LGBT News

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: LGBT News

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 29 Νοέμ 2024, 21:56

28.11.2024
Kιθ Καπούτο: Το τρανς μέλος του ροκ συγκροτήματος «Life Agony» έγινε…”γυναίκα” και το μετάνιωσε.
Αυτοπροσδιοριζόταν ως Μίνα και είχε προχωρήσει σε σταδιακή φυλομετάβαση - Αποκαλύπτει φρικιαστικές διαδικασίες που έχει βιώσει όλο αυτό το διάστημα.

Εικόνα

Η τρανς Μίνα Καπούτο – μέλος της ροκ μπάντας “Life Agony” – δημοσίευσε πρόσφατα στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο, στο οποίο δηλώνει πως μετάνιωσε για την απόφασή της να γίνει «γυναίκα», εξηγώντας τους λόγους για αυτή την απόφαση και τονίζοντας ότι θέλει να ξανα γίνει άντρας, όταν δηλαδή ονομαζόταν Κιθ.

«Έχω κλείσει ραντεβού για την επέμβαση αφαίρεσης του ψεύτικου στήθους και θα ζήσω με τον θεϊκό αρσενικό εαυτό μου. Έχω θεραπεύσει τη δυσφορία του φύλου μου.

Χρειάστηκαν πολλά χρόνια, περνώντας μέσα από τη φωτιά, αλλά ξεπέρασα τις παρεξηγήσεις που είχα για την ψυχή και το πνεύμα μου» φέρεται να δήλωσε μεταξύ άλλων.

https://x.com/HicksKiwi/status/1862062864451936343

Στο βίντεο, διάρκειας 13 λεπτών, η τρανς τραγουδίστρια εξηγεί τα επόμενα βήματά της. Στο παρακάτω βίντεο, φαίνεται να λέει πως:

«Λοιπόν, αυτή είναι η μεγάλη μου αποκάλυψη. Αλλάζω το όνομά μου ξανά σε Κιθ. Σε όλους τους ανθρώπους που φαίνονται μπερδεμένοι και σε αυτούς που με έχουν αντιμετωπίσει με μίσος, ειρωνεία και όλα αυτά τα κακεντρεχή σχόλια…

Ναι, όλο αυτό τον καιρό ένιωθα δυσφορία για το φύλο μου και από όσο μπορώ να θυμηθώ, η δυσφορία αυτή διήρκεσε πάνω από 40 χρόνια.

Αυτό που κάνουν σήμερα είναι αηδιαστικό, και θέλω να γράψω ένα τραγούδι γι’ αυτό. Θα εμβαθύνω όλο και περισσότερο, αλλά όχι τώρα.

Έχω κουραστεί… Έχω σταματήσει τις ορμόνες εδώ και έξι-επτά χρόνια… Λοιπόν, αυτή είναι η μεγάλη μου αποκάλυψη.

Έχω κάνει χρόνια θεραπείας για τραύματα, θεραπείες με φυτικά φάρμακα, αν και ο κόσμος δεν είναι έτοιμος για αυτήν τη συζήτηση.

Έχω σταματήσει τις ορμόνες από τότε που κυκλοφόρησε το «A Place Where There’s No More Pain» με τους LIFE OF AGONY το 2016. Ζω ως μια διαφορετική και πιο θεραπευμένη εκδοχή του εαυτού μου».

Αξίζει να υπογραμμιστεί πως ο Κιθ Καπούτο, εκφράζει επίσης την έντονη ανησυχία του για την φυλομετάβαση σε παιδιά, δηλώνοντας ότι είναι περίεργες οι παρενέργειες των ορμονών και ότι τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν πόσο επώδυνη είναι η διαδικασία αλλαγής φύλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

[https://www.facebook.com/watch/?v=477247024872688]
https://www.pronews.gr/kosmos/kith-kapo ... se-vinteo/

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 29 Νοέμ 2024, 22:06

Εικόνα
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre » 29 Νοέμ 2024, 22:11

Εικόνα
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 07 Δεκ 2024, 20:13

05/12/2024
Πώς μια γυναίκα έσωσε την κόρη της από τα νύχια της «αίρεσης» του τρανσεξουαλισμού.

Εικόνα

Για την Έριν Φράιντεϊ από την Καλιφόρνια, όλα ξεκίνησαν αθώα: μερικά αγορίστικα παρατσούκλια και μερικά επιπλέον γράμματα από την αλφάβητο. Όμως, μόνο αθώο δεν ήταν ότι γινόταν.

Αρκετά κορίτσια, συμπεριλαμβανομένης της 11χρονης Φράιντεϊ, συζητούσαν στην αυλή για τις τελευταίες τάσεις που είχαν μάθει στο σχολείο. Κατά τη γνώμη τους, η συντηρητική μαμά της ήταν βαρετή, ήταν ένας αρχαίος δεινόσαυρος, εκτός εποχής.

Πέντε κορίτσια, το καθένα από τα οποία είχε επιλέξει ένα παρατσούκλι σε μορφή γράμματος του αλφάβητου, γελούσαν μαζί της και της έλεγαν: «Είσαι cis γυναίκα και δεν καταλαβαίνεις». «Δεν είχα ξανακούσει τη λέξη ‘cis’, και μετά μου είπαν: “Εντάξει, boomer”».

Ήταν το 2019, και η κόρη της Έριν πήγαινε στη πέμπτη δημοτικού. Ήταν η πρώτη στιγμή που η μαμά αναρωτήθηκε: «Τι διδάσκουν στα παιδιά μας στο σχολείο;!»

Η περιέργεια μετατράπηκε σε ανησυχία καθώς αυτή η κουλτούρα που ήταν καθηλωμένη και προσηλωμένη με το φύλο άρχισε να κυριαρχεί. «Ω, μάλλον είναι απλώς η εφηβεία», σκέφτηκε αρχικά.

Η κόρη της Έριν, που κάποτε ήταν περήφανη φαν του «Μικρού μου Πόνι», άρχισε να φορά φαρδιά φούτερ. Η Έριν νόμιζε ότι ήταν απλώς «μια φάση ντροπαλότητας» που συνδεόταν με την άνθιση της θηλυκότητας· η ίδια η Έριν είχε βιώσει παρόμοια πράγματα. Αλλά όταν η φαν του My Little Pony πέρασε στο στάδιο της «κοπέλας-στρατιώτη», φορώντας στρατιωτικές μπότες· όταν φίλες της με μακριά μαλλιά άρχισαν να παίρνουν αντρικά ονόματα· όταν εμφανίστηκαν με βαμμένα μαλλιά σε πράσινο και μωβ χρώμα, η μαμά της Έριν άρχισε να ανησυχεί ολοένα και περισσότερο.

Ο δηλητηριώδης σπόρος του μαθήματος σεξουαλικής αγωγής.
Έτσι, αυτή η παράξενη κουλτούρα άρχισε να αποδίδει παράξενους και επιβλαβείς καρπούς. Έγινε μόδα να έχεις μια «ετικέτα». Όταν ένα κορίτσι αυτοπροσδιορίστηκε ως πανσεξουαλικό, ένα άλλο είπε ότι είναι πολυαμοριακό (ανοιχτό σε πολλαπλούς συντρόφους).

«Οι μισές από τις προσκόπους της ομάδας της έγιναν τρανς», λέει η Έριν. «Έβαζαν ψεύτικα στήθη. Οι φωνές των κοριτσιών άλλαξαν ύποπτα από τη μια μέρα στην άλλη».

«Η κόρη μου επέλεξε τη λέξη “πανσεξουαλική”. Ήταν 11 ετών. Δεν υπάρχει τίποτα σεξουαλικό στην 11χρονη κόρη μου», είπε η Έριν. «Μερικέςεπέλεξαν τη λέξη ‘λεσβία’, αλλά καμία δεν επέλεξε το ‘ετεροφυλόφιλος’. Νομίζω πως, σύμφωνα με την ορολογία τους, το “cis” είναι βαρετό· είναι σαν να επιλέγεις παγωτό βανίλια».

Αλλά η μητέρα ήταν εξοργισμένη, νιώθοντας προδομένη από τους έμπιστους δασκάλους της κόρης της στο Central High School στο Σαν Κάρλος. Η Έριν γνώριζε τους περισσότερους με τα ονόματά τους, καθώς είχε συμμετάσχει ως εθελόντρια εκεί συχνά.

«Ό,τι λέει ο δάσκαλός σου είναι χρυσός και αλήθεια», είπε η Έριν. «Οι δύο πιο σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή ενός παιδιού είναι οι γονείς του και μετά ο δάσκαλός του». Εμπιστευόταν τους δασκάλους, αλλά το σχολείο την απογοήτευσε.

Δεν ήταν απαραίτητα οι ίδιοι οι δάσκαλοι που ήταν οι απατεώνες ή που την ξεγέλασαν. Η μητέρα ανακάλυψε ότι μια εξωτερική ομάδα, μια ΜΚΟ, είχε μπει στο σχολείο και έκανε ένα μάθημα σεξουαλικής αγωγής διάρκειας πέντε ωρών. Το όνομα “Health-Connected” (Υγεία-Συνδεδεμένη) ακούγεται αθώο, αλλά δεν ήταν. Αφιέρωσαν πέντε ώρες μαθημάτων διδάσκοντας την ιδεολογία του φύλου, δείχνοντας ένα καρτούν που ονομάζεται «gender bread man» (άνθρωπος-ψωμί του φύλου), όπου έδειχναν εγκεφάλους και μέρη του σώματος και εξηγούσαν ότι μπορεί να έχεις γυναικείο εγκέφαλο και ανδρικό σώμα ή το αντίστροφο.

Σύμφωνα με την Έριν, αυτό συνέβη λόγω του φόβου για τους μαθητές που αποκάλυπταν τον «αυθεντικό εαυτό» τους. Οι δάσκαλοι τους λάτρευαν και τους φέρονταν διαφορετικά. Τους εξυμνούσαν ως εκπληκτικούς και ξεχωριστούς, ανεβάζοντάς τους στην κατηγορία των σούπερ σταρ.

«Παιδιά που είναι κάπως περιθωριοποιημένα, που δεν έχουν μεγάλες παρέες ή που είναι ίσως λίγο περίεργα, γίνονται τρανς και μετατρέπονται σε διασημότητες», είπε. «Αν είσαι λευκός, μεσαίας τάξης ή πλούσιος και ετεροφυλόφιλος, είσαι καταπιεστής, είσαι βαρετός, δεν είσαι ξεχωριστός».

Με τον καιρό, αυτός ο ανθυγιεινός καρπός ωρίμασε. Το 2020, με τον COVID και τους μαθητές σε καραντίνα να κάνουν μαθήματα από το σπίτι, η Έριν σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι το δημόσιο σχολείο της κόρης της χρησιμοποιούσε αρσενική αντωνυμία για αυτήν και έτσι επικοινώνησε με τη διοίκηση. Σε μια τηλεφωνική συνομιλία, της είπαν ότι αυτό γινόταν για να παρέχουν ένα «ασφαλές περιβάλλον», κάτι που η Έριν βρήκε γελοίο. Απάντησαν στην ερώτηση για την αλλαγή ονόματος με έναν πολύ, πολύ παράξενο τρόπο:

«Το κάνατε παράνομα», τους είπε. «Στην πραγματικότητα, δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό. Εγώ είμαι ο γονιός. Θυμηθείτε το. Εγώ είμαι ο γονιός. Όχι εσείς».

«Σκέφτηκα ότι δεν υπήρχε πρόβλημα επειδή χρησιμοποιούσα το θηλυκό της όνομα και τις θηλυκές αντωνυμίες κατά τη διάρκεια της συνομιλίας. Και μετά εμφανίστηκε η Υπηρεσία Προστασίας Παιδιών (CPS) στην πόρτα μου. Και λίγο αργότερα εμφανίστηκε και η αστυνομία».

Η CPS έκρινε ότι η κόρη της ήταν αυτοκτονική, επικαλούμενη αναζητήσεις στο σχολικό iPad της. Αν και η CPS τελικά έκλεισε την έρευνα, η Έριν ήταν εξοργισμένη που το σχολείο χρησιμοποιούσε τον φόβο της αυτοκτονίας ως κάλυψη για πιθανή αγωγή κακοποίησης, επειδή αντιστάθηκε στη θρασύτατη, μυστική κοινωνική μετάβαση της κόρης της.

Αντιμετωπίζοντας όλη αυτή την τρέλα — την εφηβεία της κόρης της, τις ετικέτες των κοριτσιών, την προδοσία του σχολείου και τώρα την CPS στην πόρτα — το ένστικτο της Έριν τη βοήθησε να βγάλει νόημα από όλα αυτά. Η κατάθλιψη που προκλήθηκε από την καραντίνα είχε μεγαλύτερη σχέση με την «έκρηξη φύλου» της κόρης της. Δεν ήταν η μόνη που ο COVID έριξε σε ψυχική κατάθλιψη. Αυτό ήταν ξεκάθαρο.

Όσο για τις αποφάσεις τους, αυτές ήταν αχαρτογράφητα νερά για την Έριν και πολλούς άλλους γονείς. Η πρόσληψη θεραπευτή για την κόρη της απέτυχε πριν καν ξεκινήσει. Ο θεραπευτής επέμενε ότι οι αναμνήσεις της Έριν από την παιδική ηλικία της κόρης της ήταν «λάθος».

Δηλαδή, της άρεσε το “My Little Pony” όταν ήταν 3, απλώς επειδή περίμενε να βγει από το καβούκι της και να μας πει ότι ήταν αγόρι;» είπε η Έριν. «Έχω γιο· είναι πολύ διαφορετικοί». Ο θεραπευτής μιλούσε μανιωδώς για το «41% πιθανότητα αυτοκτονίας» στην Έριν.

«Όταν τον ρώτησα για τη μελέτη, μου έγινε ξεκάθαρο ότι δεν την είχε διαβάσει, αλλά εγώ την είχα», είπε η Έριν. «Θα απολυόμουν ως δικηγόρος αν ανέφερα ποτέ μια υπόθεση που δεν είχα διαβάσει».

Η Έριν ένιωθε ότι όλος ο κόσμος είχε τρελαθεί.

Ο Αγώνας για να Επιστρέψει η Χαμένη Κόρη.
Ήρθε η στιγμή για τη μαμά να ξυπνήσει και να ξεκινήσει τη σοβαρή απο-προγραμματισμένη διαχείριση φύλου της κόρης της. Πρώτα, έπρεπε να βρει έναν θεραπευτή με κριτική προσέγγιση στο φύλο, που θα ενδιαφερόταν να ανακαλύψει γιατί η κόρη της δεν σηκωνόταν από το κρεβάτι, δεν βούρτσιζε τα δόντια της ή δεν έτρωγε, αντί να διαδίδει ιδεολογίες.

Παράλληλα, η Έριν έπρεπε να εξοπλιστεί με γνώση. Έπεσε με τα μούτρα στο θέμα. Διάβασε βιβλία όπως το “Desisting, Detransitioning, and Detoxifying: Freeing Your Child from the Cult of Gender” της Maria Keffler, άκουσε το podcast του Benjamin Boyce για την απο-μετάβαση, καθώς και το “Gender: A Wider View.”

Καθώς ξετύλιγε τα στρώματα ενός σάπιου, αποπνικτικού κρεμμυδιού, ανακάλυψε τη σκοτεινή και επικίνδυνη φύση της ατζέντας των τρανς. Υπήρχαν ομάδες στο διαδίκτυο που στόχευαν συγκεκριμένα παιδιά που ταυτίζονταν ως τρανς, τα βομβάρδιζαν με τοξική προπαγάνδα και παρουσίαζαν τους γονείς τους ως κακούς επειδή δεν επιβεβαίωναν τις ταυτότητές τους.

Και τα πράγματα χειροτέρεψαν. Αυτές οι ομάδες τους έστελναν κύματα άσεμνης πορνογραφίας, την οποία η Έριν περιέγραψε ως “εκτός ορίων”. Η παρακολούθηση του ιστορικού περιήγησης της κόρης της και της δραστηριότητάς της στα social media την έκανε να νιώθει άρρωστη.

Με την ίδια της την κόρη να έχει στραφεί εναντίον της, βρέθηκαν σε αντίπαλα στρατόπεδα, με ένα χάσμα να τους χωρίζει. Για να επαναφέρει το χαμένο της παιδί στην πραγματικότητα, η Έριν έπρεπε να γεφυρώσει αυτό το χάσμα.

Ήξερε τι δεν θα λειτουργούσε: μακροσκελείς συζητήσεις, επιστημονικά αποδεδειγμένα δεδομένα ή σιωπή με την ελπίδα ότι όλα θα λυθούν μόνα τους. Ήξερε ότι αυτό δεν θα γινόταν. Έπρεπε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα κατά μέτωπο.

Καθώς η κόρη της προσπαθούσε να καταλάβει τα πράγματα μόνη της, η μαμά άφηνε “ψίχουλα” βοήθειας στον δρόμο – ερωτήσεις και υπονοούμενα που θα άφηναν “μικρές ρωγμές” στο μυαλό της μέχρι να διαπεράσει το φως της αλήθειας.

“Της έκανα ερωτήσεις για τα εμβόλια της Johnson & Johnson και είπα, ‘Θεέ μου, αυτό δεν είναι καλό για τις γυναίκες. Πρέπει να το πάρουμε;’ Εκείνη φώναξε, ‘Δεν είμαι γυναίκα!’ και έφυγε. Αλλά αυτό είναι μια νίκη. Είναι μια βιολογική πραγματικότητα.”

Ένας άλλος τρόπος προσέγγισης εξελίχθηκε ως εξής:

“Τη ρώτησα γιατί πίστευε ότι ήταν αγόρι, και μου είπε ότι δεν της άρεσε το στήθος της,” λέει η Έριν. “Και της απάντησα, ‘Τι άλλο;’ ‘Δεν μου αρέσει η περίοδος μου.’ Τότε της είπα: ‘Μόλις μου εξήγησες γιατί δεν σου αρέσει να είσαι κορίτσι. Αλλά γιατί νομίζεις ότι είσαι αγόρι;’ Και δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτό, και φυσικά είναι θυμωμένη, αλλά αφήνει μια ρωγμή στο μυαλό της.”

Η Έριν δεν άφησε τίποτα στην τύχη στον αγώνα της ενάντια στον αόρατο εχθρό των ψεμάτων. Παραιτήθηκε από τη δουλειά της και αφιέρωσε 16 ώρες την ημέρα για να εντοπίσει την ατζέντα μέχρι τις σατανικές της ρίζες. Πλέον ορίζει την τρανς ιδεολογία ως “αίρεση.”

Για να απελευθερώσει το μυαλό της κόρης της από τη λατρεία αυτής της αίρεσης, η Έριν προσπάθησε να ακούει περίεργα podcast για αυτού του είδους τα θέματα. Οι Moonies, με τους μαζικούς γάμους τους υπό την επήρεια ναρκωτικών, έδειχναν πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να εξαπατηθεί από τη θέληση άλλων.

Η Έριν υπαινίχθηκε στην κόρη της: “Κάποιοι πιστεύουν ότι η τρανς ιδεολογία είναι μια λατρεία,” είπε, και έφυγε, αφήνοντάς την να το σκεφτεί.

Η Έριν πήρε την κατάσταση στα χέρια της. Κατάσχεσε πολλές συσκευές, έψαξε το δωμάτιό της και βρήκε ένα σωρό πράγματα κάτω από τα στρώματα. Ανακάλυψε πόσο έξυπνη ήταν η κόρη της: είχε δύο λογαριασμούς σε κάθε κοινωνικό δίκτυο. Υπήρχε ένας λογαριασμός στο Instagram που παρακολουθούσε η μαμά και ένας “σκιώδης” λογαριασμός για τους τρανς “φίλους” της.

Η Έριν έφτασε στο σημείο να αποκαλεί την κόρη της με διάφορα ονόματα, συμπεριλαμβανομένων ανδρικών, επειδή το κορίτσι δεν ήταν έτοιμο να αποδεχθεί το δικό της γυναικείο όνομα.

Χρειάστηκε περίπου ενάμιση χρόνος. Αλλά τελικά, η αποδοχή του ονόματός της ήταν σημάδι ότι πλησίαζαν στη σωτηρία. Αντιμέτωπη με την αμείλικτη προσέγγιση της μητέρας της, η τρανς ταυτότητα κατέρρευσε.

Η Έριν είχε δίκιο: καθώς η κατάθλιψη της κόρης της μειωνόταν, μειωνόταν και η αγχώδης προσωπικότητα που την ώθησε στην ταυτότητα αυτή.

“Η κατάθλιψη άρχισε να υποχωρεί, και αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί η τρανς ταυτότητα είναι μια δυσπροσαρμοστική αντίδραση στην κατάθλιψη και το άγχος,” λέει η Έριν. “Μόλις αντιμετωπίσεις την υποκείμενη αιτία, η τρανς ταυτότητα αρχίζει να εξαφανίζεται.”

Η στιγμή που η Έριν συνειδητοποίησε ότι όλα ήταν αλήθεια ήρθε πριν από τις προγραμματισμένες οικογενειακές διακοπές των Χριστουγέννων, όταν η κόρη της διάλεγε μαγιό.

“Της έδωσα μερικές επιλογές, συμπεριλαμβανομένων σορτς για αγόρια και ένα τοπ,” λέει η Έριν. “Και διάλεξε ένα μπικίνι που – Θεέ μου, θα κλάψω – είχε δανειστεί από εμένα όταν ήταν μικρό κορίτσι”.

Ο πόλεμος κατά των τρανς ατόμων συνεχίζεται.
Για την Έριν, η μάχη κερδήθηκε. Όμως ο πόλεμος συνεχίζεται για αμέτρητους άλλους γονείς, τα παιδιά των οποίων παραμένουν ευάλωτα. Έτσι, η μητέρα συνεχίζει – και βυθίζεται πιο βαθιά στο “κουνελότρυπα”. Ήθελε να μάθει ποιος ή τι βρίσκεται πίσω από τον ακρωτηριασμό και τη στείρωση των παιδιών.

Αν και αναγνωρίζει ότι ο χαρακτηρισμός «καπελάκι από αλουμινόχαρτο» έχει αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματικός στο να φιμώνει τις έρευνες, μιλά ωστόσο ανοιχτά: ο τρανσεξουαλισμός δεν είναι μόνο μια αίρεση αλλά και μια κερδοφόρα μηχανή για τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, οι οποίες αποκτούν ισόβιους ασθενείς μέσα από τα παιδιά που αλλάζουν φύλο.

«Είναι μια βιομηχανία 111 δισεκατομμυρίων δολαρίων», λέει η Έριν. «Είναι μια πολυκέφαλη ύδρα. Υπάρχουν άνθρωποι που το προωθούν για οικονομικό όφελος· η ιατρική κοινότητα και οι φαρμακευτικές εταιρείες το προωθούν επειδή κάθε παιδί που ταυτίζεται ως τρανς αξίζει μεταξύ 2 και 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Είναι ισόβιοι ιατρικοί ασθενείς».

Η προώθηση του τρανσεξουαλισμού στην κοινωνία γενικότερα αποτελεί επίσης σκόπιμο “ξεκαθάρισμα” της ανθρώπινης φυλής, προσθέτει η μητέρα.

«Είναι ευγονική», λέει. «Λέμε σε ένα αγοράκι που του αρέσει να παίζει με κοριτσίστικα παιχνίδια – ένα ακόμη οπισθοδρομικό στερεότυπο – ότι θα έπρεπε να είναι κορίτσι. Πιθανότατα θα μεγάλωνε ως γκέι, αλλά τώρα το μετατρέπουμε σε κορίτσι – κάτι που το καθιστά στείρο – και πάλι, είναι αποπληθυσμός».

Η διαφθορά πηγαίνει βαθύτερα. Η Έριν λέει ότι όλα αυτά συμβάλλουν στη νομιμοποίηση της παιδοφιλίας, μιας διαστροφής που ευδοκιμεί στα σκοτεινά σημεία της κοινωνίας: στη μόδα, τη διασκέδαση, την πολιτική και άλλες «χαβούζες».

Στο τέλος, ο στόχος είναι «να καταστραφεί η οικογένεια και να καταστραφεί η δημοκρατία μας», είπε η Έριν, προσθέτοντας ότι αυτό θα μπορούσε στην πραγματικότητα να οδηγήσει στην κατάρρευση ολόκληρης της κοινωνίας μας, εάν συνεχιστεί.

Η πρώην δικηγόρος αποφάσισε να μην επιστρέψει στη δουλειά της αλλά να συνεχίσει τον αγώνα. Εντάχθηκε στο “Our Duty”, μια διεθνή, μη ιεραρχική ομάδα που ενθαρρύνει τους γονείς να ενεργούν ελεύθερα στην κοινότητά τους για να αντιμετωπίσουν τον τρανσεξουαλισμό. Συντάσσουν νόμους, μιλούν ενώπιον κυβερνητικών φορέων και προσφέρουν απελπισμένους γονείς μια σανίδα ελπίδας και σωτηρίας σε έναν τρελό κόσμο.

«Πέρασα περίπου έναν χρόνο κλαίγοντας», λέει η Έριν για τα κίνητρά της. «Ήμουν σοβαρά καταθλιπτική και με τάσεις αυτοκτονίας γιατί δεν μπορούσα να βλέπω την κόρη μου να πεθαίνει και τον κόσμο να την επευφημεί».

Μετέτρεψε τη θλίψη της σε δράση μέσα από τη φωνή της. Ενώ κάποιοι γονείς κρύβονται πίσω από ψευδώνυμα, η Έριν επέλεξε διαφορετική τακτική.

«Θα γίνω υπερασπίστρια και θα ενημερώσω το παιδί μου για το τι κάνω», είπε. «Τώρα χρησιμοποιώ το πραγματικό μου όνομα γιατί πρέπει. Και είναι ασφαλές — δεν μπορούν να μας ακυρώσουν όλους».

Σήμερα, η Έριν είναι συγκρατημένα αισιόδοξη για την κόρη της. Είναι τώρα 16 ετών, αλλά το μέλλον της παραμένει αβέβαιο. Το πανεπιστήμιο είναι στον ορίζοντα, οι “πολεμιστές του φύλου” θα την πιέσουν και αρπακτικά παραμονεύουν ακόμα στο διαδίκτυο. Δεν υπάρχουν «ασφαλή μέρη», λέει η Έριν.

Κι όμως ρισκάρει να κάνει μια πρόβλεψη.

«Αυτή τη στιγμή, δεν πιστεύω ότι θα κακοποιηθεί γιατί πραγματικά απολαμβάνει το γυναικείο της σώμα», λέει η Έριν. «Αλλά μια μέρα είχε παγιδευτεί. Δεν θα κοιμηθώ ήσυχη μέχρι να γίνει 25 ετών και να έχει σχηματιστεί πλήρως ο μετωπιαίος λοβός της».

Κανένας ιππότης σε άσπρο άλογο δεν θα έρθει να σώσει τα παιδιά – είναι οι γονείς που πρέπει να τα σώσουν.

https://primenews.press/pos-mia-gynaika ... f%87%ce%af

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 14 Δεκ 2024, 21:34

Δεκ 12, 2024
Σάλος με τη Nέα διαφήμιση που παρουσιάζει τον Άγιο Βασίλη ως ομοφυλόφιλο.

Εικόνα

Η Νορβηγία συμπληρώνει 50 χρόνια από τότε που αποποινικοποίησε την ομοφυλοφιλία και φαίνεται πως αυτό ήταν αφορμή για την δημιουργία Χριστουγεννιάτικης διαφήμισης που παρουσιάζει τον Άγιο Βασίλη ως ομοφυλόφιλο.

Η Νορβηγία είναι γεγονός πως έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο φιλικά έθνη LGBTQ+ στον κόσμο.

Ο Άι Βασίλης αποτελεί μία διεθνή λαογραφική μορφή γνωστή σε παιδιά και ενηλίκους που συνδέεται με τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και την αθωότητα των παιδικών μας χρόνων.

Πολλοί βρήκαν την διαφήμιση μια συγκινητική ιστορία, ενώ άλλοι κάθε άλλο παρά συγκινητικό δεν βρήκαν το να συγχέεις τον Άι Βασίλη με μια ερωτική ιστορία αγάπης.

https://katohika.gr/diethni/salos-me-ti ... ofylofilo/

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar » 16 Δεκ 2024, 12:00

Παλι μπερδευουμε το βιολογικο φυλο με το κοινωνικο;

Ελεος πια, ναι ενας βιολογικα αντρας και μια βιολογικα γυναικα μπορει να αισθανονται ως γυναικα ή αντρας αντιστοιχα.

Και μπορει αυτο να ειναι τραυματικη εμπειρια, μπορει ομως να ειναι και θετικη.

Θα μπορουσαμε να μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο καζανι για μια φορα, εστω;

Για να υπαρξει και καποια προοδος...

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 17 Δεκ 2024, 21:00

Just because he can no longer see his cock it doesn't mean he can identify as a woman.
Εικόνα

I identify as a field mouse 🐁 you can call me Minnie. 👋
Εικόνα

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2024
ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΥΝΘΕΤΗ🥹 Το αγγλικό εθνικό μπαλέτο θα ανεβάσει την τρανς εκδοχή του "Καρυοθραύστη", γράφει η Telegraph.

Εικόνα

Από τα διαφημιστικά φυλλάδια προκύπτει ότι στη νέα ανάγνωση η πρωταγωνίστρια θα γίνει κάτοικος Λονδίνου στις αρχές του 20ού αιώνα και θα συναντήσει στο δρόμο της μερικές σουφραζέτες, κάτι που θα είναι μια αντανάκλαση των «αναδυόμενων ελπίδων, ειδικά για τις γυναίκες ”.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι τα γυναικεία κομμάτια θα ερμηνευτούν αποκλειστικά από τους "άντρες", γιατί μόνο σε αυτή τη μορφή, σύμφωνα με τους Άγγλους σκηνοθέτες, μπορεί να υπάρξει η κλασική μουσική του Τσαϊκόφσκι...

Δεν υπάρχει εδω σωτηρια.
https://www.oparlapipas.gr/2024/12/telegraph.html

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 18 Δεκ 2024, 21:16

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 23 Δεκ 2024, 20:20

22.12.2024
Ντόναλντ Τραμπ: «Θα σταματήσω αυτή την τρανσέξουαλ τρέλα – Υπάρχουν μόνο δύο φύλα: Το αρσενικό και το θηλυκό».
Τι ανέφερε σε ομιλία του.

Εικόνα

Κατά της παράνοιας της woke ατζέντας τάχθηκε ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μόλις 28 ημέρες πριν την ορκωμοσίας του ως ο 47ος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Όπως είπε ο Τραμπ αυτή η τρανς τρέλα θα σταματήσει εδώ και τώρα και από εδώ και πέρα η επίσημη πολιτική των ΗΠΑ θα αφορά δύο και μόνο φύλα.

Είπε πιο συγκεκριμένα ο Ντ.Τραμπ:
«Θα σταματήσουμε αυτή την την τρανσέξουαλ τρέλα. Θα υπογράψω εκτελεστικά εντάλματα για τον τερματισμό της σεξουαλικής εκμετάλλευσης των παιδιών, την απομάκρυνση των τρανς από τον στρατό και τα δημοτικά μας σχολεία. Θα κρατήσουμε τους άνδρες μακρυά από τα γυναικεία αθλήματα!.

Θα είναι η επίσημη πολιτική της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών να υπάρχουν μόνο 2 φύλα, αρσενικό και θηλυκό».

https://x.com/libsoftiktok/status/1870905146567434409

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis- ... o-thilyko/

Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre » 23 Δεκ 2024, 20:23

Τίποτα δεν θα κάνει ο Τραμπ. Υπάρχει δικαστική απόφαση. Απλά προσπαθεί να κοιμίσει λίγο κάποιους οπαδούς του που στενοχωρήθηκαν από την απόφαση του Τραμπ να διορίσει ένα γκέι υπουργό οικονομικών παντρεμένο με γκέι και με παιδιά.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 24 Δεκ 2024, 19:17

Libre arbitre έγραψε:
23 Δεκ 2024, 20:23
Τίποτα δεν θα κάνει ο Τραμπ. Υπάρχει δικαστική απόφαση. Απλά προσπαθεί να κοιμίσει λίγο κάποιους οπαδούς του που στενοχωρήθηκαν από την απόφαση του Τραμπ να διορίσει ένα γκέι υπουργό οικονομικών παντρεμένο με γκέι και με παιδιά.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

18 Δεκεμβρίου γιορτάζουν οι Φλώροι. Αμήν 😃
Εικόνα

24|12|2024
ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΠΕΒΑΛΕ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΥΤΑΕΔΩ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ – ΤΑ ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ.

Εικόνα

Δύο άντρες που είχαν υιοθετήσει δύο αγόρια, καταδικάστηκαν σε εκατό χρόνια φυλάκιση. «Αυτοί οι δύο κατηγορούμενοι δημιούργησαν πραγματικά ένα σπίτι φρίκης και έθεσαν τις εξαιρετικά σκοτεινές επιθυμίες τους πάνω από τα πάντα και τους πάντες» είπε ο εισαγγελέας Randy McGinley λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της καταδίκης του William και Zachary Zulock, ηλικίας 34 και 36 ετών αντίστοιχα.

Οι δυο άντρες από την Τζόρτζια των ΗΠΑ θα εκτίσουν ποινή φυλάκισης 100 ετών για τον βιασμό των δύο υιοθετημένων γιων τους, ηλικίας 12 και 10 ετών.

Το ζευγάρι μαζί με τα δυο του αγόρια έδιναν την εντύπωση μίας τέλειας οικογένειας στον έξω κόσμο, αλλά εντός του σπιτιού τα όργια και οι ανωμαλίες ήταν σε καθημερινή βάση.

Οι δύο άντρες ανάγκαζαν τα δύο ανήλικα αγόρια να έρχονται σε σεξουαλική επαφή μαζί τους. Παράλληλα βιντεοσκοπούσαν τις αποτρόπαιες πράξεις με σκοπό τη δημιουργία παιδικής πορνογραφίας.

Στοιχεία αποκάλυψαν πως το ζευγάρι δεν δίσταζε να καυχηθεί για τις διεστραμμένες πράξεις του σε φίλους. Ένας από αυτούς είπε στην Αστυνομία πως ο Zachary ένα βράδυ τους είχε στείλει μήνυμα στο Snapchat στο οποίο έγραφε: «Απόψε θα γ@@σω τον γιο μου. Αναμείνατε».

Στο μήνυμα υπήρχαν και φωτογραφίες με το ένα από τα δύο παιδιά να κακοποιείται.

Και οι φρικαλεότητες δεν σταματούν εδώ. Το ζευγάρι φέρεται να έδωσε τα ανήλικα αγόρια σε τουλάχιστον δύο άνδρες κυκλώματος παιδεραστίας, με τους οποίους επικοινώνησε μέσω των social media.

Ο William και ο Zachary συνελήφθησαν το 2022, όταν ένα φερόμενο ως μέλος του κυκλώματος παιδεραστίας πιάστηκε να κατεβάζει υλικό παιδικής πορνογραφίας. Τότε αποκάλυψε τη δράση του ζευγαριού.

Ο William και ο Zachary δήλωσαν ένοχοι για όλες τις κατηγορίες.

Εικόνα
https://www.makeleio.gr/%ce%ba%ce%bf%cf ... %9a%ce%91/
https://lawandorder.gr/katheirxi-100-et ... gion-tous/

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 16 Ιαν 2025, 22:03

16 Ιανουαρίου, 2025
Συνελήφθη ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστής για κατοχή και διανομή παιδικής πορνογραφίας.

Εικόνα

Ένας καθηγητής λυκείου στο Μισούρι συνελήφθη με κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα κατά ανηλίκων.

Ο 37χρονος, από το Γκρινγουντ, κατηγορείται ότι διανέμει και ανεβάζει τουλάχιστον 12 εικόνες παιδικής πορνογραφίας τους τελευταίους μήνες. Δίδασκε στο Λύκειο Λις Σάμιτ και τέθηκε σε διοικητική άδεια μετά τη σύλληψή του, όπως ανακοίνωσε η σχολική περιφέρεια.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, ο 37χρονος έχει κατηγορηθεί για μία περίπτωση διανομής παιδικής πορνογραφίας μέσω του διαδικτύου και μία περίπτωση κατοχής παιδικής πορνογραφίας μεταξύ 1 Σεπτεμβρίου και 18 Δεκεμβρίου 2024. Συνελήφθη στις 19 Δεκεμβρίου και διώκεται από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο στην Κάνσας Σίτι του Μισούρι.

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2024, οι αστυνομικοί του Λις Σάμιτ έλαβαν μια πληροφορία από το Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Εκμεταλλευμένα Παιδιά ότι ένας χρήστης είχε ανεβάσει 12 βίντεο παιδικής πορνογραφίας μέσω της εφαρμογής Kik Messenger. Ο χρήστης αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο φερόμενος δράστης. Οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα για τον ίδιο και τοποθέτησαν το σπίτι του υπό παρακολούθηση στις 19 Δεκεμβρίου προκειμένου να εκτελέσουν ομοσπονδιακά εντάλματα έρευνας, όπως ανέφερε το KSHB 41 News.

Ο φερόμενος δράστης αποχώρησε από το σπίτι του σε ένα όχημα γύρω στις 6 π.μ. και οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν. Η αστυνομία πραγματοποίησε μια στάση κυκλοφορίας και συνέλαβε τον ύποπτο. Οι αξιωματικοί κατέσχεσαν το iPhone του και έναν υπολογιστή που βρισκόταν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τους ντετέκτιβ, ο κατηγορούμενος φέρεται να ομολόγησε ότι χρησιμοποιούσε την εφαρμογή Kik για σκοπούς παιδικής πορνογραφίας. Αναφέρθηκε ότι είπε στις αρχές ότι γνώριζε πως ήταν “ανήθικο και λάθος να βλέπει και να μοιράζεται” τις εικόνες και τα βίντεο.
https://karditsastakra.com/2025/01/16/% ... %84%ce%bf/

14 Ιανουαρίου, 2025
Άδωνις: Δεν είμαι πλέον υπέρμαχος του νομοσχεδίου για τους ομοφυλόφιλους.

Εικόνα

Μπορεί ο υπουργός Υγείας να ήταν ένθερμος υποστηρικτής του νομοσχεδίου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο, προκαλώντας ακόμα και βιτριολικά σχόλια συναδέλφων του για την ανεξάντλητη ικανότητα πολιτικής προσαρμογής του σε όλες τις περιστάσεις και απαιτήσεις, όμως, η σημερινή του απάντηση στις κατηγορίες του Δημήτρη Νατσιού οδηγεί με ασφάλεια στο συμπέρασμα ότι αναθεώρησε.

Με φόντο το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο πρόεδρος της Νίκης προέβλεψε πως «όταν θα φύγετε από την πολιτική, ο κόσμος δεν θα σας θυμάται για όποια καλά έχετε κάνει στην πολιτική. Θα σας θυμάται για τη ψήφο κατά της ελληνικής παραδοσιακής οικογένειας, σβήνοντας όλα τα υπόλοιπα. Κάνω λάθος;».

«Το έχετε υπεραξιολογήσει…».

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κ. Γεωργιάδης σήκωσε το γάντι. «Θεωρώ εξαιρετικά υποκριτικό ότι από όλη την κοινοβουλευτική και υπουργική μου διαδρομή το μόνο που έχει μείνει είναι αυτό το νομοσχέδιο» είπε και συνέχισε σχολιάζοντας: «Το έχετε υπεραξιολογήσει, εγώ το έχω σε τελείως διαφορετική θέση στη δίκη μου συνείδηση».

Η κυβίστηση του υπουργού δεν προκαλεί εντύπωση. Όχι τόσο για την έξη του κ. Γεωργιάδη στις αναδιπλώσεις και τις αυτοαναιρέσεις, αλλά επειδή μετά τις ευρωεκλογές και την απάλειψη του 41% των εθνικών εκλογών, είχε υποστηρίξει πως «ο νόμος για την ισότητα στον γάμο σίγουρα μας κόστισε, δεν υπάρχει αμφιβολία, μας το κρατάγανε».
https://karditsastakra.com/2025/01/14/% ... 85-%ce%bd/

10/01/2025
Ιταλία: Οι ομοφυλόφιλοι θα μπορούν να εκπαιδεύονται για να γίνουν ιερείς αλλά υπό ένα όρο.
Τί αναφέρουν οι νέες κατευθυντήριες γραμμές της ιταλικής Διάσκεψης των Επισκόπων (CEI).

Εικόνα
Ένα άτομο ντυμένο ως ιερέας κρατάει μια πινακίδα που γράφει «Μην επιθυμείτε να κρίνετε και δεν θα κριθείτε (Ιησούς)» συμμετέχει στο Rome Pride για τα δικαιώματα της LGBTQIA+ κοινότητας στις 15 Ιουνίου 2024 στη Ρώμη, Ιταλία.

Οι ομοφυλόφιλοι άνδρες θα μπορούν να εισάγονται στα ρωμαιοκαθολικά ιεροδιδασκαλεία για να εκπαιδευτούν ώστε να γίνουν ιερείς, αλλά θα πρέπει να τηρούν την αγαμία σύμφωνα με το καθολικό δόγμα που θεωρεί ότι οι μη ασκούμενοι ομοφυλόφιλοι δεν είναι αμαρτωλοί, δήλωσε η ιταλική Διάσκεψη των Επισκόπων (CEI) σε νέες κατευθυντήριες γραμμές την Παρασκευή.

Για να γίνει κάποιος δεκτός στην ιερατική σχολή, πρέπει να δείξει από την αρχή «έναν προσανατολισμό προς την άγαμη ζωή», αναφέρει ο οδηγός της CEI.

Υπό αυτό το πρίσμα, δεν θα υπάρχει εμπόδιο για τους ομοφυλόφιλους καθαυτούς, αλλά για όσους «ασκούν» ομοφυλοφιλικές πράξεις.

«Κατά τη διαμορφωτική διαδικασία, όταν γίνεται αναφορά σε ομοφυλοφιλικές τάσεις, είναι σκόπιμο να μην περιορίζεται η διάκριση μόνο σε αυτή την πτυχή», αναφέρει η κατευθυντήρια γραμμή.

«Ο στόχος της διαμόρφωσης του υποψηφίου για την ιεροσύνη στον συναισθηματικό-σεξουαλικό τομέα είναι η ικανότητα να επιλέγει ελεύθερα και να ζει υπεύθυνα την αγνότητα στην αγαμία».

Αντίθετα, επαναλαμβάνεται ότι «η Εκκλησία, ενώ σέβεται βαθύτατα τα εν λόγω άτομα, δεν μπορεί να δεχθεί στη Σχολή και στην Ιερωσύνη όσους ασκούν την ομοφυλοφιλία».
https://www.ansa.it/english/news/2025/0 ... 67fcc.html
https://www.huffingtonpost.gr/entry/ita ... a395306124

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 17 Ιαν 2025, 19:29

16|01|2025
ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΓΚΕΙ; Στην Ελλάδα; Από πότε έχουμε τέτοια σχολεία;

Εικόνα

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης μας, στα Μέγαρα υπάρχει σχολείο για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Αλήθεια, από πότε έχουμε τέτοια σχολεία στη χώρα μας και πόσοι από εμάς το γνωρίζουμε; Είναι ειδικά σχολεία για γκέι μαθητές ή απλά προσπαθούν να περάσουν τη λογική του “όλοι ευπρόσδεκτοι;”.

Το Υπουργείο Παιδείας έχει κάτι να πει γι’ αυτό;

Εικόνα

Εικόνα
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... %84%ce%b5/

17|01|2025
Φρίκη στο Λας Βέγκας: Τραβεστί δολοφόνησε γυναίκα που τη φιλοξενούσε – Της γινόταν βάρος και ήθελε να τη διώξει!
Η τραβεστί έκρυψε την σορό της 68χρονης στον καταψύκτη, όπου και την εντόπισαν οι Αρχές.

Εικόνα

Αποτροπιασμό και αγανάκτηση έχει προκαλέσει στην αμερικανική κοινότητα – και όχι μόνο- η είδηση ότι τραβεστί σκότωσε μια 68χρονη γυναίκα που ήθελε να την διώξει από το σπίτι της, καθώς τη φιλοξενούσε, ωστόσο η τραβεστί το εκμεταλλευόταν και της γινόταν βάρος.

Μάλιστα, το έγκλημα αποκαλύφθηκε, όταν οι αστυνομικοί βρήκαν τη σορό της άτυχης 68χρονης γυναίκας στον καταψύκτη του σπιτιού της.

Η αποκάλυψη του εγκλήματος έγινε προσφάτως, καθώς ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της αδικοχαμένης Μονίκ Γκίλμπερτσον προκειμένου να δουν αν είναι καλά, εφόσον είχε να δώσει σημεία ζωής από τον περασμένο Νοέμβριο.

Αν και αρχικά κανείς δεν άνοιγε την πόρτα, στη συνέχεια εμφανίστηκε στο κατόφλι η τρανς Τζαζλίν Ρος, η οποία μέχρι το 2022 ονομαζόταν Ντάνιελ Ρος.

«Δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή» ακούγεται να λέει η Ρος στους αστυνομικούς, υποστηρίζοντας ότι έχει δικαιώματα στην περιούσια της.

Παρόλα αυτά, οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι με έναν εξ αυτών να εντοπίζει έναν κλειδωμένο καταψύκτη καλώντας τον κλειδαρά να τον ανοίξει: «Υπάρχει κάτι εδώ. Ναι είναι κάποιο άτομο εδώ. Συλλάβετέ την».

Σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Κλαρκ, η 68χρονη «ήταν παγωμένη για κάποιο καιρό».

Τοπικά μέσα μετέδωσαν ότι η 68χρονη είχε καλέσει την Ρος, η οποία ήταν άστεγη, να μείνει μαζί της προσωρινά. Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, η γυναίκα «ενοχλήθηκε από το πόσο βρώμικη» ήταν η Ρος με αποτέλεσμα να της ζητήσει να φύγει από το σπίτι.

Σε SMS της έγραφε «καλή τύχη. Δεν μπορώ να ζήσω άλλο μαζί σου, συγγνώμη. Σε βοήθησα πολύ περισσότερο από όσο πίστευα ότι θα το έκανα οπότε εξέλαβέ το ως δώρο. Πρέπει να βρεις άλλον να το κάνει τώρα».

Οι εισαγγελικές αρχές κατηγορούν την Ρος ότι «τάισε με το ζόρι» την 68χρονη με τουλάχιστον 400 νανογραμμάρια φαιντανύλης προκαλώντας τον θάνατό της – 200 φορές πάνω από την ποσότητα που μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο.

Οι αρχές εκτιμούν ότι η 68χρονη δολοφονήθηκε στις 22 Οκτωβρίου, την ημέρα που έδιωξε τη Ρος από το σπίτι.

Δείτε το βίντεο από τον εντοπισμό της άτυχης 68χρονης στον καταψύκτη:
https://x.com/unlimited_ls/status/1880046638422708271

https://www.pronews.gr/kosmos/friki-sto ... ei-vinteo/

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 19 Ιαν 2025, 21:13

17/01/2025
Η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ενέκρινε νομοσχέδιο που απαγορεύει στους τρανς αθλητές να συμμετέχουν στα γυναικεία αθλήματα.

Εικόνα

Η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ενέκρινε νομοσχέδιο υπό την ηγεσία των Ρεπουμπλικανών που θα απαγορεύει στους τρανς αθλητές να συμμετέχουν σε αθλήματα γυναικών και κοριτσιών σε σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα που χρηματοδοτούνται από την ομοσπονδία. Η ψήφος ήταν 218 έναντι 206, με δύο Δημοκρατικούς να ψήφισαν υπέρ και έναν Δημοκρατικό να ψήφισε «παρών» (https://thenewamerican.com/us/politics/ ... ns-sports/).

Αυτό το νομοσχέδιο, γνωστό ως « Νόμος για την προστασία των γυναικών και των κοριτσιών στον αθλητισμό », εισήχθη από τον Ρεπουμπλικανό βουλευτή Γκρεγκ Στιούμπ της Φλόριντα. Επιδιώκει να τροποποιήσει τον ομοσπονδιακό με τον όρο ότι «το φύλο πρέπει να αναγνωρίζεται με βάση αποκλειστικά την αναπαραγωγική βιολογία και τη γενετική φύση ενός ατόμου κατά τη γέννηση του» στον αθλητισμό.

«Η διάκριση μεταξύ ανδρών και γυναικών στον αθλητισμό είναι σαφής», είπε ο Steube. «Δεν πρέπει ποτέ να αφήσουμε τη χώρα μας και τον αμερικανικό τρόπο ζωής να παραδοθούν σε αυτήν την ανήθικη ιδεολογία».

Αυτό το νομοσχέδιο επιβάλλει επίσης μια μελέτη από τον Γενικό Ελεγκτή για την εξέταση των πιθανών συνεπειών από το να επιτρέπεται στους άνδρες να συμμετέχουν στα γυναικεία αθλήματα , συμπεριλαμβανομένων των ψυχολογικών, αναπτυξιακών και κοινωνιολογικών επιπτώσεων στις αθλήτριες. Αυτό περιλαμβάνει την απώλεια θέσεων, ευκαιρίες για υποτροφίες και το συνολικό περιβάλλον ασφάλειας και δικαιοσύνης για τις γυναίκες και τα κορίτσια στον αθλητισμό.
https://anazitiseis.gr/i-vouli-ton-anti ... athlimata/

Εικόνα
Εικόνα

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2025
Σκληρές εικόνες: Δολοφονική επίθεση δέχτηκε τρανς γυναίκα από συμμορία – Την μαχαίρωσαν 14 φορές.

Εικόνα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο της άγριας επίθεσης μιας ομάδας νεαρών σε μια τρανς στη Βρετανία. Συγκεκριμένα, η τρανς δέχτηκε μπουνιές, κλωτσιές και στη συνέχεια μαχαιρώθηκε εννιά φορές από τον έναν εκ των εννιά, διότι όπως είπε στους αστυνομικούς είχε ερωτική επαφή μαζί της, χωρίς όμως εκείνη να του αποκαλύψει ότι είχε προχωρήσει σε αλλαγή φύλου (https://www.bbc.com/news/articles/c93l8g35x98o).

Στο βιντεοληπτικό υλικό φαίνεται η γυναίκα αρχικά να είναι περικυκλωμένη από τους εννιά, άνδρες και γυναίκες και ενώ ξεκινά να συνομιλεί με τον έναν οι υπόλοιποι της επιτίθενται με απίστευτη αγριότητα με μπουνιές και κλωτσιές. Όπως φαίνεται στο βίντεο, η 18χρονη τρανς δέχεται σφοδρή επίθεση, πέφτει στο έδαφος από τα χτυπήματα και η συμμορία συνεχίζει να την χτυπά μανιωδώς, ενώ βρίσκουν ευκαιρία και να τις καταφέρουν μαχαιριές.

Εικόνα

Δείτε βίντεο από την επίθεση:
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... o=embedded

Και οι εννιά φοράνε κουκούλες, μάσκες και γάντια, δείγμα ότι η επίθεση, σύμφωνα με τις Αρχές, ήταν μάλλον προμελετημένη. Από την επίθεση, η 18χρονη τρανς τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά και νοσηλεύτηκε για μέρες σε νοσοκομείο προκειμένου να μην διατρέξει κάποιον κίνδυνο η υγεία της. Το περιστατικό συνέβη στις 10 Φεβρουαρίου του περασμένου έτους και η αστυνομία έδωσε σήμερα, με την άδεια του θύματος, το βίντεο της επίθεσης στη δημοσιότητα.

Από τους 9 οι πέντε έχουν συλληφθεί και κάθισαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ενώ αρχηγός και ενορχηστρωτής της επίθεσης φέρεται να είναι μια 19χρονη, η οποία δεν έχει προχωρήσει ακόμη στην αποκάλυψη του κινήτρου που την οδήγησε να χτυπήσει και να μαχαιρώσει τελικά 14 φορές την άτυχη τρανς.

Οι Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα και βίντεο της σύλληψής της, με τον δικαστή να χαρακτηρίζει την ίδια και τους συνεργούς της «ανήθικα άτομα, που δεν υπολογίζουν καθόλου την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την επίθεση τράβηξαν σε βίντεο και οι δράστες και μάλιστα την ανέβασαν και στην ψηφιακή πλατφόρμα Snappchat, με τα σχόλια να είναι χιλιάδες και τα περισσότερα καταδικαστικά για την πράξη αυτή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κίνησή τους αυτή ήταν και ο λόγος για τον οποίο η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη τους.

Δείτε βίντεο από τη σύλληψη της 19χρονης:
https://www.enikos.gr/international/skl ... s/2298922/

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 19 Ιαν 2025, 21:21

καιγεται απο παθος για σκληρο πεος ο ρεμπελ!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών