No κρανος, Νο βενζινη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: No κρανος, Νο βενζινη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 13 Δεκ 2024, 17:52

nyxtovios έγραψε:
13 Δεκ 2024, 13:15
ναι :smt005:
montypythonλανδη :giggle:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 13 Δεκ 2024, 17:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 13 Δεκ 2024, 17:53

Στύξ έγραψε:
13 Δεκ 2024, 17:50
Είμαι σούπερ φιλόλογος ( και θεολόγος) για να ξέρεις ,με τα μεταπτυχιακά και διδακτορικά μου. :003:

Σε οικτίρω ουτιδανέ, πλεμπαρία. :p4:
μερικές φορές σε διαβάζω, και νομιζω δεν φταινε τα παιδια στα επαλ που τραμπουκιζουν τους καθηγητες. Οι καθηγητές τα ωθουν. Δηλαδή αν μου τα ελεγες οταν ημουν παιδι αυτα με την επιτάχυνση των 40 χιλιομετρων, και στο αρσάκειο να σε ειχα και να ημουν γκόμενα, δεν θα την εβγαζες καθαρή.

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 13 Δεκ 2024, 17:58

Κάνε ένα ρημπούτ,μη χαλιέσαι έρμε.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 13 Δεκ 2024, 18:00

καλα δεν με νοιαζει, την νεα γενια σκέφτομαι, που εχει μπλεξει. Πότε σου δινουν τα παπουτσι.. παίρνεις συνταξη;

φιλολογε. :011:

xlsms

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xlsms » 13 Δεκ 2024, 18:03

enaon έγραψε:
13 Δεκ 2024, 17:13
σου ειπα βρε, και με το πηδηλατο το εχω παθει 20 φορές σιγουρα και με την μηχανη εχω πεσει με 160, ελαχιστες φορες εχω πεσει αλλα ποτε δεν ειχα κρανος. Καλα και το μονοκυκλο εχω πεσει με πανω απο 40, εχω κανει abord δηλαδη, ελεγχόμενο. Τεσπα, δεν ειναι θέμα ποσο κοτα εισαι, ποσο ασχετος με την φυσική είσαι σου εξηγώ.

τεσπα, μην τον αδικώ τον ανθρωπο, μπορει να καταλαβε οτι εισαι φιλόλογος και να σε δουλευε. Ελεος.
Με τα έντομα και τον αέρα τι γίνεται όμως;
Και μέχρι να σταματήσεις τελείως τα πιθανά εμπόδια που μπορεί να βρεις κάθετα είναι πολλά .

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 13 Δεκ 2024, 18:06

xlsms έγραψε:
13 Δεκ 2024, 18:03
Με τα έντομα και τον αέρα τι γίνεται όμως;
Και μέχρι να σταματήσεις τελείως τα πιθανά εμπόδια που θα βρεις κάθετα είναι πολλά .
ναι τα ειπε και ο μικμικ, ο αέρας δεν ξερω αν το λες σοβαρά, προφανως δεν ενοχλει. Τα εντομα ειναι θεμα, οχι αν πέσεις βεβαια, αλλα εγω που δεν φορουσα κρανος, οκ αν ερχοταν με 160 ο μαμπουρας στο κεφαλι ποναγε λιγο, αλλα οχι σοβαρά πραγματα. Και φυσικά ολα τα καθετα εμποδια που θα βρεις στην πορεία, σωστα, ολα αυτα ειναι καταστροφή, αλλα αν νομιζει κανεις οτι αν πεσεις με 150 και κρανος σε καθετο εμποδιο θα κανει κατι το κρανος, δεν εχει ιδεα απο μηχανες, ετσι δεν ειναι;

οποτε για να μην μπερδευτει ο φιλολογος, αν δεν βρεις καθετο εμπόδιο, ή με 0 πέσεις, ή με 200 , ειναι το ιδιο, με 160 το εχω κανει, κανένα πρόβλημα χωρίς κράνος, αρκει να μην υπαρχει καθετο εμποδιο. Αλλα με 160 με καθετο εμπόδιο ειπαμε, δεν κανει κατι το κρανος ετσι και αλλιως.

xlsms

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xlsms » 13 Δεκ 2024, 18:20

Για τα μάτια είχες κάτι όμως δε μπορεί να μην είχες .
Έχω πέσει με πολύ χαμηλή ταχυτητα και είχα το νου μου να πέσω (όταν κατάλαβα ότι δεν το γλυτώνω το πέσιμο) έτσι ώστε να μην χτυπήσω στο σώμα χέρια,πόδια . Αν δεν φορούσα κράνος ίσως σκεφτόμουν περισσότερο να μην χτυπήσω στο κεφάλι και να έπεφτα άτσαλα.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 13 Δεκ 2024, 18:24

σορυ ρε παιδια που παιζω με τα γηρατειά μας, αλλα θα σκάσω αν δεν ρωτησω :lol:

λεμε για 35 χιλιομετρα λες και ειναι ο σατανας, δειτε παρακαλώ όποιος δεν παιρνει χαπια για την καρδια το βιντεο απο κατω. Δοκιμαζω το ρολογακι, το ενα χερι το βλεπουμε στην καμερα, το αλλο χερι κραταει το κινητο, τιμονι προφανως δεν υπαρχει, ουτε κάθισμα κλπ, μονόκυκλο ειναι, μια ροδα. Στο τέλος, για να δοκιμάσω τα γραφήματα παρακολούθησης ισχύος, κανω τραμπάλα πανω του, μπρός πίσω με 35 χιλιομετρα την ωρα, να δώ πόσα αμπερε ζητάει για να με κρατήσει και τι πτώση τασης εχω. Δεν φοράω κρανος κλπ, με το σορτσάκι ειμαι, αν αποτύχει το μοτερ εχουμε αυτο που ονομαζουνε faceplant, ειναι ετσι η φυσκική του μηχανήματος που φυτεύεις την μουρη στο πατωμα.

μοιαζει εγκληματικό οπως το περιγραφω, θα έπρεπε να εχω κρανος και στολή προστασίας;
SpoilerShow
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 13 Δεκ 2024, 18:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 13 Δεκ 2024, 18:28

Διαβαζα Νο κρατος νο βενζινη και νομιζα οτι σε καποια νοτιοαμερικανικη μπανανια κοψανε τη βενζινη σε επαρχιες που ειχαν επαναστατησει κατα της κυβερνησης.

.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 13 Δεκ 2024, 18:33

xlsms έγραψε:
13 Δεκ 2024, 18:20
Για τα μάτια είχες κάτι όμως δε μπορεί να μην είχες .
Έχω πέσει με πολύ χαμηλή ταχυτητα και είχα το νου μου να πέσω (όταν κατάλαβα ότι δεν το γλυτώνω το πέσιμο) έτσι ώστε να μην χτυπήσω στο σώμα χέρια,πόδια . Αν δεν φορούσα κράνος ίσως σκεφτόμουν περισσότερο να μην χτυπήσω στο κεφάλι και να έπεφτα άτσαλα.
οταν μεγαλωσα και αρχισα να σοβαρευω ναι, ειχα παντα γυαλια, πιο πρίν τα εχανα συχνα, εκλεινα τα ματια σχεδον, εχω μεγαλες βλεφαρίδες, βοηθούσαν πολυ. :lol:

αλλα οκ, δεν λεω να γινει κανεις καλός ταλιμπαν, για τις κουλαμαρες της Στύγιας φυσίκης τα εγραψα :lol:

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 13 Δεκ 2024, 18:34

enaon έγραψε:
13 Δεκ 2024, 18:24
σορυ ρε παιδια που παιζω με τα γηρατειά μας, αλλα θα σκάσω αν δεν ρωτησω :lol:

λεμε για 35 χιλιομετρα λες και ειναι ο σατανας, δειτε παρακαλώ όποιος δεν παιρνει χαπια για την καρδια το βιντεο απο κατω. Δοκιμαζω το ρολογακι, το ενα χερι το βλεπουμε στην καμερα, το αλλο χερι κραταει το κινητο, τιμονι προφανως δεν υπαρχει, ουτε κάθισμα κλπ, μονόκυκλο ειναι, μια ροδα. Στο τέλος, για να δοκιμάσω τα γραφήματα παρακολούθησης ισχύος, κανω τραμπάλα πανω του, μπρός πίσω με 35 χιλιομετρα την ωρα, να δώ πόσα αμπερε ζητάει για να με κρατήσει και τι πτώση τασης εχω. Δεν φοράω κρανος κλπ, με το σορτσάκι ειμαι, αν αποτύχει το μοτερ εχουμε αυτο που ονομαζουνε faceplant, ειναι ετσι η φυσκική του μηχανήματος που φυτεύεις την μουρη στο πατωμα.

μοιαζει εγκληματικό οπως το περιγραφω, θα έπρεπε να εχω κρανος και στολή προστασίας;
SpoilerShow
Κάνε και bungee jumping χωρίς σκοινί αδερφέ, δεν είσαι παιδί να σου λέμε τι θα πρέπει να κάνεις. :lol:

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 13 Δεκ 2024, 18:35

πες βρε, ειμαι και γαιδουρι λιγο, δεν θα με πειράξει, απλα απο περιέργεια, γκαλοπ :)

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 13 Δεκ 2024, 18:38

enaon έγραψε:
13 Δεκ 2024, 18:35
πες βρε, ειμαι και γαιδουρι λιγο, δεν θα με πειράξει, απλα απο περιέργεια, γκαλοπ :)
Σε μονόκυκλο μέσα στην πόλη θα φορούσα 100%. Δεν έχεις τον ίδιο έλεγχο με μηχανή. :102:

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 13 Δεκ 2024, 18:40

εχεις πολυ καλυτερο ελεγχο, δεν υπαρχει συγκριση, η μηχανη ειναι παιδικο οχημα μπροστα στο μονοκυκλο, άλλα θεματα εχει, αλλα δεν ρωτάω αυτο :)

ζητάω φιλικά, εμεις που γνωριζόμαστε και δεν παρεξηγούμαστε, να πουμε αν η εικόνα μαζι με την περιγραφή, προκαλεί ενόχληση. Αν συμπιεζόμαστε αρκετα ωστε να μας ενοχλει.

με την καλη εννοια αν μας ενοχλει εννοω, πχωρουμικα, να θελουνε να πεσει ο αλλος για να μαθει να προσέχει μην πεσει ας πουμε.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 13 Δεκ 2024, 18:53

enaon έγραψε:
13 Δεκ 2024, 18:40
εχεις πολυ καλυτερο ελεγχο, δεν υπαρχει συγκριση, η μηχανη ειναι παιδικο οχημα μπροστα στο μονοκυκλο, άλλα θεματα εχει, αλλα δεν ρωτάω αυτο :)

ζητάω φιλικά, εμεις που γνωριζόμαστε και δεν παρεξηγούμαστε, να πουμε αν η εικόνα μαζι με την περιγραφή, προκαλεί ενόχληση. Αν συμπιεζόμαστε αρκετα ωστε να μας ενοχλει.

με την καλη εννοια αν μας ενοχλει εννοω, πχωρουμικα, να θελουνε να πεσει ο αλλος για να μαθει να προσέχει μην πεσει ας πουμε.
Εαν έβλεπα κάποιον με μονόκυκλο, χωρίς κράνος και να πάει με 30-35 απλά θα έλεγα "δες εναν μαλάκα" και θα συνεχιζα την ζωή μου. :lol:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών