Αδιαφορείς
Κάνεις "την παλαβή"
Πάντα ήταν έτσι
Και πάντα έτσι θα 'ναι
Η δουλειά δεν είναι ντροπήΠασιφάη έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 13:25Δεν το ξέρεις. Αλλά εμείς το κάνουμε. Σιγά που θα σου υποδείξουμε- αποδείξουμε, τον τρόπο. Για μας δουλεύεις.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 12:43Πως ξέρω ότι δεν βιντεοσκοπείται όλη μου η ζωή από γεννησιμιού μου, όπως συνέβαινε με τον πρωταγωνιστή της εν λόγω ταινίας; Πως ξέρω ότι όλοι όσους έχω συναντήσει στη ζωή μου, συμπεριλαμβανομένων των γονιών και των αδελφών μου, δεν είναι πληρωμένοι ηθοποιοί; Πως ξέρω ότι ακόμα και οι ιστοσελίδες στις οποίες συχνάζω δεν είναι μέρος του σκηνικού; Πως ξέρω ότι ακόμα κι εσείς δεν είστε ηθοποιοί που πληρώνονται για να απαντάνε στις αναρτήσεις μου; Μπορείτε να μου αποδείξετε ότι δεν ισχύει τίποτα απ'αυτά;
Ε, πάλι τα ίδια με την πρώτη φορά είδες.enaon έγραψε: ↑14 Δεκ 2024, 08:38την ξαναείδα, ωραία ταινια, δεν με πειραξε καθολου που το ήξερα οτι δεν θυμασαι καλαDwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Δεκ 2024, 16:01Άσχετο αλλά ξαναδείτε την ταινία. Ο Τρούμαν ξέρει από την αρχή ότι ζεί σε προσομοίωση αλλά προσπαθεί να καταλάβει τι επιτρέπεται να κάνει και ποιός άλλος είναι "πραγματικός άνθρωπος", ή έστω αν μπορεί να κάνει μια επίκληση στα πραγματικά τους συναισθήματα.
στην μισή ωρα θεωρουμε οτι το καταλαβε και αρχίζει να ελεγχει, αλλα εχουν περάσει 30 χρόνια στην ουσία, εχει γεννηθεί εκει μεσα, χαμπάρι δεν είχε παρει και ας υπήρχαν οι αφορμές.
μαλλον εχεις μπερδεψει τις ταινιες, καμια κινεζικη θα εχεις δει.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Δεκ 2024, 10:37Ε, πάλι τα ίδια με την πρώτη φορά είδες.enaon έγραψε: ↑14 Δεκ 2024, 08:38την ξαναείδα, ωραία ταινια, δεν με πειραξε καθολου που το ήξερα οτι δεν θυμασαι καλαDwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Δεκ 2024, 16:01Άσχετο αλλά ξαναδείτε την ταινία. Ο Τρούμαν ξέρει από την αρχή ότι ζεί σε προσομοίωση αλλά προσπαθεί να καταλάβει τι επιτρέπεται να κάνει και ποιός άλλος είναι "πραγματικός άνθρωπος", ή έστω αν μπορεί να κάνει μια επίκληση στα πραγματικά τους συναισθήματα.
στην μισή ωρα θεωρουμε οτι το καταλαβε και αρχίζει να ελεγχει, αλλα εχουν περάσει 30 χρόνια στην ουσία, εχει γεννηθεί εκει μεσα, χαμπάρι δεν είχε παρει και ας υπήρχαν οι αφορμές.
Μια χαρά έχει πάρει χαμπάρι, συνεχίζει το ρόλο μέχρι να καταλάβει το παιχνίδι.
Γιατί το Τρούμαν Σόου ήταν ταινία και δεν λειτουργεί αυτό το κόνσεπτ στην αληθινή ζωή. Πρέπει να αγνοήσεις τεράστιες σεναριακές τρύπες που η ταινία επίτηδες αγνοεί και καλά κάνει γιατί θέλει να πει μια ιστορία και χωρίς αυτές δεν θα γινόταν να την πει.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 12:43Πως ξέρω ότι δεν βιντεοσκοπείται όλη μου η ζωή από γεννησιμιού μου, όπως συνέβαινε με τον πρωταγωνιστή της εν λόγω ταινίας; Πως ξέρω ότι όλοι όσους έχω συναντήσει στη ζωή μου, συμπεριλαμβανομένων των γονιών και των αδελφών μου, δεν είναι πληρωμένοι ηθοποιοί; Πως ξέρω ότι ακόμα και οι ιστοσελίδες στις οποίες συχνάζω δεν είναι μέρος του σκηνικού; Πως ξέρω ότι ακόμα κι εσείς δεν είστε ηθοποιοί που πληρώνονται για να απαντάνε στις αναρτήσεις μου; Μπορείτε να μου αποδείξετε ότι δεν ισχύει τίποτα απ'αυτά;
Γιατί είσαι αφόρητα ενοχλητικός και προκλητικός ενώ μιλάμε απλά για μια ερμηνεία ταινίας;enaon έγραψε: ↑14 Δεκ 2024, 10:53μαλλον εχεις μπερδεψει τις ταινιες, καμια κινεζικη θα εχεις δει.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Δεκ 2024, 10:37Ε, πάλι τα ίδια με την πρώτη φορά είδες.
Μια χαρά έχει πάρει χαμπάρι, συνεχίζει το ρόλο μέχρι να καταλάβει το παιχνίδι.
30χρόνια μεσα σε ενα σοου χωρις να ξερεις οτι εισαι σε σόου, απ μωρό, και ξαφνικα να τα καταλαβαινεις ολα και να φευγεις, δεν ειναι απο την αρχή, σορυ.
εκτός αν εννοεις οτι το καταλαβε οταν γεννήθηκε, και τους κοροιδευε, νανε.
Το τέλος της ταινίας είναι από τα καλύτερα όλων των εποχών. Η μουσική, η ερμηνεία, οι αντιδράσεις των τηλεθεατών και η τελευταία ατάκα-μύνημα της ταινίας.
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Δεκ 2024, 11:31Γιατί είσαι αφόρητα ενοχλητικός και προκλητικός ενώ μιλάμε απλά για μια ερμηνεία ταινίας;
Δεν με ενδιαφέρει αυτού του είδους η συζήτηση, αν θέλει κανείς άλλος ας το συζητήσουμε.
Δεν ξέρω αν το διάβασες σε κάποια θεωρία στο Reddit αλλά αυτό ακυρώνει την ερμηνεία του Τζιμ Κάρεϊ στο σύνολο της ταινίας. Την απόγνωση που βιώνει προς το τέλος, την έκρηξη συναισθημάτων στο φινάλε, την αργή συνειδητοποίηση, την σκηνή που συναντά τον δήθεν πατέρα του.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Δεκ 2024, 11:31Γιατί είσαι αφόρητα ενοχλητικός και προκλητικός ενώ μιλάμε απλά για μια ερμηνεία ταινίας;
Δεν με ενδιαφέρει αυτού του είδους η συζήτηση, αν θέλει κανείς άλλος ας το συζητήσουμε.
το τελευαιο καρε το ειχα ξεχάσει μαλλον, πανω στην κλιμάκωση, κρατάνε την ανασα λιγο, και αλλαζουν καναλι, τρομερη σκηνη. Αν δεν ηταν ο νανος που δεν θυμαται τι του γινεται δεν την ειχα χαρει, την πρώτη φορά νομιζω την εχασα.hellegennes έγραψε: ↑14 Δεκ 2024, 11:32Το τέλος της ταινίας είναι από τα καλύτερα όλων των εποχών. Η μουσική, η ερμηνεία, οι αντιδράσεις των τηλεθεατών και η τελευταία ατάκα-μύνημα της ταινίας.
Ακριβώς στην ερμηνεία του Τζιμ βασίζεται κυρίως, συν κάποια χιντς που υπάρχουν όπως η σκηνή κηπουρικής στην αρχή και το ότι το τούνελ υπήρχε ήδη.hellegennes έγραψε: ↑14 Δεκ 2024, 11:35Δεν ξέρω αν το διάβασες σε κάποια θεωρία στο Reddit αλλά αυτό ακυρώνει την ερμηνεία του Τζιμ Κάρεϊ στο σύνολο της ταινίας. Την απόγνωση που βιώνει προς το τέλος, την έκρηξη συναισθημάτων στο φινάλε, την αργή συνειδητοποίηση, την σκηνή που συναντά τον δήθεν πατέρα του.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Δεκ 2024, 11:31Γιατί είσαι αφόρητα ενοχλητικός και προκλητικός ενώ μιλάμε απλά για μια ερμηνεία ταινίας;
Οκ, αυτό είναι διαφορετικό πράγμα, αλλά πάλι διαφωνώ. Χαλάει το buildup που προσπαθούν να κάνουν ο σεναριογράφος και ο σκηνοθέτης, την εξέλιξη του χαρακτήρα στην διάρκεια της ταινίας, το turning point moment. Το νόημα είναι ότι ο Τρούμαν έχει υποστεί τέτοια πλύση εγκεφάλου που ζει, μιλάει και πράττει σαν να είναι ηθοποιός στο ίδιο του το σόου. Είναι σαν τηλεοπτικός χαρακτήρας, σαν καρικατούρα. Αυτό αποδομείται και αποσυντίθεται στην πορεία της ταινίας.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Δεκ 2024, 11:38Ακριβώς στην ερμηνεία του Τζιμ βασίζεται κυρίως, συν κάποια χιντς που υπάρχουν όπως η σκηνή κηπουρικής στην αρχή και το ότι το τούνελ υπήρχε ήδη.hellegennes έγραψε: ↑14 Δεκ 2024, 11:35Δεν ξέρω αν το διάβασες σε κάποια θεωρία στο Reddit αλλά αυτό ακυρώνει την ερμηνεία του Τζιμ Κάρεϊ στο σύνολο της ταινίας. Την απόγνωση που βιώνει προς το τέλος, την έκρηξη συναισθημάτων στο φινάλε, την αργή συνειδητοποίηση, την σκηνή που συναντά τον δήθεν πατέρα του.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Δεκ 2024, 11:31Γιατί είσαι αφόρητα ενοχλητικός και προκλητικός ενώ μιλάμε απλά για μια ερμηνεία ταινίας;
Η απόγνωση που βιώνει είναι επειδή προσπαθεί έναν έναν να πείσει κάποιον να σπάσει το ρόλο του και να παραδεχθεί ότι υπήρχε και μια πραγματική σχέση από πίσω όλα αυτά τα χρόνια. Το ότι όλοι αρνούνται να το κάνουν του ραγίζει την καρδιά.
Όταν λέω από την αρχή εννοώ προφανώς από το πρώτο πλάνο, όχι από την αρχή της ζωής του.
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, ότι βιώνει τον σπαρακτικό προβληματισμό του Άμλετ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 16:35Αν νιώθεις ότι έχεις ενέργεια πρωταγωνιστή, μπράβο σου.