Κατάρρευση με πάταγο της ΝΔ στο 24%.
Re: Κατάρρευση με πάταγο της ΝΔ στο 24%.
Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, απαιτείται τροποποίηση της υφιστάμενης νομοθεσίας, η οποία θα καθορίζει ότι το ελάχιστο ποσοστό για την είσοδο στη Βουλή θα πρέπει να είναι το 15%.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Νικηφόρος Φωκάς
- Phorum.gr user: Νικηφόρος Φωκάς
Τώρα το μόνο που έμεινε είναι να καταλάβετε και ότι η ΝΔ δεν είναι δεξιά αλλά γαλάζια έκδοση του ΠΑΣΟΚ και θα γίνουμε politically literate.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑10 Δεκ 2024, 22:39τωρα το καταλαβατε?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑10 Δεκ 2024, 21:44Έφυγε ο Τσίπρας και καταρρέουν. Ο μεγαλύτερης ευεργετης της δεξιάς.
- Otto Weininger
Στείλε βιογραφικό στον ΣΥΡΙΖΑ, θα ζήλευε και ο Πολάκης με αυτές τις μαλακίες που λες.hellegennes έγραψε: ↑10 Δεκ 2024, 22:37Αυτό λέει η κυβέρνησή σου. Ότι υπάρχουν και κυκλοφορούν στην αγορά.Otto Weininger έγραψε: ↑10 Δεκ 2024, 09:581. Μνημόνια. Όλοι ξέρουν πλέον τι θα συμβεί με τον επόμενο "λεφτά υπάρχουν".Η τωρινή κυβέρνηση δεν έχει καν πρόγραμμα, πόσο μάλλον σοβαρό. Απλά κάθονται και μασουλάνε λεφτά. Δεν κάνουν απολύτως τίποτα.Otto Weininger έγραψε: ↑10 Δεκ 2024, 09:582. Δεν έχουν πρόγραμμα σοβαρό να αντιπροτεινουν. Γι'αυτό και κανείς τους δεν λέει ποτέ τίποτα. Μόνο το πασοκ προσπάθησε πριν μέρες και ξεφτιλισανε τον Ανδρουλάκη 2 φορές σε μια βδομάδα αφού δεν ήξερε καν πόσο κοστίζουν αυτά που είπε.Ναι, τόσο μαλάκας και αγράμματος δεν έχει ξαναπεράσει στην ιστορία του ελληνικού κράτους.Otto Weininger έγραψε: ↑10 Δεκ 2024, 09:584. Κανείς πολιτικός αρχηγός δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Μητσοτάκη.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Libre arbitre έγραψε: ↑10 Δεκ 2024, 12:12Το αντίθετο γίνεται. Το χάος φέρνει μια άλλη ελίτ και ίσως χειρότερη.zteo έγραψε: ↑10 Δεκ 2024, 12:09Το χάος είναι μια σκάλα για να παρουν οι φτωχοί την εξουσία από τους πλούσιους. Και λέγεται λαϊκή εξουσία.Libre arbitre έγραψε: ↑10 Δεκ 2024, 12:07
Δεν είναι λύση η ακυβερνησία. Οδηγει σε χάος και την πληρώνουν οι πιο φτωχοί.

Ας μας πει ο φίλτατος ΜΙΑ περίπτωση που πήραν οι φτωχοί την εξουσία

- hellegennes
Να είσαι καλά, δεν είμαστε όλοι κομματόσκυλα σ' αυτήν την ζωή. Μην κρίνεις από τον εαυτό σου.Otto Weininger έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 10:21Στείλε βιογραφικό στον ΣΥΡΙΖΑ, θα ζήλευε και ο Πολάκης με αυτές τις μαλακίες που λες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Καλύτερα κομματόσκυλο παρά να κάνω αναλύσεις σαν να είμαι δίπλα σε φωτιά στο Λαζαράτιhellegennes έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 13:16Να είσαι καλά, δεν είμαστε όλοι κομματόσκυλα σ' αυτήν την ζωή. Μην κρίνεις από τον εαυτό σου.Otto Weininger έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 10:21Στείλε βιογραφικό στον ΣΥΡΙΖΑ, θα ζήλευε και ο Πολάκης με αυτές τις μαλακίες που λες.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Πάνε πολύ άσχημα τα πράγματα με την δυσαρέσκεια να αγγίζει ποσοστά 90%...
90κατο βρίζει
27% με το ζόρι θα περνανε τωρα
90κατο βρίζει
27% με το ζόρι θα περνανε τωρα
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Κατά βάθος όλοι ΠΑΣΟΚ ειμαστε
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Otto Weininger
- hellegennes
Κανείς δεν αμφέβαλε.Otto Weininger έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 15:02Καλύτερα κομματόσκυλοhellegennes έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 13:16Να είσαι καλά, δεν είμαστε όλοι κομματόσκυλα σ' αυτήν την ζωή. Μην κρίνεις από τον εαυτό σου.Otto Weininger έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 10:21Στείλε βιογραφικό στον ΣΥΡΙΖΑ, θα ζήλευε και ο Πολάκης με αυτές τις μαλακίες που λες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
ούτε και για το Λαζαράτι, αμφιβάλλει κανείς. και ας το πετσόκοψες πάλι.hellegennes έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 22:51Κανείς δεν αμφέβαλε.Otto Weininger έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 15:02Καλύτερα κομματόσκυλοhellegennes έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 13:16
Να είσαι καλά, δεν είμαστε όλοι κομματόσκυλα σ' αυτήν την ζωή. Μην κρίνεις από τον εαυτό σου.
με την ευκαιρία, ελπίζω να ετοιμάζεσαι για τις μάσκες, γιατί θα έρθει σαν πυραυλόπουτσα το νήμα. απλά αναγκάστηκα να διαβάσω μια έρευνα τεράστια την οποία επικαλέστηκες εσύ και ο Γαληνός, αλλά κανένας σας δεν διάβασε παρά μόνο 2 γραμμές του υποτιθέμενου conclusion (320 σελίδες συνολικά η έρευνα, με περίπου 180 να είναι πραγματικό διάβασμα αν βγάλεις τα γύρω γύρω, τους πίνακες κλπ) κάτι που μου έχει φέρει απίστευτα νεύρα και θα τα βγάλω πάνω σου στο νήμα. όπου να ναι την τελείωνω και έχω κρατήσει σημειώσεις και σημεία για το νήμα.
ταυτόχρονα, άλλες 3 έρευνες μεταγενέστερες θα αναλυθούν προς υπεράσπισή των θέσεών μου, αλλά και ποτ πουρί με όσα έλεγες και λες για τις μάσκες, θα δέσουν το γλυκό (μεταξύ αυτών και το γελοίο παράδειγμα με τις μάσκες και τις ζώνες ασφαλείας).
στο είπα ότι δεν θα στη χαρίσω αυτή τη φορά.
- hellegennes
Δεν ξέρω τι είναι το Λαζαράτι και δεν με ενδιαφέρει να μάθω. Το νόημα, που σαφώς και δεν μπορείς να αντιληφθείς, είναι πως ό,τι και αν ακολουθεί την πρόταση αυτή, μα ό,τι κι αν την ακολουθεί, είναι αδύνατον να την κάνει να ακουστεί καλύτερη. Δεν έχει καμμιά σημασία τι είπες μετά απ' αυτές τις δυο λέξεις.Otto Weininger έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 23:20ούτε και για το Λαζαράτι, αμφιβάλλει κανείς. και ας το πετσόκοψες πάλι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
για σένα, μπορεί, αφού το να λες ατόφιες τρέλες είναι κατά την άποψή σου μια σωστή στάση ζωής.hellegennes έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 23:34Δεν ξέρω τι είναι το Λαζαράτι και δεν με ενδιαφέρει να μάθω. Το νόημα, που σαφώς και δεν μπορείς να αντιληφθείς, είναι πως ό,τι και αν ακολουθεί την πρόταση αυτή, μα ό,τι κι αν την ακολουθεί, είναι αδύνατον να την κάνει να ακουστεί καλύτερη. Δεν έχει καμμιά σημασία τι είπες μετά απ' αυτές τις δυο λέξεις.Otto Weininger έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 23:20ούτε και για το Λαζαράτι, αμφιβάλλει κανείς. και ας το πετσόκοψες πάλι.
και έχεις την ψευδαίσθηση ότι μπορείς να τις καμουφλάρεις πίσω από τον χαρακτηρισμό κομματόσκυλο προς τον άλλο.
εδώ κλαίνε τα λαμόγια της νουδούλας;
περιμένετε λίγο ρε παιδιά να έρθει η αμερικανίδα και εκεί να δείτε σκίσιμο
περιμένετε λίγο ρε παιδιά να έρθει η αμερικανίδα και εκεί να δείτε σκίσιμο
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
16 Νοέμ 2023, 16:14
-
-
Νέα δημοσίευση Κατάρρευση της Αριστερας διεθνως?
από George_V » 17 Ιαν 2025, 23:31 » σε Διεθνής πολιτική - 82 Απαντήσεις
- 1781 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
23 Ιαν 2025, 19:08
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 535 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
17 Φεβ 2024, 14:16