Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
Re: Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
Τουλάχιστον δουλεύουν. Κάτι είναι και αυτό
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Guy Elster
@guyelster
#BREAKING Pentagon official says that US troops will stay in eastern Syria to ensure the defeat of ISIS

@guyelster
#BREAKING Pentagon official says that US troops will stay in eastern Syria to ensure the defeat of ISIS

"Περισσοτερο" με ποιο κριτηριο;Οργισμένος έγραψε: ↑07 Δεκ 2024, 23:08ναι μονο που σε αυτες τις ισλαμικες περιπτωσεις η πλειοψηφια του λαου γουσταρει περισσοτερο απλυταρχικο και φασιστικο συστημα απο το υπαρχον και αυτος ειναι και ο λογος που οι χριστιανικοι πληθυσμοι ηταν προσκολλημενοι σε κοσμικες δικτατοριες , καθως σε περιπτωση σαριας γνωριζαν πολυ καλα τη μοιρα τους.foscilis έγραψε: ↑07 Δεκ 2024, 22:46ήδη από το 1997 όμως ο William Dalrymple είχε παρατηρήσει πως η ταύτιση των χριστιανικών πληθυσμών του Ιράκ και της Συρίας με τους δικτάτορες από τη μία εξηγεί γιατί σε αυτές τις χώρες επιβιώνει και ακμάζει το χριστιανικό στοιχείο πολύ περισσότερο απ' ό,τι π.χ. στην Αίγυπτο ή την Τουρκία, από την άλλη όμως σημαίνει ότι οι χριστιανικές κοινότητες έχουν ημερομηνία λήξης, αυτή των καθεστώτων που έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα πέσουν*. Επαληθεύτηκε 5 χρόνια αργότερα για το Ιράκ και τώρα για τη Συρία.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Δεκ 2024, 22:25
Σωστά όλα αυτά αλλά οι Χριστιανοί της Συρίας είναι με τον Ασαντ
* κανένα αιμοσταγές απολυταρχικό καθεστώς δεν κρατάει για πάντα, αδιάφορα από πού θα το βρει, άμα η πλειοψηφία του λαού δε γουστάρει το σύστημα είναι εγγενώς ασταθές.
Γιαυτο ας μην αντιστρεφουμε το κοζαλιτι οπως μας καπνισει.
Μέχρι της 20/1 όπου ο Ντόναλντ θα τις αποσύρει. Γιατί να σπαταλαει χρήματα όταν την δουλειά του την κάνει ο Ταγιπ.dna replication έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 12:59Guy Elster
@guyelster
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εγώ πάντως βλέπω πανηγυρισμούς και εντός Συρίας αλλά και στην διασπορά. Μήπως τελικά ο Άσαντ δεν ήταν φιλεύσπλαχνος ηγέτης και οι Ρουσοι δεν ήταν απελευθερωτές;
Εάν θέλετε να δείτε τι προτιμάει ο Συριακος λαός ας κάνουν εκλογές να μας δείξει.
Αλλά μάλλον ο Τζολανι έχει αλλεργία στις εκλογές και δεν θα γίνουν.
Αλλά μάλλον ο Τζολανι έχει αλλεργία στις εκλογές και δεν θα γίνουν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Θα της ανοίξουμε κι άλλο μέτωπο. Έχει να πέσει πολύ κάκινγκ ακόμη στον ΒλαδίμηροΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 12:46Αυτοί χαίρονται επειδή η Ρωσία παράτησε τη Συρία και θα επικεντρωθεί μόνο στην Ουκρανία;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Δηλαδή θα γινουν εκλογες σε χώρα με 70% σουνιτες και θα εκλεγεί ζωροαστρης;
Αν δεν τον λένε Τζολανι θα τον λένε Αραμπι
Μεγάλη διαφορά...
Αν δεν τον λένε Τζολανι θα τον λένε Αραμπι
Μεγάλη διαφορά...
- Οργισμένος
Τον εφαγε τον Ασαντ ο πουτλερ για να μη βγαλει βρωμες.
Αυτοι ειν οι ρωσσοι
Αυτοι ειν οι ρωσσοι
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Με πολλα κριτηρια πχ μπουρκα και μαστιγιο στο 50% του πληθυσμου δλδ γυναικες , καμια ανοχη για αλλοθρησκους, περα απο 0 δημοκρατικα δικαιωματα για ολους κτλ.foscilis έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 13:00"Περισσοτερο" με ποιο κριτηριο;Οργισμένος έγραψε: ↑07 Δεκ 2024, 23:08ναι μονο που σε αυτες τις ισλαμικες περιπτωσεις η πλειοψηφια του λαου γουσταρει περισσοτερο απλυταρχικο και φασιστικο συστημα απο το υπαρχον και αυτος ειναι και ο λογος που οι χριστιανικοι πληθυσμοι ηταν προσκολλημενοι σε κοσμικες δικτατοριες , καθως σε περιπτωση σαριας γνωριζαν πολυ καλα τη μοιρα τους.foscilis έγραψε: ↑07 Δεκ 2024, 22:46
ήδη από το 1997 όμως ο William Dalrymple είχε παρατηρήσει πως η ταύτιση των χριστιανικών πληθυσμών του Ιράκ και της Συρίας με τους δικτάτορες από τη μία εξηγεί γιατί σε αυτές τις χώρες επιβιώνει και ακμάζει το χριστιανικό στοιχείο πολύ περισσότερο απ' ό,τι π.χ. στην Αίγυπτο ή την Τουρκία, από την άλλη όμως σημαίνει ότι οι χριστιανικές κοινότητες έχουν ημερομηνία λήξης, αυτή των καθεστώτων που έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα πέσουν*. Επαληθεύτηκε 5 χρόνια αργότερα για το Ιράκ και τώρα για τη Συρία.
* κανένα αιμοσταγές απολυταρχικό καθεστώς δεν κρατάει για πάντα, αδιάφορα από πού θα το βρει, άμα η πλειοψηφία του λαού δε γουστάρει το σύστημα είναι εγγενώς ασταθές.
Γιαυτο ας μην αντιστρεφουμε το κοζαλιτι οπως μας καπνισει.
Αλλο κοσμικη χουντα και αλλο σαρια. Καπου να κανετε και λιγο κρατει.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 12:44Αποδεξου τις απαιτήσεις της Τουρκίας για να μην έχεις βέτο και ο δρόμος είναι ανοιχτός

- Golden Age
Ο Ταγιοπ δεν κάνει "την δουλειά των ΗΠΑ", αλλά την δική του. Οι ΗΠΑ έχουν επενδύσει πολλά στους Κούρδους πάντως.zteo έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 13:02Μέχρι της 20/1 όπου ο Ντόναλντ θα τις αποσύρει. Γιατί να σπαταλαει χρήματα όταν την δουλειά του την κάνει ο Ταγιπ.dna replication έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 12:59Guy Elster
@guyelster
Το σουνιτης είναι θρησκεία. Ο τζιχαντισμος είναι ιδεολογία. Ας κατέβει ο Τζολανι ως τζιχσντιστης απέναντι σε έναν μετριοπάθεια κεντροδεξιό η σοσσιαλιδημοκρατη σουνιτη να δούμε τι επιρροη έχει η ιδεολογία του.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι τζιχαντιστές απειλούν την Κίνα
από nikos p 2020 » 15 Δεκ 2024, 20:27 » σε Διεθνής πολιτική - 10 Απαντήσεις