οι ΗΠΑ και το Ισραηλ δεν θελουν να περασει η εγγυς ΜΑ στον ελεγχο της Τουρκιας για πολλους και διαφορους λογους ... αυτο που θα γινει ειναι η δημιουργια Κουρδικου κρατους -πλουσιου με βαση τα πετρελαια που ελεγχουν αντιβαρο τοσο στην Τουρκια οσο και στο Ιραν ...το Ισραηλ δεν προκειται να ανεχτει να συνορευει με Τουρκους proxy ... θα γινουν αλλα πραγματα πολυ πριν φτασουν οι Τουρκοι στο ΓκολανChilloutbuddy έγραψε: ↑06 Δεκ 2024, 14:20Το Ισραήλ έχει όλες τις βλέψεις και όλες τις τάσεις γιατί έχει απόλα τα φρούτα εκεί μέσα. Για μένα αυτό που έχει σημασία είναι ότι στις δημοσκοπήσεις οι Ισραηλινοί λένε σταθερά και πλειοψηφικά δε θέλουν να ξαναστήσουν εποικισμούς ούτε καν στη Γάζα, πόσο μάλλον στη Συρία (?)
Κάποιους συγκεκριμένους εποικισμούς στη Δ.Όχθη καταλαβαίνω γιατί τους έχουν, αλλά αν αρχίζουν και επεκτείνονται σε τίποτα Λίβανους Συρίες για μένα έχουν τελειώσει, ό,τι και να πάθουν μετά τους αξίζει, δεν έχουν καμμία δουλειά εκεί πέρα. Ντάξ δεν είμαι μέσα στο μυαλό τους για να ξέρω τι σκέφτονται, αλλά δε νομίζω.
Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
Re: Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ερώτηση 1
Οι Εβραίοι όχι μόνο είναι απ'τους λαούς που έχτισαν και γιγάντωσαν την Αμερική, αλλά είναι και φανατικοί οπαδοί του Αμερικάνικου φιλελευθερισμού γιατί είναι η πρώτη και για πολύ μεγάλο διάστημα η μόνη χώρα στην ιστορία τους που τους έδωσε πραγματικά ισότιμα πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι η πιό φυσική συμμαχία στον κόσμο, η οποία εννοείται ότι εκτείνεται και σε οικονομικά, πολιτικά και γεωστρατηγικά συμφέροντα.
Ερώτηση 2
Η άποψη του Τσόμσκι για το Ισραήλ, όπως και η άποψη του Γιδεόν Λέβι, του Νόρμαν Φίλκεντσταϊν και του Ίλαν Πάπε, που είναι οι τέσσερις Εβραίοι που έχουν γαμηθεί να κάνουν κόπι πέϊστ όλοι οι ψευτοαριστερούληδες, είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο οι Εβραίοι είναι συμβατοί με το Δυτικό πολιτισμό και οι Άραβες Μουσουλμάνοι δεν είναι. Γιατί οι Εβραίοι έχουν αυτή την κουλτούρα ελευθερίας λόγου και πνεύματος που τους επιτρέπει να κάνουν κριτική σε όλους και όλα, ξεκινώντας απ'τον εαυτό τους, τους ομόθρησκούς τους και το κράτος τους. Και γι'αυτό στο Ισραήλ δεν έχουν καταφέρει ποτέ να βγάλουν ούτε μία αυτοδύναμη κυβέρνηση, και από αρχαιότατα χρόνια οι κοινωνίες τους είναι μόνιμα σε πρόθυρα εμφυλίου.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Ωχ τι παπαριές θε μου. Οι Εβραίοι πουθεναδες ήτανε στις ΗΠΑ μέχρι το 1960, άρα πως χτίσανε την Αμερική;Chilloutbuddy έγραψε: ↑06 Δεκ 2024, 15:25Ερώτηση 1
Οι Εβραίοι όχι μόνο είναι απ'τους λαούς που έχτισαν και γιγάντωσαν την Αμερική, αλλά είναι και φανατικοί οπαδοί του Αμερικάνικου φιλελευθερισμού γιατί είναι η πρώτη και για πολύ μεγάλο διάστημα η μόνη χώρα στην ιστορία τους που τους έδωσε πραγματικά ισότιμα πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι η πιό φυσική συμμαχία στον κόσμο, η οποία εννοείται ότι εκτείνεται και σε οικονομικά, πολιτικά και γεωστρατηγικά συμφέροντα.
