Όσο ξέρουμε πόση αποδοχή έχει ο Κιμ, άλλο τόσο ξέρουμε τα ποσοστά ομοφυλοφιλίας στο Αφγανιστάν.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Δεκ 2024, 12:29Δεν γνωρίζω τι θα έκανε ο Κιμ, αλλά ξέρω ότι πολλοί ΤΩΡΑ δεν αποδέχονται ότι ο λαός τον εγκρίνει, παρότι ξέρουμε ότι σίγουρα δεν κάνει μαζικές διαμαρτυρίες.
H Nοτια Κορεα μπηκε στο γυψο
Re: H Nοτια Κορεα μπηκε στο γυψο
Μάλλον εννοείς πως οι Έλληνες εκτος Ελλάδος βρίσκονται σε Δυτικές χώρες ή εστω σε χώρες κάτω απο την σφαίρα επιρροής Δυτικών κρατών, οχι σε ολον τον πλανήτη.sys3x έγραψε: ↑04 Δεκ 2024, 12:31Με αυτό, το ολόιδιο, κριτήριο έτσι όπως το θέτεις εκτός Ελλάδος πληθυσμιακά υπάρχει άλλη μια ολόκληρη Ελλάδα σκορπισμένη από εδώ κι από εκεί σε όλον τον πλανήτη. Άρα...
go figure.
Υποθέτω ότι δεν ήταν λάθρο όλοι αυτοί οι Έλληνες.sys3x έγραψε: ↑04 Δεκ 2024, 12:31Με αυτό, το ολόιδιο, κριτήριο έτσι όπως το θέτεις εκτός Ελλάδος πληθυσμιακά υπάρχει άλλη μια ολόκληρη Ελλάδα σκορπισμένη από εδώ κι από εκεί σε όλον τον πλανήτη. Άρα...
go figure.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εννοώ σήμαινει εν νοώ, αυτό το ένα που σου έγραψα ήδη δηλαδή, σε όλον τον πλανήτη.GoBzi έγραψε: ↑04 Δεκ 2024, 12:35Μάλλον εννοείς πως οι Έλληνες εκτος Ελλάδος βρίσκονται σε Δυτικές χώρες ή εστω σε χώρες κάτω απο την σφαίρα επιρροής Δυτικών κρατών, οχι σε ολον τον πλανήτη.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Bill Hicks

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

Κατά τα άλλα, επειδή έχω βαρεθεί τις παπαριές του κάθε φτυσμένου ...πατριάρχη, σαφώς και αν δεν γουστάρει να φοράει η κάθε γυναίκα μπούργκα, νιχάμπ ή χιτζάμπ και της επιβάλλεται ως κανών, ΕΙΝΑΙ χούντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 04 Δεκ 2024, 12:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είσαι σίγουρος; Μήπως ξέρεις και πόσοι Έλληνες πήγαν σε όλον τον πλανήτη και αιτήθηκαν πολιτικό άσυλο για να ξεφύγουν απο την χούντα του Κούλη; Εαν έχεις τους αριθμούς μπορείς να μας πεις και πόσοι αιτήθηκαν άσυλο στο Ιράν;sys3x έγραψε: ↑04 Δεκ 2024, 12:42Εννοώ σήμαινει εν νοώ, αυτό το ένα που σου έγραψα ήδη δηλαδή, σε όλον τον πλανήτη.
Εγώ για όλον τον πλανήτη δεν ξέρω, αλλά για Ευρώπη διαβάζω:
https://euaa.europa.eu/news-events/iran ... hts-issuesBetween January 2023 and March 2024, Iranians lodged 20 000 applications for international protection in the EU+.
Μεγάλο παιδί είσαι, μπορείς να λύσεις μόνος σου τις απορίες σου ή έστω ρώτα κανέναν φίλο από Ιράν - Κορέα κτρ.GoBzi έγραψε: ↑04 Δεκ 2024, 12:49Είσαι σίγουρος; Μήπως ξέρεις και πόσοι Έλληνες πήγαν σε όλον τον πλανήτη και αιτήθηκαν πολιτικό άσυλο για να ξεφύγουν απο την χούντα του Κούλη; Εαν έχεις τους αριθμούς μπορείς να μας πεις και πόσοι αιτήθηκαν άσυλο στο Ιράν;
Εγώ για όλον τον πλανήτη δεν ξέρω, αλλά για Ευρώπη διαβάζω:https://euaa.europa.eu/news-events/iran ... hts-issuesBetween January 2023 and March 2024, Iranians lodged 20 000 applications for international protection in the EU+.

Έλληνες πάντως υπάρχουν παντού, αυτό σε είπα εγώ και πληθυσμιακά είναι άλλη μια ολόκληρη+ Ελλάδα εκτός Ελλάδος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Άχρηστοι, γκαφάλια τελείως . Πραξικόπημα απ' τα Λιντλ. 

- Dwarven Blacksmith
Διευκρινιστική ερώτηση, μέχρι το Civil Rights Act το 1964 ήταν και οι ΗΠΑ χούντα;

Φίλους Έλληνες στο Ιραν δεν έχω για να τους ρωτήσω γιατί πήγαν.sys3x έγραψε: ↑04 Δεκ 2024, 12:52Μεγάλο παιδί είσαι, μπορείς να λύσεις μόνος σου τις απορίες σου ή έστω ρώτα κανέναν φίλο από Ιράν - Κορέα κτρ.GoBzi έγραψε: ↑04 Δεκ 2024, 12:49Είσαι σίγουρος; Μήπως ξέρεις και πόσοι Έλληνες πήγαν σε όλον τον πλανήτη και αιτήθηκαν πολιτικό άσυλο για να ξεφύγουν απο την χούντα του Κούλη; Εαν έχεις τους αριθμούς μπορείς να μας πεις και πόσοι αιτήθηκαν άσυλο στο Ιράν;
Εγώ για όλον τον πλανήτη δεν ξέρω, αλλά για Ευρώπη διαβάζω:https://euaa.europa.eu/news-events/iran ... hts-issuesBetween January 2023 and March 2024, Iranians lodged 20 000 applications for international protection in the EU+.
Έλληνες πάντως υπάρχουν παντού, αυτό σε είπα εγώ και πληθυσμιακά είναι άλλη μια ολόκληρη+ Ελλάδα εκτός Ελλάδος.

Μα δεν είναι έτσι, μπορεί στο σπίτι της να φοράει ότι θέλει... ενώ τη θητεία δεν μπορείς να την κάνεις σπίτι σου, έρχονται και σε συλλαμβάνουν. Αυτό κι αν είναι χούντα

Εμ, θες νά 'χεις κι άποψη, τρομάρα σου. Άσε να μας πουν οι ψημένοι, κοσμογυρισμένοι, με φίλους παντού.GoBzi έγραψε: ↑04 Δεκ 2024, 12:53Φίλους Έλληνες στο Ιραν δεν έχω για να τους ρωτήσω γιατί πήγαν.sys3x έγραψε: ↑04 Δεκ 2024, 12:52Μεγάλο παιδί είσαι, μπορείς να λύσεις μόνος σου τις απορίες σου ή έστω ρώτα κανέναν φίλο από Ιράν - Κορέα κτρ.GoBzi έγραψε: ↑04 Δεκ 2024, 12:49
Είσαι σίγουρος; Μήπως ξέρεις και πόσοι Έλληνες πήγαν σε όλον τον πλανήτη και αιτήθηκαν πολιτικό άσυλο για να ξεφύγουν απο την χούντα του Κούλη; Εαν έχεις τους αριθμούς μπορείς να μας πεις και πόσοι αιτήθηκαν άσυλο στο Ιράν;
https://euaa.europa.eu/news-events/iran ... hts-issues
Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός οτι υπερδυνάμεις όπως οι ΗΠΑ και περιφερειακές δυνάμεις όπως το Ισραήλ εξαπολύουν απειλές κατά καιρούς, καθώς και τρομοκρατικές επιχειρήσεις.GoBzi έγραψε: ↑04 Δεκ 2024, 12:53Φίλους Έλληνες στο Ιραν δεν έχω για να τους ρωτήσω γιατί πήγαν.sys3x έγραψε: ↑04 Δεκ 2024, 12:52Μεγάλο παιδί είσαι, μπορείς να λύσεις μόνος σου τις απορίες σου ή έστω ρώτα κανέναν φίλο από Ιράν - Κορέα κτρ.GoBzi έγραψε: ↑04 Δεκ 2024, 12:49
Είσαι σίγουρος; Μήπως ξέρεις και πόσοι Έλληνες πήγαν σε όλον τον πλανήτη και αιτήθηκαν πολιτικό άσυλο για να ξεφύγουν απο την χούντα του Κούλη; Εαν έχεις τους αριθμούς μπορείς να μας πεις και πόσοι αιτήθηκαν άσυλο στο Ιράν;
https://euaa.europa.eu/news-events/iran ... hts-issues
- Dwarven Blacksmith
Αν εμείς παραδεχτούμε ότι έχουμε φίλους στη Β Κορέα ή την Κίνα πιστούς στο Κόμμα, θα μπούμε σε λίστα παρακολούθησης.
Επομένως είναι πολύ λογικό και βολικό να μην έχουμε.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βόρεια Κορέα: Σε φυλάκιση καταδικάστηκε άνδρας για ποίημά του στο οποίο εξυμνεί τη Νότια Κορέα
από Ζενίθεδρος » 27 Νοέμ 2023, 16:58 » σε Διεθνής πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
27 Νοέμ 2023, 17:06
-
-
- 28 Απαντήσεις
- 872 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
16 Σεπ 2024, 09:21
-
- 3 Απαντήσεις
- 208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
05 Αύγ 2024, 16:50
-
-
Νέα δημοσίευση Πως η Κυπρος μπηκε στην ΕΕ?
από Στρακαστρουκας » 17 Ιούλ 2023, 00:54 » σε Εθνικά Θέματα - 5 Απαντήσεις
- 514 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
17 Ιούλ 2023, 14:27
-