Ήταν συγκλονιστική πορεία, είχε έναν τρομερό ηλεκτρισμό, η κορυφαία που έχω συμμετέχει. Αν δεν την είχαν χαλάσει 15 καφρομαλακιστηρια, θα ειμασταν εκεί μέχρι αργά το βράδυ με φωτιες και συγκρούσεις.
Αληταράδες της μεταπολίτευσης που ύστερα από χρόνια που ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και αριστερά νόμιζαν ότι θα συνεχίσουν να τρώνε λεφτά όταν το κράτος είχε χρεωκοπήσει από τα ελλείμματα της "καλύτερης δημοκρατίας που γνώρισε ο τόπος".
α άρα αυτοί που έριξαν τις μολότοφ δεν έφταιγαν σε κάτι, απλά η άτιμη τράπεζα πήγε και άνοιξε κατάστημα επίτηδες στο σημείο που έτυχε να πέσουν κάποιες μολότοφ
Δεν εφταιγα εγω κυριε προεδρε για το βιασμο. Αυτη επεσε πανω στο παπαρι μου κατα λαθος!
Μην εκχυδαιζεις τη συζήτηση
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
α άρα αυτοί που έριξαν τις μολότοφ δεν έφταιγαν σε κάτι, απλά η άτιμη τράπεζα πήγε και άνοιξε κατάστημα επίτηδες στο σημείο που έτυχε να πέσουν κάποιες μολότοφ
Δεν εφταιγα εγω κυριε προεδρε για το βιασμο. Αυτη επεσε πανω στο παπαρι μου κατα λαθος!
Εγω?
Εκχυδαιστηκε απο τη στιγμη που αναφέρεται ως "αποκλειστικος" υπευθυνος η τραπεζα στο ΟΡ. Η οποια εχει φυσικα μεγάλο μεριδιο ευθυνης δια παραλειψεως αλλα δεν εριξε αυτη τη μολοτοφ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ήταν συγκλονιστική πορεία, είχε έναν τρομερό ηλεκτρισμό, η κορυφαία που έχω συμμετέχει. Αν δεν την είχαν χαλάσει 15 καφρομαλακιστηρια, θα ειμασταν εκεί μέχρι αργά το βράδυ με φωτιες και συγκρούσεις.
Αληταράδες της μεταπολίτευσης που ύστερα από χρόνια που ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και αριστερά νόμιζαν ότι θα συνεχίσουν να τρώνε λεφτά όταν το κράτος είχε χρεωκοπήσει από τα ελλείμματα της "καλύτερης δημοκρατίας που γνώρισε ο τόπος".
αυτη που σου δινει την παρασιτικη του συνταξη?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
αυτη που σου δινει την παρασιτικη του συνταξη?
Αυτήν ακριβώς που περιέκοψε ο Κατρούγκαλος κατ εντολήν του ΔΝΤ μετά από τη μελέτη που έκανε.
ωραία ας εμφανιστεί τότε αυτός που πέταξε την μολότοφ να πέσει στα μαλακά.
Τον Μάιο του 2030 μπορεί να βγει και να πει ότι καλά έκανε που τους έκαψε και ότι το ευχαριστήθηκε κιόλας. Το αδίκημα θα έχει παραγραφεί, θα του κλάσουν τα @@. Έχεις καμία αμφιβολία ότι δεν πρόκειται να έχει συλληφθεί έως τότε; 3 άνθρωποι (4 αν βάλεις και το κυοφορούμενο) κάηκαν ζωντανοί σε δημόσιο χώρο μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους μέρα μεσημέρι και το ελ κράτος δεν έχει καταφέρει να συλλάβει όχι αυτούς, αλλά έστω τα καθίκια που πάνε συνέχεια και βεβηλώνουν το μνημείο στη μνήμη τους. Αυτή είναι η (γ)Ελλάδα που αγαπάμε.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Εγω?
Εκχυδαιστηκε απο τη στιγμη που αναφέρεται ως "αποκλειστικος" υπευθυνος η τραπεζα στο ΟΡ. Η οποια εχει φυσικα μεγάλο μεριδιο ευθυνης δια παραλειψεως αλλα δεν εριξε αυτη τη μολοτοφ.
Δεν δικαστηκε το ποιος έριξε την μολοτωφ αλλά οι ευθύνες της τράπεζας εναντίον εργαζομένων, πελατων. Ο λογαριασμός αυτός συνήθως το παίζει επίκληση στις αποφάσεις και στο δικαιο τώρα το γύρισε στο "ναι αλλα";
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Ε ναι, οι Έλληνες είναι οι αληταραδες επειδή η κυβέρνηση που ψήφισαν αποφάσισε να εφαρμόσει μια καταστροφική πολιτική εωστερικης υποτίμησης που θα βυθίσει στην φτώχεια, στην απελπισία, την ανεργία και τα χρέη, εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς κάποιο δίχτυ ασφαλείας. Οι δικαια εξεγερμένοι είναι κάτι ακροδεξιοί που διαφωνούν με τις συζητήσεις όσων αφορά την ένταξη στην ΕΕ ενώ δεν ψήφισαν φίλοεε κυβέρνησης, όπως και κλαίγονται και κάνουν καφρομπαχαλα για νοθεία όταν έχασαν με 25% διάφορα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ε ναι, οι Έλληνες είναι οι αληταραδες επειδή η κυβέρνηση που ψήφισαν αποφάσισε να εφαρμόσει μια καταστροφική πολιτική εωστερικης υποτίμησης που θα βυθίσει στην φτώχεια, στην απελπισία, την ανεργία και τα χρέη, εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς κάποιο δίχτυ ασφαλείας. Οι δικαια εξεγερμένοι είναι κάτι ακροδεξιοί που διαφωνούν με τις συζητήσεις όσων αφορά την ένταξη στην ΕΕ ενώ δεν ψήφισαν φίλοεε κυβέρνησης, όπως και κλαίγονται και κάνουν καφρομπαχαλα για νοθεία όταν έχασαν με 25% διάφορα.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.