Μια απορία που έχω από παιδί για το σύμπαν του Αστερίξ.

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Έκτωρ Φοίνιξ
Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ

Μια απορία που έχω από παιδί για το σύμπαν του Αστερίξ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ » 11 Δεκ 2024, 15:34

Αφού το να βουτήξεις μέσα σε χύτρα με μαγικό φίλτρο σε κάνει άτρωτο για όλη σου τη ζωή, όπως έδειξε η περίπτωση του Οβελίξ, γιατί δε βουτούσαν όλοι οι κάτοικοι του χωριού σε μια χύτρα να μη χρειάζεται να πίνουν το φίλτρο κάθε λίγο και λιγάκι;

Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Μια απορία που έχω από παιδί για το σύμπαν του Αστερίξ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 11 Δεκ 2024, 15:41

Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε:
11 Δεκ 2024, 15:34
Αφού το να βουτήξεις μέσα σε χύτρα με μαγικό φίλτρο σε κάνει άτρωτο για όλη σου τη ζωή, όπως έδειξε η περίπτωση του Οβελίξ, γιατί δε βουτούσαν όλοι οι κάτοικοι του χωριού σε μια χύτρα να μη χρειάζεται να πίνουν το φίλτρο κάθε λίγο και λιγάκι;
απλο
δεν θα ειχαν αναγκη συνεχως το ιερατειο σαν προμηθευτη του σταφ κ σωτηριο παραγοντα - ειναι αδιανοητο ακομα κ στα κομικ να μην εχουν εξουσια τα παπαδαρια

αλλη αφελεστστη ερωτηση ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Communio Sancta » 11 Δεκ 2024, 15:42

Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε:
Γιατί η χρήση τπυ φόλτρου γίνεται κατά περίπτωση, περίσταση, και διάκριση. Ο Οβελίξ έπαθε ατύχημα. Φαντάσου να έχουν υπεράνθρωπες δυνάμειςε άνθρωποι που θα γίνουν μετά "κακοί", ή "τρελοί";
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 11 Δεκ 2024, 15:43

Μήπως ο Οβελιξ ήταν ξεχωριστή περίπτωση Ελοχιμ που όταν έπεσε στο φίλτρο ενεργοποιηθηκαν οι δυνάμεις του?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 11 Δεκ 2024, 15:45

Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε:
Προφανώς οι υπόλοιποι δεν μπορούσαν να πιουν μια χύτρα ζωμό και μάλιστα μονορούφι, όπως δεν μπορούσαν να φάνε τρια αγριογούρουνα ή τρεις καμήλες στην καθισιά τους όπως ο Οβελίξ (τρία αγριογούρουνα καλοψημένα ήταν η στάνταρ παραγγελία του).
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 11 Δεκ 2024, 15:53

Νομίζω οτι αναφέρεται αρκετές φορές απο τον Πανοραμίξ οτι κάτι τέτοιο είναι επικίνδυνο και θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών