Ανάποδα μηνύματα σε τραγούδια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Ανάποδα μηνύματα σε τραγούδια
Ο Σατανας παντως σημερα ειναι πασε οπως πασε ειναι και οσα υποστηριζαν οι νεοταξ και τα εχουν καψει, πιχι οι υστεριες για τα 63 φυλα, τα ακουει ο κοσμος και γελαει. Εφοσον ο Σατανας συνδεθηκε με τα νεοταξ σουργελα πιχι αυτα των αστερων του Χολυγουντ και της μουσικης βιομηχανιας που ολα μαζι πηγαν κουβα στις αμερικανικες εκλογες εγινε κι αυτος φαιδρος, απαξιωθηκε και πλεον ειναι πασε. Αυτος που γαμαει σημερα ειναι ο Τραμπ, ο Σατανας ειναι ενα αποδυναμωμενο συμβολο των λουζερς νεοταξ.
.
.
Γιατί είχες πει ότι είχες ανεβάσει το παλιό βιντεάκι με το μήνυμα που έγινε viral.hellegennes έγραψε: ↑30 Νοέμ 2024, 03:21Χμμμ... γιατί με κάλεσες;AlienWay έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 23:55Ακούστε τώρα πώς γίνεται η δουλειά.
Το τραγούδι λέει: "Κλίσαν κσανά τα σύνορα κι όλα αλλάζουν σήμερα". Το γράφω με βάση τους φθόγγους, γι αυτό είναι ανορθόγραφο. Ας βάλουμε αυτούς τους φθόγγους ανάποδα.
αρεμής νουζάλλα αλό ικ αρονύ [(σα τα νάσ )κνα σίλκ]
Το τελευταίο (που είναι στις αγκύλες), αν το απομονώσουμε, είναι "σατανά σκνα σίλκ", το οποίο ακούγεται σαν "σατανάς να ζει".
E, hellegennes;;;;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Πάρτε μια λίστα με τραγούδια που και καλά έχουν ανάποδα μηνύματα. Βάλτε μερικα, η και ολα τα κομμάτια στο audacity και βάλτε τα στο reverse. Εννοείται δεν βάζετε αυτά που ήδη έχετε δει στο YouTube. Προσπαθήστε να βγάλετε νόημα από μόνοι σας, χωρίς τους υπότιτλους από κάτω.
- hellegennes
AlienWay έγραψε: ↑30 Νοέμ 2024, 11:03Γιατί είχες πει ότι είχες ανεβάσει το παλιό βιντεάκι με το μήνυμα που έγινε viral.hellegennes έγραψε: ↑30 Νοέμ 2024, 03:21Χμμμ... γιατί με κάλεσες;AlienWay έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 23:55Ακούστε τώρα πώς γίνεται η δουλειά.
Το τραγούδι λέει: "Κλίσαν κσανά τα σύνορα κι όλα αλλάζουν σήμερα". Το γράφω με βάση τους φθόγγους, γι αυτό είναι ανορθόγραφο. Ας βάλουμε αυτούς τους φθόγγους ανάποδα.
αρεμής νουζάλλα αλό ικ αρονύ [(σα τα νάσ )κνα σίλκ]
Το τελευταίο (που είναι στις αγκύλες), αν το απομονώσουμε, είναι "σατανά σκνα σίλκ", το οποίο ακούγεται σαν "σατανάς να ζει".
E, hellegennes;;;;

Αυτό λες;
Viral δεν το λες, αλλά έχει 52.000 views. Το ανέβασα πριν 17 χρόνια αλλά το είχα κάνει unlist πριν 5 χρόνια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Παλιά έριχνα τρελή κοροϊδία με αυτές τις βλακείες 

Ναι, αυτό ήθελα να βάλω αλλά δεν το βρήκα.hellegennes έγραψε: ↑30 Νοέμ 2024, 14:25
Αυτό λες;
Viral δεν το λες, αλλά έχει 52.000 views. Το ανέβασα πριν 17 χρόνια αλλά το είχα κάνει unlist πριν 5 χρόνια.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φορούσα την κάλτσα μου ανάποδα.
από Έκτωρ Φοίνιξ » 23 Μαρ 2025, 11:30 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 8 Απαντήσεις
- 206 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
23 Μαρ 2025, 12:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατι οδηγούν ανάποδα στην Εγνατία?
από Esperos » 09 Αύγ 2023, 18:42 » σε Εθνικά Θέματα - 48 Απαντήσεις
- 1914 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
13 Αύγ 2023, 07:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ναι κέντρο ..έχω κρεμαστεί ανάποδα και το σκατό κοντεύει στη κάλτσα ..
από Frappezitis » 22 Μάιος 2024, 21:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος
22 Μάιος 2024, 23:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως μπορώ να μπλοκάρω τα προσωπικά μηνύματα από τα μέλη
από anastasiaM » 24 Σεπ 2023, 07:41 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 23 Απαντήσεις
- 3140 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
20 Οκτ 2023, 08:19
-