Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
nick

Re: Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick » 06 Δεκ 2024, 13:31

Μόνη λύση είναι να προσαρτήσει το Ισραήλ ένα κομμάτι με φυσιολογικούς συριους μέχρι τη δαμασκο, να τους προστατέψει και νο τους δώσει όλα τα δικαιώματα όπως στο Γκολάν.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 06 Δεκ 2024, 13:34

nick έγραψε:
06 Δεκ 2024, 13:31
Μόνη λύση είναι να προσαρτήσει το Ισραήλ ένα κομμάτι με φυσιολογικούς συριους μέχρι τη δαμασκο, να τους προστατέψει και νο τους δώσει όλα τα δικαιώματα όπως στο Γκολάν.
Δώσε Lebensraum στο Σιωναζί και παρτου την ψυχή.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 06 Δεκ 2024, 13:54

nick έγραψε:
Αυτό θα γίνει μόνο που έχει ένα κόστος. Την αξιοπιστία σας και αυτήν του Ισραήλ όταν διαβεβαιωνατε ψεύδος ότι το Ισραήλ δεν έχει επεκτατικες βλέψεις.
Το αντίκτυπο πιθανόν να φανεί στο Ουκρανικό όπου ο Τραμπ θα παρακαλάει για ανακωχή και ο Βλαδίμηρος απλώς θα πετάει στα σκουπίδια της προτάσεις του.
Έχει αντίκτυπο στον αντιμεταναστευτικο σας λόγο όταν ο κόσμος θα σας αναγνωρίζει σαν δημιουργούς των μεταναστών.
Έχει αντίκτυπο στην αντισλαμιστικη σας ρητορική όταν θα χαριεντιζεστε με ισλαμιστες χαλιφηδες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 06 Δεκ 2024, 14:03

Jolly Roger_ έγραψε:
06 Δεκ 2024, 10:26
ο άλλος θα περιβάλλεται σε λίγο από μισή ντουζίνα κράτη-πρόξυ της Τουρκίας από Λιβύη ως Αλβανία ως Συρία, αλλά τον νοιάζει τι έκανε η Χεζμπολάχ. Όσοι αποφασίσατε να γίνετε και επίσημα Ισραηλινοί από Έλληνες, να μας το πείτε να το ξέρουμε.
Ευθύνη του Ιράν και της Χεζμπολάχ είναι αυτό... Αυτοί επέλεξαν να υποστηρίξουν την Χαμάς στην επίθεσή της στο Ισραήλ και τώρα δεν μπορούν να βοηθήσουν τον Άσαντ. Αλλά το Ιράν παρακαλά να τα έχει καλά με την Τουρκία...

Θα έχουμε που θα έχουμε προβλήματα, τουλάχιστον ας τους κράξουμε για τις ηλίθιες επιλογές που κάνουν σε συμμαχίες με φιλότουρκους Σουνίτες.

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 06 Δεκ 2024, 14:04

https://www.enikos.gr/international/syr ... i/2275518/
Δεν λέω μεγάλη επιτυχία του CNN αλλά όλη η συνέντευξη είναι ξέπλυμα των τζιχαντιστων και ουσιαστικά εμεση αναγνώριση του από την Δύση.
Οι άνθρωποι που φοβούνται την ισλαμική διακυβέρνηση είτε έχουν δει λανθασμένες εφαρμογές της είτε δεν την κατανοούν σωστά
Ωραίο το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις. :003:
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 06 Δεκ 2024, 14:06

Zelda έγραψε:
06 Δεκ 2024, 10:22
Εξαυλώθηκε η Χεζμπολα για χαρη της Γαζας και τωρα βγαινουν καποιοι Χαμασιτες και πανηγυρίζουν για τις νικες των αδελφών τους Σουνιτων στη Συρια... Αυτο που λενε και κεραταδες και δαρμενοι...
Ας πρόσεχαν. Για αυτούς πολεμούσαν:

Εικόνα

Για αυτούς με την σημαία του FSA...

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 06 Δεκ 2024, 14:20

zteo έγραψε:
06 Δεκ 2024, 13:54
nick έγραψε:
Αυτό θα γίνει μόνο που έχει ένα κόστος. Την αξιοπιστία σας και αυτήν του Ισραήλ όταν διαβεβαιωνατε ψεύδος ότι το Ισραήλ δεν έχει επεκτατικες βλέψεις.
Το Ισραήλ έχει όλες τις βλέψεις και όλες τις τάσεις γιατί έχει απόλα τα φρούτα εκεί μέσα. Για μένα αυτό που έχει σημασία είναι ότι στις δημοσκοπήσεις οι Ισραηλινοί λένε σταθερά και πλειοψηφικά δε θέλουν να ξαναστήσουν εποικισμούς ούτε καν στη Γάζα, πόσο μάλλον στη Συρία (?)
Κάποιους συγκεκριμένους εποικισμούς στη Δ.Όχθη καταλαβαίνω γιατί τους έχουν, αλλά αν αρχίζουν και επεκτείνονται σε τίποτα Λίβανους Συρίες για μένα έχουν τελειώσει, ό,τι και να πάθουν μετά τους αξίζει, δεν έχουν καμμία δουλειά εκεί πέρα. Ντάξ δεν είμαι μέσα στο μυαλό τους για να ξέρω τι σκέφτονται, αλλά δε νομίζω.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 06 Δεκ 2024, 14:28

.
Οι Σύριοι μου φαίνονται σαν σύγχρονοι pourquoiάδες.
Σαν να μην γουστάρουν να πολεμήσουν για τα μάτια του δικτάτορα τους.
Από την άλλη να καταντήσουν σκλάβοι κάτω από την μπότα ενός φανατικού χαλιφάτου?
Σκατά και τα 2 σενάρια.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 06 Δεκ 2024, 14:30

Chilloutbuddy έγραψε:
06 Δεκ 2024, 10:21
Kauldron έγραψε:
06 Δεκ 2024, 08:39
E, όσο και να λέμε, είναι και το λομπάρισμα των Εβραίων.
Στην Αμερική μόνο υπάρχουν 729 λομπίστες ξένων συμφερόντων από όλο τον κόσμο καταγεγραμμένοι στο Υπουργείο Δικαιοσύνης σύμφωνα με το Foreign Agents Registration Act (FARA)
https://efile.fara.gov/ords/fara/f?p=13 ... F06%2F2024

Βαριέμαι τώρα να ψάξω το σάιτ της FARA για να βρω τα ποσά αλλά αυτοί εδώ κάναν μια προσπάθεια να τα συγκεντρώσουν (δεν το ξέρω το σάϊτ, αλλά για να πάρεις μια ιδέα)
https://www.opensecrets.org/fara

Η Σ.Αραβία, το Κατάρ και τα Εμιράτα συνολικά επενδύουν πάνω απ'τα τριπλάσια απ'τους Εβραίους για λομπάρισμα της Αμερικής.
Το γεγονός ότι το μόνο λομπάρισμα που έχεις ακουστά είναι των Εβραίων το μόνο που δείχνει είναι το από πού ενημερώνεσαι.
Ναι, αλλά άλλη σχέση έχουν οι Οβραίοι με τις ΗΠΑ, άλλη οι Σουηδάραβες. Άλλοι κοψοτσουτσούνηδες οι μέν, άλλοι οι δε.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 06 Δεκ 2024, 14:47

Kauldron έγραψε:
06 Δεκ 2024, 14:30
Chilloutbuddy έγραψε:
Kauldron έγραψε:
06 Δεκ 2024, 08:39
E, όσο και να λέμε, είναι και το λομπάρισμα των Εβραίων.
Στην Αμερική μόνο υπάρχουν 729 λομπίστες ξένων συμφερόντων από όλο τον κόσμο καταγεγραμμένοι στο Υπουργείο Δικαιοσύνης σύμφωνα με το Foreign Agents Registration Act (FARA)

Βαριέμαι τώρα να ψάξω το σάιτ της FARA για να βρω τα ποσά αλλά αυτοί εδώ κάναν μια προσπάθεια να τα συγκεντρώσουν (δεν το ξέρω το σάϊτ, αλλά για να πάρεις μια ιδέα)

Η Σ.Αραβία, το Κατάρ και τα Εμιράτα συνολικά επενδύουν πάνω απ'τα τριπλάσια απ'τους Εβραίους για λομπάρισμα της Αμερικής.
Το γεγονός ότι το μόνο λομπάρισμα που έχεις ακουστά είναι των Εβραίων το μόνο που δείχνει είναι το από πού ενημερώνεσαι.
Ναι, αλλά άλλη σχέση έχουν οι Οβραίοι με τις ΗΠΑ, άλλη οι Σουηδάραβες. Άλλοι κοψοτσουτσούνηδες οι μέν, άλλοι οι δε.
Eννοείται ότι έχουν άλλη σχέση, πώς να μην έχουν. Οι μεν είναι στην Αμερική αιώνες, έχουν προσθέσει στη χώρα κάτι άπειρα δις, κάτι νόμπελ, και κάτι προσωπικότητες απ'τον Αινστάϊν και τον Κίσσινγκερ μεχρι τον Μπομπ Ντύλαν και τον Νόαμ Τσόμσκι. Οι δε Σαουδάραβες έχουνε σκάσει δυό αεροπλάνα στους δίδυμους πύργους και στη χώρα τους έπρεπε να φτάσει 2020 για ν'αφήσουν τις γυναίκες να οδηγήσουν αυτοκίνητο. Λομπάρισμα είναι αυτό ή κοινή ιστορία, προσφορά και συμβατότητα πολιτισμού;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 06 Δεκ 2024, 14:56

Chilloutbuddy έγραψε:
06 Δεκ 2024, 14:47
Kauldron έγραψε:
06 Δεκ 2024, 14:30
Chilloutbuddy έγραψε:

Eννοείται ότι έχουν άλλη σχέση, πώς να μην έχουν. Οι μεν είναι στην Αμερική αιώνες, έχουν προσθέσει στη χώρα κάτι άπειρα δις, κάτι νόμπελ, και κάτι προσωπικότητες απ'τον Αινστάϊν και τον Κίσσινγκερ μεχρι τον Μπομπ Ντύλαν και τον Νόαμ Τσόμσκι. Οι δε Σαουδάραβες έχουνε σκάσει δυό αεροπλάνα στους δίδυμους πύργους και στη χώρα τους έπρεπε να φτάσει 2020 για ν'αφήσουν τις γυναίκες να οδηγήσουν αυτοκίνητο. Λομπάρισμα είναι αυτό ή κοινή ιστορία, προσφορά και συμβατότητα πολιτισμού;
Δηλαδή επειδή έχουν Ντύλαν και Τσόμσκυ οι Εβραίοι, γι' αυτό τους κάνουν όλα τα χατήρια?
Ο Τσόμσκυ τί άποψη έχει για το κράτος του Ισραήλ?
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 06 Δεκ 2024, 15:17

Chilloutbuddy έγραψε:
06 Δεκ 2024, 14:20
zteo έγραψε:
06 Δεκ 2024, 13:54
nick έγραψε:
Το Ισραήλ έχει όλες τις βλέψεις και όλες τις τάσεις γιατί έχει απόλα τα φρούτα εκεί μέσα. Για μένα αυτό που έχει σημασία είναι ότι στις δημοσκοπήσεις οι Ισραηλινοί λένε σταθερά και πλειοψηφικά δε θέλουν να ξαναστήσουν εποικισμούς ούτε καν στη Γάζα, πόσο μάλλον στη Συρία (?)
Κάποιους συγκεκριμένους εποικισμούς στη Δ.Όχθη καταλαβαίνω γιατί τους έχουν, αλλά αν αρχίζουν και επεκτείνονται σε τίποτα Λίβανους Συρίες για μένα έχουν τελειώσει, ό,τι και να πάθουν μετά τους αξίζει, δεν έχουν καμμία δουλειά εκεί πέρα. Ντάξ δεν είμαι μέσα στο μυαλό τους για να ξέρω τι σκέφτονται, αλλά δε νομίζω.
Όπως πολλοί Ισραηλινοι έχουν αρχίσει να μεταναστευουν διότι δεν αντέχουν αυτή την.κατάσταση όπως και η όλη κατάσταση μαζί με την διαφθορά της κυβέρνησης έχει αρχίζει να αγγίζει έντονα το βιοτικό τους επίπεδο.
Θεωρώ πλέον ότι το κράτος του Ισραήλ είναι αναξιόπιστο όχι μόνο στις διεθνείς του σχέσεις αλλά και απέναντι στους πολίτες του.
Όταν δεν τους προστατευσε απέναντι στην επίθεση της Χαμας και τους χρησιμοποίησε σαν θύματα για να βρει αφορμή να επιτεθεί σε Γάζα και Λίβανο όταν στηρίζει τζιχαντιστές για να διαιρέσεις τους αντιπάλους του κάνοντας σε βάθος χρόνου το ίδιο λάθος που έκανε με Χαμας και Φαταχ. Δείχνει ότι θεωρεί τους πολίτες του χαχολους.
Είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν αντιδράσεις στο Ισραήλ απέναντι στην κυβέρνηση του.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir » 06 Δεκ 2024, 15:21

H Χομς έπεσε.Οι Ισλαμιστές πλέον έχουν 3 επιλογές:

1)Να κατευθυνθούν προς την Δαμασκό και να ανατρέψουν τη κυβέρνηση Άσαντ αν καταλάβουν την πρωτεύουσα της Συρίας

2) να κατευθυνθούν προς τις Συριακές παραλιακές Αλεβιτικες επαρχίες Ταρτους και Λαττακεια (λέω Αλεβιτικες γιατί εκεί κατοικούν κυρίως Αλεβίτες)

3)Να κατευθυνθούν και να μπούνε στον Βόρειο Λίβανο που έχει κατά πλειοψηφία Σουνιτικό πληθυσμό και αντιπαθεί τη Χεζμπολάχ

Κάτι μου λέει πως στρατηγικά θα επιλέξουν το πρώτο

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών