Έκθεση Κογκρέσου: Η διαρροή κορωνοϊού ήταν από κινεζικό εργαστήριο-τo lockdown δεν είχε καμία επιστημονική τεκμηρίωση

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Έκθεση Κογκρέσου: Η διαρροή κορωνοϊού ήταν από κινεζικό εργαστήριο-τo lockdown δεν είχε καμία επιστημονική τεκμηρίωσ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Δεκ 2024, 12:12

hellegennes έγραψε:
04 Δεκ 2024, 11:21
Otto Weininger έγραψε:
04 Δεκ 2024, 10:29
SeaHawk έγραψε:
04 Δεκ 2024, 10:20
Ο μπακαλης επι χρονια προσπαθει να διαδωσει οτι το να φταρνιζεται καποιοςμε κοβιντ στην μαπα σου ειναι ιδιο με το να φταρνιζεται καποιοςμε κοβιντ με μασκα
Ποιο ειναι το κινητρο του;
Να πεισει τον εαυτο του του αξιζε να γινει κατι παραπανω απο μπακαλης.
Το έγραψα και χτες. "Τρικάκια" χρησιμοποιεί.
Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι οι μάσκες σαν μέσο αποτροπής μετάδοσης ενός αναπνευστικού ιού στην κοινότητα είναι αποτελεσματικό. Είχαν γίνει έρευνες και μετά την πανδημία του προηγούμενου αιώνα, πιο πρόσφατες τις τελευταίες δεκαετίες και εσχάτως έρευνες στην μετά-covid εποχή που όλες δείχνουν το ίδιο πράγμα.

Η τελευταία αυτή μετα-ανάλυση βάζει ταφόπλακα στην ιδέα.

Άλλωστε σε καμμιά χώρα δεν είχαμε καμμιά μείωση της μετάδοσης, ανεξάρτητα από τον βαθμό μασκοφορίας.
Εννοείς ότι δεν φόραγες μάσκες στη φάση των μέτρων;

Γιατί κάτι άλλα θυμάμαι από δημοσιεύματα σου. Αλλά βαριέμαι να ψάχνω.

Αυτό που επίσης θυμάμαι ήταν ότι οι περισσότεροι αντιεμβολιαστές δεν ήταν και τόσο ...χαλαροί εκείνη τηνπερίοδο. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Έκθεση Κογκρέσου: Η διαρροή κορωνοϊού ήταν από κινεζικό εργαστήριο-τo lockdown δεν είχε καμία επιστημονική τεκμηρίωσ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Δεκ 2024, 14:20

Otto Weininger έγραψε:
04 Δεκ 2024, 11:25
hellegennes έγραψε:
04 Δεκ 2024, 11:17
Otto Weininger έγραψε:
03 Δεκ 2024, 22:08

Φιάσκο εννοώ που σαν απατεωνισκος έβαλες την πρώτη πρόταση ενός κειμένου ελπίζοντας να μην μπω στον κόπο να ασχοληθώ.
Τι λες, μωρέ μαλάκα; Σιγά μην έκανα παράθεση και όλο το κείμενο της έρευνας για να αισθάνεσαι εσύ καλύτερα. Είπα ένα συγκεκριμένο πράγμα και παράθεσα το επίμαχο σημείο που είναι αποτυπωμένο.

Κατέβα από το καλάμι σου. Δεν είσαι ούτε ερευνητής ούτε επιδημιολόγος ούτε ειδικός σε τίποτα. Φάρμακα πουλάς.
Και μετά σου έβαλα όλο το κείμενο που καταρρίπτει αυτό που υπονοησες με την αποκοπή της πρώτης πρότασης.
Δεν καταρρίπτει τίποτα και δεν έκοψα τίποτα, αναίσχυντε ψεύτη. Αναλύει την άποψη των ερευνητών για το πρόβλημα που επισήμανε ο peer reviewer. Σεβαστή επιστημονικά η άποψή τους αλλά είναι η δική τους άποψη, δεν καταρρίπτει τίποτα.

Δεν ξέρεις τίποτα από το πώς λειτουργεί η επιστημονική συζήτηση. Ο peer reviewer έχει καταθέσει μια ένσταση και οι ερευνητές απαντάνε*. Αν η απάντησή τους είναι αποδεκτή το κρίνουν οι ομόλογοί τους (peers), όχι ένας ράντομ φαρμακοπώλης που δεν έχει καν διαβάσει την μελέτη τους. Πάνω σε τέτοια ζητήματα γίνεται επιστημονικός διάλογος είτε μέσα από νέες μελέτες είτε σε άλλα μέσα.

Το ότι μια μελέτη είναι νεότερη μιας άλλης δεν σημαίνει ότι είναι ταυτόχρονα πιο έγκυρη. Αυτό είναι ένα ακόμη πράγμα που δεν καταλαβαίνεις, φανερό από το ότι έφερες αυτήν την μελέτη για να... καταρρίψεις τα αποτελέσματα προηγούμενων μελετών που δεν έχουν βρει συσχετίσεις με την πληθυσμιακή πυκνότητα.

Πάλι αυτό κρίνεται από την επιστημονική κοινότητα, δηλαδή αν είναι πιο έγκυρη η νεότερη μελέτη, αλλά ας πούμε ότι μπορείς να το κρίνεις κι εσύ. Για να το κρίνεις θα πρέπει να φέρεις επιχειρήματα με στοιχεία, ότι η τάδε μελέτη είναι πιο πιθανό να είναι αντιπροσωεπευτική της πραγματικότητας γιατί ενσωματώνει τα τάδε ποιοτικά χαρακτηριστικά έναντι της δείνα. Εσένα το επιχείρημά σου είναι ότι είναι νεότερη μελέτη, που αποδεικνύει ότι δεν έχεις ιδέα από το πώς διεξάγεται η επιστήμη.

* πράγμα για το οποίο δεν είχες ιδέα πριν το επισημάνω, γιατί ούτε την μελέτη διάβασες ούτε τις ενστάσεις του peer review.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Δεκ 2024, 14:22

ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Δεκ 2024, 12:12
hellegennes έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:
04 Δεκ 2024, 10:29

Το έγραψα και χτες. "Τρικάκια" χρησιμοποιεί.
Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι οι μάσκες σαν μέσο αποτροπής μετάδοσης ενός αναπνευστικού ιού στην κοινότητα είναι αποτελεσματικό. Είχαν γίνει έρευνες και μετά την πανδημία του προηγούμενου αιώνα, πιο πρόσφατες τις τελευταίες δεκαετίες και εσχάτως έρευνες στην μετά-covid εποχή που όλες δείχνουν το ίδιο πράγμα.

Άλλωστε σε καμμιά χώρα δεν είχαμε καμμιά μείωση της μετάδοσης, ανεξάρτητα από τον βαθμό μασκοφορίας.
Φορούσα όταν και όπου απαιτούσε ο νόμος γιατί δεν μ' αρέσει να παρανομώ, όχι γιατί πίστευα ότι κάνουν κάτι. Αποδείχτηκε ότι δεν κάνουν τίποτα. Οι μάσκες εφευρέθηκαν για άλλον λόγο, όχι για να τις φοράς ενώ κάνεις περίπατο ή ενώ δουλεύεις, εκτός αν η δουλειά σου είναι χειρούργος, νοσηλευτής, οδοντίατρος ή οτιδήποτε άλλο συναφές.

Να θυμίσω ότι δεν υπήρξαν ποτέ στοιχεία που να συνηγορούν στην αποτελεσματικότητα του μέτρου. Μέχρι που πάρθηκε η πολιτική απόφαση να φοράμε μάσκες, οι ειδικοί παντού έλεγαν αυτό που ξέρουμε, ότι δεν πρόκειται να περιορίσουν την μετάδοση και ίσως να την κάνουν χειρότερη. Αυτά δεν ήταν υποθέσεις. Κανείς δεν τα έλεγε ως πιθανά, γιατί είχαν προκύψει από αληθινές μελέτες. Ξαφνικά και χωρίς να υπάρχουν νέα στοιχεία πάρθηκε η απόφαση από πολιτικούς και μετά ακολούθησαν οι ειδικοί (αυτοί που είχαν πολιτικές σχέσεις).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 04 Δεκ 2024, 14:49

Otto Weininger έγραψε:
04 Δεκ 2024, 10:18

Τρωγομαστε γιατί ο Αρίστος, παραπλανει σε κάθε ποστ: πχ λίγο πιο πάνω προσπαθεί να περάσει το μήνυμα ότι ο Μπουρλά δεν έκανε το εμβόλιο ενώ έβαλε μια δήλωση του που απλά λέει ότι δεν θα χρησιμοποιήσει την θέση του για να πάρει προτεραιότητα.

Σοβαρα πιστευεις οτι ηθελε να κανει οικονομια σε λιγα εμβολια;

:smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:

Αλμπερτ Μπουρλά: Γιατί δεν έχει κάνει ακόμη το εμβόλιο

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής της Pfizer Αλμπερτ Μπουρλά δήλωσε σήμερα ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο της εταιρίας του, προσθέτοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και άλλα στελέχη της Pfizer δεν πρόκειται να κλέψουν τη σειρά κανενός.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε στο CNBC πως αφενός δεν είναι ο ίδιος υγειονομικός πρώτης γραμμής, αφετέρου είναι 59 ετών και με σχετικά καλή υγεία, οπότε θα ήταν εντελώς απρεπές να λάβει το εμβόλιο προτού αυτό χορηγηθεί σε άλλους ανθρώπους που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Σχετικά με το αν εμβολιαζόταν μπροστά στην κάμερα, ο κ. Μπουρλά είπε ακόμη, θα βοηθούσε να αυξηθεί η προθυμία των πολιτών για το εμβόλιο, αλλά τόνισε ότι κανείς από τα στελέχη και το διοικητικό συμβούλιο δεν θα προηγηθούν στη σειρά.

https://www.tovima.gr/2020/12/14/world/ ... o-emvolio/

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 04 Δεκ 2024, 14:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 04 Δεκ 2024, 14:53

Green Dragon έγραψε:
04 Δεκ 2024, 10:03
Η έκθεση του Κογκρέσου αφήνει το ενδεχόμενο για την διαρροή του ιού από εργαστήριο, ανοιχτό. Εγώ αυτό διάβασα, αυτό κατάλαβα. Δεν ξέρω γιατί τρώγεστε έτσι.

Οχι, γερνει μονοπαντα υπερ της εργαστηριακης διαρροης.

Most likely ειναι το συμπερασμα.

Τσεκαρε τη λιστα αριστερα απο το 5.

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Δεκ 2024, 15:04

hellegennes έγραψε:
04 Δεκ 2024, 14:22
ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Δεκ 2024, 12:12
hellegennes έγραψε:

Φορούσα όταν και όπου απαιτούσε ο νόμος γιατί δεν μ' αρέσει να παρανομώ, όχι γιατί πίστευα ότι κάνουν κάτι. Αποδείχτηκε ότι δεν κάνουν τίποτα. Οι μάσκες εφευρέθηκαν για άλλον λόγο, όχι για να τις φοράς ενώ κάνεις περίπατο ή ενώ δουλεύεις, εκτός αν η δουλειά σου είναι χειρούργος, νοσηλευτής, οδοντίατρος ή οτιδήποτε άλλο συναφές.

Να θυμίσω ότι δεν υπήρξαν ποτέ στοιχεία που να συνηγορούν στην αποτελεσματικότητα του μέτρου. Μέχρι που πάρθηκε η πολιτική απόφαση να φοράμε μάσκες, οι ειδικοί παντού έλεγαν αυτό που ξέρουμε, ότι δεν πρόκειται να περιορίσουν την μετάδοση και ίσως να την κάνουν χειρότερη. Αυτά δεν ήταν υποθέσεις. Κανείς δεν τα έλεγε ως πιθανά, γιατί είχαν προκύψει από αληθινές μελέτες. Ξαφνικά και χωρίς να υπάρχουν νέα στοιχεία πάρθηκε η απόφαση από πολιτικούς και μετά ακολούθησαν οι ειδικοί (αυτοί που είχαν πολιτικές σχέσεις).
Να μη μου θυμίσεις κάτι, θυμάμαι αρκετά.

Και ουδείς απο εσάς ήταν χαλαρός όταν φορούσε μάσκες ή κρατούσε αποστάσεις. Και όλα αυτά όχι λόγω νομοταγούς προσέγγισης αλλά διπλής φοβίας τόσο για τα εμβόλια όσο και τον ιό. Καρατσεκαρισμένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Δεκ 2024, 15:15

ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Δεκ 2024, 15:04

Και ουδείς απο εσάς ήταν χαλαρός όταν φορούσε μάσκες ή κρατούσε αποστάσεις. Και όλα αυτά όχι λόγω νομοταγούς προσέγγισης αλλά διπλής φοβίας τόσο για τα εμβόλια όσο και τον ιό. Καρατσεκαρισμένο.
Τότε μάλλον δεν θυμάσαι καλά. Ξετσεκάρισέ το.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 04 Δεκ 2024, 15:19

hellegennes έγραψε:
04 Δεκ 2024, 14:20
Otto Weininger έγραψε:
04 Δεκ 2024, 11:25
hellegennes έγραψε:
04 Δεκ 2024, 11:17

Τι λες, μωρέ μαλάκα; Σιγά μην έκανα παράθεση και όλο το κείμενο της έρευνας για να αισθάνεσαι εσύ καλύτερα. Είπα ένα συγκεκριμένο πράγμα και παράθεσα το επίμαχο σημείο που είναι αποτυπωμένο.

Κατέβα από το καλάμι σου. Δεν είσαι ούτε ερευνητής ούτε επιδημιολόγος ούτε ειδικός σε τίποτα. Φάρμακα πουλάς.
Και μετά σου έβαλα όλο το κείμενο που καταρρίπτει αυτό που υπονοησες με την αποκοπή της πρώτης πρότασης.
Δεν καταρρίπτει τίποτα και δεν έκοψα τίποτα, αναίσχυντε ψεύτη. Αναλύει την άποψη των ερευνητών για το πρόβλημα που επισήμανε ο peer reviewer. Σεβαστή επιστημονικά η άποψή τους αλλά είναι η δική τους άποψη, δεν καταρρίπτει τίποτα.

Δεν ξέρεις τίποτα από το πώς λειτουργεί η επιστημονική συζήτηση. Ο peer reviewer έχει καταθέσει μια ένσταση και οι ερευνητές απαντάνε*. Αν η απάντησή τους είναι αποδεκτή το κρίνουν οι ομόλογοί τους (peers), όχι ένας ράντομ φαρμακοπώλης που δεν έχει καν διαβάσει την μελέτη τους. Πάνω σε τέτοια ζητήματα γίνεται επιστημονικός διάλογος είτε μέσα από νέες μελέτες είτε σε άλλα μέσα.

Το ότι μια μελέτη είναι νεότερη μιας άλλης δεν σημαίνει ότι είναι ταυτόχρονα πιο έγκυρη. Αυτό είναι ένα ακόμη πράγμα που δεν καταλαβαίνεις, φανερό από το ότι έφερες αυτήν την μελέτη για να... καταρρίψεις τα αποτελέσματα προηγούμενων μελετών που δεν έχουν βρει συσχετίσεις με την πληθυσμιακή πυκνότητα.

Πάλι αυτό κρίνεται από την επιστημονική κοινότητα, δηλαδή αν είναι πιο έγκυρη η νεότερη μελέτη, αλλά ας πούμε ότι μπορείς να το κρίνεις κι εσύ. Για να το κρίνεις θα πρέπει να φέρεις επιχειρήματα με στοιχεία, ότι η τάδε μελέτη είναι πιο πιθανό να είναι αντιπροσωεπευτική της πραγματικότητας γιατί ενσωματώνει τα τάδε ποιοτικά χαρακτηριστικά έναντι της δείνα. Εσένα το επιχείρημά σου είναι ότι είναι νεότερη μελέτη, που αποδεικνύει ότι δεν έχεις ιδέα από το πώς διεξάγεται η επιστήμη.

* πράγμα για το οποίο δεν είχες ιδέα πριν το επισημάνω, γιατί ούτε την μελέτη διάβασες ούτε τις ενστάσεις του peer review.
Ρε ψυχοπαθή, τι λέει το κείμενο που πετσόκοψες για να κρατήσεις την πρώτη πρόταση;

Θα μας τρελάνεις τελείως;

Ευτυχώς που έχουν μάτια και διαβάζουν οι υπόλοιποι.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Δεκ 2024, 15:22

hellegennes έγραψε:
04 Δεκ 2024, 15:15
ΓΑΛΗ έγραψε:

Δεν χρειάζεται, έχω πολύ καλή μνήμη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Δεκ 2024, 15:24

Otto Weininger έγραψε:
04 Δεκ 2024, 15:19
Ρε ψυχοπαθή, τι λέει το κείμενο που πετσόκοψες για να κρατήσεις την πρώτη πρόταση;
Δεν έκοψα κανένα κείμενο, αρχιψεύταρε. Μια πλήρη πρόταση έβαλα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Δεκ 2024, 15:29

ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Δεκ 2024, 15:22
hellegennes έγραψε:
04 Δεκ 2024, 15:15
ΓΑΛΗ έγραψε:

Δεν χρειάζεται, έχω πολύ καλή μνήμη.
Δεν φαίνεται. Φοβία για τα εμβόλια δεν θυμάμαι κανέναν να έχει. Ένσταση για την χρησιμότητά τους σε υγιή άτομα είχε και έχει πολύς κόσμος· η πλειονότητα. Αλλά ειδικά ο συνδυασμός "φορούσε μάσκα και κρατούσε αποστάσεις από φόβο για τα εμβόλια" δεν βγάζει κανένα νόημα.

Κάποιοι από το φόρουμ είχαν πάθει ψύχωση με τις μάσκες. Κάποοι φορούσαν ακόμη και όταν ήταν μόνοι τους. Ο περισσότερος κόσμος, μαζί κι εγώ, φορούσε μόνο όπου απαιτούνταν από τον νόμο. Δεν φόρεσα ποτέ μάσκα σε τυχαία επίσκεψη ούτε ζήτησα ποτέ από κανέναν να φορέσει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 04 Δεκ 2024, 15:31

hellegennes έγραψε:
04 Δεκ 2024, 15:24
Otto Weininger έγραψε:
Την οποία :
α) την χρησιμοποίησες για να μου την πεις για αυτό που κατάλαβες ότι εννοούσα για το R0

β) σου έβαλα όλο το κείμενο που επιβεβαιώνει όσα είπα, εξηγεί ότι τα αποτελέσματα θα ήταν είτε τα ίδια είτε ακόμα πιο έντονα και τέλος βάζει τα conclusions της έρευνας.

τα παραπάνω, τα είπες μαλακίες και αμφισβητείς και την έρευνα επειδή δε σου αρέσει.

Αλλά εγώ είμαι ο απατεώνας. Ετοιμάσου λοιπόν για δεύτερο γύρο με τις άλλες δύο.
Προετοιμάσου για την έρευνα του science direct για αρχή μπας και καταλάβεις για τι μιλάει και δεν ξεφτιλιστείς τελείως.

Μετά έρχεται και για τις μάσκες.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Δεκ 2024, 15:39

Otto Weininger έγραψε:
04 Δεκ 2024, 15:31
hellegennes έγραψε:
04 Δεκ 2024, 15:24
Otto Weininger έγραψε:
Την οποία :
α) την χρησιμοποίησες για να μου την πεις για αυτό που κατάλαβες ότι εννοούσα για το R0

β) σου έβαλα όλο το κείμενο που επιβεβαιώνει όσα είπα, εξηγεί ότι τα αποτελέσματα θα ήταν είτε τα ίδια είτε ακόμα πιο έντονα και τέλος βάζει τα conclusions της έρευνας.

τα παραπάνω, τα είπες μαλακίες και αμφισβητείς και την έρευνα επειδή δε σου αρέσει.
Το κείμενο δεν επιβεβαιώνει τίποτα που είπες. Επαναλαμβάνω ότι είναι η άποψη των ερευνητών για το πρόβλημα, το οποίο αναγνωρίζουν ως πρόβλημα και τους τέθηκε ως πρόβλημα, απλά θεωρούν ότι δεν επηρεάζει τα αποτελέσματά τους και αναλύουν τον λόγο. Καμμιά σχέση με τις μαλακίες που έγραψες για το R0.

Δεν αμφισβητώ την έρευνα. Η έρευνα δείχνει αυτό που είπα, ακριβώς. Εσύ δεν καταλαβαίνεις τι λέει. :smt005:

Περιμένω να μου δείξεις με δεδομένα πώς η έρευνα υποστηρίζει την θέση σου.

Ούτε είπα μαλακίες αυτά που γράφει η έρευνα. Αυτά που έγραψες εσύ είπα μαλακίες. Ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις καθώς φαίνεται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 04 Δεκ 2024, 15:54

Το θεμα με τις μασκες ειναι λυμενο.
Κανενα κρατος δεν απεσυρε την χρηση μασκας ως μη αναποτελεσματικης.
Σε πολλα κρατη ακομη και σημερα υπαρχει συσταση για χρηση μασκας.
Δεν υπηρξε ποτε καμια οδηγια απο τον WHO η τα εθνικα αρμοδια οργανα καθε χωρας που να λεει κατο ουσιαν μην χρησιμοποιειται μασκα γιατι δεν προσφερει τιποτα.
Στο μελλον 100% θα γινει συσταση ξανα για χρηση μασκας για αναλογους ιους
Γιατι;
Γιατι τα περι αναποτελεσματικοτητας τα λεει ενας μπακαλης απο την Σταυρουπολη στον οποιο δεν δινει κανενας σημασια.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών