Σύμφωνα με τους γιγαντες έρχονται εξελίξεις. Τι θα ψηφίσεις;
Γιατί κλαίει τόσο πολύ ο Στρακαστρούκας?
- Λευκός Λύκος
- Δημοσιεύσεις: 4700
- Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 00:06
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
- Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη-Μακεδονία
Re: Γιατί κλαίει τόσο πολύ ο Στρακαστρούκας?
Τι κάνανε οι Έλληνες στους Τούρκους πριν το 1974 ;Scouser έγραψε: ↑18 Νοέμ 2024, 15:36Εννοείς ότι κάνουν κάτι διαφορετικό από αυτά που έκαναν οι Έλληνες στην Τριπολιτσά, στη Μικρασιατική Εκστρατεία, στην Κρήτη και στην Κύπρο πριν το '74; Εκεί βέβαια ήταν αλλιώς, εκείνα ήταν άλλα γυφτάκια, από τα κακά.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2024, 15:19Ο Πανούσης το είχε πει. Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία. Το κρατος του Ισραήλ ειναι η επιτομή του φασισμού. Εχει ξεπερασει και το Απάρτχαϊντ. Όταν λοιπόν βλέπουν πάνοπλους στρατιώτες να πυροβολούν ξυπόλητα γυφτάκια στο κεφάλι, γεμίζουν με κολπικά υγρά τα βρακιά τους καθως φαντασιώνονται ότι οι νέοι Σπαρτιάτες μακελεύουν τους νέους είλωτες.
-
- Δημοσιεύσεις: 14822
- Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 17:48
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: Γιατί κλαίει τόσο πολύ ο Στρακαστρούκας?
Κλασσικα παραληρηματα ενος Ισραηλολαγνου απο αυτους που, ακομα και μετα την δολοφονια 50.000 παιδιων, εξακουθει να σκιζει τα ιματια του για την δηθεν ανωτερωτητα των παρανοικων Ισραηλινων. Το εκπληκτικο δεν ειναι μονο το ποσο ασχετοι ειναι οι ισραηλολαγνοι με την ιστορια της περιοχης αλλα και το ποσο εκτος τοπου και χρονου ειναι η επιχειρηματολογια τους.Scouser έγραψε: ↑18 Νοέμ 2024, 21:20
Οι σύγχρονοι Παλαιστίνιοι έχουν την ίδια θρησκεία και ιδεολογία με τους Τούρκους που έσφαζαν τότε οι Έλληνες αδιακρίτως. Για αυτό εξαλλου βλέπεις να τους υπερασπίζεται με τόσο πάθος ο νεοθωμανός Ερντογάν. Ξέρεις πόσα παιδάκια ξεκοίλιασαν, διαμέλισαν και ποδοπάτησαν οι ήρωες του 1821; Ο Κολοκοτρώνης έλεγε ότι στην Τρίπολη δεν μπορούσε να πατήσει με το άλογό του το χώμα της πόλης από τα πτώματα, στη δε απελευθερωμένη Ελλάδα δεν έμεινε ρουθούνι μουσουλμάνου. Τους έσφαξαν όλους. Και βέβαια προσπέρασες τα όσα έγιναν στη Μικρασιατική Εκστρατεία και στην Κύπρο, γιατί είπαμε, εκεί ήταν άλλα γυφτάκια, από τα κακά που τους αξίζει η σφαγή, αντίθετα με αυτά της Γάζας. Εγώ ξέρεις ποια είναι η μόνη διαφορά που βλέπω; Οι Οθωμανοί το 1821 δεν χρησιμοποιούσαν τα παιδιά τους για ανθρώπινες ασπίδες, όπως κάνουν τα ισλαμιστικά σκουπίδια της Χαμάς. Όλα τα άλλα είναι για να'χαμε να λέγαμε.
Πρωτον, ασχετε Ισραηλολαγνε, μαθε οτι υπηρχαν και υπαρχουν πολλοι παλαιστινιοι χριστιανοι ορθοδοξοι. Ηταν οι πρωτοι που εγκατελειψαν τις πατρογονικες εστιες τους εξαιτιας των διωγμων που καναν οι παρανοικοι φιλοι σου που κυνηγουσαν την "Γη της Επαγγελιας"(μεταφραση εχω αποτυχει στην ζωη μου και θελω να κλεψω τα εδαφη του αλλου). Οπως ολοι οι Ισραηλολαγνοι χρησιμοποιητε προσχηματικα το θρησκευτικο θεμα αλλα οταν εχει να κανει με τις σφαγες που κανουν οι οβραιοι σε βαρος Χριστιανων(στον Λιβανο εχουν εξοντωσει εκατονταδες με τους βομβαρδισμους τους)εκει κανετε κοκοκο. Διχνει και το μεγεθος της Ισραηλολαγνειας σας
Δευτερον η Χαμας δεν χρειαζεται να βαλλει ανθρωπινες ασπιδες γιατι ξερει ουτως η αλλως οτι οι εβραιοι δολοφονοι θα σκοτωσουν παιδια ειτε ειναι η Χαμας εκει περα ειτε οχι. Απειρα τα παραδειγματα. Τα εβραικα σκουπιδια χρησιμοποιουν και αυτα εδαφια της Τοραχ για να δικαιολογησουν αυτα τα εγκληματα
Τριτον, ασχετε Ισραηλολαγνε, πως τα καταφερνετε και χρησιμοποιητε εκτος τοπου και χρονου επιχειρηματα για να μιλησετε υπερ του Ισραηλ ειναι αποριας αξιον. Ειμασταν λεει σε πολεμο με τους Οθωμανους πριν απο 200 χρονια αρα καλα κανουν γενοκτονια οι Ισραηλινοι στους Παλαιστινιους. Λολ. Οπως ο αλλος ο ηλιθιος ειχε γραψει οτι πριν απο 1000 χρονια οι Αραβες απειλουσαν το Βυζαντιο αρα ζητω το Ισραηλ κτλπ. Ποσο για τον πουτσο επιχειρηματολογια. Αλλα αμα εχεις IQ ραδικιου ο μεσος προπαγανδιστης εβραιος σε ελεγχει ανετα
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Re: Γιατί κλαίει τόσο πολύ ο Στρακαστρούκας?
Ξεφτίλα να συγκρίνουν τους επαναστάτες του 1821 με τους γυφτοΠαλαιστίνιους της Χαμάς και όχι μόνο.
Ουδεμία σχέση.
Ουδεμία σχέση.
Re: Γιατί κλαίει τόσο πολύ ο Στρακαστρούκας?
Το Στρακι βγαινει απ'το πουΣτρακι;vantono έγραψε: ↑18 Νοέμ 2024, 18:52Σταλινοεθνίκι ειναι ο Στράκι, πιθανόν και να εννοούσε τους Τουρκους. Φαλσαλαρμ του σχιστομάτικου σκριπτακίου σου, όλα καλά, ημι ανάς - ανάς. Μπορεις να επιστρέψεις στην προηγουμενη σου δραστηριοτηταDwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Νοέμ 2024, 18:44Δεν υπάρχει λόγος για αντιμογγολική ευρωκεντρική προπαγάνδα.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑18 Νοέμ 2024, 18:25Λολ σας θιξαμε τους Ισραηλινους που ειναι ενα αμαγαλμα Ναζι, ΙΣΙΣ και Μογγολων
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- Rakomelofronas
- Δημοσιεύσεις: 5234
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:00
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Re: Γιατί κλαίει τόσο πολύ ο Στρακαστρούκας?
Οι Παλαιστίνιοι ζουν εκεί αιώνες και δεν είχαν ποτέ πριν δικό τους κράτος. Οι Οθωμανοί ήταν και παρέμειναν οι επήλυδες κατακτητές και για πολύ καιρό θεωρούνταν ένα από τα ισχυρότερα κράτη παγκοσμίως και καταπίεζαν βάναυσα όσους Έλληνες δεν είχαν την τύχη να είναι έμποροι ή Φαναριώτες. Η σφαγή των Παλαιστινίων δεν έχει καμία σχέση με τον απελευθερωτικό πόλεμο των προγόνων μας ούτε θα λύσει το μεταναστευτικό πρόβλημα στις κοινωνίες μας αλλά μάλλον θα το εντείνει. Εξάλλου, οι Ισραηλινοί ενδιαφέρονται να μην υπάρχουν μουσουλμάνοι στο Ισραήλ, όχι στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
-
- Δημοσιεύσεις: 14822
- Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 17:48
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: Γιατί κλαίει τόσο πολύ ο Στρακαστρούκας?
Ρε, οι Ισραηλολαγνοι εχουν φοβερα επιχειρηματα. Εδω ο αλλος ελεγε οτι ειναι υπερ του Ισραηλ γιατι το 800 μχ το Βυζαντιο ηταν σε πολεμο με τους Αραβες. Μιλαμε για τοσο ηλιθια επιχειρηματολογια που πραγματικα δεν ξερεις πως να απαντησειςRakomelofronas έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 10:48Οι Παλαιστίνιοι ζουν εκεί αιώνες και δεν είχαν ποτέ πριν δικό τους κράτος. Οι Οθωμανοί ήταν και παρέμειναν οι επήλυδες κατακτητές και για πολύ καιρό θεωρούνταν ένα από τα ισχυρότερα κράτη παγκοσμίως και καταπίεζαν βάναυσα όσους Έλληνες δεν είχαν την τύχη να είναι έμποροι ή Φαναριώτες. Η σφαγή των Παλαιστινίων δεν έχει καμία σχέση με τον απελευθερωτικό πόλεμο των προγόνων μας ούτε θα λύσει το μεταναστευτικό πρόβλημα στις κοινωνίες μας αλλά μάλλον θα το εντείνει. Εξάλλου, οι Ισραηλινοί ενδιαφέρονται να μην υπάρχουν μουσουλμάνοι στο Ισραήλ, όχι στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Re: Γιατί κλαίει τόσο πολύ ο Στρακαστρούκας?
Εγώ ένα απλό ερώτημα έκανα, αλλά δεν δίνετε απάντηση κρυπτόμενοι πίσω από όμορφες κλισέ εκφράσεις τύπου ''απελευθερωτικός πόλεμος'': έσφαξαν, διαμέλισαν, ξεκοίλιασαν, βασάνισαν κτλ χιλιάδες παιδιά οι πρόγονοί μας κατά το 1821, ναι ή όχι; Στη Μικρά Ασία, ο Κονδύλης τι νομίζεις ότι έκανε όταν έμπαινε σε τουρκικά χωριά; Με τα παιδάκια των Τουρκοκρητικών τι έγινε, λες να τήρησαν την αρχή της διάκρισης των αμάχων οι δικοί μας οι Κρητίκαροι;Rakomelofronas έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 10:48Οι Παλαιστίνιοι ζουν εκεί αιώνες και δεν είχαν ποτέ πριν δικό τους κράτος. Οι Οθωμανοί ήταν και παρέμειναν οι επήλυδες κατακτητές και για πολύ καιρό θεωρούνταν ένα από τα ισχυρότερα κράτη παγκοσμίως και καταπίεζαν βάναυσα όσους Έλληνες δεν είχαν την τύχη να είναι έμποροι ή Φαναριώτες. Η σφαγή των Παλαιστινίων δεν έχει καμία σχέση με τον απελευθερωτικό πόλεμο των προγόνων μας ούτε θα λύσει το μεταναστευτικό πρόβλημα στις κοινωνίες μας αλλά μάλλον θα το εντείνει. Εξάλλου, οι Ισραηλινοί ενδιαφέρονται να μην υπάρχουν μουσουλμάνοι στο Ισραήλ, όχι στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη.

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
- Δημοσιεύσεις: 14822
- Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 17:48
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: Γιατί κλαίει τόσο πολύ ο Στρακαστρούκας?
Scouserικα ισραηλολαγνικα επιχειρηματα. Ξεκινησαμε απο το "οι εβραιοι παντα ηταν στην περιοχη και οι κακοι Αραβες τους μισουσαν" και πηγαμε στο "αφου οι Μογγολοι σκοτωνανε γυναικοπαιδα εχει δικιο να το κανει και το Ισραηλ"Scouser έγραψε: ↑21 Νοέμ 2024, 01:12Εγώ ένα απλό ερώτημα έκανα, αλλά δεν δίνετε απάντηση κρυπτόμενοι πίσω από όμορφες κλισέ εκφράσεις τύπου ''απελευθερωτικός πόλεμος'': έσφαξαν, διαμέλισαν, ξεκοίλιασαν, βασάνισαν κτλ χιλιάδες παιδιά οι πρόγονοί μας κατά το 1821, ναι ή όχι; Στη Μικρά Ασία, ο Κονδύλης τι νομίζεις ότι έκανε όταν έμπαινε σε τουρκικά χωριά; Με τα παιδάκια των Τουρκοκρητικών τι έγινε, λες να τήρησαν την αρχή της διάκρισης των αμάχων οι δικοί μας οι Κρητίκαροι;Rakomelofronas έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 10:48Οι Παλαιστίνιοι ζουν εκεί αιώνες και δεν είχαν ποτέ πριν δικό τους κράτος. Οι Οθωμανοί ήταν και παρέμειναν οι επήλυδες κατακτητές και για πολύ καιρό θεωρούνταν ένα από τα ισχυρότερα κράτη παγκοσμίως και καταπίεζαν βάναυσα όσους Έλληνες δεν είχαν την τύχη να είναι έμποροι ή Φαναριώτες. Η σφαγή των Παλαιστινίων δεν έχει καμία σχέση με τον απελευθερωτικό πόλεμο των προγόνων μας ούτε θα λύσει το μεταναστευτικό πρόβλημα στις κοινωνίες μας αλλά μάλλον θα το εντείνει. Εξάλλου, οι Ισραηλινοί ενδιαφέρονται να μην υπάρχουν μουσουλμάνοι στο Ισραήλ, όχι στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη.Άσε το αν οι πόλεμοι αυτοί ήταν δίκαιοι ή όχι σε σύγκριση με αυτό που κάνουν οι Ισραηλινοί, ας σταθούμε στο τι έγινε επί του πεδίου.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
- Δημοσιεύσεις: 14822
- Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 17:48
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: Γιατί κλαίει τόσο πολύ ο Στρακαστρούκας?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Rakomelofronas
- Δημοσιεύσεις: 5234
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:00
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Re: Γιατί κλαίει τόσο πολύ ο Στρακαστρούκας?
Όλοι οι πόλεμοι, δίκαιοι και άδικοι, αμυντικοί κι επιθετικοί, έχουν και σφαγές, σιγά τη δύσκολη απάντηση. Από εκεί και πέρα, είναι σφάλμα αυτή η διαπίστωση να γίνεται αφορμή για ηθικό σχετικισμό και απάθεια. Ένας πόλεμος κρίνεται σε μεγάλο βαθμό από την κατάσταση και τα κίνητρα των εμπλεκομένων. Η σύγκριση του απελευθερωτικού πολέμου του γένους μας, που ήταν επί αιώνες σκλαβωμένο, με τον συστηματικό εκτοπισμό και εξόντωση των Παλαιστινίων είναι λανθασμένη γιατί οι Παλαιστίνιοι, παρότι επίσης μουσουλμάνοι όπως οι Οθωμανοί, δεν καταπίεζαν επί αιώνες τους Ισραηλινούς.Scouser έγραψε: ↑21 Νοέμ 2024, 01:12Εγώ ένα απλό ερώτημα έκανα, αλλά δεν δίνετε απάντηση κρυπτόμενοι πίσω από όμορφες κλισέ εκφράσεις τύπου ''απελευθερωτικός πόλεμος'': έσφαξαν, διαμέλισαν, ξεκοίλιασαν, βασάνισαν κτλ χιλιάδες παιδιά οι πρόγονοί μας κατά το 1821, ναι ή όχι; Στη Μικρά Ασία, ο Κονδύλης τι νομίζεις ότι έκανε όταν έμπαινε σε τουρκικά χωριά; Με τα παιδάκια των Τουρκοκρητικών τι έγινε, λες να τήρησαν την αρχή της διάκρισης των αμάχων οι δικοί μας οι Κρητίκαροι;Άσε το αν οι πόλεμοι αυτοί ήταν δίκαιοι ή όχι σε σύγκριση με αυτό που κάνουν οι Ισραηλινοί, ας σταθούμε στο τι έγινε επί του πεδίου.
Δεν γίνεται να δικαιολογούνται τα πάντα στο όνομα του κυνισμού, του ρεαλισμού και μιας αμφίβολης εγκυρότητας γεωπολιτικής εκτίμησης ότι το Ισραήλ έγινε και θα παραμείνει αξιόπιστος σύμμαχος της Ελλάδας. Δεν λέω ότι ένας Έλληνας "πρέπει" οπωσδήποτε να εκφράζεται υπέρ της Παλαιστίνης αλλά δεν χρειάζεται και να βαφτίζουμε θύτη το θύμα.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Re: Γιατί κλαίει τόσο πολύ ο Στρακαστρούκας?
Αυτη η εδω ειναι η καλη Μαρθα Κλαψα αφου εξυπηρετει τα συμφεροντα των κολλητων φιλων του νηματοθετη.Kauldron έγραψε: ↑18 Νοέμ 2024, 14:43Τύπε, από τότε που σας τον φόρεσε ο Τράμπας είσαστε όλοι οι γουοκατζήδες για γραμμή υποστήριξης. Με πρώτο και καλύτερο το Κουρδισμένο.
Ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ το πήρε αρκετά ψύχραιμα, πρέπει να ομολογήσω. Εντάξει, η σούφρα του έχει δεί και χειρότερα, βέβαια.
Scouser.

- Eθνικοκοινωνιστης
- Δημοσιεύσεις: 46475
- Εγγραφή: 05 Μάιος 2018, 12:13
Re: Γιατί κλαίει τόσο πολύ ο Στρακαστρούκας?
ο ελευθερος κοσμος ειναι αυτος ρεChupacabra έγραψε: ↑10 Δεκ 2024, 23:36Αυτη η εδω ειναι η καλη Μαρθα Κλαψα αφου εξυπηρετει τα συμφεροντα των κολλητων φιλων του νηματοθετη.Kauldron έγραψε: ↑18 Νοέμ 2024, 14:43Τύπε, από τότε που σας τον φόρεσε ο Τράμπας είσαστε όλοι οι γουοκατζήδες για γραμμή υποστήριξης. Με πρώτο και καλύτερο το Κουρδισμένο.
Ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ το πήρε αρκετά ψύχραιμα, πρέπει να ομολογήσω. Εντάξει, η σούφρα του έχει δεί και χειρότερα, βέβαια.
Scouser.



"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Re: Γιατί κλαίει τόσο πολύ ο Στρακαστρούκας?
Ο οποιος και καλα στεκεται βραχος απεναντι στο ριζοσπαστικο ισλαμ.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑10 Δεκ 2024, 23:37ο ελευθερος κοσμος ειναι αυτος ρεChupacabra έγραψε: ↑10 Δεκ 2024, 23:36Αυτη η εδω ειναι η καλη Μαρθα Κλαψα αφου εξυπηρετει τα συμφεροντα των κολλητων φιλων του νηματοθετη.Kauldron έγραψε: ↑18 Νοέμ 2024, 14:43
Τύπε, από τότε που σας τον φόρεσε ο Τράμπας είσαστε όλοι οι γουοκατζήδες για γραμμή υποστήριξης. Με πρώτο και καλύτερο το Κουρδισμένο.
Ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ το πήρε αρκετά ψύχραιμα, πρέπει να ομολογήσω. Εντάξει, η σούφρα του έχει δεί και χειρότερα, βέβαια.
Scouser.


Re: Γιατί κλαίει τόσο πολύ ο Στρακαστρούκας?
Chupacabra έγραψε: ↑10 Δεκ 2024, 23:36Αυτη η εδω ειναι η καλη Μαρθα Κλαψα αφου εξυπηρετει τα συμφεροντα των κολλητων φιλων του νηματοθετη.Kauldron έγραψε: ↑18 Νοέμ 2024, 14:43Τύπε, από τότε που σας τον φόρεσε ο Τράμπας είσαστε όλοι οι γουοκατζήδες για γραμμή υποστήριξης. Με πρώτο και καλύτερο το Κουρδισμένο.
Ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ το πήρε αρκετά ψύχραιμα, πρέπει να ομολογήσω. Εντάξει, η σούφρα του έχει δεί και χειρότερα, βέβαια.
Scouser.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί μου τη δίνει τόσο πολύ η Λατινοπούλου;
από έργο_μακέτο » 02 Δεκ 2024, 19:59 » σε Εθνικά Θέματα - 23 Απαντήσεις
- 917 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
03 Δεκ 2024, 11:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί γκρινιάζουν τόσο πολύ τα παιδιά προσχολικής ηλικίας 1,5 έως 5½ ετών;
από AsimakisLazarou » 11 Ιουν 2023, 13:04 » σε Ψυχολογία - 47 Απαντήσεις
- 3384 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
25 Ιαν 2025, 14:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόλυ όμορφο το rainbow κύπελο και πολύ όμορφη η κίνηση του Coffee Lab
από Μαδουραίος » 20 Μάιος 2023, 16:45 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 1297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
21 Μάιος 2023, 11:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μην ξεχνάμε να νηστεύουμε και μια στο τόσο...
από student » 26 Σεπ 2023, 02:06 » σε Θρησκειολογία - 11 Απαντήσεις
- 1159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
28 Σεπ 2023, 23:56
-