Θρίλερ στη Ρόδο με το πτώμα φοιτήτριας – Ποιος την ήθελε νεκρή;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Athina__P

Re: Θρίλερ στη Ρόδο με το πτώμα φοιτήτριας – Ποιος την ήθελε νεκρή;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 08 Δεκ 2018, 00:29

Οι γονεις είτε ήταν άφαντοι και τα παιδιά τα μεγάλωναν νταντάδες είτε νοιάζονταν, σε όλες τις δικαστικές περιπέτειες, όπου εμφανιστούν και μιλάνε θα πουν μια ιστορία, θα παίξουν ένα ρόλο. Είτε μάθαιναν στα παιδιά τους μίσος μέσα στο σπίτι είτε όχι. Δεν θα μάθουμε ποτέ ακριβώς, αλλά μερικές φορές αυτά μαθαίνονται μέσα στο σπίτι. Ε, αυτή την ιστορία την πιστεύω περισσότερο για κάποιο λόγο. Εσύ όχι; Ο συγκεκριμένος πάντως σεσημασμένος δεν ήταν. Ούτε του δίνω ελαφρυντικά. Απλά έρχομαι στη θέση του πατέρα γιατί αυτοί οι πατεράδες όπου εμφανίζονται αυτό το ρόλο παίζουν. Όχι; Τι λόγος τους πέφτει εξάλλου; Έχουμε δεχτεί ότι έχουν ρόλο!

User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 » 08 Δεκ 2018, 00:34

enaon έγραψε:
08 Δεκ 2018, 00:25
Εσθήρ έγραψε:
07 Δεκ 2018, 22:27
Ειναι φριχτο πραγματικα.Ειναι δευτερος θανατος.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.Εσεις οι καποιοι.Δεν αναφερομαι σε ολους.Καταλαβαινουμε ολοι σε ποιους αναφερομαι και το καταλαβαινουν και αυτοι.ΝΤΡΟΠΗ.
με την ευκαιρία της ήρεμης τοποθέτησής σου, ήθελα να πω ότι μοιάζει γενικά να αγαπάμε πολύ τις αστυνομικές περιπέτειες και ότι ο άνθρωπος πεθαίνει μία φορά, τα άλλα είναι στο σίριαλ που βλέπουμε.
Κατσε να βιασουν κι να σκοτωσουν το παιδι σου και μετα ελα να μου βηξεις.Εντ οφ γιορ στορυ.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 08 Δεκ 2018, 00:36

Εσθήρ έγραψε:
08 Δεκ 2018, 00:34
Κατσε να βιασουν κι να σκοτωσουν το παιδι σου και μετα ελα να μου βηξεις.Εντ οφ γιορ στορυ.
τι λες παιδάκι μου τρελάθηκες; Καλά μην απαντήσεις αλλά ο άνθρωπος αλήθεια μία φορά πεθαίνει, οι άλλες είναι στο μυαλό σου.

User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 » 08 Δεκ 2018, 00:38

Athina__P έγραψε:
08 Δεκ 2018, 00:29
Οι γονεις είτε ήταν άφαντοι και τα παιδιά τα μεγάλωναν νταντάδες είτε νοιάζονταν, σε όλες τις δικαστικές περιπέτειες, όπου εμφανιστούν και μιλάνε θα πουν μια ιστορία, θα παίξουν ένα ρόλο. Είτε μάθαιναν στα παιδιά τους μίσος μέσα στο σπίτι είτε όχι. Δεν θα μάθουμε ποτέ ακριβώς, αλλά μερικές φορές αυτά μαθαίνονται μέσα στο σπίτι. Ε, αυτή την ιστορία την πιστεύω περισσότερο για κάποιο λόγο. Εσύ όχι; Ο συγκεκριμένος πάντως σεσημασμένος δεν ήταν. Ούτε του δίνω ελαφρυντικά. Απλά έρχομαι στη θέση του πατέρα γιατί αυτοί οι πατεράδες όπου εμφανίζονται αυτό το ρόλο παίζουν. Όχι; Τι λόγος τους πέφτει εξάλλου; Έχουμε δεχτεί ότι έχουν ρόλο!
Αυτοι οι πατεραδες ,οπως και οι μαναδες κατα 99/100 επαιξαν ρολο στο να κανουν ενα γιο ,αλητη,υπερεγω,βιαιο και τερας.Τοσο απλα και γεια.ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ ΤΟ ΛΕΣ,τι,δεν το καταλαβες;Και λες μετα οτι ΔΕΝ τους αξιζε;Μα σε αυτους αξιζε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ,η αλλη τι εφταιγε;
Κουκλαρα μου,σταζεις μισογυνισμο και τα αγορακια ειναι ΠΑΙΔΙΑ,τα κοριτσια ειναι κορες,απο χιλιομετρα.Η κλασικη μαμα που κανακευει τον γιο και τον εχει σε περιοπτη θεση και χεστηκε για τα κοριτσια.Τι..οχι;Σε εχουμε δει και απο αλλα σου ποστ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 08 Δεκ 2018, 00:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 » 08 Δεκ 2018, 00:40

enaon έγραψε:
08 Δεκ 2018, 00:36
Εσθήρ έγραψε:
08 Δεκ 2018, 00:34
τι λες παιδάκι μου τρελάθηκες; Καλά μην απαντήσεις αλλά ο άνθρωπος αλήθεια μία φορά πεθαίνει, οι άλλες είναι στο μυαλό σου.
Οποτε και αφου δεν μπορει να δει αυτα που λεμε,ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΜΕ ΝΑΙ;Κατσε και κοιτα τον εαυτο σου στον καθρεφτη και κανε τα αναλογα.Σεβασμος στον νεκρο,σεβασμος ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,και αν εχεις ακουστα και κατι περι προσβολη μνημης νεκρου μηπως;Δεν μπορει να λεει οτι παπαρια θελειο ακθενας,επειδη ο αλλος ειναι νεκρος.Αλλα αυτα,ειναι ψιλα γραμματα για σενα.

Άβαταρ μέλους
Σαμψών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σαμψών » 08 Δεκ 2018, 00:43

Athina__P έγραψε:
07 Δεκ 2018, 23:57
Πάντα μου έκανε κάπως όταν πετάγονται γονείς ενήλικων ανθρώπων και γίνονται παράγοντες μιας δικαστικης ιστορίας. Πρέπει να είμαστε η μόνη και καλά σοβαρή χώρα που γίνεται αυτό! Εντάξει μια μαμά περίμενε το παιδί της στο σπίτι και δεν ήρθε, (όντας θύμα ή θύτης) και κάθεται μέρες να παρουσιάζεται στα δικαστήρια να μιλάει... Ή κάτι τέτοιο.

Όμως για αυτόν τον πατέρα θλίβομαι ιδιαίτερα. Πιστεύω πως ό,τι λέει το εννοεί. Ο γιος του είναι πλήρως υπεύθυνος για τις πράξεις του, δεν ήταν κανένα ανήλικο. Αλλά γενικά τους άξιζε κάτι καλύτερο... Από το να θεωρήσει ο μικρός ότι παίζει σε μια τσόντα και να γίνει ό,τι έγινε.

https://www.tanea.gr/2018/12/06/greece/ ... -dolofono/
Όντως και αυτοί νέα παιδιά ήταν που κατέστρεψαν τις ζωές τους. Τώρα ευαίσθητος ξε-ευαίσθητος τι να λέει; Πολλοί φονιάδες πιθανόν να ήταν και αυτοί ευαίσθητοι.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 08 Δεκ 2018, 00:44

