δεν εχουν αναγκηΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Δεκ 2018, 12:45ωχωχ μη ποστάρεις τέτοια γέρο, μη τα δει κάνας μίστερ μαξ ή κάνας Βινόσαυρος και πάθουν εγκεφαλικό
Μέχρι που να πάει η συζήτηση στην κρίση. Εκεί θα ακούσεις ''είμαστε λαμόγια, καλά μας κάνουν, είμαστε διεφθαρμένοι, δεν φταίνε οι Γερμανοί, οι Γερμανοί είναι εργατικοί και εμείς τεμπέληδες'' και παρόμοια.Αυτοι ειναι οι Ελληνες ...Αθανατη Ελλαδα ...
brb και tyt έγραψε: ↑09 Δεκ 2018, 13:44Μέχρι που να πάει η συζήτηση στην κρίση. Εκεί θα ακούσεις ''εείμαστε λαμόγια, καλά μας κάνουν, είμαστε διεφθαρμένοι, δεν φταίνε οι Γερμανοί, οι Γερμανοί είναι εργατικοί και εμείς τεμπέληδες'' και παρόμοια.Αυτοι ειναι οι Ελληνες ...Αθανατη Ελλαδα ...
Η εθνική αξιοπρέπεια αρχίζει και τελειώνει στο όνομα των Σκοπίων και στην βόρειο Ήπειρο.
Αυτό λέω, για ''κάποιους λόγους''. Εγώ τα θεωρώ ανθελληνισμό.
brb και tyt έγραψε: ↑09 Δεκ 2018, 14:01Αυτό λέω, για ''κάποιους λόγους''. Εγώ τα θεωρώ ανθελληνισμό.
Εθνική υπερηφάνεια για τη σημαία, τη Μακεδονία και την Β. ήπειρο αλλά λύσσα κατά των Ελλήνων όταν πάει η συζήτηση στην κρίση.
Ξέχασα το ''φταίει ότι έγινε εδώ και 44 χρόνια'' που παραπέμπει στα υπόλοιπα (διεφθαρμένοι, τεμπέληδες που τρώμε τα λεφτά των Γερμανών κλπ.)
Όχι των Χρυσαυγιτών και των ανθρώπων της Μέρκελ;oldjedi έγραψε: ↑09 Δεκ 2018, 14:11Δικαιωμα σου να το θεωρεις οπως σου ταιριαζει Λογικα δεν υπαρχει καμμια "λυσσα" εναντιον των Ελληνων ...
Αυτη η "λυσσα" ειναι χαρακτηριστικο , εκεινων που ειναι ανθελληνες , και διεθνιστες , ητοι αριστεροι ...
Τα 44 χρονια ειναι το χαρακτηριστικο αριστερο συνθημα ...
Λησμονουν πολυ φυσικα οτι η αριστερα κυβερνησε περισσοτερο απο την δεξια και οτι η βασικη διαφθορα χαρακτηριζει μια αριστεριστικη κυβερνηση , με πρωθυπουργο αναν πρωην βομβιστη , μελος του ΕΚΚΕ και απο μια περιοδο οπου πρωθυπουργος ηταν ενας ο οποιος ηταν χαρακτηρισμενος σαν τροτσκιστης ...
Το ολοι στο ιδιο καλαθι , ειναι φασιστικο χαρακτηριστικο ...
Ανθελληνισμός είναι, απλά είναι ο ανθελληνισμός των φιλελέδων. Άπλυτοι (με την ευρεία έννοια) και φιλελέδες συμφωνούν στον ανθελληνισμό και αυτό γιατί η φιλοσοφία και των 2 είναι αντικοινωνική και εγωκεντρική. Αυτό φαίνεται πολύ έντονα και στην ιδεολογικοποιημένη σκατοψυχία τους. Τα 2 αδερφάκια μοιάζουν περισσότερο απ' ότι νομίζουν κάποιοι.brb και tyt έγραψε: ↑09 Δεκ 2018, 14:01Αυτό λέω, για ''κάποιους λόγους''. Εγώ τα θεωρώ ανθελληνισμό.
Εσύ το αναλύεις πολιτικά αλλά εγώ το ακούω από μεγάλους, νέους και παιδιά. Όταν δε λέω ότι δεν φταίνε οι Έλληνες με λένε ΠΑΣΟΚο, ΣΙΡΙΖΑίο κλπ. Αυτό είναι ένα τεράστιο επίτευγμα της γερμανικής προπαγάνδας. Έκαναν να νομίζει το θύμα ότι φταίει αυτό για όσα του κάνει ο θύτης. Άντε μετά να βάλουμε γιλέκα ...Σαμψών έγραψε: ↑09 Δεκ 2018, 15:07Ανθελληνισμός είναι, απλά είναι ο ανθελληνισμός των φιλελέδων. Άπλυτοι (με την ευρεία έννοια) και φιλελέδες συμφωνούν στον ανθελληνισμό και αυτό γιατί η φιλοσοφία και των 2 είναι αντικοινωνική και εγωκεντρική. Αυτό φαίνεται πολύ έντονα και στην ιδεολογικοποιημένη σκατοψυχία τους. Τα 2 αδερφάκια μοιάζουν περισσότερο απ' ότι νομίζουν κάποιοι.brb και tyt έγραψε: ↑09 Δεκ 2018, 14:01Αυτό λέω, για ''κάποιους λόγους''. Εγώ τα θεωρώ ανθελληνισμό.
Ψυχολογικός πόλεμος είναι, λογικό αυτοί που είναι πιο ευάλωτοι να πέφτουν πιο εύκολα θύματα. Δεν νομίζω όμως ότι είναι τόσο Γερμανική προπαγάνδα όσο γερμανοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας. Το αυτομαστίγωμα είναι χαρακτηριστικό των Γερμανών.brb και tyt έγραψε: ↑09 Δεκ 2018, 15:11Εσύ το αναλύεις πολιτικά αλλά εγώ το ακούω από μεγάλους, νέους και παιδιά. Όταν δε λέω ότι δεν φταίνε οι Έλληνες με λένε ΠΑΣΟΚο, ΣΙΡΙΖΑίο κλπ. Αυτό είναι ένα τεράστιο επίτευγμα της γερμανικής προπαγάνδας. Έκαναν να νομίζει το θύμα ότι φταίει αυτό για όσα του κάνει ο θύτης. Άντε μετά να βάλουμε γιλέκα ...
Να την κάνουν από μόνοι τους αυτή την προπαγάνδα οι Έλληνες (πολιτικοί, ΜΜΕ κλπ) δε νομιζω.Σαμψών έγραψε: ↑09 Δεκ 2018, 15:22Ψυχολογικός πόλεμος είναι, λογικό αυτοί που είναι πιο ευάλωτοι να πέφτουν πιο εύκολα θύματα. Δεν νομίζω όμως ότι είναι τόσο Γερμανική προπαγάνδα όσο γερμανοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας. Το αυτομαστίγωμα είναι χαρακτηριστικό των Γερμανών.brb και tyt έγραψε: ↑09 Δεκ 2018, 15:11Εσύ το αναλύεις πολιτικά αλλά εγώ το ακούω από μεγάλους, νέους και παιδιά. Όταν δε λέω ότι δεν φταίνε οι Έλληνες με λένε ΠΑΣΟΚο, ΣΙΡΙΖΑίο κλπ. Αυτό είναι ένα τεράστιο επίτευγμα της γερμανικής προπαγάνδας. Έκαναν να νομίζει το θύμα ότι φταίει αυτό για όσα του κάνει ο θύτης. Άντε μετά να βάλουμε γιλέκα ...