Οι τρομπες παρηγγειλαν μικρα τα βαγονια του μετρο Θεσσαλονικης;;;;
κάπου διαβασα πως στην βουλή κράζανε την κυβέρνηση για τα μικρά βαγόνια -4 στον αριθμό (χωρητικότητας 450 επιβατών, 76 καθήμενων)
νομίζω, αν κατάλαβα καλά, σε τόσο μήκος έχουν κατασκευαστεί οι πλατφόρμες των σταθμών!
άρα, όταν υπάρξουν επεκτάσεις της γραμμής - θα πρέπει να αυξηθούν πολύ σημαντικά τα δρομολόγια ή η αναμονή θα ξεπερνά ίσως και τα "
5 τρένα να περνούν, γεμάτα"...
από τότε που άνοιξαν οι σταθμοί του Πειραιά - σε ώρες αιχμής- υπάρχει χάος στους κεντρικούς σταθμούς της Αθήνας
δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι...από το 2022..
το πρόβλημα είναι πως δεν μπορούν να λύσουν την αύξηση της επιβατικής κίνησης με αύξηση της δυναμικότητας των συρμών, αφού οι πλατφόρμες είναι πολύ μικρές (μόλις περίπου 60 μέτρα ενώ Αθήνας 120)
μόνο με αύξηση συχνότητας δρομολογίων και απροβλημάτιστη λειτουργία λύνεται μερικώς η μελλοντική αυξημένη επιβατική κίνηση
τους εμπιστεύεστε;
και μιλάμε για πόλη που σχεδόν όλη η ζωή είναι κέντρο ή σε λίγες γειτονιές (νομίζω)
υγ. επίσης όλοι περιμένουν στην ίδια στενή αποβάθρα.. ευτυχώς υπάρχουν τα τζάμια για λόγους ασφάλειας - αλλά φανταστείτε τι θα γίνεται με τις επεκτάσεις... και τα στενά οικονομικά της Ελλάς = μη αύξηση δρομολογίων - χώρια το μπάχαλο των εισητηρίων/μπάρες επικύρωσης (που ακόμα δεν έχει λυθεί - αν λυθεί και ποτέ εντελώς)