Εσθήρ έγραψε:
08 Δεκ 2018, 00:40
Οποτε και αφου δεν μπορει να δει αυτα που λεμε,ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΜΕ ΝΑΙ;Κατσε και κοιτα τον εαυτο σου στον καθρεφτη και κανε τα αναλογα.Σεβασμος στον νεκρο,σεβασμος ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,και αν εχεις ακουστα και κατι περι προσβολη μνημης νεκρου μηπως;Δεν μπορει να λεει οτι παπαρια θελειο ακθενας,επειδη ο αλλος ειναι νεκρος.Αλλα αυτα,ειναι ψιλα γραμματα για σενα.
σε εμένα τα λες ή έχεις βγει και φωνάζεις στο μπαλκόνι; :xena:

User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 » 08 Δεκ 2018, 00:47

enaon έγραψε:
08 Δεκ 2018, 00:44
Εσθήρ έγραψε:
08 Δεκ 2018, 00:40
σε εμένα τα λες ή έχεις βγει και φωνάζεις στο μπαλκόνι; :xena:
Τσου,αυτα τα αφηνω για σενα. :lol:
Σου απαντησα,διοτι μου μιλησες.Αντε νανακια τωρα. :003:

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 08 Δεκ 2018, 00:48

Ασέβαστος έγραψε:
07 Δεκ 2018, 20:52
mao mao έγραψε:
07 Δεκ 2018, 20:14

Σοβαρολογείς τώρα;
και βεβαια σοβαρολογω.

ιδανικα η καταγγελια πρεπει να γινεται οσο το δυνατον συντομοτερα, και φυσικα ουτε μπανιο να κανει η βιασμενη πρωτα, για να υπαρχουν τα αποδεικτικα στοιχεια.

ειναι πολυ σημαντικο για την καταδικη των δραστων, και για την προστασια των επομενων θυματων τους.

αμα παιρνουμα καμμια βδομαδουλα να το σκεφτουμε καλα, ειναι ανευ ουσιας συνηθως, γιατι δεν υπαρχει τροπος να αποδειχτει το εγκλημα.
άλλο το ότι θα συκολευτεί να το αποδείξει και άλλο αν έχουν υποχρέωση οι αστυνομικοί να ερευνήσουν την καταγγελεία οι ασυνομικοί. Εδώ η κάθε λολίτα βγαίνει και κατηγορεί τον weinstein για πράγμα που έγιναν πριν από χρόνια.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 08 Δεκ 2018, 00:51

Εσθήρ έγραψε:
08 Δεκ 2018, 00:47
Τσου,αυτα τα αφηνω για σενα. :lol:
Σου απαντησα,διοτι μου μιλησες.Αντε νανακια τωρα. :003:
είπα να δοκιμάσω, τα ίδια όμως, σαν να σου χαλάω το φενγκ σούι. :003:

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 08 Δεκ 2018, 01:03

Εσθήρ έγραψε:
08 Δεκ 2018, 00:38
Athina__P έγραψε:
08 Δεκ 2018, 00:29
Αυτοι οι πατεραδες ,οπως και οι μαναδες κατα 99/100 επαιξαν ρολο στο να κανουν ενα γιο ,αλητη,υπερεγω,βιαιο και τερας.Τοσο απλα και γεια.ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ ΤΟ ΛΕΣ,τι,δεν το καταλαβες;Και λες μετα οτι ΔΕΝ τους αξιζε;Μα σε αυτους αξιζε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ,η αλλη τι εφταιγε;
Κουκλαρα μου,σταζεις μισογυνισμο και τα αγορακια ειναι ΠΑΙΔΙΑ,τα κοριτσια ειναι κορες,απο χιλιομετρα.Η κλασικη μαμα που κανακευει τον γιο και τον εχει σε περιοπτη θεση και χεστηκε για τα κοριτσια.Τι..οχι;Σε εχουμε δει και απο αλλα σου ποστ.
Κάτσε ρε συ, υπάρχουν ένα σωρό περιπτώσεις που ένα παιδί είναι μια χαρά και ένα άλλο αληταράς/εγκλματίας κλπ. Γιατί φταίνε οι γονείς για αυτό? Δεν νομίζω ότι οποιοσδήποτε μη ψυχάκιας μεγαλώνει το παιδί του για να γίνει δολοφόνος και βιαστής. Απλά υπάρχουν σάπιοι άνθρωποι που ότι και να κάνουν οι γονείς θα καταλήξουν αλήτες. Δεν μιλάμε για ανήλικους μιλάμε για 20 χρονών γομάρια που ψύχραιμα απόφασισαν να σκοτώσουν μια κοπέλα μην τυχόν και τους καταγγείλει στην αστυνομία για τον ξυλοδαρμό και τον βιασμό. Τέτοια απαξίωση της ανθρώπινης ζωής δεν μαθαίνεται στο σπίτι εκτός αν σε μαγαλώνει το ISIS.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 08 Δεκ 2018, 01:10

