Ετς συμμαχοι με το κρατος των ψυχοπαθων γενοκτονων του Ισραηλ, ενω οι Τουρκοι εμπεδωνουν τον εαυτο τους σαν την ισχυροτερη δυναμη της Ανατολικης Μεσογειου. Κριμα που δεν βρισκουμε και εμεις μωρα και βρεφη να σφαγιασουμεΟργισμένος έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 17:19Για να πονατε ετσι, ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΜΕΙ ΤΟΜΕΓΑ ΙΣΡΑΗΛΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 17:13Ειπαμε παιδακι με ψυχολογικα προβληματα το Ισραηλ. Βομβαρδιζει για να πει ΕΕΕΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ. ΜΗΝ ΜΕ ΑΓΝΟΕΙΤΕΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 17:08Σε όλον τον πλανήτη αποδέχονται τη νέα κυβέρνηση, οι Ισραηλινοί βομβαρδίζουν αεροδρόμια χωρίς να τους προκαλέσει κάνεις ενώ είναι κατοχική δύναμη
. Δηλαδή αν η Συρία με τους συμμάχους τους αντεπιτεθει, θα είναι κι αυτοί αντισημίτες ;
Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Golden Age
Απλά λέω αυτό που προτάσσει η λογική. Εάν κάποιοι ψάχνετε κάθε αφορμή για να κατηγορήσετε το Ισραήλ, δεν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι έτσι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 17:17Ε καλά, ας ρίξει τότε τίποτα ατομικές βόμβες προληπτικά το Ισραήλ, για να μην υπάρχει κανένας κινδυνος. Σοβαρεψου αγόρι μου. Άσε που ο Νετανιάχου δήλωσε πως είναι σήμερα ιστορική μέρα και πως βοήθησε να φύγει ο τύραννος Άσαντ. Ότι και να πάθει, σταρχιδια μας ο γενοκτονία ψυχακιας. Εβραιος είσαι και σε κοφτει τόσο;Golden Age έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 17:12Ποια είναι η νέα κυβέρνηση που την έχει μάλιστα αποδεχτεί όλος ο πλανήτης;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 17:08Σε όλον τον πλανήτη αποδέχονται τη νέα κυβέρνηση, οι Ισραηλινοί βομβαρδίζουν αεροδρόμια χωρίς να τους προκαλέσει κάνεις ενώ είναι κατοχική δύναμη
. Δηλαδή αν η Συρία με τους συμμάχους τους αντεπιτεθει, θα είναι κι αυτοί αντισημίτες ;
Όχι θα κάτσουν να αφήσουν εξοπλισμό αεροδρομίων σε φανατικούς που θέλουν να τους εξαφανίσουν.
Και για ποια αντεπίθεση μιλάς; Ήδη χθες κάποιοι ισλαμιστές έκαναν επίθεση στο Γκολάν.
- Golden Age
Εν τω μεταξύ στο Πρώτο Θέμα μόνο "Αλλάου Ακμπάρ" δεν έχουνε φωνάξει ακόμη...
- Οργισμένος
Ρουφατε κι ερχεται η γιουγκοσλαβια της ανατολίας τουρκακια. Ελλ απο αριστερα, Ισραηλ απο κατω, κουρδοι εκ των εσω και δεξια και Αρμενια για αλλαγη, θα σας κατατεμαχισουμε. Κι αν τσιριζετε πολυ ενα ισραηλινο μανιταρακι στην αγκυρα θα ηρεμησει τα πρωτογονα πνευματα σας.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 17:30Ετς συμμαχοι με το κρατος των ψυχοπαθων γενοκτονων του Ισραηλ, ενω οι Τουρκοι εμπεδωνουν τον εαυτο τους σαν την ισχυροτερη δυναμη της Ανατολικης Μεσογειου. Κριμα που δεν βρισκουμε και εμεις μωρα και βρεφη να σφαγιασουμεΟργισμένος έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 17:19Για να πονατε ετσι, ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΜΕΙ ΤΟΜΕΓΑ ΙΣΡΑΗΛΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 17:13
Ειπαμε παιδακι με ψυχολογικα προβληματα το Ισραηλ. Βομβαρδιζει για να πει ΕΕΕΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ. ΜΗΝ ΜΕ ΑΓΝΟΕΙΤΕ
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Πρωτο τιτλο εχουν το ξεκωλιασμα απο ισραηλ. Για ξεστραβωσου λιγακιGolden Age έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 17:34Εν τω μεταξύ στο Πρώτο Θέμα μόνο "Αλλάου Ακμπάρ" δεν έχουνε φωνάξει ακόμη...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Golden Age
Αυτό που βλέπω είναι ότι το 'χουνε ρίξει στο πανηγύρι για την επικράτηση των τζιχαντιστών.Οργισμένος έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 17:36Πρωτο τιτλο εχουν το ξεκωλιασμα απο ισραηλ. Για ξεστραβωσου λιγακιGolden Age έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 17:34Εν τω μεταξύ στο Πρώτο Θέμα μόνο "Αλλάου Ακμπάρ" δεν έχουνε φωνάξει ακόμη...
Καλά ναι έχουν ξεφύγει πλέον αυτοί. Αλλά το Πρώτο Θέμα ουσιαστικά είναι ο κύριος εκφραστής των κυβερνητικών θέσεων. If u know what I meanGolden Age έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 17:34Εν τω μεταξύ στο Πρώτο Θέμα μόνο "Αλλάου Ακμπάρ" δεν έχουνε φωνάξει ακόμη...

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Ναι ναι, το Ισραηλ τα εκανε ολα. Γλειφτε περισσοτερο το κρατος των γενοκτονων. Να τωρα φτιαχνουν κουρδικο κρατος, καταστρεφουν την Τουρκια, κερδιζουν τους ισλαμιστες. Ολα πισω απο την γωνιτσα ειναιΟργισμένος έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 17:36Πρωτο τιτλο εχουν το ξεκωλιασμα απο ισραηλ. Για ξεστραβωσου λιγακιGolden Age έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 17:34Εν τω μεταξύ στο Πρώτο Θέμα μόνο "Αλλάου Ακμπάρ" δεν έχουνε φωνάξει ακόμη...
- Eθνικοκοινωνιστης
ελλας-ισραηλ-τουρκια συμμαχιαGolden Age έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 17:34Εν τω μεταξύ στο Πρώτο Θέμα μόνο "Αλλάου Ακμπάρ" δεν έχουνε φωνάξει ακόμη...

με την σωστη πλευρα της ιστοριας

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Οργισμένος
Οχι βεβαια. Δεν ειπα αυτο. Μην ανησυχεις.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 17:40Ναι ναι, το Ισραηλ τα εκανε ολα. Γλειφτε περισσοτερο το κρατος των γενοκτονων. Να τωρα φτιαχνουν κουρδικο κρατος, καταστρεφουν την Τουρκια, κερδιζουν τους ισλαμιστες. Ολα πισω απο την γωνιτσα ειναιΟργισμένος έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 17:36Πρωτο τιτλο εχουν το ξεκωλιασμα απο ισραηλ. Για ξεστραβωσου λιγακιGolden Age έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 17:34Εν τω μεταξύ στο Πρώτο Θέμα μόνο "Αλλάου Ακμπάρ" δεν έχουνε φωνάξει ακόμη...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Eθνικοκοινωνιστης
συρια-νεο ιρακ
ακολουθει κυπρος-ισραηλ
ακολουθει κυπρος-ισραηλ

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-

- Eθνικοκοινωνιστης
Στρακαστρουκας έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 15:08Σας γαμησε ολους παλι ο Ερντογαν γατακια. Ελληνες, Ρωσους, Αμερικανους, Ισραηλινους, Ιρανους. Τα πηρε ολα και εφυγε

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Mαλλον δανεικό από τον ζελενσκι θα είναιΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 17:55Ιδιος ο Φιντελ Καστρο ο Αλ Γκολανι. Ισλαμιστης και κομμουνιστης σε ενα πακετο. Ο golden πρεπει να βλεπει εφιαλτες
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι τζιχαντιστές απειλούν την Κίνα
από nikos p 2020 » 15 Δεκ 2024, 20:27 » σε Διεθνής πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 556 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios