Κερδάμε, είμαστε η καλύτερη κουζίνα παγκοσμίως
Re: Κερδάμε, είμαστε η καλύτερη κουζίνα παγκοσμίως
Εγώ δεν έχω δοκιμάσει όλες τις κουζίνες που αναφέρονται (και στην τελική δεν μπορεί να προκύψει συμπέρασμα μόνον από κάποιες συνταγές) αλλά νομίζω ότι η ελληνική κουζίνα έχει ευρύτατη γκάμα για όλες τις γευστικές επιλογές. Οπότε δικαίως παίζει στα τοπ πέντε, ανεξαρτήτως σειράς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
τι θες να τρώμε ρε φίλε;Mike Bassett έγραψε: ↑12 Δεκ 2024, 11:29Η ελληνική κουζίνα είναι υπερτιμημένη. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορείτε και τρώτε ελληνικά φαγητά...
Πιτόγυρο και πάλι πιτόγυρο 

Καλά, υπάρχουν ένα σωρό sites/περιοδικά/κανάλια κτλ που κάνουν rotation σε όλες τις κουζίνες του κόσμου κάθε χρόνο, με καμμιά 20αριά να παίζουν τακτικά για τις πρώτες θέσεις. Του χρόνου φυσικά θα είναι άλλη η καλύτερη. Μαλακίες των δημοσιογράφων.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Bill Hicks
σαφώς ανώτερα τα μακαρόνια με κιμά.Νικηφόρος Φωκάς έγραψε: ↑12 Δεκ 2024, 14:02Για να σε δω λοιπόν πόσο ιδέα έχεις, μιας και ο τομέας σου είναι το φαγητό.Sid Vicious έγραψε: ↑12 Δεκ 2024, 13:56Ως άνθρωπος που ο τομέας μου είναι το φαγητό έχω να πω για τους δυο ανίδεους απο πάνω που υποτιμούν την Ελληνική κουζίνα πως απλά γελάω
Γράψε μας την συνταγή σου για πάστα μπολονιέζε.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

Ποιά στέπα; Αυτά ήταν πριν 2500 χρόνια.
Όταν λέμε Τουρκική, δεν είναι μογγόλοι από τη στέπα. Οι Τούρκοι είναι αφεντικά στην περιοχή της Μ.Ασίας 1500 χρόνια.
Λογικό τα υποζύγια ελληνότουρκοι να έχουν έχουν επηρεαστεί. Ουσιαστικά η μεγάλη διαφορά είναι ότι εμείς έχουμε και πιάτα με χοιρινό.
Τα άλλα λίγο πολύ ίδια είναι.
Και η αραβική κουζίνα τα σπάει btw. Απόρω πως δεν πιο πάνω.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Σιγά μην ειναι και 2000 χρονια. Ούτε καν 700 χρονια δεν είναι κυριαρχοι ολης της Μικράς Ασίας και το 1920 κοντεψαν να την χάσουνε.
- Bill Hicks
υπαρξιακή κρίση;

σ'αυτό που έγραψες, έχουν στην Οθωμανία π.χ. παστιτσάδα και μπουρδέτο ή έστω παστίτσιο;

σαν να σε λείπουν μερικές εθνικομαγειρικές καταβολές.

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

Ποιά είναι η υπαρξιακή κρίση;Bill Hicks έγραψε: ↑12 Δεκ 2024, 14:47υπαρξιακή κρίση;
σ'αυτό που έγραψες, έχουν στην Οθωμανία π.χ. παστιτσάδα και μπουρδέτο ή έστω παστίτσιο;
σαν να σε λείπουν μερικές εθνικομαγειρικές καταβολές.
Ότι τα μισά και βάλε φαγητά μας είναι τούρκικα;
πιες έναν ελληνικό καφέ να στανιάρεις

- Otto Weininger
nopeBill Hicks έγραψε: ↑12 Δεκ 2024, 14:38σαφώς ανώτερα τα μακαρόνια με κιμά.Νικηφόρος Φωκάς έγραψε: ↑12 Δεκ 2024, 14:02Για να σε δω λοιπόν πόσο ιδέα έχεις, μιας και ο τομέας σου είναι το φαγητό.Sid Vicious έγραψε: ↑12 Δεκ 2024, 13:56Ως άνθρωπος που ο τομέας μου είναι το φαγητό έχω να πω για τους δυο ανίδεους απο πάνω που υποτιμούν την Ελληνική κουζίνα πως απλά γελάω
Let them make the first mistake. We make the last move.
Το ίδιο είναι.Bill Hicks έγραψε: ↑12 Δεκ 2024, 14:38σαφώς ανώτερα τα μακαρόνια με κιμά.Νικηφόρος Φωκάς έγραψε: ↑12 Δεκ 2024, 14:02Για να σε δω λοιπόν πόσο ιδέα έχεις, μιας και ο τομέας σου είναι το φαγητό.Sid Vicious έγραψε: ↑12 Δεκ 2024, 13:56Ως άνθρωπος που ο τομέας μου είναι το φαγητό έχω να πω για τους δυο ανίδεους απο πάνω που υποτιμούν την Ελληνική κουζίνα πως απλά γελάω
Το να ο γκράντε σεφ

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Μαδουραίος
Μπράβο στην Οθωμανική αυτοκρατορία που μας δίδαξε το καλό φαγητό.Ολα Τούρκικα είναι τα ελληνικά πιάτα.Και στον τομέα αυτό πλήρη ανικανότητα των Ελ να πρωτοτυπησουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 1024 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
01 Ιαν 2024, 20:48
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν είμαστε πτωχοί. Είμαστε αποτυχήσαντες εκατομμυριούχοι.
από AlienWay » 07 Σεπ 2024, 10:39 » σε Life style - 8 Απαντήσεις
- 852 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
26 Σεπ 2024, 10:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είμαστε αυτό που οι άλλοι θεωρούν ότι είμαστε ;
από έργο_μακέτο » 16 Μαρ 2024, 13:34 » σε Φιλοσοφία - 1 Απαντήσεις
- 907 Προβολές
-