Εσθήρ έγραψε:
Ορίστε; Από που βγήκε πάλι αυτό το συμπέρασμα; Ίσα ίσα που δεν το έχω σε καμάρι ότι στην Ελληνική οικογένεια έπαιξα καλά το ρόλο της ευνουχίστριας κόρης στα αρσενικά της οικογένειας! Γιατί πράγματι, εισέπραττα μια κρυφή διάκριση προς το αρσενικό που ένα από τα λίγα του προσόντα ήταν ότι ειχε μια προεξοχή και δεν είμαι περήφανη για αυτό καθόλου! Δεν καμαρώνω για αυτό! Αυτό έχω πει μόνο σχετικά και τίποτα άλλο! Θυμάσαι κάτι άλλο;

Πέρα από αυτό, επειδή το πας επί προσωπικού, ναι το πιστεύω ότι το μίσος μαθαίνεται μέσα στην οικογένεια ΣΥΝΗΘΩΣ και η συγκεκριμένη εθνικότητα αν το θες είναι λίιιιιγο πιο παραδοσιακή ως προς το βάθρο που έχει βάλει τα αρσενικά, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ τον πατέρα τον πιστεύω ότι ήθελε κατά βάση να μάθει ήθος στο παιδί του. Διάβασες τι γράφει; Δεν είναι όλοι οι γονείς που τα παιδιά τους δεν καταλήγουν κάπου καλά, καθάρματα, ξέρεις! Μπορεί και να ήταν κάτι διαφορετικό ο πατέρας, δεν νομίζεις; Ίσα ίσα που στη συγκεκριμένη περίπτωση οι διαρροές υπονοούν ότι το κορίτσι ήταν ευάλωτο θύμα για όσους το περιτριγύριζαν, κάτι γράφτηκε αν το πρόσεξες και όχι για το ποιον της κοπέλας.

Επί πλέον, ο πατέρας δεν είναι τρια πουλάκια κάθονται, να υποστηρίξει ότι ο γιος του καταλάθος έκανε πράγματα, να υποστηρίξει πράγματα λες και ήταν αυτόπτης μάρτυρας, που έχουμε δει πάμπολλες φορές αντίστοχους γονείς να κάνουν, προσπαθώντας να πείσουν ποιον;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 08 Δεκ 2018, 01:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 » 08 Δεκ 2018, 01:18

Athina__P έγραψε:
08 Δεκ 2018, 01:10
Εσθήρ έγραψε:
Ορίστε; Από που βγήκε πάλι αυτό το συμπέρασμα; Ίσα ίσα που δεν το έχω σε καμάρι ότι στην Ελληνική οικογένεια έπαιξα καλά το ρόλο της ευνουχίστριας κόρης στα αρσενικά της οικογένειας! Γιατί πράγματι, εισέπραττα μια κρυφή διάκριση προς το αρσενικό που ένα από τα λίγα του προσόντα ήταν ότι ειχε μια προεξοχή και δεν είμαι περήφανη για αυτό καθόλου! Δεν καμαρώνω για αυτό! Αυτό έχω πει μόνο σχετικά και τίποτα άλλο! Θυμάσαι κάτι άλλο;

Πέρα από αυτό, επειδή το πας επί προσωπικού, ναι το πιστεύω ότι το μίσος μαθαίνεται μέσα στην οικογένεια ΣΥΝΗΘΩΣ και η συγκεκριμένη εθνικότητα αν το θες είναι λίιιιιγο πιο παραδοσιακή ως προς το βάθρο που έχει βάλει τα αρσενικά, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ τον πατέρα τον πιστεύω ότι ήθελε κατά βάση να μάθει ήθος στο παιδί του. Διάβασες τι γράφει; Δεν είναι όλοι οι γονείς που τα παιδιά τους δεν καταλήγουν κάπου καλά, καθάρματα, ξέρεις! Μπορεί και να ήταν κάτι διαφορετικό ο πατέρας, δεν νομίζεις; Ίσα ίσα που στη συγκεκριμένη περίπτωση οι διαρροές υπονοούν ότι το κορίτσι ήταν ευάλωτο θύμα για όσους το περιτριγύριζαν, κάτι γράφτηκε αν το πρόσεξες και όχι για το ποιον της κοπέλας.
Γιατί πράγματι, εισέπραττα μια κρυφή διάκριση προς το αρσενικό που ένα από τα λίγα του προσόντα ήταν ότι ειχε μια προεξοχή και δεν είμαι περήφανη για αυτό καθόλου
Το οποιο και σου εχουν περασει..και ακριβως αυτα πρεσβευεις ΚΑΙ ΕΣΥ.Φαινεται ξεκαθαρα.Στα λογια μου ερχεσαι. :102:
Δηλαδη περιμενες τι ακριβως να πει;Οτι ο γιος του ειναι μαλακας;Οτι του αυξησαμε το υπερεγω;Οτι του μαθαμε οτι αυτος ειναι και μπορει να γαμει και να δερνει;Οτι κατι δεν καναμε καλα;Οτι πχ δεν του μαθαμε καποια πραγματα;Οτι τον αφησαμε ετσι;ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ;Πραγματικα πεσμου,θα ελεγε κατι αλλο;
Σοβαρα τωρα,τι περιμενες να πει εκτος απο αυτα που λεει;
Και καθεσαι και τονιζεις και λες οτι ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;
Ολα τα λες μονη σου.

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 08 Δεκ 2018, 01:25

Εσθήρ, τι πίνεις κοριτσάκι μου; Ναι, ο κόσμος πάει μπροστά, δεν ενστερνίζομαι ότι επειδή κάποιος έχει μια προεξοχή αξίζει κάτι παραπάνω. Αν θες με πιστεύεις, αν θες όχι.

Από κει και πέρα, σου λέει ο πατέρας, η κόρη μου έγινε δασκάλα, εγώ δουλεύω, η γυναίκα μου δουλεύει, δεν δείχνουν σαν άνθρωποι που μεγάλωσαν σαν να τους χρωστάει η ζωή και δεν πιστεύω ότι εξ ορισμού τέτοιοι άνθρωποι γίνονται τέρατα επειδή ξερω γω η κουλτούρα τους ΜΠΟΡΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ λέμε, εικάζουμε λεει ότι η γυναίκα αποκτά αξία επειδή έβγαλε παιδί με πουλί! Γιατί ναι, παίζει αυτό το γελοίο έργο, αλλά δεν το παίζω. Αν θες με πιστεύεις, αν θες όχι. Έχει καμιά σημασία; Από ό,τι βλέπω βέβαια το έχεις φάει αυτό το έργο και δεν το έχεις επεξεργαστεί ακόμα αρκετά. Πιστεύω εγκαίρως να το επεξεργαστείς πριν κάνεις παιδί με πουλί ή όχι...

Και στο φινάλε σε άλλους χρωστάς να ξεκαθαρίσεις πράγματα και όχι σε μια Αθηνούλα που δεν ξέρεις :102: Πες τα σε αυτούς που πρέπει με τρόπο που να σε ακούσουν, αλλά από ό,τι φαίνεται δεν έχουν σκοπό να σε ακούσουν.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών