Nope ! !

Nope ! !
Yeap!
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Προφανώς και είναι στα χέρια του ελληνικού κράτους και η έκβαση του θέματος εξαρτάται αποκλειστικά από τις πολιτικές και την διπλωματία που θα ακολουθήσει.
Νάτος ο ναρκισσισμός ! Είσαι το 0,0κάτι της παγκόσμιας κοινότητας και βαυκαλίζεσαι ότι ΟΛΟΙ σε έχουνε ανάγκη!
Αν δεν είστε ανήλικος τότε μάλλον ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ τι συμβαίνει γύρω σας στο Παγκόσμιο γίγνεσθαι !Philip Mortimer έγραψε: ↑08 Δεκ 2018, 13:49............................................................................................................
Το ελληνικό κράτος δεν είναι καθόλου υποχρεωμένο να προβεί σε αναγνώριση κάποιας "μακεδονικής μειονότητας", αν ήταν διαφορετικές οι συνθήκες ίσως να ήταν, αλλά δε μιλάμε υποθετικά, παρά μόνο με βάση τα τωρινά, υπάρχοντα δεδομένα.
Είναι παράλογο αυτό που γράφεις.DIOMEDESGR έγραψε: ↑08 Δεκ 2018, 13:51Νάτος ο ναρκισσισμός ! Είσαι το 0,0κάτι της παγκόσμιας κοινότητας και βαυκαλίζεσαι ότι ΟΛΟΙ σε έχουνε ανάγκη!
Σ'έχουνε ΧΕΣΜΕΝΟ ! !
Γνωρίζω τι συμβαίνει στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και είμαι πραγματιστής.DIOMEDESGR έγραψε: ↑08 Δεκ 2018, 13:53Αν δεν είστε ανήλικος τότε μάλλον ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ τι συμβαίνει γύρω σας στο Παγκόσμιο γίγνεσθαι !Philip Mortimer έγραψε: ↑08 Δεκ 2018, 13:49............................................................................................................
Το ελληνικό κράτος δεν είναι καθόλου υποχρεωμένο να προβεί σε αναγνώριση κάποιας "μακεδονικής μειονότητας", αν ήταν διαφορετικές οι συνθήκες ίσως να ήταν, αλλά δε μιλάμε υποθετικά, παρά μόνο με βάση τα τωρινά, υπάρχοντα δεδομένα.
Αυτά που γράφετε είναι απόψεις που μόνο παιδιά δημοτικού θα μπορούσαν να εκφράσουν!
Η χώρα έχει ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ !
Αυτο ήθελα να τονίσω. Πριν ακόμα πέσουν οι υπογραφές εμφανίζονται τα προβλήματα της συμφωνίας. Προβλήματα που θα λυθούν στο μελλλον με αίμα . Αλλά αυτα για τους " ανθρωπιστές" είναι ψιλά γράμματα.Philip Mortimer έγραψε: ↑08 Δεκ 2018, 13:52Αυτό ήταν και το μεγαλύτερο πρόβλημα της Συμφωνίας των Πρεσπών που υπεγράφη, δηλαδή η αναγνώριση μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας.
Τόσα χρόνια είχε κοντρολαριστεί η κατάσταση στην περιοχή της φλώρινας και όχι μόνο με τις απαιτήσεις για μειονότητα, είχε καταλαγιάσει το θέμα, τώρα φαίνεται να ανακύπτει εκ νέου ζήτημα εξαιτίας ακριβώς αυτής της αναγνώρισης. Ίδωμεν.
Το εύχομαι ολόψυχα αν και δεν το δείχνετε !Philip Mortimer έγραψε: ↑08 Δεκ 2018, 13:55
Γνωρίζω τι συμβαίνει στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και είμαι πραγματιστής.
Το πρόβλημα είναι ότι δε μου εξηγείτε για να στηρίξετε τη θέση σας ποια θα είναι η συνέπεια που θα υποστεί η Ελλάδα άμα δεν αναγνωρίσει την ύπαρξη μακεδονικής μειονότητας.
Μπερδεύευσαι πολύ, ίσως έχεις άλλη άποψη για τον ναρκισισμό από την αντικειμενική.DIOMEDESGR έγραψε: ↑08 Δεκ 2018, 13:51Νάτος ο ναρκισσισμός ! Είσαι το 0,0κάτι της παγκόσμιας κοινότητας και βαυκαλίζεσαι ότι ΟΛΟΙ σε έχουνε ανάγκη!
Σ'έχουνε ΧΕΣΜΕΝΟ ! !
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Καταρχάς απ' ό,τι βλέπω περιπλεκετε τραγικά τα πράγματα και πιθανώς να προσπαθείτε να υπεκφυγετε, γιατί προηγουμένως υποστηρίξατε θέσεις οι οποίες δεν έχουν λογική βάση.DIOMEDESGR έγραψε: ↑08 Δεκ 2018, 13:58Το εύχομαι ολόψυχα αν και δεν το δείχνετε !Philip Mortimer έγραψε: ↑08 Δεκ 2018, 13:55
Γνωρίζω τι συμβαίνει στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και είμαι πραγματιστής.
Το πρόβλημα είναι ότι δε μου εξηγείτε για να στηρίξετε τη θέση σας ποια θα είναι η συνέπεια που θα υποστεί η Ελλάδα άμα δεν αναγνωρίσει την ύπαρξη μακεδονικής μειονότητας.
Η συνέπεια θα είναι να αναγνωριστούν τα Σκόπια με το Συνταγματικό τους όνομα από τον ΟΗΕ και να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ και τους άλλους διεθνείς οργανισμούς με αυτό !
Σας αρέσει καλύτερα αυτό απτο Β. Μακεδονια και ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με αρχαια Μακεδονία ? ?
Συμφωνώ. Το στοίχημα της συμφωνίας ήταν να ξεκαθαριστούν μια και καλή τα πράγματα, να εκλείψουν τα θολά σημεία και να πάψει να υπάρχει οποιοσδήποτε λόγος αντεκδικήσεων στο μέλλον.τεν τεν έγραψε: ↑08 Δεκ 2018, 13:58Αυτο ήθελα να τονίσω. Πριν ακόμα πέσουν οι υπογραφές εμφανίζονται τα προβλήματα της συμφωνίας. Προβλήματα που θα λυθούν στο μελλλον με αίμα . Αλλά αυτα για τους " ανθρωπιστές" είναι ψιλά γράμματα.Philip Mortimer έγραψε: ↑08 Δεκ 2018, 13:52Αυτό ήταν και το μεγαλύτερο πρόβλημα της Συμφωνίας των Πρεσπών που υπεγράφη, δηλαδή η αναγνώριση μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας.
Τόσα χρόνια είχε κοντρολαριστεί η κατάσταση στην περιοχή της φλώρινας και όχι μόνο με τις απαιτήσεις για μειονότητα, είχε καταλαγιάσει το θέμα, τώρα φαίνεται να ανακύπτει εκ νέου ζήτημα εξαιτίας ακριβώς αυτής της αναγνώρισης. Ίδωμεν.
Συγνώμη εκ παραδρομής απάντησα άλλα αντι άλλων !Philip Mortimer έγραψε: ↑08 Δεκ 2018, 14:03Καταρχάς απ' ό,τι βλέπω περιπλεκετε τραγικά τα πράγματα.
Εγώ δε θυμάμαι να σας ρώτησα σχετικά με τη συμφωνία των πρεσπών στην ανάρτηση μου και τις τυχόνσ υνέπειες που θα υποστεί η χώρα σε περίπτωση που δεν την αποδεχθεί, σας ρώτησα σχετικά με τις συνέπειες που θα υποστεί η Ελλάδα άμα δεν προχωρήσει σε αναγνώριση μακεδονικής μειονότητας.
Το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι σαφώς πιο περίπλοκο από την ερώτηση που σας έθεσα και στην οποία η απάντηση είναι πολύ απλή και προφανεστατη: "Δε θα υπάρξει ουδεμία συνέπεια για την Ελλάδα εφόσον δεν προχωρήσει σε αναγνώριση μακεδονικής μειονότητας".