αν δεν το έχεις καταλάβει ο τύπος είναι Τούρκος...μεγάλο φίδι ...τον έχω σε ignoreΑλιόσα έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 16:01Καλά και ο Χίτλερ το 1938 γαμούσε μετά τον ξεκώλιασαν αυτόν και την Γερμανία.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 15:08Σας γαμησε ολους παλι ο Ερντογαν γατακια. Ελληνες, Ρωσους, Αμερικανους, Ισραηλινους, Ιρανους. Τα πηρε ολα και εφυγε
Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
Re: Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Οργισμένος
Δεν ξερω αλλα εριξε δυνατη ψωλια στο μεγα κοντοπιθαρο σκακιστη....Pillars έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 15:54Ο Ερντογάν ο Μεγαλοπρεπής θα προσπαθήσει να ενσωματώσει το Aleppo Governorate και το Idlib Governorate ακριβώς όπως το έκαναν το 1939 με την Αλεξανδρέττα.George_V έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 15:07Δεν νομιζω να θελει κανεις στην Ευρώπη αλλαγη συνορων σε χωρες που εχουν υπογράψει τη Συνθηκη της Λωζάνης καθως αν αρχισει να αμφισβητειται και επισημα η συνθηκη με αλλαγες συνορων τοτε μπαινουμε σε ενα τρελο spiral καθως η συνθηκη αυτη δεν ειναι μονο για δυο χωρες αλλα οριζει τα συνορα 17 χωρών απο απο Γαλλια μεχρι Ιαπωνια.
Θα ανοιξειτην ορεξη σε πολλους για αναθεωρηση συνορων και δεν θα παει καλα αυτο (αν και η Τουρκια το επιδιωκει να αμφισβητηθει η συνθηκη σε επισημο επιπεδο αδιαφορωντας για το το οτι θα γαμησει ολους τους υπολοιπους).
[img]https://i.postimg.cc/RVSJHkRH/Map- ... .png[/img]
[img]https://i.postimg.cc/J0BJdZsB/800p ... .png[/img]
Τι έγινε στην Αλεξανδρέττα το 1939 και πώς ο Ερντογάν θέλει να πάρει με τον ίδιο τρόπο εδάφη στη Συρία
https://www.protothema.gr/world/article ... sti-suria/
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
χάσταγκ #ΜΕΤΟΓΚΩΛΟ μην ξεχνάτε να βαζετε παιβγιά μου, οταν γραφετε κατι τετοια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 15:37Τώρα που ουσιαστικά η Τουρκία έχει σύνορα με την Τουρκία μέσω των τζιχαντιστών τους, μπορεί να εισβάλουν μαζί για να πάρουν πίσω τα υψίπεδα του Γκολάν. Ήδη το Ισραήλ προκαλεί, βομβαρδίζει, έχει καταπατήσει τηην πράσινη γραμμή και έχει δώσει το πάτημα. Για να δούμε.
Το σωστό είναι να ενωθούν και οι δρουζοι της συριας με αυτούς του Γκολάν στην αγκαλιά του Ισραήλ για και δουν μια άσπρη μέρα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 15:37Τώρα που ουσιαστικά η Τουρκία έχει σύνορα με την Τουρκία μέσω των τζιχαντιστών τους, μπορεί να εισβάλουν μαζί για να πάρουν πίσω τα υψίπεδα του Γκολάν. Ήδη το Ισραήλ προκαλεί, βομβαρδίζει, έχει καταπατήσει τηην πράσινη γραμμή και έχει δώσει το πάτημα. Για να δούμε.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Σας γαμησε ο Ερντο λεμε. Τωρα πεστε στα ποδια του Αμερικανο-Ισραηλινο-Ιρανο-Ρωσο κτλπ και καπου εκει βαλε και την Ελλαδιτσα να τον παρακαλατεnostromos έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 16:03αν δεν το έχεις καταλάβει ο τύπος είναι Τούρκος...μεγάλο φίδι ...τον έχω σε ignoreΑλιόσα έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 16:01Καλά και ο Χίτλερ το 1938 γαμούσε μετά τον ξεκώλιασαν αυτόν και την Γερμανία.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 15:08Σας γαμησε ολους παλι ο Ερντογαν γατακια. Ελληνες, Ρωσους, Αμερικανους, Ισραηλινους, Ιρανους. Τα πηρε ολα και εφυγε
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δε μας ειπες ομως τι θα κανει ο Ερντογαν αν βρεθει με Κουρδικο κρατος στο μαλακο του υπογάστριο το οποιο θα ενισχυεται ειτε απο Αμερικη ειτε απο Ρωσια (αναλογως που θα κατσει η μπιλια) ?Στρακαστρουκας έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 16:05Σας γαμησε ο Ερντο λεμε. Τωρα πεστε στα ποδια του Αμερικανο-Ισραηλινο-Ιρανο-Ρωσο κτλπ και καπου εκει βαλε και την Ελλαδιτσα να τον παρακαλατε
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Θύμησε μου λίγο ποιες κουρδικες οργανώσεις υπάρχουν πέρα του PKK που δεν είναι συμμορίες πολεμαρχων που εξαγοράζεται εύκολα ( βλέπε Μπαρζανι)
Διότι για μένα θα ήταν ευχάριστο να δω την Λαϊκή δημοκρατία του Κουρδιστάν
Για τους Αμερικανούς όμως?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Γιατί το λες;nostromos έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 16:03αν δεν το έχεις καταλάβει ο τύπος είναι Τούρκος...μεγάλο φίδι ...τον έχω σε ignoreΑλιόσα έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 16:01Καλά και ο Χίτλερ το 1938 γαμούσε μετά τον ξεκώλιασαν αυτόν και την Γερμανία.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 15:08Σας γαμησε ολους παλι ο Ερντογαν γατακια. Ελληνες, Ρωσους, Αμερικανους, Ισραηλινους, Ιρανους. Τα πηρε ολα και εφυγε
- George_V
Αν μπορουν να την επηρεασουν και να την χρησιμοποιησουν ως buffer κατα του Ιραν (και θα το κανουν γιατι οι Κουρδοι διεκδικουν και ιρανικα εδαφη) who gives a flying fuck αν ειναι κομμουνια ή φασιστες?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
τον παρακολουθώ καιρό...δεν έχει δημοσίευση παρά μόνο και υπέρ για Τουρκία,ισλάμ,Χαμάς κτλ...μπες και δες
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
De facto ανεξαρτητο κουρδικο κρατος υπαρχει ηδη. Το ερωτημα ειναι ποσο απο αυτο θα εχει απομεινει σε μερικα χρονια. Εγω τους βλεπω τους Κουρδους στριμωγμενους σε μια γωνιτσα εκει πανω στα ακροαριστεραGeorge_V έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 16:07Δε μας ειπες ομως τι θα κανει ο Ερντογαν αν βρεθει με Κουρδικο κρατος στο μαλακο του υπογάστριο το οποιο θα ενισχυεται ειτε απο Αμερικη ειτε απο Ρωσια (αναλογως που θα κατσει η μπιλια) ?Στρακαστρουκας έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 16:05Σας γαμησε ο Ερντο λεμε. Τωρα πεστε στα ποδια του Αμερικανο-Ισραηλινο-Ιρανο-Ρωσο κτλπ και καπου εκει βαλε και την Ελλαδιτσα να τον παρακαλατε
-
Ετσι ειναι, ειμαι Τουρκος απο την Αγκυρα που ξερω Ελληνικα και κανω προπαγανδα στο phorum gr. Τζιμανι μου
Με τίμημα να χάσουν την βάση τους στην Συρία καθως και τον ελεγχο των πετρελαιων και να υπάρχει ένα σοσσιαλιστικο κράτος που θα έχει στενές σχέσεις με την Κίνα και να επιρρεαζει τις πολιτικές εξελίξεις στα γύρω κράτη προς μια σοσσιαλιστικη κατεύθυνση.George_V έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 16:11Αν μπορουν να την επηρεασουν και να την χρησιμοποιησουν ως buffer κατα του Ιραν (και θα το κανουν γιατι οι Κουρδοι διεκδικουν και ιρανικα εδαφη) who gives a flying fuck αν ειναι κομμουνια ή φασιστες?
Δεν νομίζω να βγάλουν τα μάτια τους. Δεν είναι τόσο κοντοφθαλμοι όπως το Ισραήλ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Οργισμένος
Ψεκαλαιος, ναι, για τουρκος, δεν ξερω.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 16:17Ετσι ειναι, ειμαι Τουρκος απο την Αγκυρα που ξερω Ελληνικα και κανω προπαγανδα στο phorum gr. Τζιμανι μου
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- George_V
Το κερδος θα ειναι μεγαλυτερο in the long run. Τα πετρελαια του Ιραν.zteo έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 16:17Με τίμημα να χάσουν την βάση τους στην Συρία καθως και τον ελεγχο των πετρελαιων και να υπάρχει ένα σοσσιαλιστικο κράτος που θα έχει στενές σχέσεις με την Κίνα και να επιρρεαζει τις πολιτικές εξελίξεις στα γύρω κράτη προς μια σοσσιαλιστικη κατεύθυνση.
Δεν νομίζω να βγάλουν τα μάτια τους. Δεν είναι τόσο κοντοφθαλμοι όπως το Ισραήλ.
Και στο φιναλε οι Αμερικανοι θα ειναι αυτοι που παρασκηνιακα θα τους εξοπλιζουν κατα του Ιραν με ανταλλαγμα την υποταγη τους και την εγγυηση της ανεξαρτησιας τους. Αρα και οι πολιτικες τους σοσιαλιστικες η οχι θα ερχονται απο την Ουασιγκτων.
Ουσιαστικα θα τους κανουν το μακρυ χέρι τους στη Μ. Ανατολη και μαλιστα με σοσιαλιστικο προσωπειο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι τζιχαντιστές απειλούν την Κίνα
από nikos p 2020 » 15 Δεκ 2024, 20:27 » σε Διεθνής πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 557 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios