Χαλάνδρι: Αστυνομικός επιτέθηκε σε πολίτες και χαιρέτησε ναζιστικά
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Χαλάνδρι: Αστυνομικός επιτέθηκε σε πολίτες και χαιρέτησε ναζιστικά
Στύγιε μην είσαι μλκας ρε, μη χαλάς την παρέα για τον σκατόμπατσο.
Εμ δε με τα μαθαίναν στο σπιτ εμένα, στο σχολείο μόνον.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Μακάρι να πάρει τον πουλον, αν και είναι και δύσκολο, μάλλον θα ξεχαστεί με καμία εδε. Και να τον διώξουν βέβαια, είναι σαν προσπαθείς να καθαρίσεις τουαλέτα σε ξεχασμένο στρατόπεδο με οδοντόβουρτσα, αλλά έστω θα γλιτώσουμε από ένα φασιστοκρετινο.
Στον εισαγγελέα οδηγείται ο αστυνομικός του ΑΤ Χαλανδρίου ο οποίος επιτέθηκε σε πολίτες και αντιδήμαρχο σε κεντρικό σημείο της περιοχής και χαιρέτησε ναζιστικά, πριν συλληφθεί από συναδέλφους του.
Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσος, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του αστυνομικού, ενώ ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες ώστε να απομακρυνθεί από το Σώμα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Frappezitis
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

Το σκουπιδάκι τώρα κινδυνεύει σοβαρά με ατιμωτική απόταξη, δεν είναι όπως παλιά.
Προσωπικά δεν τρέφω την αυταπάτη ότι δεν υπάρχουν στα Σωμ. Ασφαλείας τέτοια κουμάσια, αλλά το γεγονός ότι ένιωσε τόσο άνετα να σηκώσει έτσι το δεξί χεράκι σαν να λέει:Θα μου τα κλάσουν, κλάιν κιόλας, με τριγκάρει τα μάλα...
Προσωπικά δεν τρέφω την αυταπάτη ότι δεν υπάρχουν στα Σωμ. Ασφαλείας τέτοια κουμάσια, αλλά το γεγονός ότι ένιωσε τόσο άνετα να σηκώσει έτσι το δεξί χεράκι σαν να λέει:Θα μου τα κλάσουν, κλάιν κιόλας, με τριγκάρει τα μάλα...
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εκεί στην ΕΛΑΣ θα πρέπει να αυστηροποιήσουν πολύ τους κανόνες τους κ θα πρέπει να αποτάσσονται αστυνομικοί πολύ πιο εύκολα μπας και καθαρίσει το σώμα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Όλο το πακετακι είναι αγριευτικοexiledd έγραψε: ↑25 Δεκ 2024, 17:20Το σκουπιδάκι τώρα κινδυνεύει σοβαρά με ατιμωτική απόταξη, δεν είναι όπως παλιά.
Μπήκε με τη μηχανή σε πεζόδρομο γεμάτο κόσμο
Όταν του έκαναν παρατήρηση έκανε τσαμπουκα
Όταν δεν έπιασε ο τσαμπουκας σήκωσε χεράκι
ρε μπας και ειναι μουσουλμανος
-
Το φασιστικό θα το έκανε για το πικαρισμα, θα τον είπαμε φασίστα για τα καφριλικια που έκανε, και θα τους είπε ναι ρε, είμαι φασίστας.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Ο μαλάκας ο Ζωντοβολάππ μου την έχει πέσει και 'μενα. Και φυσικά χωρίς ν τον προκαλέσω, με το που μπήκε.Στύξ έγραψε: ↑25 Δεκ 2024, 03:34Ναι αλλά γω είμαι άνθρωπος κι όχι κλώνος σαν εσένα.
Επομένως κλώνε ,σύρε και γαμήσου.
Είχε πεί οτι κατ' επανάληψη είχε αναφέρει ποιός τσόγλανος ήταν απ' το παλιό, αλλά βέβαια δε μου είπε όταν τον ρώτησα.
Πρόκειται για μεγάλο κομπλεξικό, θρασύδειλο και κατσίβελο.
Πέρα απ' τον σκατόμπατσο, που οπωσδήποτε θέλει απόταξη, ο εθελοντής πολιτικής προστασίας τι χοντρομαλακίες είχε κάνει και τον βάλανε τιμωρία να κάνει τον άι Βασίλη;
Ξέχασες τους αντι-αντι-χρυσαυγίτες.Γάταρος έγραψε: ↑25 Δεκ 2024, 06:50Όποιος δεν ήταν Χρυσαυγίτης ήταν αντιχρυσαυγίτης. Αν οι μισοί μπάτσοι ήταν Χρυσαυγίτες αυτό σημαίνει ότι οι μισή μπατσαρία ήταν αντιχρυσαυγίτες. Τα πιο πειθήνια σκυλιά του κεφαλαίου είναι οι κομμουνιστές.Polaris3 έγραψε: ↑25 Δεκ 2024, 04:17Το 50% των μπάτσων χρυσή αυγή ψήφιζε. Λογικό βέβαια, για να είσαι μπάτσος είσαι άτομο χαμηλής νοητικής ικανότητας, ούγκανος που κάνει ό,τι του πουν οι ανώτεροι επειδή απλά το είπαν, ακόμα και αν είπαν να βαρέσει συνταξιούχους και φοιτητές.
Πειθήνια σκυλιά του κεφαλαίου.
Οταν πίνετε να μην ποσταρετε.
Σύριζα και ανταρσυα ο δήμαρχος ,ε....;
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
ειδήσεις μεγκα: ο αστυνομικός ήταν εκτός λειτουργίας
ελα βρε ψηφοφορε του Αρτεμη τωρα...Kauldron έγραψε: ↑25 Δεκ 2024, 19:24Ο μαλάκας ο Ζωντοβολάππ μου την έχει πέσει και 'μενα. Και φυσικά χωρίς ν τον προκαλέσω, με το που μπήκε.
Είχε πεί οτι κατ' επανάληψη είχε αναφέρει ποιός τσόγλανος ήταν απ' το παλιό, αλλά βέβαια δε μου είπε όταν τον ρώτησα.
Πρόκειται για μεγάλο κομπλεξικό, θρασύδειλο και κατσίβελο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 246 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
30 Απρ 2024, 20:47
-