Αφου διευκρινήσω ότι στο θέατρο αυτού το πεδίο καλό είναι να βουτας ως ηθοποιός ξέροντας ότι αυτό είναι απλά ένας ρόλος και όχι ως θεατής...αχαχαχαχα
Λοιπόν ναι , είμαι με τον Φύλακα των ροών , τον Φύλακα Άγγελο μου...
Τωρα τι ονομάζετε Έρωτα...
Αφου διευκρινήσω ότι στο θέατρο αυτού το πεδίο καλό είναι να βουτας ως ηθοποιός ξέροντας ότι αυτό είναι απλά ένας ρόλος και όχι ως θεατής...αχαχαχαχα
Κορίτσι μου, είναι απλό. Έχεις πέσει ποτέ στα πατώματα για κάποιον; Έχεις κλάψει από καψούρα; Ποιός γαμεί τους φύλακες των ροών.
Αυτό ονομάζεται Έρωτας.Πάθος ασίγαστο. Να μην ξέρεις που βρίσκεσαι. Να γίνεσαι ''ζητιάνος'' στους φίλους σου και να σε καταλαβαίνουν. Να μην μπορείς να πάρεις τα ποδάρια σου που τρέμουν από αναμονή. Να αισθάνεσαι τίποτα, στο πουθενά. Όποιος δεν το έχει νοιώσει, δεν ξέρει τι χάνει.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Κορίτσι μου, είναι απλό. Έχεις πέσει ποτέ στα πατώματα για κάποιον; Έχεις κλάψει από καψούρα; Ποιός γαμεί τους φύλακες των ροών.
Αυτό ονομάζεται Έρωτας.Πάθος ασίγαστο. Να μην ξέρεις που βρίσκεσαι. Να γίνεσαι ''ζητιάνος'' στους φίλους σου και να σε καταλαβαίνουν. Να μην μπορείς να πάρεις τα ποδάρια σου που τρέμουν από αναμονή. Να αισθάνεσαι τίποτα, στο πουθενά. Όποιος δεν το έχει νοιώσει, δεν ξέρει τι χάνει.
Μα όλα είναι του Νου...θέατρο...ορμόνες...
Αυτό είναι παράλογο ...
Αλλά μαζί του νιώθω υπέροχα...γιατί να νιώθω άσχημα; Να πέφτω στα πατώματα να κλαίω;
Εφραινομαι...και χαίρομαι την Φύση, το πεδίο της Ζωής.
Δλδ θετική επίδραση στι Νου.
Μα όλα είναι του Νου...θέατρο...ορμόνες...
Αυτό είναι παράλογο ...
Αλλά μαζί του νιώθω υπέροχα...γιατί να νιώθω άσχημα; Να πέφτω στα πατώματα να κλαίω;
Εφραινομαι...και χαίρομαι την Φύση, το πεδίο της Ζωής.
Δλδ θετική επίδραση στι Νου.
Πολύ ''τακτοποιημένη'' σε βρίσκω. Η παρόρμηση στον Έρωτα, είναι το Άλφα και το Ωμέγα. Γνώμη μου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.