Η πραγματική (το επαναλαμβάνω το πραγματική) ακροδεξιά είναι βαθιά αντικαπιταλιστική. Δεν έχουμε καμία σχέση με την αστική δεξιά, που αυτό ουσιαστικά είναι Βελόπουλοι και Λατινοπούληδες. Απλώς έχει μεταλλαχτεί τόσο πολύ ο Έλληνας, που βαπτίζει «ακροδεξιό» το νορμάλ, τη ρητορική της ΝΔ δηλαδή πριν 30 χρόνια (γιατί αυτά λέει ο Βελό.) Ο μοναδικός λόγος που τους ψηφίζουμε είναι ο επικοινωνιακός, να φαίνεται, δηλαδή, ότι υπάρχει πολύς κόσμος κατά των λάθρο και της λοατκι ψυχασθένειας.πατησιωτης έγραψε: ↑30 Νοέμ 2024, 12:18Καπιταλισμός σημαίνει ο ικανότερος είναι και πλουσιότερος.Εάν αυτός είναι Εβραίος θα είναι Εβραίος.
Αν μπορείς σπούδασε και εσύ να μπεις στα πανεπιστήμια ή κάνε και εσύ επιχειρήσεις να βγάλεις λεφτά να τους ξεπεράσεις,όχι επειδή είσαι εσύ κατώτερος να αντιστρέφεις την κατάσταση και λέγοντας ότι οι Εβραίοι είναι κατώτεροι να τους κυνηγάς με στρατό και αστυνομία.Και αυτή η δεξιά - λέγε με ναζισμός - έχασε τον πόλεμο επειδή έχασε τη μάχη της παραγωγής όπλων από τους Αμερικανούς.
Ξανά στο θέμα, δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είσαι (δεξιό που δεν θέλει να παραδεχτεί ότι απογοητεύτηκε από τη ΝΔ σε κόβω, αλλά σου απαντάω σοβαρά γιατί είσαι ένα από τα ελάχιστα άτομα που γράφουν σοβαρά εδώ μέσα), όμως υπάρχουν άνθρωποι που την ιδεολογία τους τη βάζουν πάνω από το καπιταλιστικό σύστημα. Και προσωπικά θέλω μία λευκή και Χριστιανική Ευρώπη, που θα αποτινάξει από πάνω της τον ατομικισμό, τον υλισμό, τον καταναλωτισμό, την ανωμαλία, τους αλλόθρησκους και τους μη λευκούς. Δεν υπάρχει αυτό το «αν μπορείς ξεπέρασέ τους» που λες, αυτό για το οποίο παλεύουμε είναι να πάρουν δρόμο όσοι δεν ανήκουν εδώ. Το κάθε χρώμα στην ήπειρό του.
Ναι, αυτό το πράγμα δεν είναι εθνικισμός, αλλά πατριωτισμός. Προσωπικά θεωρώ γάγγραινα τον πατριωτισμό, γιατί μπορεί, για παράδειγμα, ένας μαύρος να θεωρηθεί Έλληνας πατριώτης. Εγώ πιστεύω στο έθνος και στο αίμα και Έλληνα (ή Ρώσσο, που συζητήμαμε εδώ0, τον κάνει κάποιον πάνω από όλα η καταγωγή του και σε δεύτερο βαθμό τα πολιτισμικά του στοιχεία. Δηλαδή ο Αντετοκούμπο και ο κάθε Αντετοκούμπο δεν θα γίνει ποτέ Έλληνας. Έλληνας πολίτης ναι, Νιγηριανός όμως.πατησιωτης έγραψε: ↑30 Νοέμ 2024, 12:18Θα είναι αυτοκρατορικός,δηλαδή περιλαμβάνει όλες τις εθνότητες της Ρωσίας.Βέβαια παρ όσα λες επιστράτευση στους "λευκούς" Ρώσους δεν κάνει,τις μειονότητες έχει ρίξει να σκοτώνονται στην Ουκρανία.