Ούτσικοι είναι
Σα τους MC5
Ή τους Terveet Kadet
Το Industrial Metal αρχίζει και τελειώνει με το "Streetcleaner"Zundapp έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 17:59το ινταστριαλ μεταλ ειναι πολυ παλαιοτεροΑ Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 17:58ΌντωςSid Vicious έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 17:24
Το Industrial έχει εντελώς άλλες ρίζες και δεν είναι μεταλλικές
Εννοώ το Ιντάστριαλ Μέταλ (Godflesh!!)
ως θεεμοΑ Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 18:36Ούτσικοι είναι
Σα τους MC5
Ή τους Terveet Kadet
Ναι, το Χάρντκορ ήταν παγιωμένο είδος νωρίτεραSid Vicious έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 18:14To ότι επιμένεις δεν σημαίνει πως δεν πσραμένεις λάθος. Και βλέπω κάνεις κι άλλο λάθος. Από την αρχή τους το hardcore και το thrash ήταν ξέχωρα και διακριτά είδη, ποιά παγίωση λες; Με το hardcore μάλιστα να είναι και παλιότερο.Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 17:55Θα επιμείνω στο 1ο, για την απαρχή του όρου ΘραςSid Vicious έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 17:18
Όχι, κάνεις λάθος. Άλλο ήταν το Thrash και άλλο το Crossover. Ακόμη και εκείνη την εποχή. Ο πρώτος δίσκος Suicidal Tendencies δεν είναι καν crossover πόσο μάλλον Thrash.
Και οι Celtic Frost δεν είναι Death βέβαια.
Ο όρος crossover προέκυψε λίγο αργότερα, όταν παγιώθηκαν το Χάρντκορ και το Θρας Μέταλ σαν ξέχωρα, διακριτά είδη
Ήταν λογικό και αναμενόμενο το Μέταλ που "έσκασε" μετά τους Metallica να ονομαστεί Θρας-Μέταλ γιατί μοιράζονται την ίδια Μουσική Τεχνοτροπία και κοινή Θεματολογία
Τον 1ο SuiTends μπορείς να τον πεις και Πανκ Σκέτο
Οι Celtic Frost είναι Death Metal. Τετραγωνισμένα. Δε χρειάζεται να γρυλλιζεις σα την κοπέλα απ' τον Εξορκιστή για να 'σαι death..
Celtic Frost: παρε ενα 45αρι των GBH, παιξ το στις 33 στροφές και πες μου τι θα ακούσεις
Κυνηγάω ΔεκαοχτούρεςMisty_Blue έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 18:34Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 17:25Το κουνέλι το ψήνω σταυρωτά. Δε το κανω συμβολικά, γίνεται πιο ωραίο έτσι
Το κρέας της γάτας βρωμάει, απερίγραπτα
Κρίμα, γιατί τη λατρεύω τη γάτα..
Πότε θα μου κάνεις το τραπέζι;;;;
Το γλυκό άστο σε μένα όπως και το κρασί
Σου απάντησαν οι υπόλοιποι.
Δεν μου απάντησαν τίποτα
Τι είναι η Ζοζεφίν;Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 22:14Δεν μου απάντησαν τίποτα
Γράψε τις Ενστάσεις σου
Αν όντως έχεις Γνώμη
Αν όντως ακούς Μέταλ
Που αμφιβάλλω..
Για Ζόζεφιν σ' έχω
Ποιό είναι το Thrash σκέτο;Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 18:54
Επίσης, και είναι σημαντικό: άλλο πράγμα είναι το Thrash σκέτο, άλλο πράγμα το Thrash Metal
Διάγραψε τη ζοζε-τετοια, σόρρυ..Bipsco έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 23:37Τι είναι η Ζοζεφίν;Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 22:14Δεν μου απάντησαν τίποτα
Γράψε τις Ενστάσεις σου
Αν όντως έχεις Γνώμη
Αν όντως ακούς Μέταλ
Που αμφιβάλλω..
Για Ζόζεφιν σ' έχω
Χαρακτηριστικά του death metal είναι τα μπρουταλ φωνητικά, οι κιθάρες είναι κουρδισμενες χαμηλά, η ατομικότητα και το μπλαστ μπιτ. Από την άλλη, το θρας έχει σχετικά καθαρά φωνητικά και η μουσική είναι γρήγορη. Με αυτά τα κριτήρια οι slayer είναι thrash. Η μουσική των celtic frost είναι δύσκολο να κατηγοριοποιηθεί. Μπορείς να πεις ότι είναι η έμπνευση για να δημιουργηθούν τα είδη του Μπλάκ και του ντεθ. Οι immortal είναι πιο ατμοσφαιρικοί και έχουν διαφορετικά φωνητικά από τις ντεθ μπάντες. Oi Tristania είναι gothic symphonic metal, καμμία σχέση με ντεθ. Αυτά προς το παρόν.
_"Thrash", σκέτο, είναι το βαρύτερο - "μεταλιζέ" Πανκ (Discharge, Suicidal Tendencies, D.R.I., Cryptic Slaughter, C.o.C...)Sid Vicious έγραψε: ↑12 Δεκ 2024, 00:59Ποιό είναι το Thrash σκέτο;Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 18:54
Επίσης, και είναι σημαντικό: άλλο πράγμα είναι το Thrash σκέτο, άλλο πράγμα το Thrash Metal