Αυτό με την ρουμάνα το πιστεύει κόσμος δηλαδή;Befaios έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 16:31Σοβαρά τώρα κύριε δογματιστή...; Και που τα ήξερε αυτά ο Ευαγγελιστής στην εποχή του και την ίδια στιγμή ο Όργουελ θεωρείται απίστευτα μπροστά για την εποχή του;
https://dimpenews.com/2023/07/14/wef-θα ... dc-εάν-θέ/
WEF: θα πάρετε υποδόρια τσιπ CBDC εάν θέλετε να συμμετέχετε στην κοινωνία!
Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δήλωσε ότι στο εγγύς μέλλον σε όλους τους πολίτες θα χρειαστεί να εμφυτευθεί ένα μικροτσίπ CBDC ώστε να μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να κάνουν βασικά πράγματα όπως η αγορά τροφής και νερού.Καπετάν Μιχάλης έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 10:50Δεν έχω διαβάσει το σχετικό άρθρο, αλλά δεν είναι αρκετά σημαντικό σε μια θεωρία συνωμοσίας να παρουσιάσεις και το σχετικό όφελος από το βασικό premise της θεωρίας; Δηλαδή, ποιο είναι το όφελος ή ποιος επωφελείται γενικά από αυτή την ιστορία;
Η ιστορία της Ρουμάνας μοναχής Χερουβειμίας δείχνει πολλά:
https://www.vimaorthodoxias.gr/peri-zoi ... pisti-tis/
(Αποσπάσματα)
.......έλαβε μια υποτροφία από το ίδρυμα Σόρος,για ένα μάστερ στο CEU(Central European University) της Βουδαπέστης........
Το συμπέρασμα της ήταν ότι μια κριτική έκδοση της Ερμηνείας της Γένεσης θα αποδείκνυε τις αυθαίρετες προσθήκες των Ιησουιτών..........
Επρεπε να αποδείξει ότι οι Αγιοι Πατέρες στην ερμηνεία της Γένεσεως στηρήχθηκαν στον Ωριγένη.Η Σβετλάνα άρχισε να μελετά χωρίς να έχει καταλαβεί αρχικά τι σκοπό είχαν..........
Οσο διαβαζε τόσο καταλάβαινε ότι οι Αγιοι Πατερες όχι μόνο δεν ακολουθησαν τις θέσεις του Ωριγένη, αλλά ένας από τους λόγους που τα έγραψαν ήταν για να καταπολεμήσουν τις αιρετικές θέσεις του Ωριγένη...........
παιρνοντας πληροφορίες για τους καθηγητές της έμαθε ότι οι πιο πολλοί από αυτούς ήταν Έβραιοι.......
Όταν ανακοίνωσε το πόρισμα της έρευνας της είπαν:’’Οχι,διάβασέ το άλλη μία φορά,δεν είναι έτσι,ξανασκέψου το.Εμείς σε πληρώνουμε για να αποδείξεις κάτι και εσύ πρέπει να το κάνεις......
Επειδή δεν αισθανόνταν καλά επισκέφθηκε έναν γιατρό για εξετάσεις.Εκει διαπίστωσε ότι είχε καρκίνο του δέρματος με γρήγορη εξάπλωση,στην αριστερη ωμοπλάτη.Την είχαν ακτινοβολήσει.(σημ. π.Γεωρ.. Είχαν τοποθετήσει δηλαδή έναν μηχανισμό που εκπέμπει δέσμη ακτινοβολίας σε κάποιο μερος που σύχναζε και περνουσε πολλές ώρες.π.χ το γραφείο της και η ακτινοβολία έπεφτε πάνω της,στην προκειμένη περίπτωση στην αριστερή ομωπλάτη.Μ΄αυτόν τον τρόπο και οι κομμουνιστες του Τσαουσέσκου είχαν «φάει» πολλούς.Είναι χαρακτηριστικο ότι ο Τσαουσέσκου είχε πάντα μαζί του ανιχνευτη ακτινοβολίας).........
Η αδελφή Χερουβειμία μας διηγούνταν ότι είχαν φύγει από το CEU για τον ίδιο λόγο,καρκίνο του δέρματος,ενας φοιτητής από τη Βουλγαρία,ένας από τη Γεωργία και ένας από της Η.Π.Α.
Αλλά και η θεωρεία των πιθηκάνθρωπων που είναι απάτη:
https://hristospanagia.blogspot.com/201 ... _7518.html
(Αποσπάσματα)
........οι περισσότεροι τύποι προϊστορικών ανθρώπων αναπαράγονται με βάση μερικά κομμάτια οστών, ίσως ένα μέρος του κρανίου και λίγα δόντια. Ο Άνθρωπος της Χαϊδελβέργης, για παράδειγμα, είναι γνωστός μόνο από ένα οστό σιαγόνας........
Σε κανέναν άλλο επιστημονικό τομέα οι απόψεις μεταξύ των επιστημόνων δε διαφέρουν τόσο πολύ. Κάθε παλαιο-ανθρωπολόγος που ασχολείται με την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους έχει μία διαφορετική θεωρία για το οικογενειακό δέντρο του ανθρώπου.......
Πρέπει να επισημάνουμε ότι εκτός από τον Αυστραλοπίθηκο που ανήκει στο είδος των πιθήκων, οι άλλοι δύο τύποι είναι ποικιλίες του ανθρώπινου είδους. Έτσι, ο άνθρωπος του Νεάντερταλ έχει επαναταξινομηθεί ως Χόμο Σάπιενς, πλήρες ανθρώπινο όν. Υπάρχουν μελέτες που δείχνουν ότι και σημερινοί άνθρωποι έχουν δομή οστών ταυτόσημη με εκείνη του Νεάντερταλ...........
Το πρόβλημα, παραδέχονται οι εξελικτικοί, βρίσκεται στο γεγονός ότι επειδή ο Νεάντερταλ υποτέθηκε πρωτόγονος, αναπαραστάθηκε ως πρωτόγονος, δηλ. με πρωτόγονα χαρακτηριστικά. Ήταν λοιπόν η αναπαράσταση που δημιούργησε την εικόνα του "πρωτόγονου ανθρώπου" που μας έχει μείνει! Και πάνω σ' αυτήν την ανέντιμη τακτική οικοδομήθηκε η υπόθεση της Εξέλιξης — γιατί τελικά περί υπόθεσης πρόκειται, όχι περί αποδειγμένης θεωρίας..........
Στέφεν Χώκινγκ: Αληθινός ή Σωσίας;
Re: Στέφεν Χώκινγκ: Αληθινός ή Σωσίας;
Δεν φταίω εγώ ρε μάναμ', οι Ολύμπιοι τα κανονίζουν. Τεσπά, υπολόγιζε Μεγαλέξαντρο, Τζάκσον, πριγκίπισσα Νταϊάνα και J.F.K.Jr. Κάτι πήρε τ' αυτί μου για τον Έλβις αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο. Ά ναι, μην το ξεχάσω! Την προεδρική σουίτα για τον ρίαλ Δονάλτιο, γιατί αυτός πού 'ναι 'δω είναι κλώνος.Ασέβαστος έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 14:07θα στειλεις καμμια φορα το crewlist, η ενα ενα θ αμας τα λες. να ξερω να πω στον εφοδιασμο τι να φερει.Ναύτης έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 12:41Θα είναι και η πριγκίπισσα Νταϊάνα μαζί. Απλώς το λέω.enterprise-psi έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 12:28
Ο Μάικλ Τζάκσον κάνει moon walk στην γέφυρα διαστημοπλοίου και ο μέγας Αλέξανδρος τον κοιτάει, να θυμηθώ να το βάλω σε κάποιο AI
Σωραίος! Πίσω Δρακονιανοί και σας φάγαμε!enterprise-psi έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 17:11Ναύτης έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 12:41Θα είναι και η πριγκίπισσα Νταϊάνα μαζί. Απλώς το λέω.enterprise-psi έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 12:28
Ο Μάικλ Τζάκσον κάνει moon walk στην γέφυρα διαστημοπλοίου και ο μέγας Αλέξανδρος τον κοιτάει, να θυμηθώ να το βάλω σε κάποιο AI
Θα κατακτήσει τον κόσμο το ΑΙ και μαλακίες
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Μεγάλο θέμα είναι τα χέρια και τα δόντια. Και το πρόσωπο φυσικά.Otto Weininger έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 14:16τα αυτιά πάντως είναι ένα θέμα. τουλάχιστον στις φωτό που είδα στα άρθρα.
- Otto Weininger
Τα αυτιά, αν υποθέσουμε ότι οι φωτο ειναι κανονικές, είναι το θέμα.Καβαλάρης έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 22:15Μεγάλο θέμα είναι τα χέρια και τα δόντια. Και το πρόσωπο φυσικά.Otto Weininger έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 14:16τα αυτιά πάντως είναι ένα θέμα. τουλάχιστον στις φωτό που είδα στα άρθρα.
Γιατί μιλάμε για εντελώς διαφορετικά αυτιά. Ειδικά στον λοβό που δεν έχει κανένα λόγο να παραμορφωθεί.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Ναι, η ALS αλλάζει δραστικά τον άνθρωπο. Στην δεύτερη ερώτησή σου, το 1963 ήταν ελάχιστα πράγματα γνωστά για την νόσο και ακόμη λιγότερα για την θεραπεία. Ο Χόκινγκ ήταν case study και έκτοτε πολλά πράγματα έχουν βελτιωθεί.Καβαλάρης έγραψε: ↑24 Νοέμ 2024, 19:49Όταν κάποια στιγμή βρήκα κατά τύχη το εν λόγω άρθρο τότε κατάλαβα ότι δεν ήταν ιδέα μου. Βλέποντας όλες τις φωτογραφίες μαζί είναι σαφές ότι αυτός ο τύπος δεν έμοιαζε καθόλου με τον Χώκινγκ.
Και φυσικά δεν είναι μόνον οι φωτογραφίες. Δύο χρόνια ζωής έδιναν στον Χώκινγκ οι γιατροί το 1963. Πόσο πιθανό είναι να έζησε μισό και πλέον αιώνα;
Έχω ξαναπεί ότι έχω ξάδερφο με ALS. Ήταν κανονικότατος και υγιής μέχρι τα 20κάτι του, έπαιζε και μπάλα για χρόνια. Παντρεύτηκε, έκανε παιδί και κάποια στιγμή το 2009, αν δεν κάνω λάθος, διαγνώστηκε με ALS. Περιττό να πω ότι ζει ακόμη, αν και έχει αλλάξει τελείως η εμφάνισή του, αφού πλέον δεν μπορεί να κινήσει παρά μόνο τα μάτια του και επικοινωνεί με υπολογιστή και πρόγραμμα που βασίστηκε σ' αυτό του Χόκινγκ.
Οπότε ναι, μπορεί κάποιος να επιβιώσει πολλά χρόνια μετά την διάγνωση, ειδικά αν έχει τα λεφτά και την φήμη σουπερστάρ επιστήμονα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εγώ ακόμα θέλω να ξέρω τι έλεγε ο Χόκινγκ και τον φιμώσανε. Δεν ξέρει κανείς να μου πεί;
- hellegennes
Δεν έχεις ιδέα πόσο αλλάζει ειδικά το πρόσωπο. Άλλο ένα νήμα που λες μαλακίες από τον κώλο σου.Otto Weininger έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 22:32Τα αυτιά, αν υποθέσουμε ότι οι φωτο ειναι κανονικές, είναι το θέμα.
Γιατί μιλάμε για εντελώς διαφορετικά αυτιά. Ειδικά στον λοβό που δεν έχει κανένα λόγο να παραμορφωθεί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
στο μπακάλικο έγινες εξπέρ στους λοβούς αυτιών ή ήταν μάθημα επιλογής των πολιτικών μηχανικών εκεί που πήγες;hellegennes έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 23:47Δεν έχεις ιδέα πόσο αλλάζει ειδικά το πρόσωπο. Άλλο ένα νήμα που λες μαλακίες από τον κώλο σου.Otto Weininger έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 22:32Τα αυτιά, αν υποθέσουμε ότι οι φωτο ειναι κανονικές, είναι το θέμα.
ρε μλκ το επαγγελμα σου εχει να κανει με ιατρικη (εμμεσα εστω)Otto Weininger έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 23:55στο μπακάλικο έγινες εξπέρ στους λοβούς αυτιών ή ήταν μάθημα επιλογής των πολιτικών μηχανικών εκεί που πήγες;hellegennes έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 23:47Δεν έχεις ιδέα πόσο αλλάζει ειδικά το πρόσωπο. Άλλο ένα νήμα που λες μαλακίες από τον κώλο σου.Otto Weininger έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 22:32Τα αυτιά, αν υποθέσουμε ότι οι φωτο ειναι κανονικές, είναι το θέμα.
ποιος λοβος, εδω αλλαζει ολοκληρος ο ανρωπος
και εχω προσωπικα παραδειγματα την μανα μου
καθεστε και ασχοληστε ρε μλκς με την καθε παπαρια του γνωστου αρνητη του Ολοκαυτωματος
- Otto Weininger
το attached earlobe δεν γίνεται να αλλάξει γιατί έχει να κάνει με την δομή των ιστών και αυτό δεν αλλάζει χωρίς να παρέμβει κάποιος.Zundapp έγραψε: ↑26 Νοέμ 2024, 00:52ρε μλκ το επαγγελμα σου εχει να κανει με ιατρικη (εμμεσα εστω)Otto Weininger έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 23:55στο μπακάλικο έγινες εξπέρ στους λοβούς αυτιών ή ήταν μάθημα επιλογής των πολιτικών μηχανικών εκεί που πήγες;hellegennes έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 23:47
Δεν έχεις ιδέα πόσο αλλάζει ειδικά το πρόσωπο. Άλλο ένα νήμα που λες μαλακίες από τον κώλο σου.
καθεστε και ασχοληστε ρε μλκς με την καθε παπαρια του γνωστου αρνητη του Ολοκαυτωματος
γιαυτό το τόνισα. από κει και πέρα μπορεί να μου φάνηκε λάθος ή γωνία της φωτογραφίας να ξεγελάει και να μην είναι κολλημένος.
αλλά το τι αλλάζει (από μόνο του) στον άνθρωπο είναι συγκεκριμένο.
αυτο το οποιο εχω ουλοποιει (πως σκατα γραφεται) τους πνευμονες μου, τον ιστο τουςOtto Weininger έγραψε: ↑26 Νοέμ 2024, 01:18το attached earlobe δεν γίνεται να αλλάξει γιατί έχει να κάνει με την δομή των ιστών και αυτό δεν αλλάζει χωρίς να παρέμβει κάποιος.Zundapp έγραψε: ↑26 Νοέμ 2024, 00:52ρε μλκ το επαγγελμα σου εχει να κανει με ιατρικη (εμμεσα εστω)Otto Weininger έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 23:55
στο μπακάλικο έγινες εξπέρ στους λοβούς αυτιών ή ήταν μάθημα επιλογής των πολιτικών μηχανικών εκεί που πήγες;
γιαυτό το τόνισα. από κει και πέρα μπορεί να μου φάνηκε λάθος ή γωνία της φωτογραφίας να ξεγελάει και να μην είναι κολλημένος.
αλλά το τι αλλάζει (από μόνο του) στον άνθρωπο είναι συγκεκριμένο.
και ο λοβος θα αλλαξει και τριτο αρχιδι θα βγαλει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πάλι αληθινός βγήκε ο Τζήμερος και εδώ.
από Unique » 07 Απρ 2025, 15:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 88 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
07 Απρ 2025, 15:09
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 789 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
27 Μαρ 2024, 21:42