Στα παπάρια μας για τον Τσαλίκη. Καλά κανει η γκόμενα. Αναφορά θα σας δωσει; Εγώ το πάω στο δια ταύτα. Ε, και;Rocco Siffredi έγραψε: ↑02 Δεκ 2024, 15:59Είναι ο πρώην της κάθε μέρα στα σοσιαλ να σαλιαριζει με την καινούρια;Πασιφάη έγραψε: ↑02 Δεκ 2024, 15:50Ρε αφήστε τη γυναίκα να ζήσει τον έρωτά της. Για τον Μιχόπουλο μούγκα εν τω μεταξύ.
Λες και τα παιδιά είναι μόνο της μάνας. Και αυτή δεν μπορεί να ζήσει ρε πούστη μου. Πρέεπι να κάθεται σκυμμένη και ρημαγμενη, να πενθεί, την αγάπη που έχασε. Πόσο μαλάκες. Και υποκριτές.
Αυτό σχολιάζει ο Τσαλίκης την υπερβολή με τα σοσιαλ κλπ όχι ότι ερωτεύτηκε αλλον μην το πατε αλλου
Γιώργος Τσαλίκης για Αθηνά Οικονομάκου: «Όταν έχεις και μικρά παιδιά, δεν χρειάζεται η μαμά να φιλιέται με τον καινούριο
Re: Γιώργος Τσαλίκης για Αθηνά Οικονομάκου: «Όταν έχεις και μικρά παιδιά, δεν χρειάζεται η μαμά να φιλιέται με τον καινο
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Re: Γιώργος Τσαλίκης για Αθηνά Οικονομάκου: «Όταν έχεις και μικρά παιδιά, δεν χρειάζεται η μαμά να φιλιέται με τον καινο
Κούρασες μωρή τσούχτρα. Βρες κάτι καινούργιο.Μαδουραίος έγραψε: ↑02 Δεκ 2024, 16:01Όχι παντού.Οσο παρακαλουσες δεν υπέκυψα.
- Μαδουραίος
Έτσι.Γραψε μου βρώμικα.Καυλωνω.
Η επίδειξη στα σοσιαλ είναι απλώς μια σκηνοθετημένη παράσταση και όχι εκδήλωση έρωτα. Και σαφέστατα είναι κάτι ενοχλητικό αν όχι επώδυνο για τα παιδιά, ασχέτως αν ο επιδειξίας είναι ο πατέρας ή η μάνα. Για πολλούς λόγους, που θα έπρεπε να είναι αυτονόητοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άπαξ και σου γράψω βρώμικα μωρή λινάτσα θα κοκκινίσεις.Παίξε αλλού σήμερα, δεν έχω όρεξη να σε μπινελικώσω. Έλα, τράβα στην υπόγα σου.Μαδουραίος έγραψε: ↑02 Δεκ 2024, 16:04Έτσι.Γραψε μου βρώμικα.Καυλωνω.
- Μαδουραίος
Έτσι.Ετσι.Συνεχισε.Τελειωνω.Πασιφάη έγραψε: ↑02 Δεκ 2024, 16:07Άπαξ και σου γράψω βρώμικα μωρή λινάτσα θα κοκκινίσεις.Παίξε αλλού σήμερα, δεν έχω όρεξη να σε μπινελικώσω. Έλα, τράβα στην υπόγα σου.
Ελπίζω όντως να έχυσες και να σπατουλάρισες την υπόγα. Ευελπιστώ πως τώρα θα είναι σούπερ με την νέα τεχνοτροπία.Μαδουραίος έγραψε: ↑02 Δεκ 2024, 16:08Έτσι.Ετσι.Συνεχισε.Τελειωνω.
Πρηζει μπαλες στα σοσιαλ με συνεχη ποσταρισματα επιδειξης,γιαυτο ενοχλειτο η υπολοιπη σοουμπιζ,δεν εχει να κανει με το αν πρεπει να δωσει η οχι αναφορα,εχει να κανει με το τι προβαλει γενικοτερα,ιδιο επιπεδο με συνατσακη εν τωμεταξυ,με το που χωρισε τον ειχε ετοιμο τον μπασκεμπολιστα να τον προμοταρει στα σοσιαλ.
Ειμαστε στη μυκονο με τον Τσ(ου)ερελα,καναμε κανοε με τον Τσ(ου)ερελα,φιλιομαστε δημοσιως με τον Τσ(ου)ερελα,μου κανει μαθηματα μπασκετ ο Τσ(ου)ερελα,ε στα παπαρια μας κυρα μου,τι μας το δειχνεις και μας το λες καθε λιγο.

