Παιδί μου ένας χορός είναι, τι αυτοσεβασμός κτλ κτλ έκφραση διάθεσης με ολόγον θεατρικότητα. Τζίζας.Feindflug έγραψε: ↑27 Δεκ 2024, 15:26Μηδέν αυτοσεβασμός του άνδρα που κάνει τα τονισμένα, τύπισσα. Μηδέν σεβασμός και από μένα προς όλους αυτούς.Fata_Morgana έγραψε: ↑26 Δεκ 2024, 20:02Ουυυ κώλο δε βάζω κάτω άμα με εμπνέει το περιβάλλον και η παρέα. Τα παραδοσιακά είναι εγγύηση και μοιάζεις και λεβέντης.Όπως και τα τσιφτετέλια. Ειδικά εσείς οι άντρες δεν έχετε να κάνετε και πολλά στο τσιφτετέλι. Λίγο χεράκι στη μεσούλα, ρυθμικά τα πόδια ελαφρώς κούνημα λεκάνης και να δείχνετε το θαυμασμό σας στη παρτενέρ με πςςςςς και παλαμάκια και ανοιχτά χέρια. Όχι φάσκελα. Μη παρανοήσεις.
Επίσης ζεϊμπέκικο αλλά εκεί πρέπει λίγο να το έχεις.
Γελοίοι κόλακες που αυτοξεφτιλίζονται για να έρθουν κοντά σε μια γυναίκα. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί και χαλάνε την πιάτσα.
Απο χορό
- Fata_Morgana
Re: Απο χορό
- Fata_Morgana
jason0 έγραψε: ↑27 Δεκ 2024, 13:52Εγώ στο ζεϊμπέκικο παίζω κουτσό, δηλαδή διπλό χτύπημα κάθε πόδιFata_Morgana έγραψε: ↑26 Δεκ 2024, 20:02Ουυυ κώλο δε βάζω κάτω άμα με εμπνέει το περιβάλλον και η παρέα. Τα παραδοσιακά είναι εγγύηση και μοιάζεις και λεβέντης.Όπως και τα τσιφτετέλια. Ειδικά εσείς οι άντρες δεν έχετε να κάνετε και πολλά στο τσιφτετέλι. Λίγο χεράκι στη μεσούλα, ρυθμικά τα πόδια ελαφρώς κούνημα λεκάνης και να δείχνετε το θαυμασμό σας στη παρτενέρ με πςςςςς και παλαμάκια και ανοιχτά χέρια. Όχι φάσκελα. Μη παρανοήσεις.
Στην αρχή για μισό λεπτό γαμάει και δέρνει αλλά μετά βαριέμαι και εγώ βαριούνται και οι άλλοι
Μόνο αυτή τη κίνηση κανεις σε όλο το χορό; αν ναι κλαίω

Fata_Morgana έγραψε: ↑27 Δεκ 2024, 18:15Παιδί μου ένας χορός είναι, τι αυτοσεβασμός κτλ κτλ έκφραση διάθεσης με ολόγον θεατρικότητα. Τζίζας.Feindflug έγραψε: ↑27 Δεκ 2024, 15:26Μηδέν αυτοσεβασμός του άνδρα που κάνει τα τονισμένα, τύπισσα. Μηδέν σεβασμός και από μένα προς όλους αυτούς.Fata_Morgana έγραψε: ↑26 Δεκ 2024, 20:02Ουυυ κώλο δε βάζω κάτω άμα με εμπνέει το περιβάλλον και η παρέα. Τα παραδοσιακά είναι εγγύηση και μοιάζεις και λεβέντης.Όπως και τα τσιφτετέλια. Ειδικά εσείς οι άντρες δεν έχετε να κάνετε και πολλά στο τσιφτετέλι. Λίγο χεράκι στη μεσούλα, ρυθμικά τα πόδια ελαφρώς κούνημα λεκάνης και να δείχνετε το θαυμασμό σας στη παρτενέρ με πςςςςς και παλαμάκια και ανοιχτά χέρια. Όχι φάσκελα. Μη παρανοήσεις.
Γελοίοι κόλακες που αυτοξεφτιλίζονται για να έρθουν κοντά σε μια γυναίκα. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί και χαλάνε την πιάτσα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Εννοείται ότι κάνω μόνο αυτήν την κίνηση όσο κρατάει το τραγουδι εκτός αν με σπρωξει κάποιος που βαρέθηκε και μπει στο κέντροFata_Morgana έγραψε: ↑27 Δεκ 2024, 18:18jason0 έγραψε: ↑27 Δεκ 2024, 13:52Εγώ στο ζεϊμπέκικο παίζω κουτσό, δηλαδή διπλό χτύπημα κάθε πόδιFata_Morgana έγραψε: ↑26 Δεκ 2024, 20:02Ουυυ κώλο δε βάζω κάτω άμα με εμπνέει το περιβάλλον και η παρέα. Τα παραδοσιακά είναι εγγύηση και μοιάζεις και λεβέντης.Όπως και τα τσιφτετέλια. Ειδικά εσείς οι άντρες δεν έχετε να κάνετε και πολλά στο τσιφτετέλι. Λίγο χεράκι στη μεσούλα, ρυθμικά τα πόδια ελαφρώς κούνημα λεκάνης και να δείχνετε το θαυμασμό σας στη παρτενέρ με πςςςςς και παλαμάκια και ανοιχτά χέρια. Όχι φάσκελα. Μη παρανοήσεις.
Στην αρχή για μισό λεπτό γαμάει και δέρνει αλλά μετά βαριέμαι και εγώ βαριούνται και οι άλλοι
Μόνο αυτή τη κίνηση κανεις σε όλο το χορό; αν ναι κλαίω
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Παντως ειναι τρομερο σαν αερόβια γυμναστική, οφειλεις να παραδεχτεις κιδέ μουFeindflug έγραψε: ↑27 Δεκ 2024, 18:41Fata_Morgana έγραψε: ↑27 Δεκ 2024, 18:15Παιδί μου ένας χορός είναι, τι αυτοσεβασμός κτλ κτλ έκφραση διάθεσης με ολόγον θεατρικότητα. Τζίζας.

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πέρα απ'την πλάκα τωρα, δεν υπάρχει πιο ωραιος και πιο γοητευτικός χορός απο την ταραντέλα, ειτε για αντρες είτε για γυναίκες!
- Fata_Morgana
Έλα μου έβαλες υπερβολή. Εγώ μιλάω για το κλασικό τσιφτετέλι που στην ουσία ο άντρας συνοδεύει τη γυναίκα στο χορό. Εκτός κι αν δε σ αρέσει γενικά το τσιφτετέλι σαν χορός, δηλαδή ούτε να το χορεύει γυναίκα.Feindflug έγραψε: ↑27 Δεκ 2024, 18:41Fata_Morgana έγραψε: ↑27 Δεκ 2024, 18:15Παιδί μου ένας χορός είναι, τι αυτοσεβασμός κτλ κτλ έκφραση διάθεσης με ολόγον θεατρικότητα. Τζίζας.
- Fata_Morgana
Σ αγαπώjason0 έγραψε: ↑27 Δεκ 2024, 19:06Εννοείται ότι κάνω μόνο αυτήν την κίνηση όσο κρατάει το τραγουδι εκτός αν με σπρωξει κάποιος που βαρέθηκε και μπει στο κέντρο

Σαν άκουσμα δεν μου αρέσει καθόλου, τύπισσα. Σαν χορός για γυναίκες, δεν μου λέει και πολλά. Αλλά αυτή την δουλική και ταυτόχρονα θηλυπρεπή συμμετοχή των ανδρών, την θεωρώ ξεπεσμό.Fata_Morgana έγραψε: ↑27 Δεκ 2024, 20:47Έλα μου έβαλες υπερβολή. Εγώ μιλάω για το κλασικό τσιφτετέλι που στην ουσία ο άντρας συνοδεύει τη γυναίκα στο χορό. Εκτός κι αν δε σ αρέσει γενικά το τσιφτετέλι σαν χορός, δηλαδή ούτε να το χορεύει γυναίκα.Feindflug έγραψε: ↑27 Δεκ 2024, 18:41Fata_Morgana έγραψε: ↑27 Δεκ 2024, 18:15
Παιδί μου ένας χορός είναι, τι αυτοσεβασμός κτλ κτλ έκφραση διάθεσης με ολόγον θεατρικότητα. Τζίζας.
Dein Herz, meine Gier
Ο κολλητός μου λυγιζει τη μέση σαν καμπουρης, βάζει το αριστερό πίσω στην πλάτη, το δεξί μπροστά λες και θα ρίξει ζάρια και κάνει συνολο 10 βήματαFata_Morgana έγραψε: ↑27 Δεκ 2024, 20:48Σ αγαπώεγώ θα σου άνοιγα σαμπάνια Καΐρ πάντως
- Καραμελίτσα
Αχ, το χειρότερο στις γιορτές. Οι άντρες που νομίζουν ότι είναι αρρενωποί με το ζεϊμπέκικο του κοτόπουλου.
Z
- Sid Vicious
Η Cair δεν είναι σαμπάνια, dom perignon ή crystal θα ανοίξειςFata_Morgana έγραψε: ↑27 Δεκ 2024, 20:48Σ αγαπώεγώ θα σου άνοιγα σαμπάνια Καΐρ πάντως
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Θα σου ανοίξει σαμπάνια για να της κάνεις χορό είπε, ω καιροί ω ήθηjason0 έγραψε: ↑27 Δεκ 2024, 20:54Ο κολλητός μου λυγιζει τη μέση σαν καμπουρης, βάζει το αριστερό πίσω στην πλάτη, το δεξί μπροστά λες και θα ρίξει ζάρια και κάνει συνολο 10 βήματα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Οικτίρω μέχρι πυροβολισμού όσους άντρες χορεύουν τσιφτετέλι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟΝ "ΧΟΡΟ" ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΩΝ!!
από Frappezitis » 18 Δεκ 2023, 16:14 » σε Οικονομία - 20 Απαντήσεις
- 842 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
20 Μαρ 2025, 12:11
-