Τράβα εσύ. Εγώ θέλω να απελευθερώσω την Ελλάδα από τους παγκοσμιοποιητές. Και μακάρι να απελευθερωθεί και ολόκληρη η Ευρώπη και η Δύση γενικότερα.Οργισμένος έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 16:11ΤΡΑΒΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΓΡΑΦΟΥΣ.Green Dragon έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 08:51Frappezitis έγραψε: ↑07 Δεκ 2024, 21:26Δημοκρατία είναι να ψηφίζει ελεύθερα ο λαός αυτόν που θέλουν οι Αμερικάνοιπαγκοσμιοποιητές.
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!
Ρουμανία: Ακυρώνεται ο α' γύρος των προεδρικών εκλογών λόγω "υβριδικών ρωσικών επιθέσεων"
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Ρουμανία: Ακυρώνεται ο α' γύρος των προεδρικών εκλογών λόγω "υβριδικών ρωσικών επιθέσεων"
- Οργισμένος
Re: Ρουμανία: Ακυρώνεται ο α' γύρος των προεδρικών εκλογών λόγω "υβριδικών ρωσικών επιθέσεων"
Ρωτα πρωτα το γιατρο σουGreen Dragon έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 18:05Τράβα εσύ. Εγώ θέλω να απελευθερώσω την Ελλάδα από τους παγκοσμιοποιητές. Και μακάρι να απελευθερωθεί και ολόκληρη η Ευρώπη και η Δύση γενικότερα.Οργισμένος έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 16:11ΤΡΑΒΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΓΡΑΦΟΥΣ.
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Ρε μλκς, ΕΛΕΟC σαν το Muppet show έχετε καταντήσει
My Life had stood, a Loaded Gun
- Eθνικοκοινωνιστης
μα Δυση και Παγκοσμιοποιηση ειναι εναGreen Dragon έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 18:05Τράβα εσύ. Εγώ θέλω να απελευθερώσω την Ελλάδα από τους παγκοσμιοποιητές. Και μακάρι να απελευθερωθεί και ολόκληρη η Ευρώπη και η Δύση γενικότερα.Οργισμένος έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 16:11ΤΡΑΒΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΓΡΑΦΟΥΣ.
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Είπε ο Σουηδος μετανάστης.Οργισμένος έγραψε: ↑09 Δεκ 2024, 16:11ΤΡΑΒΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΓΡΑΦΟΥΣ.Green Dragon έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 08:51Frappezitis έγραψε: ↑07 Δεκ 2024, 21:26Δημοκρατία είναι να ψηφίζει ελεύθερα ο λαός αυτόν που θέλουν οι Αμερικάνοιπαγκοσμιοποιητές.
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!
Δημοκρατία γαρ 

Θα 'ρθουν οι καλοί καιροί... 

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
- Eθνικοκοινωνιστης
δυστυχως ειναι,μην ειστε πλεον αρνηση

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Γιατί να πονάμε; Έχουμε πότους κομπρομά.

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Μπράβο στη Ρουμανία, η δημοκρατία πρέπει να είναι επιτηρούμενη από στιβαρούς θεσμούς που θα διορθώνουν τις βλακείες του λαουτζίκου που τα μόνα που ξέρει να ζητάει είναι δουλειές, ψωμί και ειρήνη.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αν μεινω εγκυος,αυτοματα ακυρωνεται το συμβολαιο μου
από Frappezitis » 13 Νοέμ 2024, 19:29 » σε Αθλητικά - 2 Απαντήσεις
- 194 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
13 Νοέμ 2024, 19:50
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 622 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
14 Φεβ 2024, 14:47
-
-
Νέα δημοσίευση Αποτελέσματα εσωκομματικών ΣΥΡΙΖΑ (1ος Γύρος)
από KRAKEN » 18 Σεπ 2023, 18:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από KRAKEN
18 Σεπ 2023, 18:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άρχισε ο δεύτερος γύρος κλάματος του Αρβανίτη - Παρατηρητήριο
από Otto Weininger » 21 Δεκ 2024, 15:15 » σε Εθνικά Θέματα - 6 Απαντήσεις
- 295 Προβολές
-