Μια απορία που έχω από παιδί για το σύμπαν του Αστερίξ.
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Μια απορία που έχω από παιδί για το σύμπαν του Αστερίξ.
Αφού το να βουτήξεις μέσα σε χύτρα με μαγικό φίλτρο σε κάνει άτρωτο για όλη σου τη ζωή, όπως έδειξε η περίπτωση του Οβελίξ, γιατί δε βουτούσαν όλοι οι κάτοικοι του χωριού σε μια χύτρα να μη χρειάζεται να πίνουν το φίλτρο κάθε λίγο και λιγάκι;
Re: Μια απορία που έχω από παιδί για το σύμπαν του Αστερίξ.
απλοΈκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 15:34Αφού το να βουτήξεις μέσα σε χύτρα με μαγικό φίλτρο σε κάνει άτρωτο για όλη σου τη ζωή, όπως έδειξε η περίπτωση του Οβελίξ, γιατί δε βουτούσαν όλοι οι κάτοικοι του χωριού σε μια χύτρα να μη χρειάζεται να πίνουν το φίλτρο κάθε λίγο και λιγάκι;
δεν θα ειχαν αναγκη συνεχως το ιερατειο σαν προμηθευτη του σταφ κ σωτηριο παραγοντα - ειναι αδιανοητο ακομα κ στα κομικ να μην εχουν εξουσια τα παπαδαρια
αλλη αφελεστστη ερωτηση ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Communio Sancta
Γιατί η χρήση τπυ φόλτρου γίνεται κατά περίπτωση, περίσταση, και διάκριση. Ο Οβελίξ έπαθε ατύχημα. Φαντάσου να έχουν υπεράνθρωπες δυνάμειςε άνθρωποι που θα γίνουν μετά "κακοί", ή "τρελοί";Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 15:34Αφού το να βουτήξεις μέσα σε χύτρα με μαγικό φίλτρο σε κάνει άτρωτο για όλη σου τη ζωή, όπως έδειξε η περίπτωση του Οβελίξ, γιατί δε βουτούσαν όλοι οι κάτοικοι του χωριού σε μια χύτρα να μη χρειάζεται να πίνουν το φίλτρο κάθε λίγο και λιγάκι;
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
Μήπως ο Οβελιξ ήταν ξεχωριστή περίπτωση Ελοχιμ που όταν έπεσε στο φίλτρο ενεργοποιηθηκαν οι δυνάμεις του?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Προφανώς οι υπόλοιποι δεν μπορούσαν να πιουν μια χύτρα ζωμό και μάλιστα μονορούφι, όπως δεν μπορούσαν να φάνε τρια αγριογούρουνα ή τρεις καμήλες στην καθισιά τους όπως ο Οβελίξ (τρία αγριογούρουνα καλοψημένα ήταν η στάνταρ παραγγελία του).Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 15:34Αφού το να βουτήξεις μέσα σε χύτρα με μαγικό φίλτρο σε κάνει άτρωτο για όλη σου τη ζωή, όπως έδειξε η περίπτωση του Οβελίξ, γιατί δε βουτούσαν όλοι οι κάτοικοι του χωριού σε μια χύτρα να μη χρειάζεται να πίνουν το φίλτρο κάθε λίγο και λιγάκι;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Νομίζω οτι αναφέρεται αρκετές φορές απο τον Πανοραμίξ οτι κάτι τέτοιο είναι επικίνδυνο και θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 1264 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
23 Δεκ 2023, 07:59
-
-
Νέα δημοσίευση Το πιο φωτεινό αντικείμενο (κβάζαρ) στο Σύμπαν
από Λοξίας » 20 Φεβ 2024, 12:43 » σε Θετικές Επιστήμες - 0 Απαντήσεις
- 625 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λοξίας
20 Φεβ 2024, 12:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η μεγαλύτερη ποσότητα νερού στο σύμπαν.
από Ίακχος » 10 Ιαν 2025, 09:27 » σε Θετικές Επιστήμες - 4 Απαντήσεις
- 314 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
10 Ιαν 2025, 09:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κωνσταντίνου και Ελένης: Παράλληλο σύμπαν
από Έκτωρ Φοίνιξ » 21 Μαρ 2025, 13:06 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 14 Απαντήσεις
- 745 Προβολές
-