Η Φρύδα Κάλο στο ακόμα πιο άσχημο.
Μπα, λύθηκαν τα μάγια?
Η Φρίντα Κάλο είχε κινητικά προβλήματα και έκανε μονιμως επώδυνες εγχειρήσεις.
Πέρα απ' το ότι εστίασα στην φάτσα στη συγκεκριμένη φωτό, αυτό που λες πώς ακριβώς συνδέεται με την (not) ομορφιά της Κάλο;
Εγώ την πάω γιατί είναι τέρμα ακομπλεξάριστη και τους τρολάρει στο χαλαρό.Sid Vicious έγραψε: ↑04 Δεκ 2024, 13:30Σωματάρα σαν μοντέλο έχει ρε σεις, δεν την γνωριζα καν, χορός βλέπω πέρα από ηθοποια, ετσι εξηγείται και το απίστευτο σώμα
Σαφώς και δεν παίζει το ντε και καλά.
Ο οποίος είναι εδώ και χρόνια καταθλιπτικός, κατά δηλώσεις του πάντα. Οπότε το ζητούμενο σε τέτοιες φάσεις είναι το ποιος νταντεύει ποιον.
Μάλιστα. Άρα, για να κρίνω ένα σπίτι που κάποιος βγάζει φόρα-παρτίδα στο ίντερνε, θα πρέπει να ποστάρω φωτό του δικού μου σπιτιού πρώτα, για να δεις αν είμαι φερέγγυος κριτής. Ή ένα αυτοκίνητο, ή την φάτσα του, ή τα κιλά του, ή τον σκύλο του κλπ κλπ. ΟΚ λοιπόν...ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Δεκ 2024, 13:43Σαφώς και δεν παίζει το ντε και καλά.
Απλώς, το ποιος/ποια κρίνει κάτι, αν μη τι άλλο υποδηλώνει μια στοιχειώδη φερεγγυότητα του κριτή, από τη στιγμή που η κριτική αφορά στο παρουσιαστικό του κρινόμενου.
Αναφορικά δε με τον εστιασμό στη Κάλο, το χαρακτηριστικό του προσώπου της ήτα τα σμιχτά φρύδια, καμμία σχέση με την Τοπαλίδου. Το σώμα της, το έχει εκθέσει η ίδια, σε πολλους πίνακες της και γενικώς δε είναι από τις φάσεις που σηκώνουν τέτοιες χαριτωμενιές.