Ατομα που εργαστηκαν απο μικρη ηλικια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Ατομα που εργαστηκαν απο μικρη ηλικια
Chilloutbuddy έγραψε: ↑16 Δεκ 2024, 23:49Η κόρη μου ξεκίνησε φέτος στα 15 σε ένα παγοδρόμιο που πήγαινε έτσι κι αλλιώς. Η δουλειά είναι να κόβει εισητήρια 5-6 ώρες μετά το σχολείο, νοικιάζει παγοπέδιλα, πουλάει τίποτα απ'το ψυγείο, καθαρίζει καμμιά τουαλέτα, αυτά.
Το όφελος είναι ότι τώρα που έμαθε ότι τα λεφτά που βγάζεις με τη δουλειά δε φτάνουν για τίποτα χαλάει πολύ λιγότερα από πριν. Σε δύο χρόνια που θα δίνει εξετάσεις για πανεπιστήμιο θα σταματήσει να δουλεύει.

Εισι ωραίος και μετρας
Τα πρωτα λεφτα που εβγαλα ηταν στα 16 οταν εκανα ιδιαιτερα μαθηματα σε δυο Φινλανδεζες μαθητριες που μου συστησε η ξαδελφη μου.
.
.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Τι διδασκες;
Μαθηματικα κυριως γιατι τα κοριτσια ηταν εκτος διδακτεας υλης μιας και ειχαν ξεκινησει ελληνικο σχολειο τρεις μηνες μετα την εναρξη της χρονιας. Θυμαμαι να τους δειχνω πρωτοβαθμιες εξισωσεις και η μια να μην καταλαβαινει τον αγνωστο χι οποτε στο τελος απηυδισα και της το εκανα με μηλα, της λεω 5Χ+Χ υπολογισε οτι ειναι 5 μηλα συν ενα μηλο. Παιζει και το σεναριο οτι μια χαρα καταλαβαινε αλλα οτι ηθελε να με παιδεψει.
.
Υπολογίζοντας το στα 70ς και τοποθετώντας το στο γενικότερο κλίμα υπολογίζω να σε εγδυσαν ή να γδυθηκαν προκαλώντας σε το αργότερο στο τρίτο μάθημα

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
SeaHawk έγραψε: ↑16 Δεκ 2024, 23:22Μπραβο τους!!!!Χιλια μπραβο.
At age 16, Bezos got a summer job at McDonald's Corp. frying burgers
It was at high school, when Gates was 15, that he first went into business with Paul Allen, a fellow student and future cofounder of Microsoft. Together they created Traf-O-Data, a tool for tracking traffic flow in the area.
Adani's career began in 1978 in Bombay (now Mumbai), where he joined the diamond industry after dropping out of school at the age of 16
Warren Buffett took on the task of delivering copies of The Washing Post in Washington, D.C., at the age of 13. He earned $175 a month
Νοτης Σφακιανακης:Τελειώνοντας την Α’ Γυμνασίου ο έφηβος Νότης αποφασίζει να παρατήσει το σχολείο καθώς η αποτυχία στο μάθημα των μαθηματικών στις τελικές εξετάσεις του κόστισε και από τότε αρχίζει να εργάζεται δοκιμάζοντας πολλά επαγγέλματα. Η αγάπη του όμως για τη μουσική κυριαρχεί και από το 1975 ξεκινά να εργάζεται ως dj σε νυχτερινά μαγαζιά του νησιού.
Γιάννης Στάνκογλου: «Δουλεύω από τα 14 μου, αυτή τη δουλειά την κάνω όπως και την οικοδομή»
Αντώνης Ρέμος: «Από τα 12 έπρεπε να δουλεύω για να φέρνω χρήματα στο σπίτι μου, πάλεψα και νίκησα»
Λευτερης Πανταζης:Eπιασα δουλειά στη Λουζιτάνια στο Αιγάλεω, το 1969, σε ηλικία 12-13χρόνων».
Αλεξης Κουγιας: Στα 12 μου χρόνια έκανα τον τζαμά.
Βασιλης Καρρας:Απο τα12 μου χρόνια πήγαινα στον φούρνο να βοηθάω, πουλούσα κουλούρια, λαχεία, ήμουν “μουτζούρης” σε συνεργείο»
Στελιος Καζαντζιδης:Aπo έφηβος (13 ετών) αναγκάστηκε να εργαστεί σε διάφορες δουλειές.
Ο νεαρός Μάνος Χατζιδάκις εργάστηκε για βιοπορισμό ως φορτοεκφορτωτής στο λιμάνι, παγοπώλης στο εργοστάσιο του Φιξ, υπάλληλος στο φωτογραφείο του Μεγαλοκονόμου και βοηθός νοσοκόμος στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο...
Ο νεαρός Κούλης τον μάτωσε ψωλοβαροντας από τα 11
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Αυτεςτις μαλκιες τις έλεγαν οι μπαρμπαδες παλιάΛευκός Λύκος έγραψε: ↑16 Δεκ 2024, 23:53Είναι πολύ σημαντικό ένα παιδί να αποκτήσει εργασιακή εμπειρία από μικρή σχετικά ηλικία. Έστω και τα καλοκαίρια.
Έτσι θα μάθει να σέβεται τα λεφτά,δεν θα τα ξοδεύει όπου βρει,και θα καταλάβει πως δεν φτάνουν για γούστα.
Αν έχει τα μυαλά στο κεφάλι φυσικά.
Στρωστον στην δουλειά,να μάθει πως βγαίνουν τα λεφτά,να μάθει την αξία τους,να τα σέβεται
Ξυσε ταρχιδια σου,η αλήθεια είναι ότι ο κάθε ένας είναι διαφορετικός,δεν είναι όλα για ολους
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Η δική μου εργασιακή πορεία ξεκινάει από τα 17-18, σε εργοστάσιο δερμάτων στην Αγιά Σωτήρα Πειραιά και στη συνέχεια σε βιοτεχνία συναρμολόγησης ΝΤΕΞΙΟΝ.
Ακολούθως υπάλληλος για εξωτερικές δουλειές σε γνωστό πειραϊκό εκτελωνιστικό γραφείο (ίσως μαλακία μου που δεν έγινα εκτελωνιστής…), ενώ το 1983 ξεκινά η «καριέρα» μου ως βιβλιοϋπάλληλος, υπεύθυνος αποθήκης εκδοτικού οίκου, διορθωτής και επιμελητής κειμένων, μεταφραστής και ερευνητής-συγγραφέας.
Ακολούθως υπάλληλος για εξωτερικές δουλειές σε γνωστό πειραϊκό εκτελωνιστικό γραφείο (ίσως μαλακία μου που δεν έγινα εκτελωνιστής…), ενώ το 1983 ξεκινά η «καριέρα» μου ως βιβλιοϋπάλληλος, υπεύθυνος αποθήκης εκδοτικού οίκου, διορθωτής και επιμελητής κειμένων, μεταφραστής και ερευνητής-συγγραφέας.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Για καθενα επιτυχημένο (σε άσχετους τομείς μάλιστα) που γράφεται, υπάρχουν εκατομμύρια που διαλύθηκαν σε βρωμοδουλειές μεροκάματα, στα 40-50 ερείπια σωματικά.SeaHawk έγραψε: ↑16 Δεκ 2024, 23:22Μπραβο τους!!!!Χιλια μπραβο.
At age 16, Bezos got a summer job at McDonald's Corp. frying burgers
It was at high school, when Gates was 15, that he first went into business with Paul Allen, a fellow student and future cofounder of Microsoft. Together they created Traf-O-Data, a tool for tracking traffic flow in the area.
Adani's career began in 1978 in Bombay (now Mumbai), where he joined the diamond industry after dropping out of school at the age of 16
Warren Buffett took on the task of delivering copies of The Washing Post in Washington, D.C., at the age of 13. He earned $175 a month
Νοτης Σφακιανακης:Τελειώνοντας την Α’ Γυμνασίου ο έφηβος Νότης αποφασίζει να παρατήσει το σχολείο καθώς η αποτυχία στο μάθημα των μαθηματικών στις τελικές εξετάσεις του κόστισε και από τότε αρχίζει να εργάζεται δοκιμάζοντας πολλά επαγγέλματα. Η αγάπη του όμως για τη μουσική κυριαρχεί και από το 1975 ξεκινά να εργάζεται ως dj σε νυχτερινά μαγαζιά του νησιού.
Γιάννης Στάνκογλου: «Δουλεύω από τα 14 μου, αυτή τη δουλειά την κάνω όπως και την οικοδομή»
Αντώνης Ρέμος: «Από τα 12 έπρεπε να δουλεύω για να φέρνω χρήματα στο σπίτι μου, πάλεψα και νίκησα»
Λευτερης Πανταζης:Eπιασα δουλειά στη Λουζιτάνια στο Αιγάλεω, το 1969, σε ηλικία 12-13χρόνων».
Αλεξης Κουγιας: Στα 12 μου χρόνια έκανα τον τζαμά.
Βασιλης Καρρας:Απο τα12 μου χρόνια πήγαινα στον φούρνο να βοηθάω, πουλούσα κουλούρια, λαχεία, ήμουν “μουτζούρης” σε συνεργείο»
Στελιος Καζαντζιδης:Aπo έφηβος (13 ετών) αναγκάστηκε να εργαστεί σε διάφορες δουλειές.
Ο νεαρός Μάνος Χατζιδάκις εργάστηκε για βιοπορισμό ως φορτοεκφορτωτής στο λιμάνι, παγοπώλης στο εργοστάσιο του Φιξ, υπάλληλος στο φωτογραφείο του Μεγαλοκονόμου και βοηθός νοσοκόμος στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο...
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Μεγάλο σχολείο να μάθεις απο μικρός πως βγαίνουν τα χρήματα
Απρίλιος του 1996 Μεγάλη Τρίτη στη Λαχαναγορά, 13 χρονών τότε
"Πήγαινε στη Γ8 να πάρεις δύο επιταγές και να κόψεις απόδειξη"
"που ειναι η Γ8;"
"Καλα ρε μλκ δε βλέπεις; Γ εδώ, να μετράς ξέρεις, 1-2-3, θα φτάσεις στο 8, μπες και ζήτα τις επιταγές και κόψε απόδειξη, και γρήγορα"
"που ειναι η Γ8;"
"Καλα ρε μλκ δε βλέπεις; Γ εδώ, να μετράς ξέρεις, 1-2-3, θα φτάσεις στο 8, μπες και ζήτα τις επιταγές και κόψε απόδειξη, και γρήγορα"
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ο γιός μου είναι 12 ετών και ξεκίνησε να διαιτητευει σχολικούς αγώνες μπάσκετ για 3€ τον αγώνα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Θεωρείς οτι είναι καλό για έναν 13χρονο να του πουλάνε μαγκιά και να τον αποκαλούν μαλάκα ενήλικες στην λαχαναγορά;Ερμής έγραψε: ↑17 Δεκ 2024, 10:32Μεγάλο σχολείο να μάθεις απο μικρός πως βγαίνουν τα χρήματα
"που ειναι η Γ8;"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 1745 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από plouf
28 Αύγ 2023, 02:27
-
-
Νέα δημοσίευση Παρακαλώ μια μικρή βοήθεια για τον άνθρωπο
από marabou » 10 Φεβ 2025, 14:55 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 48 Απαντήσεις
- 1214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
11 Φεβ 2025, 14:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου
από Casp » 03 Ιαν 2025, 20:47 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 415 Απαντήσεις
- 8762 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fata_Morgana
14 Ιαν 2025, 16:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αποπέμφθηκε ο αρχισυντάκτης του Spiegel για τη «Μικρή Μαρία» του Έβρου
από Saliveros » 26 Μάιος 2023, 08:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 82 Απαντήσεις
- 2925 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
10 Φεβ 2025, 23:22
-