Τζιτζιμπιτζόχοιρα, τα φώτα σου παρακαλώ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Τζιτζιμπιτζόχοιρα, τα φώτα σου παρακαλώ.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας, το έχεις δεί αυτό? Τί πιστεύεις?
https://www.yahoo.com/news/scientists-d ... 33177.html
Μέχρι τώρα αυτό το ακούγαμε από κάτι "ψεκοκανάλια" στο ΥΤ.
Re: Τζιτζιμπιτζόχοιρα, τα φώτα σου παρακαλώ.
Εγω που ειμαι μηχανικος ( ο θεος να με κανει) θα με κουωταρεις σε κανα νημα πυρηνικης συντηξης να σου δωσω τα φωτα μου;
Αν δώ κανένα μπρέηκθρου σε μέηνστριμ ειδήσεις, γιατί όχι?

Χρόνια πολλά, btw.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
O Tζιτζι ειναι προσληψιολογος.
Εχει ειδικευτει στο να προσπαθει συνεχως να γινονται νεες προσληψεις.
Δεν ξερει απο τετοια.
Εχει ειδικευτει στο να προσπαθει συνεχως να γινονται νεες προσληψεις.
Δεν ξερει απο τετοια.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Το paper δεν το έχω διαβάσει , οπότε δε μπορώ να έχω πλήρη άποψη - αν δε γνωρίζεις την ακριβή μεθοδολογία ,τους περιορισμούς κλπ δε μπορείς να κρίνεις την αξία της δημοσιεύσης.Kauldron έγραψε: ↑26 Δεκ 2024, 20:38Τζιτζιμιτζιχότζιρας, το έχεις δεί αυτό? Τί πιστεύεις?
Το περιοδικό πάντως που δημοσιεύτηκε είναι καλό.
Είναι ενδιαφέρουσα προσέγγιση.
Αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα .σκέψου πως σε έναν μικρό όγκο 1 κ.εκ. περιέχονται περίπου 1 δις κύτταρα. Αν όντως επιβιώνει το 1% των κυττάρων , επιβιώνουν 10 εκατομμύρια καρκινικά κύτταρα. Ικανά να δώσουν μεταστάσεις και να σε σκοτώσουν.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Μακάρι να βρεθεί τρόπος να τα σταματήσουν και αυτά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑26 Δεκ 2024, 21:26Το paper δεν το έχω διαβάσει , οπότε δε μπορώ να έχω πλήρη άποψη - αν δε γνωρίζεις την ακριβή μεθοδολογία ,τους περιορισμούς κλπ δε μπορείς να κρίνεις την αξία της δημοσιεύσης.Kauldron έγραψε: ↑26 Δεκ 2024, 20:38Τζιτζιμιτζιχότζιρας, το έχεις δεί αυτό? Τί πιστεύεις?
Το περιοδικό πάντως που δημοσιεύτηκε είναι καλό.
Είναι ενδιαφέρουσα προσέγγιση.
Αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα .σκέψου πως σε έναν μικρό όγκο 1 κ.εκ. περιέχονται περίπου 1 δις κύτταρα. Αν όντως επιβιώνει το 1% των κυττάρων , επιβιώνουν 10 εκατομμύρια καρκινικά κύτταρα. Ικανά να δώσουν μεταστάσεις και να σε σκοτώσουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παρακαλώ ένα Ban
από Unicex » 17 Οκτ 2024, 15:17 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 28 Απαντήσεις
- 975 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
23 Οκτ 2024, 16:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γωνιακός τροχός - τα φώτα σας.
από Allah » 14 Οκτ 2024, 17:30 » σε Χόμπυ • Κατασκευές • Μοντελισμός - 0 Απαντήσεις
- 370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
14 Οκτ 2024, 17:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παρακαλώ μια μικρή βοήθεια για τον άνθρωπο
από marabou » 10 Φεβ 2025, 14:55 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 48 Απαντήσεις
- 1216 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
11 Φεβ 2025, 14:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα φώτα σας για bluetooth ακουστικά (earbud)
από vatraxos » 15 Ιουν 2023, 11:48 » σε Τεχνολογία - 8 Απαντήσεις
- 951 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vatraxos
18 Ιουν 2023, 19:38
-