Ερώτηση 2
Η άποψη του Τσόμσκι για το Ισραήλ, όπως και η άποψη του Γιδεόν Λέβι, του Νόρμαν Φίλκεντσταϊν και του Ίλαν Πάπε, που είναι οι τέσσερις Εβραίοι που έχουν γαμηθεί να κάνουν κόπι πέϊστ όλοι οι ψευτοαριστερούληδες, είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο οι Εβραίοι είναι συμβατοί με το Δυτικό πολιτισμό και οι Άραβες Μουσουλμάνοι δεν είναι. Γιατί οι Εβραίοι έχουν αυτή την κουλτούρα ελευθερίας λόγου και πνεύματος που τους επιτρέπει να κάνουν κριτική σε όλους και όλα, ξεκινώντας απ'τον εαυτό τους, τους ομόθρησκούς τους και το κράτος τους. Και γι'αυτό στο Ισραήλ δεν έχουν καταφέρει ποτέ να βγάλουν ούτε μία αυτοδύναμη κυβέρνηση.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Οι Εβραίοι δέχονται κριτική ΜΟΝΟ από τους άλλου Εβραίους, οχι απ' τους υπόλοιπους. Αν κάποιος μη Εβραίος τολμήσει να τους κάνει κριτική, αυτομάτως χαρακτηρίζεται.Chilloutbuddy έγραψε: ↑06 Δεκ 2024, 15:25Ερώτηση 1
Ερώτηση 2
Η άποψη του Τσόμσκι για το Ισραήλ, όπως και η άποψη του Γιδεόν Λέβι, του Νόρμαν Φίλκεντσταϊν και του Ίλαν Πάπε, που είναι οι τέσσερις Εβραίοι που έχουν γαμηθεί να κάνουν κόπι πέϊστ όλοι οι ψευτοαριστερούληδες, είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο οι Εβραίοι είναι συμβατοί με το Δυτικό πολιτισμό και οι Άραβες Μουσουλμάνοι δεν είναι. Γιατί οι Εβραίοι έχουν αυτή την κουλτούρα ελευθερίας λόγου και πνεύματος που τους επιτρέπει να κάνουν κριτική σε όλους και όλα, ξεκινώντας απ'τον εαυτό τους, τους ομόθρησκούς τους και το κράτος τους. Και γι'αυτό στο Ισραήλ δεν έχουν καταφέρει ποτέ να βγάλουν ούτε μία αυτοδύναμη κυβέρνηση, και από αρχαιότατα χρόνια οι κοινωνίες τους είναι μόνιμα σε πρόθυρα εμφυλίου.
-
Ενα μεγαλο μερος των ανταρτων μετακινειται απο πολη σε πολη ατομικα με παπάκια
Ειναι πολυ μικροί στρατοι για τη μεγαλη γεωπολιτική σημασία των μαχων
Θυμίζει λιγο τις μαχες που εκριναν για παραδειγμα την τυχη της Καλιφορνια αναμεσα σε Μεξικάνους και Αμερικανους
Οι Μεξικάνοι εδωσαν με συνθήκη την μετέπειτα πιο πλουσια περιοχη του πλανήτη μετα απο μαχη που ειχαν 10 νεκρούς
Ειναι πολυ μικροί στρατοι για τη μεγαλη γεωπολιτική σημασία των μαχων
Θυμίζει λιγο τις μαχες που εκριναν για παραδειγμα την τυχη της Καλιφορνια αναμεσα σε Μεξικάνους και Αμερικανους
Οι Μεξικάνοι εδωσαν με συνθήκη την μετέπειτα πιο πλουσια περιοχη του πλανήτη μετα απο μαχη που ειχαν 10 νεκρούς
- Chilloutbuddy
Καλά κάνουν, αν κρίνουμε απ'το πόσο μαλακισμένη και ανιστόρητη είναι συνήθως η κριτική που ακούνε.
Κάποιοι έχουν υπομονή και μπόλικη πλαστελίνη και τα εξηγούνε απ'την αρχή ξανά και ξανά, οι περισσότεροι όχι. Ούτε εγώ θα είχα.

Τα εγκλήματα πολέμου κατά Παλαιστίνιων αμάχων είναι μαλακισμένη και ανιστόριτη κριτική?Chilloutbuddy έγραψε: ↑06 Δεκ 2024, 15:44Καλά κάνουν, αν κρίνουμε απ'το πόσο μαλακισμένη και ανιστόρητη είναι συνήθως η κριτική που ακούνε.
Κάποιοι έχουν υπομονή και μπόλικη πλαστελίνη και τα εξηγούνε απ'την αρχή ξανά και ξανά, οι περισσότεροι όχι. Ούτε εγώ θα είχα.
https://m.902.gr/eidisi/kosmos/381126/a ... -syria-poyΕίναι η Ιντλίμπ, η Χάμα, η Χομς και στόχος είναι φυσικά η Δαμασκός. Αυτή η πορεία της αντιπολίτευσης συνεχίζεται. Είπαμε στον Άσαντ "Έλα να συναντηθούμε", αλλά δεν λάβαμε θετική απάντηση. Το Ιντλίμπ είναι εντάξει, η Χομς είναι ακόμα στα χέρια της αντιπολίτευσης, υπάρχει επίσης μια προέλαση προς τη Δαμασκό. Αυτές οι ενοχλητικές πορείες που συνεχίζονται σε όλη την περιοχή δεν είναι όπως θα θέλαμε. Δυστυχώς η περιοχή βρίσκεται σε δύσκολη θέση».
Ακόμα ο Ντόναλντ η ο Μπιμπι η έστω κάποιος δυτικός ηγέτης να του απαντησει?????
Διότι η σιωπή τους σημαίνει συνενοχή πλέον.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Chilloutbuddy
Aυτό είναι απ'τις λιγότερο μαλακισμένες και ως ένα σημείο δικαιολογείται, γιατί δεν είναι πολύ κόσμος που διαβάζει στρατιωτική ιστορία να ξέρει πόσα περισσότερα αθώα θύματα και εγκλήματα είχαν κυριολεκτικά ΌΛΟΙ οι άλλοι πόλεμοι που έγιναν μέσα σε κατοικημένη πόλη. Ξεκίνα μέτρα από Στάλινγκραντ μέχρι Γκρόζνι και Φαλούτζα και έλα πες μου.Kauldron έγραψε: ↑06 Δεκ 2024, 15:50Τα εγκλήματα πολέμου κατά Παλαιστίνιων αμάχων είναι μαλακισμένη και ανιστόριτη κριτική?Chilloutbuddy έγραψε: ↑06 Δεκ 2024, 15:44Καλά κάνουν, αν κρίνουμε απ'το πόσο μαλακισμένη και ανιστόρητη είναι συνήθως η κριτική που ακούνε.
Πόλεμος χωρίς θύματα μόνο στο πλεϊστέσο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 06 Δεκ 2024, 15:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Πού είχαν περισσότερα ρε 'συ? Εδώ οι Εβραίοι σήκωσαν παντιέρα επειδή ξεκίνησε συζήτηση αν επιτρέπεται να βιάζουν τους κρατουμένους. Πλάκα κάνουμε? Δεκάδες βίντεο έχω δεί με Εβραίους στρατιώτες να λένε "πάμε να σκοτώσουμε κανένα παιδί". Αν τα 'λεγε αυτά οποιοσδήποτε σε άλλο στρατό, θα τον πηγαίνανε κωλοφεράτζα (και δικαίως).Chilloutbuddy έγραψε: ↑06 Δεκ 2024, 15:54Aυτό είναι απ'τις λιγότερο μαλακισμένες και ως ένα σημείο δικαιολογείται, γιατί δεν είναι πολύ κόσμος που διαβάζει στρατιωτική ιστορία να ξέρει πόσα περισσότερα αθώα θύματα και εγκλήματα είχαν κυριολεκτικά ΌΛΟΙ οι άλλοι πόλεμοι που έγιναν μέσα σε κατοικημένη πόλη.Kauldron έγραψε: ↑06 Δεκ 2024, 15:50Τα εγκλήματα πολέμου κατά Παλαιστίνιων αμάχων είναι μαλακισμένη και ανιστόριτη κριτική?Chilloutbuddy έγραψε: ↑06 Δεκ 2024, 15:44
Καλά κάνουν, αν κρίνουμε απ'το πόσο μαλακισμένη και ανιστόρητη είναι συνήθως η κριτική που ακούνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι τζιχαντιστές απειλούν την Κίνα
από nikos p 2020 » 15 Δεκ 2024, 20:27 » σε Διεθνής πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 556 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios