Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από George_V » 17 Δεκ 2024, 12:02
vantono έγραψε: ↑17 Δεκ 2024, 11:57
George_V έγραψε: ↑17 Δεκ 2024, 11:50
vantono έγραψε: ↑17 Δεκ 2024, 11:47
Την περισσότερη φασαρια οι γκομενες την κανουν εν τω μεταξύ, και συνεχως την πληρώνομεν οι άντρηδοι. Εμείς οι αντρηδοι δεν ακουγόμεθα, εγώ οταν εχει τυχει να ακουσω κατι, ποτέ δεν εχω ακουσει και την αντρική φωνή μαζι με τη γυναικεία.
Οι γυναικες μονο ακουγονται που σκούζουν και οι αντρες μαχαιρώνονται, αλλα αυτα ειναι τα αποτελέσματα της πατριαρχίας κύριοι.
Η πατριαρχία πρώτα βλάπτει τους αντρες κι επειτα τις γυναικες.
Μπα μη το λες...
Στην περιπτωση που ανεφερα πιο πανω σε μας πιο πολυ ο αντρας ακουγοταν.
Και ειχε και πλουσιο λεξιλογιο. Μπορει να ηταν φιλολογος ξερω γω?
Οταν ακουγεται περισσότερο ο αντρας δεν γινεται σωστή δουλειά, ο,τι λεξιλόγιο κι αν εχει. Μεχρι και "τι σου κάμω λουλουδιασμένη φεγγαρόφωτη ξεκωλιάρα μου" να λεει.

Θα μου βγάλεις τον καφε απο τη μυτη...
Παντως ειχα ακουσει μεχρι και στιχους απο ποιημα να φωναζει και το θυμαμαι γιατι ειχα πει τοτε στην φιλη μου (και νυν γυναικα μου) "καλα τι κανει ο μαλακας? Απαγγελει Καβαφη την ωρα που πηδαει? Τι βιτσιο ειναι αυτο?"
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
enaon
από enaon » 17 Δεκ 2024, 12:02
Οταν ακουγεται περισσότερο ο αντρας δεν γινεται σωστή δουλειά, ο,τι λεξιλόγιο κι αν εχει. Μεχρι και "τι σου κάμω λουλουδιασμένη φεγγαρόφωτη ξεκωλιάρα μου" να λεει.
καλα καλα, και εγω ετσι νόμιζα μεχρι που ακουσα τον απαισιο τυπο στο πάρκο. Τραύμα μου εχει αφήσει. Μιλιά δεν εβγαζε, αλλα νταπ ντουπ, ελεος ρε φίλε, τρεμει το παγκακι, φοβουνται τα ανήλικα σπουργίτια, σταματα, περασαν 15 λεπτά, δεν κουράστηκες ακομα, αλογο εισαι;
-
enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
-
Επικοινωνία:
από enterprise-psi » 17 Δεκ 2024, 12:08

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
-
Dwarven Blacksmith
από Dwarven Blacksmith » 17 Δεκ 2024, 12:09
Αλιόσα έγραψε: ↑17 Δεκ 2024, 11:44
vantono έγραψε: ↑17 Δεκ 2024, 11:42
Μπορει να μην του σηκωνοταν του συγκεκριμενου και ενδομύχως να του βγηκε σε ζηλοφθονία που τον θόλωσε.

Εχω πολλους φιλους Σεπολιωτες, θα ρωτησω τι ακριβως επαιξε και σε ποιο ακριβώς μερος. Ελπιζω να μην την εφαγε κανενας φιλος μου.
Καθε φυσιολογικος άνθρωπος θα ενοχλούνταν, ο ενοχλημένος παιζει να την εχει και μεγαλύτερη.
Ήμαρτον, κανένας δεν ενοχλείται. Εξ' άλλου πόσο να κρατήσει, 1 λεπτό, άντε δύο; Πάρε την ευκαίρια να πας για ένα κατούρημα.

Vladimir, STOP!

-
Ναύτης
από Ναύτης » 17 Δεκ 2024, 12:11
Εντάξει, άμα κοπάναγε και γκάπα-γκούπα το κρεβάτι στον τοίχο κι έτριζε κι ο σουμιές, απ' εμένα είναι ναι σε δικαιολογημένη αγανάκτηση.
-
Unique
από Unique » 17 Δεκ 2024, 12:16
Ο Μητσοτάκης πότε φταίει?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
-
George_V
από George_V » 17 Δεκ 2024, 12:16
Ναύτης έγραψε: ↑17 Δεκ 2024, 12:11
Εντάξει, άμα κοπάναγε και γκάπα-γκούπα το κρεβάτι στον τοίχο κι έτριζε κι ο σουμιές, απ' εμένα είναι ναι σε δικαιολογημένη αγανάκτηση.
Αν βαζαμε μαξιλαρια στον τοιχο και λαδι στο κρεβατι?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Ναύτης
από Ναύτης » 17 Δεκ 2024, 12:19
George_V έγραψε: ↑17 Δεκ 2024, 12:16
Τρώγεται.
btw είναι ένας δυο πολυκατοικίες παρακάτω απ' εμένα, ρετιρέ-δώμα, κάθε φορά που πηδάει βγαίνουμε η γειτονιά στα μπαλκόνια. Έχω σκεφτεί να βγω και ν' αρχίσω να φωνάζω: "ΖΗΤΩΩΩ, ΜΠΡΑΒΟΟΟ!", αλλά δεν μ' αφήνει η γυναίκα μου.
-
Dwarven Blacksmith
από Dwarven Blacksmith » 17 Δεκ 2024, 12:20
Ναύτης έγραψε: ↑17 Δεκ 2024, 12:19
Τρώγεται.
btw είναι ένας δυο πολυκατοικίες παρακάτω απ' εμένα, ρετιρέ-δώμα, κάθε φορά που πηδάει βγαίνουμε η γειτονιά στα μπαλκόνια. Έχω σκεφτεί να βγω και ν' αρχίσω να φωνάζω: "ΖΗΤΩΩΩ, ΜΠΡΑΒΟΟΟ!", αλλά δεν μ' αφήνει η γυναίκα μου.
Και τώρα που κάνει κρύο; Δεν βαριέστε να ντύνεστε;

Vladimir, STOP!

-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 17 Δεκ 2024, 12:22
Μια καλή λύση είναι τα ηχομονωτικά αυτοκόλλητα σε τοίχους και ταβάνι της κρεββατοκάμαρας (ή οπου γίνονται τα ματς, τέλος πάντων). Ή αν έχεις το μπάτζετ και τον χώρο, γυψοσανίδα με ηχομόνωση
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Ναύτης
από Ναύτης » 17 Δεκ 2024, 12:23
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Δεκ 2024, 12:20
Τρώγεται.
Και τώρα που κάνει κρύο; Δεν βαριέστε να ντύνεστε;
Όχι, τώρα τα κλείνει φαίνεται τα παράθυρα, όταν είναι καλός ο καιρός.
-
George_V
από George_V » 17 Δεκ 2024, 12:27
Τρώγεται.
Το χω κανει αυτο. Ολη η γειτονια τους εκραζε και εγω φωναζα ΑΞΙΟΣ!
-
AlienWay
- Phorum.gr user: AlienWay
από AlienWay » 17 Δεκ 2024, 12:28
Επειδή τελευταία μαθαίνουμε για πολλές βίαιες συμπεριφορές λόγω μη σημαντικών αφορμών, ο επιτιθέμενος βρισκόταν σε φάση να μαχαιρώσει κάποιον, απλώς δεν το είχε συνειδητοποιήσει. Επρεπε απλώς να υπάρξει μία αφορμή.
Αν δεν μαχαίρωνε τον γείτονα που έκανε σεξ, θα μαχαίρωνε κάποιον περαστικό που θα τον στραβοκοίταζε στο δρόμο ή κάποιον που θα τον έβριζε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
enaon
από enaon » 17 Δεκ 2024, 12:32
αν ο ενοχος ηταν απλά απο εκεινους που κανει θόρυβο το κρεβατι τους ή ταξιδευει η φωνή απο τα ανοικτα παράθυρα, κακώς το εκανε, τρελός μαλλον. Αν ηταν απο εκεινους που μοιάζει σαν να γκρεμίζει μπαλα καταστροφής ενα κτήριο κάπου κοντά, σαν να εχει βαλει ενα γιγαντάς ενα κομπερσέρ στο αργό, σαν τοπικός σεισμός, και το κανει τόση ώρα που καταστρέψει καθε ανάμνηση απο καθε ψεμα που μας εχει πει κάθε γυναίκα στην ζωή μας, οτι είμαστε οι καλύτεροι κλπ, τότε αλλάζει, υπάρχουν και όρια.
-
Airman68
- Phorum.gr user: Airman68
από Airman68 » 17 Δεκ 2024, 12:33
enaon έγραψε: ↑17 Δεκ 2024, 12:02
καλα καλα, και εγω ετσι νόμιζα μεχρι που ακουσα τον απαισιο τυπο στο πάρκο. Τραύμα μου εχει αφήσει. Μιλιά δεν εβγαζε, αλλα νταπ ντουπ, ελεος ρε φίλε, τρεμει το παγκακι, φοβουνται τα ανήλικα σπουργίτια, σταματα, περασαν 15 λεπτά, δεν κουράστηκες ακομα, αλογο εισαι;
Δλδ ήσουν μόνος στο πάρκο δίπλα στο ζευγαράκι που πηδιοταν επί 15 λεπτά...
ΟΚ, γούστα είναι αυτά, δεν κρίνουμε...
Yippie Kay Yay
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 255 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
04 Φεβ 2024, 13:50
-
-
- 14 Απαντήσεις
- 700 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
05 Οκτ 2023, 20:35
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 442 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
29 Φεβ 2024, 20:22
-
-
- 46 Απαντήσεις
- 1965 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
05 Απρ 2024, 23:46
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.