ζήτησα συγγνώμη προκαταβολικά που δεν άντεξα και στην είπα. εγώ δεν δικαιολογώ καμμία πολιτική, άλλα ούτε και περιμένω να ζήσω απ'αυτές (π.χ. ελάχιστες αμοιβές) όπως εσύ.Ίακχος έγραψε: ↑03 Δεκ 2024, 15:06Φίλε οι αμοιβές των μηχανικών είναι πολύ χαμηλές στην Ελλάδα δε βγαίνουμε. Δε θα με πεις εσύ ντροπή του επαγγέλματος έχω τελειώσει ΕΜΠ με μάστερ από Αγγλία και έκανα διδακτορικό στο Σικαγο που το άφησα όταν αρρώστησε ο πατέρας μου. Δουλεύω 25 χρόνια κσι ως ΕΕ και σε εταιρείες. Για να δικαιολόγησεις μσλακισμενες πολιτικές βγαζεις τους άλλους άχρηστους.
Κέρδη 5 δις οι συστημικες τράπεζες το 2024. Σκέψεις για έκτακτη φορολογηση
- Bill Hicks
Re: Κέρδη 5 δις οι συστημικες τράπεζες το 2024. Σκέψεις για έκτακτη φορολογηση
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

Ποια είναι η ειδικότητα σου? Γιατί αν ήσουν ελεύθερος επαγγελματίας μελετητής θα καταλάβαινες τι κουπι τραβάμε. Με 300 ευρω αμοιβη για αυθαίρετα και 40 για ενέργειακα προφανως δε βγαίνουμε. Τώρα ψάχνω για δουλειά αλλά έχω πρόβλημα υγείας και δε μπορώ να πάω σε εργοτάξιοBill Hicks έγραψε: ↑03 Δεκ 2024, 17:00ζήτησα συγγνώμη προκαταβολικά που δεν άντεξα και στην είπα. εγώ δεν δικαιολογώ καμμία πολιτική, άλλα ούτε και περιμένω να ζήσω απ'αυτές (π.χ. ελάχιστες αμοιβές) όπως εσύ.Ίακχος έγραψε: ↑03 Δεκ 2024, 15:06Φίλε οι αμοιβές των μηχανικών είναι πολύ χαμηλές στην Ελλάδα δε βγαίνουμε. Δε θα με πεις εσύ ντροπή του επαγγέλματος έχω τελειώσει ΕΜΠ με μάστερ από Αγγλία και έκανα διδακτορικό στο Σικαγο που το άφησα όταν αρρώστησε ο πατέρας μου. Δουλεύω 25 χρόνια κσι ως ΕΕ και σε εταιρείες. Για να δικαιολόγησεις μσλακισμενες πολιτικές βγαζεις τους άλλους άχρηστους.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τι να πλουτίσουμε ρε φουκουγιάμα, τράβα στη γωνία να δεις αν έρχομαι, άντε μπράβο με τις εξυπνάδες, εγώ μια ζωή θυμάμαι ότι υπήρχαν επιτόκια, ειδικά όταν είχαμε πληθωρισμό. Έχω να δω να γράφεται τόκος στους τραπεζικούς μου λογαριασμούς ούτε και ξέρω πόσα χρόνια.sharp έγραψε: ↑03 Δεκ 2024, 13:39Μην μου τα γυρίζεις, τώρα είναι ΟΚ παλιά δεν ήταν. Ξέρω πόσο είναι τα επιτόκια εδώ και χρόνια.Green Dragon έγραψε: ↑03 Δεκ 2024, 13:28Ο πληθωρισμός έχει περιοριστεί τώρα, για κοίτα όταν ήταν 10+%sharp έγραψε: ↑03 Δεκ 2024, 13:26
Ο Γαληνός έγραψε από τον τύπο για λογαριασμούς με δεσμευμένα χρήματα. Αυτά κυμαίνονται ανάλογα με το ποσό που δεσμεύεις, οπότε μπορώ να φανταστώ ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει τόσο πολύ χρήμα.
Ας δούμε τι λέει η ίδια η Σπαρκασσε στη Γερμανία, στους κοινούς λογαριασμούς, για να μην χάνουμε χρόνο.
https://www.sparkasse.de/pk/produkte/sp ... konto.html
0,001 %
Ου ρε Φριτς... οι Έλληνες είναι κροίσοι, πόσο είπατε... 1,3%;
Για πες, ποιος δίνει 0,001 % σήμερα στην Ελλάδα;
Και σου ξαναλέω, μετά το '19 επαναπατρίστηκαν κεφάλαια ακριβώς λόγω του υψηλότερου κέρδους χωρίς ρίσκο. Αν θέλετε να πλουτίσετε, πρέπει να βρείτε άλλο τρόπο κι όχι να περιμένετε (πάλι) από το κράτος να παρέμβει.
Πήγαινε τώρα να δώσεις συγχαρητήρια στο μαγικό χέρι που μας ξεπάτωσε παγκοσμίως στα κωλοδάχτυλα το 2009. Αν θες να πιστεύεις παραμύθια δικαίωμά σου αλλά μην περιμένεις να σε ακούσω ή να πάρω στα σοβαρά τέτοιες αποδεδειγμένα πλεόν τιτανοτεράστιες παπαριές.
- Green Dragon
Με τον πληθωρισμό πάει γιατί όταν ανεβαίνει ανεβαίνει και το επιτόκιο της ΕΚΤ και το ξέρεις. Δεν μας τα λες καθόλου καλά τελευταία.sharp έγραψε: ↑03 Δεκ 2024, 13:52Κι επίσης κάνεις λάθος. Δεν πάει με τον πληθωρισμό, αλλά με το επιτόκιο της Κεντρικής.Green Dragon έγραψε: ↑03 Δεκ 2024, 13:28Ο πληθωρισμός έχει περιοριστεί τώρα, για κοίτα όταν ήταν 10+%
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 03 Δεκ 2024, 22:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Green Dragon
Δεν πάει έτσι, 8 εδώ, 8 εκεί στο τέλος μένεις εσύ με 8 και ψάχνεσαι. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να σε χρεώνει για την διατήρηση λογαριασμού, δεν είναι μόνο θέμα αν βγαίνεις αλλά και θέμα λογικού-παραλόγου.Bill Hicks έγραψε: ↑03 Δεκ 2024, 14:45γάμησέ τα, 8 ευρώ τον μήνα, πού να βγεις μετά.
Και 10 ευρώ σουβλάκι μπορείς να αγοράσεις αλλά αν το κάνεις είσαι ηλίθιος, έτσι δεν είναι;
- Eθνικοκοινωνιστης
τελικα δεν ειστε η τελευταια σοβιετια αλλα το τελευταιο νεοφιλελε γουπατο? 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αυτό στη θεωρία. Στην πράξη, το Ευρώ άργησε να ανεβάσει τα επιτόκια, γι΄αυτό την πατήσαμε. Επίσης τώρα κατεβαζει ταχύτητα (επιτόκια), ενώ δεν έχουμε ησυχάσει ακόμη εντελώς από τον πληθωρισμό. Ο λόγος είναι ο γνωστός, είναι ένα κοινό νόμισμα για κράτη με διαφορετική δημοσιονομική πολιτική. Αυτό δεν υπάρχει πουθενά αλλού, ούτε έχει ξαναγίνει στην ιστορία. Η οικονομική θεωρία ξαναγράφεται ως προς το Ευρώ κι έχουμε να δούμε πολλά ακόμη.Green Dragon έγραψε: ↑03 Δεκ 2024, 22:03Με τον πληθωρισμό πάει γιατί όταν ανεβαίνει ανεβαίνει και το επιτόκιο της ΕΚΤ και το ξέρεις. Δεν μας τα λες καθόλου καλά τελευταία.sharp έγραψε: ↑03 Δεκ 2024, 13:52Κι επίσης κάνεις λάθος. Δεν πάει με τον πληθωρισμό, αλλά με το επιτόκιο της Κεντρικής.Green Dragon έγραψε: ↑03 Δεκ 2024, 13:28Ο πληθωρισμός έχει περιοριστεί τώρα, για κοίτα όταν ήταν 10+%
Ναι, μια ζωή στη δραχμή. Πάνε αυτά.Green Dragon έγραψε: ↑03 Δεκ 2024, 22:01Τι να πλουτίσουμε ρε φουκουγιάμα, τράβα στη γωνία να δεις αν έρχομαι, άντε μπράβο με τις εξυπνάδες, εγώ μια ζωή θυμάμαι ότι υπήρχαν επιτόκια, ειδικά όταν είχαμε πληθωρισμό. Έχω να δω να γράφεται τόκος στους τραπεζικούς μου λογαριασμούς ούτε και ξέρω πόσα χρόνια.sharp έγραψε: ↑03 Δεκ 2024, 13:39Μην μου τα γυρίζεις, τώρα είναι ΟΚ παλιά δεν ήταν. Ξέρω πόσο είναι τα επιτόκια εδώ και χρόνια.Green Dragon έγραψε: ↑03 Δεκ 2024, 13:28
Ο πληθωρισμός έχει περιοριστεί τώρα, για κοίτα όταν ήταν 10+%
Για πες, ποιος δίνει 0,001 % σήμερα στην Ελλάδα;
Και σου ξαναλέω, μετά το '19 επαναπατρίστηκαν κεφάλαια ακριβώς λόγω του υψηλότερου κέρδους χωρίς ρίσκο. Αν θέλετε να πλουτίσετε, πρέπει να βρείτε άλλο τρόπο κι όχι να περιμένετε (πάλι) από το κράτος να παρέμβει.
Πήγαινε τώρα να δώσεις συγχαρητήρια στο μαγικό χέρι που μας ξεπάτωσε παγκοσμίως στα κωλοδάχτυλα το 2009. Αν θες να πιστεύεις παραμύθια δικαίωμά σου αλλά μην περιμένεις να σε ακούσω ή να πάρω στα σοβαρά τέτοιες αποδεδειγμένα πλεόν τιτανοτεράστιες παπαριές.

- Green Dragon
Γιατί η δραχμή είχε πληθωρισμό, όχι για κάποιον άλλον παράξενο και μυστηριώδη λόγο.
Όταν τα ξοδεύεις τα 8 για πλάκα, λες ότι δεν είναι τίποτε. Θυμάσαι άλλες κουβέντες που κάναμε και μού 'λεγες δεν αξίζει η ζωή να μην πιεις το καφέ σου έξω κάθε μέρα, να πάρεις και το περιοδικό σου και το παγωτό το καλοκαίρι κι ένα ποτάκι το απόγευμα και και και;Green Dragon έγραψε: ↑03 Δεκ 2024, 22:06Δεν πάει έτσι, 8 εδώ, 8 εκεί στο τέλος μένεις εσύ με 8 και ψάχνεσαι. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να σε χρεώνει για την διατήρηση λογαριασμού, δεν είναι μόνο θέμα αν βγαίνεις αλλά και θέμα λογικού-παραλόγου.
Και 10 ευρώ σουβλάκι μπορείς να αγοράσεις αλλά αν το κάνεις είσαι ηλίθιος, έτσι δεν είναι;
Οκταράκια είναι κι αυτά, μερικά και παραπάνω.
Ρε φίλε, επί δραχμής είχες 16% επιτόκιο και 25% πληθωρισμό. Τα γνωρίζεις τα νούμερα καλά ή όχι;Green Dragon έγραψε: ↑03 Δεκ 2024, 22:15Γιατί η δραχμή είχε πληθωρισμό, όχι για κάποιον άλλον παράξενο και μυστηριώδη λόγο.
Αλλά όλοι οι Ελληνάκηδες πήγαιναν 2/1 στην Τράπεζα και από 100.000 τους έγραφαν 116.000 στο βιβλιάριο
Έτσι έφευγαν πανευτυχείς νομίζοντας ότι είναι κατά 16 χιλιάρικα πλουσιώτεροι, άσχετα αν είχαν χάσει 9.000 τελικά
Πάντως για να γκρινιάζετε για τα επιτόκια πρέπει όντως να έχετε κάμποσα λεφτάκια στο λογαριασμό. Εντελώς μεταξύ μας
Σε χρεώνει για το κόστος εργασιας. Κάθε λογαριασμός παρακολουθείται, μπαίνει σε ισολογισμούς, πολύ λογικό μου φαίνεται να μην μπορείς να έχεις 50 λογαριασμούς δωρεάν.Green Dragon έγραψε: ↑03 Δεκ 2024, 22:06Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να σε χρεώνει για την διατήρηση λογαριασμού, δεν είναι μόνο θέμα αν βγαίνεις αλλά και θέμα λογικού-παραλόγου.
- Green Dragon
Ποιός τον παρακολουθεί, η ΚΥΠ; Οκ, σε πιστέψαμε ότι δεν είναι όλα αυτόματα. Ότι κάθονται και μετράνε με το χέρι τους λογαριασμούς πόσοι είναι και δεν γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού. Ρε δεν μιλάς σε καθυστερημένους!sharp έγραψε: ↑03 Δεκ 2024, 22:22Σε χρεώνει για το κόστος εργασιας. Κάθε λογαριασμός παρακολουθείται, μπαίνει σε ισολογισμούς, πολύ λογικό μου φαίνεται να μην μπορείς να έχεις 50 λογαριασμούς δωρεάν.Green Dragon έγραψε: ↑03 Δεκ 2024, 22:06Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να σε χρεώνει για την διατήρηση λογαριασμού, δεν είναι μόνο θέμα αν βγαίνεις αλλά και θέμα λογικού-παραλόγου.
Τόσες δεκαετίες δεν χρέωναν, τώρα ξαφνικά με την αυτοματοποίηση της αρκούδας τους ανέβηκε το κόστος. Άσε ρε το δούλεμα!
- Green Dragon
Δεν σου είπα ότι κέρδιζες, αλλά τώρα είχαμε 15% πληθωρισμό και 0% επιτόκιο. Παραδέξου ότι έχεις άδικο και άσε τις τσιγκολελέτες.sharp έγραψε: ↑03 Δεκ 2024, 22:18Ρε φίλε, επί δραχμής είχες 16% επιτόκιο και 25% πληθωρισμό. Τα γνωρίζεις τα νούμερα καλά ή όχι;Green Dragon έγραψε: ↑03 Δεκ 2024, 22:15Γιατί η δραχμή είχε πληθωρισμό, όχι για κάποιον άλλον παράξενο και μυστηριώδη λόγο.
Αλλά όλοι οι Ελληνάκηδες πήγαιναν 2/1 στην Τράπεζα και από 100.000 τους έγραφαν 116.000 στο βιβλιάριο
Έτσι έφευγαν πανευτυχείς νομίζοντας ότι είναι κατά 16 χιλιάρικα πλουσιώτεροι, άσχετα αν είχαν χάσει 9.000 τελικά
Πάντως για να γκρινιάζετε για τα επιτόκια πρέπει όντως να έχετε κάμποσα λεφτάκια στο λογαριασμό. Εντελώς μεταξύ μας
- Green Dragon
Δεν κατάλαβες τι είπα. Αν δώσεις 10 ευρώ για να πάρεις 3 σουβλάκια είναι μια χαρά. Αν δώσεις 10 ευρώ για να πάρεις ένα σουβλάκι τότε είσαι ηλίθιος.sharp έγραψε: ↑03 Δεκ 2024, 22:15Όταν τα ξοδεύεις τα 8 για πλάκα, λες ότι δεν είναι τίποτε. Θυμάσαι άλλες κουβέντες που κάναμε και μού 'λεγες δεν αξίζει η ζωή να μην πιεις το καφέ σου έξω κάθε μέρα, να πάρεις και το περιοδικό σου και το παγωτό το καλοκαίρι κι ένα ποτάκι το απόγευμα και και και;Green Dragon έγραψε: ↑03 Δεκ 2024, 22:06Δεν πάει έτσι, 8 εδώ, 8 εκεί στο τέλος μένεις εσύ με 8 και ψάχνεσαι. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να σε χρεώνει για την διατήρηση λογαριασμού, δεν είναι μόνο θέμα αν βγαίνεις αλλά και θέμα λογικού-παραλόγου.
Οκταράκια είναι κι αυτά, μερικά και παραπάνω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καταστροφή για BMW, μόνο 11 δις ΚΕΡΔΗ για το 2024
από Ληστοσυμμορίτης » 15 Μαρ 2025, 16:30 » σε Οικονομία - 3 Απαντήσεις
- 103 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
15 Μαρ 2025, 16:32
-
-
- 50 Απαντήσεις
- 1314 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
19 Μαρ 2024, 12:31
-
-
Νέα δημοσίευση Στουρναρας: να μεταναστευσουν οι μικρομεσαιοι που ενοχλουνται απο την τεκμαρτη φορολογηση (βιντεο)
από Portia » 14 Ιουν 2024, 11:16 » σε Κοινωνικά θέματα - 34 Απαντήσεις
- 808 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
14 Ιουν 2024, 16:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παυλόπουλος-Βενιζέλος: Αντισυνταγματικός ο νόμος για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών
από Ίακχος » 11 Ιαν 2024, 09:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 282 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
11 Ιαν 2024, 10:42
-