100 χρόνια φυλάκισης σε ομοφυλόφιλους γονείς που βίαζαν τους υιοθετημένους γιούς τους
Re: 100 χρόνια φυλάκισης σε ομοφυλόφιλους γονείς που βίαζαν τους υιοθετημένους γιούς τους
Κάποιοι παπάδες βιάζουν παιδιά στα κατηχητικά. Μακριά τα παιδιά από την εκκλησία!
Κάποιοι δάσκαλοι/δασκάλες βιάζουν παιδιά στα σχολεία. Μακριά τα παιδιά από τα σχολεία!
Κάποιοι προπονητές βιάζουν παιδιά στα αθλητικά σωματεία. Μακριά τα παιδιά από τα γυμναστήρια και τους αθλητικούς ομίλους!
Γενικώς, μακριά τα παιδιά από παντού.
Μαλακίες στο πάτερο.
Προσωπικά έχω τις επιφυλάξεις μου, πολλές επιφυλάξεις, σχετικά με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, όχι όμως επειδή όλοι οι ομοφυλόφιλοι είναι οιονοί παιδεραστές, όπως υποστηρίζουν μερικά πεπόνια.
Κάποιοι δάσκαλοι/δασκάλες βιάζουν παιδιά στα σχολεία. Μακριά τα παιδιά από τα σχολεία!
Κάποιοι προπονητές βιάζουν παιδιά στα αθλητικά σωματεία. Μακριά τα παιδιά από τα γυμναστήρια και τους αθλητικούς ομίλους!
Γενικώς, μακριά τα παιδιά από παντού.
Μαλακίες στο πάτερο.
Προσωπικά έχω τις επιφυλάξεις μου, πολλές επιφυλάξεις, σχετικά με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, όχι όμως επειδή όλοι οι ομοφυλόφιλοι είναι οιονοί παιδεραστές, όπως υποστηρίζουν μερικά πεπόνια.
-
Re: 100 χρόνια φυλάκισης σε ομοφυλόφιλους γονείς που βίαζαν τους υιοθετημένους γιούς τους
Ναι γιατί τους διαταραγμένους κόβουν από τις υιοθεσίες, όχι πως σου ψάχνουν την κάθε ανθυπολεπτομερεια του κώλου ενώ ο γύφτος που το έχει να ζητιανευει και καπνίζει από τα 8 είναι κύριος επειδη το γέννησε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Δεκ 2024, 10:37Έλεος πια με την παραμύθα του ιδρύματος. Σαφώς και είναι καλύτερα να μεγαλώνει το παιδί σε ίδρυμα, παρά με διαταραγμένα ψυχάκια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Δεκ 2024, 10:32Με αυτήν την ηλίθια λογική είναι τόσο δύσκολες οι υιοθεσίες , και τα παιδιά μεγαλώνουν στα ιδρύματα, επειδή ο κάθε γραφιεοκρατης θα έχει ευθύνη. Ενώ αν τα γέννας, μπορείς να τα μεγαλώνεις μέσα στα σκουπίδια και δεν τρέχει τίποτα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Βρε αφήστε αυτά τα καραγκιοζιλίκια, όλοι οι υπερασπιστές των "ευάλωτων" γονέων.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Δεκ 2024, 10:42Ναι γιατί τους διαταραγμένους κόβουν από τις υιοθεσίες, όχι πως σου ψάχνουν την κάθε ανθυπολεπτομερεια του κώλου ενώ ο γύφτος που το έχει να ζητιανευει και καπνίζει από τα 8 είναι κύριος επειδη το γέννησε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Δεκ 2024, 10:37Έλεος πια με την παραμύθα του ιδρύματος. Σαφώς και είναι καλύτερα να μεγαλώνει το παιδί σε ίδρυμα, παρά με διαταραγμένα ψυχάκια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Δεκ 2024, 10:32
Με αυτήν την ηλίθια λογική είναι τόσο δύσκολες οι υιοθεσίες , και τα παιδιά μεγαλώνουν στα ιδρύματα, επειδή ο κάθε γραφιεοκρατης θα έχει ευθύνη. Ενώ αν τα γέννας, μπορείς να τα μεγαλώνεις μέσα στα σκουπίδια και δεν τρέχει τίποτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ίσα, ίσα, το αντίθετο υποστηρίζει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Δεκ 2024, 10:45Βρε αφήστε αυτά τα καραγκιοζιλίκια, όλοι οι υπερασπιστές των "ευάλωτων" γονέων.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Δεκ 2024, 10:42Ναι γιατί τους διαταραγμένους κόβουν από τις υιοθεσίες, όχι πως σου ψάχνουν την κάθε ανθυπολεπτομερεια του κώλου ενώ ο γύφτος που το έχει να ζητιανευει και καπνίζει από τα 8 είναι κύριος επειδη το γέννησε.
-
Εδώ μια ταινιουλα για έναν Γάλλο ιερέα μπας και ενημερωθεί ο κυρ αριστος.
https://www.ertflix.gr/vod/vod.382238-thelema-theou-1
https://www.ertflix.gr/vod/vod.382238-thelema-theou-1
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Μάλλον δεν έχεις δει δημοσιεύσεις της... ένοπλης κατηγορίας για τον σωστό τρόπο αντιμετώπισης των "γυφτόπαιδων" και των γονιών τους.sharp έγραψε: ↑24 Δεκ 2024, 10:47Ίσα, ίσα, το αντίθετο υποστηρίζει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Δεκ 2024, 10:45Βρε αφήστε αυτά τα καραγκιοζιλίκια, όλοι οι υπερασπιστές των "ευάλωτων" γονέων.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Δεκ 2024, 10:42
Ναι γιατί τους διαταραγμένους κόβουν από τις υιοθεσίες, όχι πως σου ψάχνουν την κάθε ανθυπολεπτομερεια του κώλου ενώ ο γύφτος που το έχει να ζητιανευει και καπνίζει από τα 8 είναι κύριος επειδη το γέννησε.
Σε όλα τα θέματα, αντιδρούν ακριβώς έτσι. Παραθέτοντας αντιπερισπασμούς για την "αγία ελληνική οικογένεια" και λοιπά αντισυστημικά κλισέ.
Και αν θίξεις το δικό τους οικογενειακό πλαίσιο και το δικό τους στρεϊτιλίκι, αρχίζουν να αλυχτάνε. Ακριβώς γι' αυτό τους λέω προχωκάγκουρες.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Kι εγώ είμαι επιφυλακτικός με την υιοθεσία από ετεροφυλόφυλους αλλά σίγουρα είναι λάθος να αποδίδονται παιδοφιλικές τάσεις σε όλους τους ετεροφυλόφυλους και η υιοθεσία από αυτούς ως παιδοφιλική επιλογή.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Eσύ είσαι κρυφή αδελφή, οπότε αν χρειαστεί να τεκνοθετήσεις δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα.Libre arbitre έγραψε: ↑24 Δεκ 2024, 11:20Kι εγώ είμαι επιφυλακτικός με την υιοθεσία από ετεροφυλόφυλους αλλά σίγουρα είναι λάθος να αποδίδονται παιδοφιλικές τάσεις σε όλους τους ετεροφυλόφυλους και η υιοθεσία από αυτούς ως παιδοφιλική επιλογή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Φασιστικη και εκδιικητικη η ποινη.
Γιατι δεν παραδειγματιζονται απο την Ελλάδα που δινει δευτερες (και τριτες, και τεταρτες) ευκαιριες σε ολους τους εγκληματιες μηπως και σωφρονιστουν?
Γιατι δεν παραδειγματιζονται απο την Ελλάδα που δινει δευτερες (και τριτες, και τεταρτες) ευκαιριες σε ολους τους εγκληματιες μηπως και σωφρονιστουν?
- Libre arbitre
Εσύ είσαι πιθανότατα ηλίθια, οπότε αν χρειαστεί να τεκνοθετησεις δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Δεκ 2024, 11:26Eσύ είσαι κρυφή αδελφή, οπότε αν χρειαστεί να τεκνοθετήσεις δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα.Libre arbitre έγραψε: ↑24 Δεκ 2024, 11:20Kι εγώ είμαι επιφυλακτικός με την υιοθεσία από ετεροφυλόφυλους αλλά σίγουρα είναι λάθος να αποδίδονται παιδοφιλικές τάσεις σε όλους τους ετεροφυλόφυλους και η υιοθεσία από αυτούς ως παιδοφιλική επιλογή.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Ρε φίλε εντύπωση μου κάνει. Δεν υπάρχει ΜΙΑ ανάρτηση στην οποία δεν πετάς τη μπάλα στην εξέδρα! Εχεις πάρει ντοκτορά σε αυτό! Μπράβο!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Δεκ 2024, 09:37Φοβερή είδηση. Εδώ έχουμε τέτοια στην Ελλάδα κάθε εβδομάδα με πατεράδες/θείους/προπονητές βιαστές παιδιών αλλά τον άριστο τον ένοιαξε τι γίνεται στις ΗΠΑ.
Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα με την τεκνοθέτηση...Libre arbitre έγραψε: ↑24 Δεκ 2024, 11:32Εσύ είσαι πιθανότατα ηλίθια, οπότε αν χρειαστεί να τεκνοθετησεις δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Δεκ 2024, 11:26Eσύ είσαι κρυφή αδελφή, οπότε αν χρειαστεί να τεκνοθετήσεις δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα.Libre arbitre έγραψε: ↑24 Δεκ 2024, 11:20
Kι εγώ είμαι επιφυλακτικός με την υιοθεσία από ετεροφυλόφυλους αλλά σίγουρα είναι λάθος να αποδίδονται παιδοφιλικές τάσεις σε όλους τους ετεροφυλόφυλους και η υιοθεσία από αυτούς ως παιδοφιλική επιλογή.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
Δυστυχώς κατά την ταπεινή μου άποψη.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Δεκ 2024, 11:39Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα με την τεκνοθέτηση...Libre arbitre έγραψε: ↑24 Δεκ 2024, 11:32Εσύ είσαι πιθανότατα ηλίθια, οπότε αν χρειαστεί να τεκνοθετησεις δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα.

Αστροπελέκι.Libre arbitre έγραψε: ↑24 Δεκ 2024, 11:40Δυστυχώς κατά την ταπεινή μου άποψη.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Δεκ 2024, 11:39Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα με την τεκνοθέτηση...Libre arbitre έγραψε: ↑24 Δεκ 2024, 11:32
Εσύ είσαι πιθανότατα ηλίθια, οπότε αν χρειαστεί να τεκνοθετησεις δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όχι δεν έχω ασχοληθεί πολύ. Αλλά είναι αλήθεια, ότι από το άγχος να υποστηρίξουν πάντα και παντού το δόγμα τους, συχνά παθαίνουν σύγχιση.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Δεκ 2024, 11:14Μάλλον δεν έχεις δει δημοσιεύσεις της... ένοπλης κατηγορίας για τον σωστό τρόπο αντιμετώπισης των "γυφτόπαιδων" και των γονιών τους.
Σε όλα τα θέματα, αντιδρούν ακριβώς έτσι. Παραθέτοντας αντιπερισπασμούς για την "αγία ελληνική οικογένεια" και λοιπά αντισυστημικά κλισέ.
Και αν θίξεις το δικό τους οικογενειακό πλαίσιο και το δικό τους στρεϊτιλίκι, αρχίζουν να αλυχτάνε. Ακριβώς γι' αυτό τους λέω προχωκάγκουρες.