Ρε παιδάκι μου, καλά κάνει. Ζωή της είναι. Αν σου πρήζει τις μπάλες, απλά μην τα διαβάζεις.Garcia έγραψε: ↑02 Δεκ 2024, 16:58Πρηζει μπαλες στα σοσιαλ με συνεχη ποσταρισματα επιδειξης,γιαυτο ενοχλειτο η υπολοιπη σοουμπιζ,δεν εχει να κανει με το αν πρεπει να δωσει η οχι αναφορα,εχει να κανει με το τι προβαλει γενικοτερα,ιδιο επιπεδο με συνατσακη εν τωμεταξυ,με το που χωρισε τον ειχε ετοιμο τον μπασκεμπολιστα να τον προμοταρει στα σοσιαλ.
Ειμαστε στη μυκονο με τον Τσ(ου)ερελα,καναμε κανοε με τον Τσ(ου)ερελα,φιλιομαστε δημοσιως με τον Τσ(ου)ερελα,μου κανει μαθηματα μπασκετ ο Τσ(ου)ερελα,ε στα παπαρια μας κυρα μου,τι μας το δειχνεις και μας το λες καθε λιγο.

Ο Τσαλίκης ακόμη ζει; Καιρό έχει να ακουστεί.
Την άλλη, δεν τη ξέρω.
Την άλλη, δεν τη ξέρω.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αν εκανε καλα,δεν θα ειχε κανενας να αναφερει κατι αρνητικο...οποτε δεν κανει καλα.

Garcia έγραψε: ↑03 Δεκ 2024, 18:00Αν εκανε καλα,δεν θα ειχε κανενας να αναφερει κατι αρνητικο...οποτε δεν κανει καλα.Μας τα εχει κανει τσουρεκια με τον τσουτσουρελα ρε μλκ,δεν γινεται να μην τα διαβαζεις αφου ερχονται απο ολες τις μεριες,χακαρετε τον λογαριασμο στο ινστα της να γλιτωσουμε απο δαυτη(και την συνατσακη).

Δεν υπαρχουν μονο ο εγκλεισμος σε μοναστηρι και το να φασωνεσαι σε πανελληνια μεταδοση.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑02 Δεκ 2024, 15:21Ε ναι, επειδη έχεις παιδιά, πρέπει να κλειστείς σε μοναστήρι.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δικαίωμα της να τρώει ιταλική πίτσα και να το ποσταρει στο ινσταγράμ, δικαίωμα μας να κραζομε την απερίσκεπτη μάνα κύριοι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Παρεμπιπτόντως, δίνω δημοσίως τα εύσημα στον συνάδελφο Τσαλίκη γιατί παραμένει στο καλλιτεχνικό στερέωμα και δεν έγινε φόρτωμα στην ιατρική επιστήμη σαν κάτι δρ. Μιχες*
*
"21 χρόνια μετά το Fame Story: Γιατρός σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας ο πρώτος έρωτας της Καλομοίρας, Νίκος Μίχας (Pic)
Στροφή στην καριέρα"
https://dailymedia.com.gr/media/41148/2 ... s-pic.html
*
"21 χρόνια μετά το Fame Story: Γιατρός σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας ο πρώτος έρωτας της Καλομοίρας, Νίκος Μίχας (Pic)
Στροφή στην καριέρα"
https://dailymedia.com.gr/media/41148/2 ... s-pic.html
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι είναι καλύτερο να έχεις μόρφωση ή να έχεις χρήμα?
από seismic1 » 20 Αύγ 2024, 09:40 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 4 Απαντήσεις
- 425 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
20 Αύγ 2024, 10:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καινούριο δίπλωμα οδηγησης
από Libre arbitre » 15 Αύγ 2023, 22:37 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 9 Απαντήσεις
- 764 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Japetus
16 Αύγ 2023, 10:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση παιζει κανα καινουριο ρεσελ ?
από jackie Daniels » 01 Φεβ 2025, 22:18 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 100 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
04 Φεβ 2025, 17:57
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
20 Δεκ 2023, 05:34