montypythonλανδη

μερικές φορές σε διαβάζω, και νομιζω δεν φταινε τα παιδια στα επαλ που τραμπουκιζουν τους καθηγητες. Οι καθηγητές τα ωθουν. Δηλαδή αν μου τα ελεγες οταν ημουν παιδι αυτα με την επιτάχυνση των 40 χιλιομετρων, και στο αρσάκειο να σε ειχα και να ημουν γκόμενα, δεν θα την εβγαζες καθαρή.
Με τα έντομα και τον αέρα τι γίνεται όμως;enaon έγραψε: ↑13 Δεκ 2024, 17:13σου ειπα βρε, και με το πηδηλατο το εχω παθει 20 φορές σιγουρα και με την μηχανη εχω πεσει με 160, ελαχιστες φορες εχω πεσει αλλα ποτε δεν ειχα κρανος. Καλα και το μονοκυκλο εχω πεσει με πανω απο 40, εχω κανει abord δηλαδη, ελεγχόμενο. Τεσπα, δεν ειναι θέμα ποσο κοτα εισαι, ποσο ασχετος με την φυσική είσαι σου εξηγώ.
τεσπα, μην τον αδικώ τον ανθρωπο, μπορει να καταλαβε οτι εισαι φιλόλογος και να σε δουλευε. Ελεος.
ναι τα ειπε και ο μικμικ, ο αέρας δεν ξερω αν το λες σοβαρά, προφανως δεν ενοχλει. Τα εντομα ειναι θεμα, οχι αν πέσεις βεβαια, αλλα εγω που δεν φορουσα κρανος, οκ αν ερχοταν με 160 ο μαμπουρας στο κεφαλι ποναγε λιγο, αλλα οχι σοβαρά πραγματα. Και φυσικά ολα τα καθετα εμποδια που θα βρεις στην πορεία, σωστα, ολα αυτα ειναι καταστροφή, αλλα αν νομιζει κανεις οτι αν πεσεις με 150 και κρανος σε καθετο εμποδιο θα κανει κατι το κρανος, δεν εχει ιδεα απο μηχανες, ετσι δεν ειναι;
οταν μεγαλωσα και αρχισα να σοβαρευω ναι, ειχα παντα γυαλια, πιο πρίν τα εχανα συχνα, εκλεινα τα ματια σχεδον, εχω μεγαλες βλεφαρίδες, βοηθούσαν πολυ.xlsms έγραψε: ↑13 Δεκ 2024, 18:20Για τα μάτια είχες κάτι όμως δε μπορεί να μην είχες .
Έχω πέσει με πολύ χαμηλή ταχυτητα και είχα το νου μου να πέσω (όταν κατάλαβα ότι δεν το γλυτώνω το πέσιμο) έτσι ώστε να μην χτυπήσω στο σώμα χέρια,πόδια . Αν δεν φορούσα κράνος ίσως σκεφτόμουν περισσότερο να μην χτυπήσω στο κεφάλι και να έπεφτα άτσαλα.
Κάνε και bungee jumping χωρίς σκοινί αδερφέ, δεν είσαι παιδί να σου λέμε τι θα πρέπει να κάνεις.enaon έγραψε: ↑13 Δεκ 2024, 18:24σορυ ρε παιδια που παιζω με τα γηρατειά μας, αλλα θα σκάσω αν δεν ρωτησω
λεμε για 35 χιλιομετρα λες και ειναι ο σατανας, δειτε παρακαλώ όποιος δεν παιρνει χαπια για την καρδια το βιντεο απο κατω. Δοκιμαζω το ρολογακι, το ενα χερι το βλεπουμε στην καμερα, το αλλο χερι κραταει το κινητο, τιμονι προφανως δεν υπαρχει, ουτε κάθισμα κλπ, μονόκυκλο ειναι, μια ροδα. Στο τέλος, για να δοκιμάσω τα γραφήματα παρακολούθησης ισχύος, κανω τραμπάλα πανω του, μπρός πίσω με 35 χιλιομετρα την ωρα, να δώ πόσα αμπερε ζητάει για να με κρατήσει και τι πτώση τασης εχω. Δεν φοράω κρανος κλπ, με το σορτσάκι ειμαι, αν αποτύχει το μοτερ εχουμε αυτο που ονομαζουνε faceplant, ειναι ετσι η φυσκική του μηχανήματος που φυτεύεις την μουρη στο πατωμα.
μοιαζει εγκληματικό οπως το περιγραφω, θα έπρεπε να εχω κρανος και στολή προστασίας;SpoilerShow
Εαν έβλεπα κάποιον με μονόκυκλο, χωρίς κράνος και να πάει με 30-35 απλά θα έλεγα "δες εναν μαλάκα" και θα συνεχιζα την ζωή μου.enaon έγραψε: ↑13 Δεκ 2024, 18:40εχεις πολυ καλυτερο ελεγχο, δεν υπαρχει συγκριση, η μηχανη ειναι παιδικο οχημα μπροστα στο μονοκυκλο, άλλα θεματα εχει, αλλα δεν ρωτάω αυτο
ζητάω φιλικά, εμεις που γνωριζόμαστε και δεν παρεξηγούμαστε, να πουμε αν η εικόνα μαζι με την περιγραφή, προκαλεί ενόχληση. Αν συμπιεζόμαστε αρκετα ωστε να μας ενοχλει.
με την καλη εννοια αν μας ενοχλει εννοω, πχωρουμικα, να θελουνε να πεσει ο αλλος για να μαθει να προσέχει μην πεσει ας πουμε.