντρα. Επίσης ο κώδικας του Θεοδοσίου το έκανε παράνομο οπότε πριν δεν ήταν και για να ασχολήθηκε ο νομοθέτης πάει να πει ότι γινόταν
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ο.Κ boomer...Animal έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 09:53Ποτέ πριν σε κανέναν ανθρώπινο πολιτισμό και σε καμία απολύτως περίοδο της ιστορίας δεν θεσμοθετήθηκε τέτοιο πράγμα.Αυτο μην ξεχνάμε.Ο Μητσοτάκης πέρασε ένα νόμο που δεν ενέκρινε η κοινωνία (παραμένει από ντους πιο δημοφιλείς νόμους που ψηφίστηκαν στα 50 χρόνια μεταπολίτευσης) και πρέπει οι πατριωτικές δυνάμεις να στοχεύουμε στην ανάκληση του.Libre arbitre έγραψε: ↑14 Ιαν 2024, 10:29Ούτε στον Μεσαίωνα δεν θεσμοθετήθηκε γάμος ομοφυλοφίλων. Μην το ξεχνάμε αυτό.
https://www.vradini.gr/kosmos/o-tramp-d ... on/627108/
...

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Ο γιός μου είναι δημοτικό κ παρότι είμαι ο βιολογικός του πατέρας ήδη ακούει κουλά στο σχολείο το παιδί για τον άντρα μου κτλ.
Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα ως κοινωνία αλλά πάμε προς τη σωστή κατεύθυνση
Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα ως κοινωνία αλλά πάμε προς τη σωστή κατεύθυνση
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
.
Το τελευταίο γκάλοπ
https://neoskosmos.com/el/2024/01/27/ne ... knothesia/
https://www.skaikritis.gr/gkalop-marc-5 ... -zevgaria/
...
Το τελευταίο γκάλοπ
...Ποσοστό 62% είναι θετικό με μόνο 36% να διαφωνεί, στοιχείο που δείχνει ότι ο γάμος των ομόφυλων είναι κάτι το αποδεκτό πια
https://www.skaikritis.gr/gkalop-marc-5 ... -zevgaria/
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 25 Νοέμ 2024, 11:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Ορθοδοξη χώρα από τα lidlLibre arbitre έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 11:54.
Το τελευταίο γκάλοπ
...

Αλλή μια απόδειξη πως η ηθική των ανθρώπων αλλάζει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2694 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
31 Ιαν 2024, 09:12
-
-
Νέα δημοσίευση Πάπας Φραγκίσκος: Η Καθολική Εκκλησία θα μπορούσε να ευλογήσει ομόφυλα ζευγάρια
από Ίακχος » 04 Οκτ 2023, 09:45 » σε Θρησκειολογία - 73 Απαντήσεις
- 2947 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
11 Νοέμ 2023, 17:47
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
27 Ιαν 2024, 17:42
-
-
Νέα δημοσίευση Τέλος στην απόκτηση παιδιού από ομόφυλα ζευγάρια μέσω παρένθετης μητέρας
από Unique » 02 Απρ 2025, 04:20 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 108 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nantia114
02 Απρ 2025, 16:11
-