Ποιοι ήχοι, ή ποιες σκέψεις σας νανουρίζουν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Ποιοι ήχοι, ή ποιες σκέψεις σας νανουρίζουν;
Από ήχους, αυτός που με κάνει να γλυκοκοιμάμαι είναι ο distant highway. Δηλαδή να υπάρχει κάπου μια ξέμακρη λεωφόρος και να ακούγεται ένα αμάξι να τη διασχίζει ΧΣΣΣΣΣΣΣΣΣ. Επίσης ο ήχος της βροχής με χαλαρό μπούμπουνα.
Από σκέψεις, με νανουρίζει να σκέφτομαι μια ωραία γκόμενα, ή ότι βρίσκομαι σε μια παραλία όπου το κύμα παφλάζει τεμπέλικα.
Εσάς ποιοι ήχοι, ή ποιες σκέψεις σας νανουρίζουν;
Από σκέψεις, με νανουρίζει να σκέφτομαι μια ωραία γκόμενα, ή ότι βρίσκομαι σε μια παραλία όπου το κύμα παφλάζει τεμπέλικα.
Εσάς ποιοι ήχοι, ή ποιες σκέψεις σας νανουρίζουν;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Re: Ποιοι ήχοι, ή ποιες σκέψεις σας νανουρίζουν;
Τίποτα δε με νανουρίζει. Έχω αϋπνίες από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.
Εικόνες από την παιδική ηλικία. Από ήχους κανένας, φοράω ωτασπίδες. Τα μπουμπουνητά βέβαια μου αρέσουν και ο ήχος της βροχής.
- Fata_Morgana
Εγώ μόλις βολευτώ και δε με ενοχλεί τίποτα και κλείσω τα μάτια δε προλαβαίνω να κάνω καμία σκέψη. Σε ούτε 2' έχω κοιμηθεί.
Η ωραία γκόμενα σε νανουρίζει; Ενδιαφέρον αυτό.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Ληστοσυμμορίτης
Λιακοπουλος, βελοπουλος, Γεωργιάδης.
Πωλητές δηλαδή τηλεόρασης
Πωλητές δηλαδή τηλεόρασης
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Σκέφτομαι την Mia Khalifa και κοιμάμαι.
Από ήχους αυτός της βροχής. Και αν δεν βρέχει παίζει να βάλω ακουστικά να ακούσω από youtube
Από ήχους αυτός της βροχής. Και αν δεν βρέχει παίζει να βάλω ακουστικά να ακούσω από youtube

Εγώ καμμιά φορά βάζω Africam ή Explore, συνήθως το Tembe, και αναπολώ τα rooftop tents και τα tented camps.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
καριερα σαν ''White Hunter '' ; Πολλοι Ελληνες υπηρξαν κ υπαρχουν ακομα
Διαβαζω συνεχεια το Αfricahunting - το αλλο του Σειχη ειναι μαλακια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν έχω θέμα. Κοιμάμαι πανεύκολα ακόμη κι εν μέσω βαβούρας είτε από συζητήσεις είτε από κάτι που παίζει η τηλεόραση. Δεν έχω βάλει ποτέ χαλαρωτική μουσική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έχουν αλλάξει οι εποχές, καμμία σχέση ο African Hunter του σήμερα με αυτόν του 19ου, άντε και του πρώτου μισού του 20ου αιώνα. Και αυτό αντικατοπτρίζεται και στο πόσο επικίνδυνο είναι σήμερα (καθόλου) σε σχέση με το πόσο ήταν τότε. Άλλα ήθη τότε, άλλες δυσκολίες, άλλοι κίνδυνοι. Βασικά σήμερα ούτε οι επαγγελματίες δεν αξίζουν δεκάρα, όσο για τους ερασιτέχνες που πάνε και πληρώνουν 50 χιλιάρικα για να σκοτώσουν ένα λιοντάρι που μπορεί να είναι και cage-bred, ας μη μιλήσουμε καλύτερα.
Από Έλληνες ο πιο διάσημος ήταν ο JP Ionides.
Διάβασε το White Hunters του Brian Herne για μια εντυπωσιακή ιστορία του κυνηγιού στην Ανατολική Αφρική.
Ανέκαθεν, ο ήχος των κυμάτων της θάλασσας καθώς πηγαινοέρχονται.

Σκέψεις και νανούρισμα, για μένα είναι δυο πράγματα ασύμβατα.

Σκέψεις και νανούρισμα, για μένα είναι δυο πράγματα ασύμβατα.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Δεν μπορω να κοιμηθώ με φασαρία νευριάζω 
Η απουσία ήχων και σκέψεων με βοηθά να χαλαρώσω και να κοιμηθώ σαν πουλάκι

Η απουσία ήχων και σκέψεων με βοηθά να χαλαρώσω και να κοιμηθώ σαν πουλάκι

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτοβιογραφία. Νέες σκέψεις.
από Γενιά της Αμαρτίας » 29 Μαρ 2025, 18:34 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 2 Απαντήσεις
- 145 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
30 Μαρ 2025, 10:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Περαιτέρω σκέψεις σχετικά με τη γυναίκα της ζωής μου.
από Έκτωρ Φοίνιξ » 14 Μαρ 2025, 00:08 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 1 Απαντήσεις
- 191 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
14 Μαρ 2025, 00:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σκέψεις για πιστοποιητικό σεισμικής επάρκειας για όλα τα ιδιωτικά κτίρια
από Ίακχος » 18 Ιουν 2023, 21:12 » σε Αρχιτεκτονική - 21 Απαντήσεις
- 1599 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic
21 Ιουν 2023, 15:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σκέψεις για ηλεκτρονικά βραχιολακια σε παρατυπους μετανάστες στην Αγγλία
από Ίακχος » 02 Σεπ 2023, 19:01 » σε Διεθνής πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 349 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
02 Σεπ 2023, 19:31
-