Γω δεν έπιασα τίποτα κύριε.Καρολίνα έγραψε: ↑16 Μαρ 2023, 13:23Μόνο εσύ με έπιασες τελικά.
Έχετε νιώσει την ανάγκη έστω και για μια φορά να γίνετε παθητικοί ομοφυλόφιλοι;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Έχετε νιώσει την ανάγκη έστω και για μια φορά να γίνετε παθητικοί ομοφυλόφιλοι;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Re: Έχετε νιώσει την ανάγκη έστω και για μια φορά να γίνετε παθητικοί ομοφυλόφιλοι;
Γυναίκα είμαι, άτακτο αγόρι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑16 Μαρ 2023, 14:44Γω δεν έπιασα τίποτα κύριε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ακριβως το ιδιο ειχα παθει και γω!
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
όταν λες χάδι; Με ποιο μέρος του σώματος;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Μαρ 2023, 13:31Εμένα μου' τυχε. Κάποιοι άντρες αντιδρούν ακόμη και στο χάδι στη συγκεκριμένη περιοχή και όχι δεν είναι κρυφογκέι ούτε έχουν παθητική νοοτροπία, αντιθέτως. Για κάποιο λόγο, τρομάζουν.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑16 Μαρ 2023, 11:40Είμαστε πολύ πίσω τελικά σε κάποια πράγματα... Επί της σεξουαλικής κλίνης ο μόνος κανόνας είναι η συναίνεση
Ας διαβάσουμε απροκατάληπτα:
"Το αρσενικό G-spot
Ακριβώς όπως οι γυναίκες μπορούν να φτάσουν σε οργασμό μέσω της διέγερσης του σημείου G, το ίδιο μπορούν να κάνουν και οι άνδρες. Ωστόσο, το δικό τους σημείο G βρίσκεται περίπου πέντε εκατοστά μέσα στον πρωκτό και η αίσθησή του είναι σαν ένα μικρό κάστανο. Οπως προφανώς ήδη καταλάβατε, το σημείο αυτό δεν είναι άλλο από τον αδένα του προστάτη. Η διέγερση αυτής της περιοχής μπορεί να δημιουργήσει πολύ έντονους και ευχάριστους οργασμούς. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα: Για πολλούς άνδρες αυτή είναι μια περιοχή «ταμπού». Επομένως, για να μπορέσουν να νοιώσουν αυτό τον οργασμό, θα πρέπει κατ’ αρχήν να εξοικειωθούν με την ιδέα και να έχουν βγάλει από το μυαλό τους τη σκέψη ότι η διέγερση της συγκεκριμένης περιοχής αποτελεί… εισιτήριο για την ομοφυλοφιλία. Επειτα, για να συμβεί, θα πρέπει να το θέλει και η σύντροφός τους, αφού εκείνη θα πρέπει να διεγείρει το συγκεκριμένο σημείο με το δάχτυλό της. Αν τελικά ξεπεραστούν αυτά τα εμπόδια θα πρέπει να φροντίσετε δύο πράγματα: 1) Να χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο λιπαντικό και να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού και 2) να σέβεστε τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής (ένα ζεστό μπάνιο πριν και ένα μετά είναι ό,τι καλύτερο)."
Και να προσθέσω κάτι προσωπικό: ποτέ δεν μου έτυχε να μην επιθυμεί κάποια ερωτική μου σύντροφος την εκ μέρους μου δακτυλική και γλωσσική περιποίηση στην περιπρωκτική της χώρα
Κάποιοι γουστάρουν. Και ναι, όλως τυχαίως και αυτοί δεν είναι κρυφογκέι ή παθητικοί. Αντιθέτως.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ως πρώτη διαγνωστική επαφή; Φυσικά με το χέρι.Ερμής έγραψε: ↑16 Μαρ 2023, 16:47όταν λες χάδι; Με ποιο μέρος του σώματος;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Μαρ 2023, 13:31Εμένα μου' τυχε. Κάποιοι άντρες αντιδρούν ακόμη και στο χάδι στη συγκεκριμένη περιοχή και όχι δεν είναι κρυφογκέι ούτε έχουν παθητική νοοτροπία, αντιθέτως. Για κάποιο λόγο, τρομάζουν.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑16 Μαρ 2023, 11:40Είμαστε πολύ πίσω τελικά σε κάποια πράγματα... Επί της σεξουαλικής κλίνης ο μόνος κανόνας είναι η συναίνεση
Ας διαβάσουμε απροκατάληπτα:
"Το αρσενικό G-spot
Ακριβώς όπως οι γυναίκες μπορούν να φτάσουν σε οργασμό μέσω της διέγερσης του σημείου G, το ίδιο μπορούν να κάνουν και οι άνδρες. Ωστόσο, το δικό τους σημείο G βρίσκεται περίπου πέντε εκατοστά μέσα στον πρωκτό και η αίσθησή του είναι σαν ένα μικρό κάστανο. Οπως προφανώς ήδη καταλάβατε, το σημείο αυτό δεν είναι άλλο από τον αδένα του προστάτη. Η διέγερση αυτής της περιοχής μπορεί να δημιουργήσει πολύ έντονους και ευχάριστους οργασμούς. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα: Για πολλούς άνδρες αυτή είναι μια περιοχή «ταμπού». Επομένως, για να μπορέσουν να νοιώσουν αυτό τον οργασμό, θα πρέπει κατ’ αρχήν να εξοικειωθούν με την ιδέα και να έχουν βγάλει από το μυαλό τους τη σκέψη ότι η διέγερση της συγκεκριμένης περιοχής αποτελεί… εισιτήριο για την ομοφυλοφιλία. Επειτα, για να συμβεί, θα πρέπει να το θέλει και η σύντροφός τους, αφού εκείνη θα πρέπει να διεγείρει το συγκεκριμένο σημείο με το δάχτυλό της. Αν τελικά ξεπεραστούν αυτά τα εμπόδια θα πρέπει να φροντίσετε δύο πράγματα: 1) Να χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο λιπαντικό και να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού και 2) να σέβεστε τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής (ένα ζεστό μπάνιο πριν και ένα μετά είναι ό,τι καλύτερο)."
Και να προσθέσω κάτι προσωπικό: ποτέ δεν μου έτυχε να μην επιθυμεί κάποια ερωτική μου σύντροφος την εκ μέρους μου δακτυλική και γλωσσική περιποίηση στην περιπρωκτική της χώρα
Κάποιοι γουστάρουν. Και ναι, όλως τυχαίως και αυτοί δεν είναι κρυφογκέι ή παθητικοί. Αντιθέτως.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Μαρ 2023, 20:06Ως πρώτη διαγνωστική επαφή; Φυσικά με το χέρι.Ερμής έγραψε: ↑16 Μαρ 2023, 16:47όταν λες χάδι; Με ποιο μέρος του σώματος;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Μαρ 2023, 13:31
Εμένα μου' τυχε. Κάποιοι άντρες αντιδρούν ακόμη και στο χάδι στη συγκεκριμένη περιοχή και όχι δεν είναι κρυφογκέι ούτε έχουν παθητική νοοτροπία, αντιθέτως. Για κάποιο λόγο, τρομάζουν.
Με κάλυψες Θεία

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Το ξέρω.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Μαδουραίος
Aς ρωτησουμε τον Δημοκράτης που το δοκιμασε
-
Εσύ εισια ο πουστρακος, εσύ να μας πεις ποτε ξεκινησες να τον ρουφας
Ήταν κομμάτι της προσληψης σου στην υπογα ή ήσουν από πριν τσουτσουνορυοφιχτρα;
Σε πάει πίπα-κώλο το Μαδούρι Ολλανδέ, δεν ξεμπλέκεις εύκολα....
Πάει και ξετρουπώνει ό,τι παρεμφερές νήμα για να σου την πει
Πάει και ξετρουπώνει ό,τι παρεμφερές νήμα για να σου την πει

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση De Santis, Trump και ομοφυλοφιλοι
από southern » 02 Ιούλ 2023, 10:22 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
02 Ιούλ 2023, 10:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι ομοφυλόφιλοι χειρότεροι από δολοφόνους
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 29 Οκτ 2024, 20:00 » σε Θρησκειολογία - 226 Απαντήσεις
- 4638 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
28 Απρ 2025, 13:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί είναι κακό να τεκνοθετούν οι ομοφυλόφιλοι ;
από έργο_μακέτο » 19 Ιαν 2024, 16:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο