Α, σόρυ.. παρεξήγησις ..Στρακαστρουκας έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 18:40Μιλαω την γλωσσα του golden που εχει ταυτισει τον κομμουνισμο με τον ισλαμισμοΓυφτάκι έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 18:38Golden Age έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 18:20
Ποιος στην χάρη σου... Κατέλαβαν ισλαμιστές μια χώρα κι έχεις τα κέφια σου.
Ισλαμιστής και κομμουνιστής λέει...Δεν υπάρχει ο τύπος ..
Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
Re: Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
Η ευθύνη δεν είναι του Ασαντ αλλά των Ρώσων και των Ιρανών. Δεν βλέπανε ότι δεν έκανε να τον αλλάξουν.Scouser έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 18:38Τόσες θυσίες, τοσες καταστροφές, τόσοι νεκροί, τόση στήριξη απο Ιραν και Ρωσία επί τόσα χρόνια για να καταρρεύσει τελικά σαν χαρτινος πύργος με μία επίθεση δέκα ημερών απο τους κατσαπλιαδες. Την κοπανησε κιόλας απο τη Δαμασκό το κάθαρμα για να σωσει τον κώλο του, όταν πέθαναν για αυτόν και το καθεστώς του τοσες δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες του SAA. Μακάρι Καντάφι λέμε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
ΕΛΛΑΔΑ اليونان 2.0
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
Εσύ θα αποφασίσεις τι θέλουν οι Συριοι εσύ θα κρίνεις τις αποφάσεις τους.panos291 έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 18:40Δεν θέλω να παει εκει γιατί δεν εχει νοημα.Otto Weininger έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 18:12Τότε αφού δε θες για τι ρωτάς "Τι θα κάνει η Ευρώπη; "panos291 έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 12:06
Απο κει και περα, ουτε η Ευρώπη μπορουσε να κανει τιποτα, ουτε οι ΗΠΑ, ουτε κανενας. Αυτη η χωρα ηθελε να αυτοκτονησει και τα καταφερε.
Οσο για τους δικους μας στρατιωτες φυσικα και δεν θελω να πανε εκει. Να μεινουν στα δικα μας συνορα θελω, και να ριχνουν σε οτι παει να μπει μεσα (και βέβαια στους μκοτζηδες) για να σταματησει η εισβολη.
Δεν μπορεις να σωσεις κανεναν απο τον εαυτό του, ακομα και να χτυπησεις τους τζιχαντιστες δεν βλεπω εναλλακτικη μια που δεν θελουν ουτε τον Ασαντ ουτε κανεναν λογικο. .
Με το τι θα κανει, εννοω αν επιτέλους μπορεί να φυλαξει τα ευρωπαικα συνορα απο στερια και θάλασσα, να γαμησει τους Ιασωνες, να κοψει το ασυλο και να αρχισει μαζικες απελασεις μουσουλμάνων.
Το τι πραγματικά θέλουν οι συριοι θα το αποφασίσουν με εκλογές πείτε λοιπόν στον Τζολανι να τις προκυρηξει
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Οργισμένος
Οτι πουν οι ρωσσοι, ξερουν αυτοι...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Βλεπω κατι πατριωτες της φακης να γλέιφουν ασαντ και ρωσσια για αλλη μια φορα...
Ποσο πιο χαμηλα πια???
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Δεν ειμαι χριστιανος ναζοψεκα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Εμενα δεν με ενδιαφέρει καθολου τι θα αποφασισουν, ας μεινουν εκει να πετανε πετρες ο ενας στον αλλον.zteo έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 18:51Εσύ θα αποφασίσεις τι θέλουν οι Συριοι εσύ θα κρίνεις τις αποφάσεις τους.panos291 έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 18:40Δεν θέλω να παει εκει γιατί δεν εχει νοημα.
Δεν μπορεις να σωσεις κανεναν απο τον εαυτό του, ακομα και να χτυπησεις τους τζιχαντιστες δεν βλεπω εναλλακτικη μια που δεν θελουν ουτε τον Ασαντ ουτε κανεναν λογικο. .
Με το τι θα κανει, εννοω αν επιτέλους μπορεί να φυλαξει τα ευρωπαικα συνορα απο στερια και θάλασσα, να γαμησει τους Ιασωνες, να κοψει το ασυλο και να αρχισει μαζικες απελασεις μουσουλμάνων.
Το τι πραγματικά θέλουν οι συριοι θα το αποφασίσουν με εκλογές πείτε λοιπόν στον Τζολανι να τις προκυρηξει
Αυτο που με ενδιαφέρει εμενα ειναι να μεινουν οξω απο την Ευρώπη και αυτοι και τα υπολοιπα ισλαμοσκουπιδια.
- Οργισμένος
Παρε τα χαπια σου.Scouser έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 18:38Τόσες θυσίες, τοσες καταστροφές, τόσοι νεκροί, τόση στήριξη απο Ιραν και Ρωσία επί τόσα χρόνια για να καταρρεύσει τελικά σαν χαρτινος πύργος με μία επίθεση δέκα ημερών απο τους κατσαπλιαδες. Την κοπανησε κιόλας απο τη Δαμασκό το κάθαρμα για να σωσει τον κώλο του, όταν πέθαναν για αυτόν και το καθεστώς του τοσες δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες του SAA. Μακάρι Καντάφι λέμε.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
panos291 έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 18:55Εμενα δεν με ενδιαφέρει καθολου τι θα αποφασισουν, ας μεινουν εκει να πετανε πετρες ο ενας στον αλλον.zteo έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 18:51Εσύ θα αποφασίσεις τι θέλουν οι Συριοι εσύ θα κρίνεις τις αποφάσεις τους.panos291 έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 18:40
Δεν θέλω να παει εκει γιατί δεν εχει νοημα.
Αυτο που με ενδιαφέρει εμενα ειναι να μεινουν οξω απο την Ευρώπη και αυτοι και τα υπολοιπα ισλαμοσκουπιδια.

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Otto Weininger
Ο επίσημος στρατός της Συρίας λιποτάκτησε. Σφαίρα δεν έριξε.Scouser έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 18:38Τόσες θυσίες, τοσες καταστροφές, τόσοι νεκροί, τόση στήριξη απο Ιραν και Ρωσία επί τόσα χρόνια για να καταρρεύσει τελικά σαν χαρτινος πύργος με μία επίθεση δέκα ημερών απο τους κατσαπλιαδες. Την κοπανησε κιόλας απο τη Δαμασκό το κάθαρμα για να σωσει τον κώλο του, όταν πέθαναν για αυτόν και το καθεστώς του τοσες δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες του SAA. Μακάρι Καντάφι λέμε.
Γιατί νομίζεις ότι μέσα σε 10 μέρες έπεσε η Συρία απο τους κατσαπλιάδες;
Καλά έκανε και έφυγε από την Δαμασκό, δεν το ξέραμε ότι έπρεπε να μείνει να πέσει στα χέρια των τζιχαντιστων.
Αφού δεν θέλουν κοσμικό καθεστώς ας γίνουν χαλιφατο.
Δεν καταλαβαίνω τι του χρεώνεις. Το πάθημα με τον Καντάφι δε σας έγινε μάθημα, θα πάρετε τώρα μια επανάληψη.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι τζιχαντιστές απειλούν την Κίνα
από nikos p 2020 » 15 Δεκ 2024, 20:27 » σε Διεθνής πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 556 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios