"Η κόρη σας είχε ένα τροχαίο ατύχημα": Η γνωστή απάτη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: "Η κόρη σας είχε ένα τροχαίο ατύχημα": Η γνωστή απάτη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 26 Νοέμ 2024, 18:03

GoBack έγραψε:
26 Νοέμ 2024, 17:32
Nandros έγραψε:
18 Νοέμ 2024, 19:55
GoBack έγραψε:
14 Νοέμ 2024, 20:41
Απο το να παιρνουν τηλεφωνο η βολτον η ελπεντισον και η κοσμοτε προτιμω αυτους.
Έχεις ακούσει για το Μητρώο του ΄Άρθρου 11 ?
.
Ευχαριστω φιλε,χθες το εκανα σημερα με πηραν τηλεφωνο απο τον οτε να αναβαθμισω το ιντερνετ
Garcia έγραψε:
26 Νοέμ 2024, 17:33
Το Μητρωο αρθρου 11 ειναι μια μπουρδα και μιση,δεν κανει τιποτε.
Οι διάφοροι τηλεπωλητές είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο να παρακολουθούν και να ενημερώνονται από τους κατάλογους των παρόχων για το άρθρο 11.
Χρειάζεται κάποιος χρόνος (μήνας?) μέχρι να γίνει αυτό.
Εγώ πάντως βρήκα την ησυχία μου σε σχέση με το πριν.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 26 Νοέμ 2024, 19:03

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2024
Καλλιθέα: Συνελήφθη 75χρονη για τηλεφωνικές απάτες – «Μου ζήτησε 150.000 ευρώ για τροχαίο που δήθεν προκάλεσε η κόρη μου».

Εικόνα

Νέα απάτη με θύμα μια ηλικιωμένη στην Καλλιθέα, από την οποία 75χρονη με καταγωγή από την Βουλγαρία προσπάθησε να αποσπάσει 150.000 ευρώ, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Η γυναίκα μίλησε στο Star και περιέγραψε την λαχτάρα που έζησε εκείνη και η οικογένειά της.

Συγκεκριμένα, η 75χρονη από την Βουλγαρία, εξαπάτησε την 65χρονη, λέγοντας ότι η κόρη της έχει σκοτώσει ένα ανήλικο αγόρι και προσποιούμενη την αστυνομικό, της ζήτησε 150.000 ευρώ για να θάψει την υπόθεση.

Το θύμα απάτης δήλωσε:
«”Έπαθα ατύχημα, τράκαρα” μου είπε. “Ποιος είναι” λέω εγώ, “η κόρη σου” μου απαντάει.
Λέω: “πως έγινε, τι έγινε;”. Μου λέει “δεν ρωτάτε ποιον χτύπησε”. “Ποιον χτύπησε;” ρωτάω.
“Ένα παιδί χτύπησε, το σκότωσε. Η κόρη σας πάει να αυτοκτονήσει, εγώ θέλω να την βοηθήσω, θα πούμε πως δεν ξέρουμε ποιος το έκανε και οι γονείς να αποσύρουν την μήνυση που είναι οι μοναδικοί μάρτυρες και θέλουν 150.000” μου είπε» ανέφερε η 65χρονη.

Το θύμα, πείστηκε και τελικά ακολούθησε τις οδηγίες της «μαϊμού» αστυνομικού, η οποία συνεχώς της ζητούσε εχεμύθεια.

«Πάω εγώ στην Αγίου Κωνσταντίνου και αφήνω τα χρήματα. Μπαίνοντας στο ταξί είδα που κατέβηκε μια γυναίκα και τα πήρε αμέσως», ανέφερε το θύμα.

Όταν το θύμα κάλεσε στο κινητό την κόρη της, τότε αντιλήφθηκε την απάτη και έστησε την δική της παγίδα στην 75χρονη.

Τελικώς, έξω από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στην Καλλιθέα, όπου η 75χρονη έχει ζητήσει από το θύμα να της φέρει τα λεφτά μέσα σε σακούλα, μόλις την είδαν να εμφανίζεται, την συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Δείτε το βίντεο:
https://www.enikos.gr/society/kallithea ... o/2269050/
https://www.star.gr/eidiseis/ellada/674 ... kes-apates

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 26 Νοέμ 2024, 19:22

Nandros έγραψε:
26 Νοέμ 2024, 18:03
GoBack έγραψε:
Nandros έγραψε:

.
Ευχαριστω φιλε,χθες το εκανα σημερα με πηραν τηλεφωνο απο τον οτε να αναβαθμισω το ιντερνετ
Garcia έγραψε:
Οι διάφοροι τηλεπωλητές είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο να παρακολουθούν και να ενημερώνονται από τους κατάλογους των παρόχων για το άρθρο 11.
.
Το θεμα ειναι οτι με πηρε τηλεπωλητης του παροχου,σαν να μου λενε κατουραμε στην αιτηση σου και στο μητρωο :102:
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 26 Νοέμ 2024, 19:26

The Rebel έγραψε:
26 Νοέμ 2024, 19:03
Καλλιθέα: Συνελήφθη 75χρονη για τηλεφωνικές απάτες – «Μου ζήτησε 150.000 ευρώ για τροχαίο που δήθεν προκάλεσε η κόρη μου».

Εικόνα

Νέα απάτη με θύμα μια ηλικιωμένη στην Καλλιθέα, από την οποία 75χρονη με καταγωγή από την Βουλγαρία προσπάθησε να αποσπάσει 150.000 ευρώ, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Η γυναίκα μίλησε στο Star και περιέγραψε την λαχτάρα που έζησε εκείνη και η οικογένειά της.

Συγκεκριμένα, η 75χρονη από την Βουλγαρία, εξαπάτησε την 65χρονη, λέγοντας ότι η κόρη της έχει σκοτώσει ένα ανήλικο αγόρι και προσποιούμενη την αστυνομικό, της ζήτησε 150.000 ευρώ για να θάψει την υπόθεση.

Το θύμα απάτης δήλωσε:
«”Έπαθα ατύχημα, τράκαρα” μου είπε. “Ποιος είναι” λέω εγώ, “η κόρη σου” μου απαντάει.
Λέω: “πως έγινε, τι έγινε;”. Μου λέει “δεν ρωτάτε ποιον χτύπησε”. “Ποιον χτύπησε;” ρωτάω.
“Ένα παιδί χτύπησε, το σκότωσε. Η κόρη σας πάει να αυτοκτονήσει, εγώ θέλω να την βοηθήσω, θα πούμε πως δεν ξέρουμε ποιος το έκανε και οι γονείς να αποσύρουν την μήνυση που είναι οι μοναδικοί μάρτυρες και θέλουν 150.000” μου είπε» ανέφερε η 65χρονη.

Το θύμα, πείστηκε και τελικά ακολούθησε τις οδηγίες της «μαϊμού» αστυνομικού, η οποία συνεχώς της ζητούσε εχεμύθεια.

«Πάω εγώ στην Αγίου Κωνσταντίνου και αφήνω τα χρήματα. Μπαίνοντας στο ταξί είδα που κατέβηκε μια γυναίκα και τα πήρε αμέσως», ανέφερε το θύμα.

Όταν το θύμα κάλεσε στο κινητό την κόρη της, τότε αντιλήφθηκε την απάτη και έστησε την δική της παγίδα στην 75χρονη.

Τελικώς, έξω από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στην Καλλιθέα, όπου η 75χρονη έχει ζητήσει από το θύμα να της φέρει τα λεφτά μέσα σε σακούλα, μόλις την είδαν να εμφανίζεται, την συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Δείτε το βίντεο:
Τελικά της τα ψειρισαν τα 150; αν ναι πολύ καλά της έκαναν, αν και θεωρώ αυτές; τις ιστορίες λίγο παραμύθι σκορδαλιά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 26 Νοέμ 2024, 19:28

Ερμής έγραψε:
13 Νοέμ 2024, 10:13
πετας απο το μπαλκονι μια τριαντάρα έτσι στο χαλαρό και σου φταίει ο απατεώνας;

Όσο και παππουδι να είσαι δε σε δικαιολογεί.
75 χρονών κιόλας. Όχι καμμιά υπερήλικη. Κανένα καμπανάκι. 30 χιλιάδες για εγχείριση σε δημόσιο νοσοκομείο (είναι της πούτσας το ΕΣΥ αλλά όχι τόσο). Της είπαν να πετάξει σε μαύρη σακούλα τα λεφτά. Τα ζήτησαν επειγόντως.

Οκ, ρε παιδιά, υπάρχουν πολλές απάτες, αλλά άμα είσαι τόσο χαζός δεν σε σώζει τίποτα.

Εμένα έτυχε στους παππούδες μου στον δρόμο να τους πουν "ο εγγονός σου, ο Γιώργος, είπε να μας δώσεις 3 χιλιάρικια για μια δουλειά που του κάναμε" ή κάτι τέτοιο· δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα. Το πρώτο πράγμα που είπε η γιαγιά μου ήταν "μισό λεπτό να τον πάρω τηλέφωνο". Οι τύποι εξαφανίστηκαν αμέσως (ήταν με αυτοκίνητο).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 26 Νοέμ 2024, 19:29

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
26 Νοέμ 2024, 17:56
Μια φορά είχανε πάει να με κοροϊδέψουν με ιμέιλ ότι τάχα μου έχουν εγκλωβιστεί και χρειάζονται χρήματα επειγόντως, μην τα πολυλογώ τους απαντούσα κανονικά και στο τέλος τους έστειλα φωτογραφία ένα εικοσάευρω. Σε κάτι άλλους που ζητάγανε κάρτες για το άι τιουνς τους έστειλα φωτό τα παπάρια μου αφού τους μίλαγα για κάμποση ώρα στο ιμέιλ.
Με μικροσκόπιο τραβήχτηκε η φωτογραφία, να υποθέσω. :003:

Scouser.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 26 Νοέμ 2024, 19:34

GoBack έγραψε:
14 Νοέμ 2024, 20:41
Απο το να παιρνουν τηλεφωνο η βολτον η ελπεντισον και η κοσμοτε προτιμω αυτους.
Και αυτοί για απάτες παίρνουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 28 Νοέμ 2024, 20:11

27 Νοεμβρίου 2024
Ιωάννινα: Απατεώνας προσποιήθηκε τον Αστυνομικό Διευθυντή για να αποσπάσει χρήματα από γυναίκα!

Εικόνα

Τέλος δεν έχουν οι τηλεφωνικές απάτες με θύματα κυρίως ηλικιωμένους πολίτες, αυτή τη φορά ένας άνδρας στα Ιωάννινα προσποιήθηκε τον αστυνομικό διευθυντή προκειμένου να αποσπάσει χρήματα.

Έναν εφιάλτη έζησε η ηλικιωμένη γυναίκα όταν σύμφωνα με το epirusgate.gr, της τηλεφώνησε ένας άνδρας, ο οποίος προσποιήθηκε τον Αστυνομικό Διευθυντή και της είπε ότι η κόρη της προκάλεσε ατύχημα, ότι έχει μπλεχτεί σε κυκλώματα, σε μια προσπάθεια να αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό.

Μάλιστα η σοκαρισμένη ηλικιωμένη άκουγε στο βάθος της γραμμής τη φωνή της υποτιθέμενης κόρης της. Η γυναίκα παρά τον πανικό της διασταύρωσε την πληροφορία κι απετράπησαν τα χειρότερα.
https://lawandorder.gr/ioannina-apateon ... o-gynaika/

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 28 Νοέμ 2024, 20:19

Ερμής έγραψε:
26 Νοέμ 2024, 19:26
The Rebel έγραψε:
26 Νοέμ 2024, 19:03

Εικόνα

Το θύμα απάτης δήλωσε:

Δείτε το βίντεο:
Τελικά της τα ψειρισαν τα 150; αν ναι πολύ καλά της έκαναν, αν και θεωρώ αυτές; τις ιστορίες λίγο παραμύθι σκορδαλιά.
Το ίδιο τηλεφώνημα έγινε και στην μητέρα μου πριν 2 χρόνια.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 28 Νοέμ 2024, 20:23

Nandros έγραψε:
GoBack έγραψε:
Nandros έγραψε:

.
Garcia έγραψε:
.
Τι είναι το άρθρο 11 ; Τι λέει;
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 28 Νοέμ 2024, 20:23

Στύξ έγραψε:
16 Νοέμ 2024, 20:40
Προσοχή ,προσοχή !

Επίσης:

Ποτέ δε θα σας πάρουν τηλέφωνο από δήθεν ΑΑΔΕ ή Κτηματική Υπηρεσία ή Πολεοδομία!

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 28 Νοέμ 2024, 20:24

Στύξ έγραψε:
Προσοχή ,προσοχή !

Επίσης:

Ποτέ δε θα σας πάρουν τηλέφωνο από δήθεν ΑΑΔΕ ή Κτηματική Υπηρεσία ή Πολεοδομία!
Την πάτησες και εσύ 55 χρόνων άνθρωπος;
Juno έγραψε:
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 28 Νοέμ 2024, 20:26

Aitwlos έγραψε:
28 Νοέμ 2024, 20:23
Nandros έγραψε:
GoBack έγραψε:

Garcia έγραψε:
.
Κάτι σαν αυτό που βάζουν οι μπούμερς στον τοίχο τους στο Facebook και νομίζουν ότι ο Ζούκεμπεργκ δεν μπορεί να πάρει τα προσωπικά τους δεδομένα για εμπορικούς σκοπούς.

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 28 Νοέμ 2024, 20:27

Εμπεδοκλής έγραψε:
28 Νοέμ 2024, 20:26
Aitwlos έγραψε:
28 Νοέμ 2024, 20:23
Nandros έγραψε:

.
Κάτι σαν αυτό που βάζουν οι μπούμερς στον τοίχο τους στο Facebook και νομίζουν ότι ο Ζούκεμπεργκ δεν μπορεί να πάρει τα προσωπικά τους δεδομένα για εμπορικούς σκοπούς.

:smt005:

Ήμουν σίγουρος
Juno έγραψε:

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 28 Νοέμ 2024, 20:29

Aitwlos έγραψε:
28 Νοέμ 2024, 20:24
Στύξ έγραψε:
Προσοχή ,προσοχή !

Επίσης:

Την πάτησες και εσύ 55 χρόνων άνθρωπος;
Όχι ,πήραν τον πατέρα μου 88 χρονών άνθρωπο ,σχεδόν παραπληγικό,δήθεν από Κτηματική και να καταβάλει 10.000 ευρώ αλλά ήταν ενημερωμένος και δεν "τσίμπησε".

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών