No κρανος, Νο βενζινη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Στύξ

Re: No κρανος, Νο βενζινη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 13 Δεκ 2024, 16:57

enaon έγραψε:
13 Δεκ 2024, 16:52
Στύξ έγραψε:
13 Δεκ 2024, 16:47
Κι η επιτάχυνση των 40 χλμ δηλαδή... δεν υφίσταται . Εντάξει γω είμαι φιλόλογος,αλλά δεν αγνοώ στοιχειώδεις νόμους φυσικής.
I rest my case..
κατσε και σκεψου τι σου ειπε και ο μικμικ παραπανω, δεν θελω να σου απαντησω πιο καλα γιατι εισαι καθηγητής, και ας εισαι φιλόλογος, θα με εκνευρήσεις αν δεν εισαι ικανος αμεσως να καταλαβεις οτι ξεφευγεις. Ιδεα δεν εχεις για βασικους νόμους προφανώς, αλλα εισαι δασκαλος, μην επιμενεις, κατάλαβέ το.
Γω μια χαρά είμαι ,εσύ αντιβαίνεις σε νόμους φυσικής και το γαμημένο το G , το έχεις γράψει στα παπάρια σου.
Άλλωστε έχεις πέσει 30 φορές, τι να σου κλάσει κι αυτό :lol:

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 13 Δεκ 2024, 17:01

ελα σου απαντησε απο πανω, ευγενικά γιατι εκανε τα 40 χιλ επιταχυνση που εβγαλες απο εκει που ξερεις, ταχυτητα για να βγαζει νοημα.

ειπαμε λοιπον, η επιταχυνση της βαρύτητας στο καθετο αξονα οδηγει σε 40χιλ/ωρα ταχυτητα πρόσκρουσης με το εδαφος αν το υψος απο το οποιο θα πέσεις ειναι κοντα στα 6 μέτρα. Οταν πέφτεις απο μια μηχανη, ή σταματημενος στο βενζιναδικο εισαι και επεσες γιατι εισαι κουλος, ή με 200 πηγαίνεις, παλι με την ιδια ταχυτητα θα πεσεις στο εδαφος, σαν να επεφτες απο μια καρεκλα, μπουμπούνα.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 13 Δεκ 2024, 17:06

Σκέψου σα να ρίχνεις μια σφαίρα ευθεία στο άπλωμα. Όση ταχύτητα και να έχει η σφαίρα, κάποια στιγμή απλά θα πέσει στο έδαφος με την ίδια ταχύτητα σα να την είχες αφήσει να πέσει από το χέρι σου. Δεν πρόκειται να καρφωθεί στο χώμα όπως αν πυροβολούσες κατευθείαν προς τα κάτω.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 13 Δεκ 2024, 17:06

Στύξ έγραψε:
13 Δεκ 2024, 16:57
Άλλωστε έχεις πέσει 30 φορές, τι να σου κλάσει κι αυτό :lol:
βρε δεν καταλαβαινεις τι ειναι 35 χιλιομετρα μαλλον. Και εσυ εχεις πεσει, εκτος αν σε ειχαν κλειδωμένο μικρό. 35 πιαναμε για πλακα τελικη με τα ποδήλατα, 25 απο τις 30 φορές που ειπα τις υπολογίζω πρίν γινω 12, κλειδωνε η αλυσιδα στην ορθοπεταλια στην κοντρα πανω, ελεος.

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 13 Δεκ 2024, 17:09

enaon έγραψε:
13 Δεκ 2024, 17:01
ελα σου απαντησε απο πανω, ευγενικά γιατι εκανε τα 40 χιλ επιταχυνση που εβγαλες απο εκει που ξερεις, ταχυτητα για να βγαζει νοημα.

ειπαμε λοιπον, η επιταχυνση της βαρύτητας στο καθετο αξονα οδηγει σε 40χιλ/ωρα ταχυτητα πρόσκρουσης με το εδαφος αν το υψος απο το οποιο θα πέσεις ειναι κοντα στα 6 μέτρα. Οταν πέφτεις απο μια μηχανη, ή σταματημενος στο βενζιναδικο εισαι και επεσες γιατι εισαι κουλος, ή με 200 πηγαίνεις, παλι με την ιδια ταχυτητα θα πεσεις στο εδαφος, σαν να επεφτες απο μια καρεκλα, μπουμπούνα.
Φύγε χωρίς κράνος απ' τη μηχανή με 40 χλμ την ώρα, να δω κάτι.

ΒΛΑΚΑ :na!:

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 13 Δεκ 2024, 17:13

σου ειπα βρε, και με το πηδηλατο το εχω παθει 20 φορές σιγουρα και με την μηχανη εχω πεσει με 160, ελαχιστες φορες εχω πεσει αλλα ποτε δεν ειχα κρανος. Καλα και το μονοκυκλο εχω πεσει με πανω απο 40, εχω κανει abord δηλαδη, ελεγχόμενο. Τεσπα, δεν ειναι θέμα ποσο κοτα εισαι, ποσο ασχετος με την φυσική είσαι σου εξηγώ.

τεσπα, μην τον αδικώ τον ανθρωπο, μπορει να καταλαβε οτι εισαι φιλόλογος και να σε δουλευε. Ελεος.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 13 Δεκ 2024, 17:17

Στυγιο, αν ο γιουσειν βολτ, αυτος που ετρεχε γρηγορα, που επιανε 35 τελικη, σκόνταφτε και επεφτε, τι θα γινόταν; Μηπως θα επρεπε στους αγωνες δρομου στον στίβο να φοράνε κράνος;

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 13 Δεκ 2024, 17:19

ΒΛΑΚΑ

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 13 Δεκ 2024, 17:20

Στυγιο, εισαι ψηλο παιδί δεν εισαι, πανω απο 190 ε; Το ξερεις οτι αν πεσεις εσύ οταν περπατάς, θα χτυπήσεις το κεφάλι σου με πιο μεγάλη ταχύτητα απο οτι εγω αν είμαι διπλωμένος σε μια στριτ και πηγαινω με 100;

Κρανος φοράς οταν πας στο μπανιο; γερνας και μπορει να γλιστρήσεις.

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 13 Δεκ 2024, 17:24

Τα πιο πολλά θανατηφόρα ατυχήματα είναι μέσα στην πόλη με ταχύτητες κάτω των 50 χλμ και πρωτεύουν μηχανάκια ,πατίνια και οδηγοί που δεν φορούν ζώνη.
Δεν το λέω εγώ ,η Τροχαία το γράφει στις αναφορές της.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 13 Δεκ 2024, 17:28

ναι μωρε, αλλη αυτη η κουβεντα ομως. Δεν λεω να μην φοράς κρανος, και σιγά που θα πλησιάζεις μηχανή εσύ, θα φοβασαι μην σε μυρισει. Στο μπανιο να φοράς ομως.

στα σοβαρά τωρα, έγραψες μαλακια δημοτικου απο παιδι που κανει κοπανα κιολας, μην το ξαναγραψεις αυτο, κατσε και σκεψου το. Ασχετα με τα αλλα που λες για το κρανος.

ενα τελευταιο, οταν αποφάσισες να γινεις φιλόλογος στην ψυχή, ήξερες το τίμημα;

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 13 Δεκ 2024, 17:39

enaon έγραψε:
13 Δεκ 2024, 17:28
ναι μωρε, αλλη αυτη η κουβεντα ομως. Δεν λεω να μην φοράς κρανος, και σιγά που θα πλησιάζεις μηχανή εσύ, θα φοβασαι μην σε μυρισει. Στο μπανιο να φοράς ομως.

στα σοβαρά τωρα, έγραψες μαλακια δημοτικου απο παιδι που κανει κοπανα κιολας, μην το ξαναγραψεις αυτο, κατσε και σκεψου το. Ασχετα με τα αλλα που λες για το κρανος.

ενα τελευταιο, οταν αποφάσισες να γινεις φιλόλογος στην ψυχή, ήξερες το τίμημα;
Σ' έχει φάει εσχάτως ,αλλά ευελπιστώ ότι θα σου περάσει.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 13 Δεκ 2024, 17:42

ναι κατι με εχει πιασει και οταν διαβαζω σαχλαμάρες δεν κρατιέμαι, σορυ, εσυ γραφεις και αρκετες και θα εχεις ενα δικαιολογημένο αγχος. Αλλα οκ, τετοια μπούρδα δεν νομιζω να ξαναγραψεις , ισως χτυπησες το κεφαλι σου καπου, θα ετυχε.

Κρανος βαλε, φιλόλογε.

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 13 Δεκ 2024, 17:43

Ναύτης έγραψε:
13 Δεκ 2024, 13:23
George_V έγραψε:
13 Δεκ 2024, 13:19
(...) Εκει που το χουν παντα. Συνηθως αξεσουαρ στον αγκωνα τους.
Το οποίο είναι μακράν χειρότερη μαλακία απ' το να μη φοράς καθόλου, αφού και μια απλή χύμα να φας, και τίποτα άλλο να μην πάθεις, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σπάσεις τον αγκώνα σου.
Συν ότι ενοχλεί και στην οδήγηση και μπορεί να φας σούπα μόνο και μόνο επειδή το έχεις στον αγκώνα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 13 Δεκ 2024, 17:50

enaon έγραψε:
13 Δεκ 2024, 17:42
ναι κατι με εχει πιασει και οταν διαβαζω σαχλαμάρες δεν κρατιέμαι, σορυ, εσυ γραφεις και αρκετες και θα εχεις ενα δικαιολογημένο αγχος. Αλλα οκ, τετοια μπούρδα δεν νομιζω να ξαναγραψεις , ισως χτυπησες το κεφαλι σου καπου, θα ετυχε.

Κρανος βαλε, φιλόλογε.
Είμαι σούπερ φιλόλογος ( και θεολόγος) για να ξέρεις ,με τα μεταπτυχιακά και διδακτορικά μου. :003:

Σε οικτίρω ουτιδανέ, πλεμπαρία. :p4:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών