Αν κάνεις φούντες δεν είσαι εντάξει με το νόμο.AlienWay έγραψε: ↑31 Δεκ 2024, 14:20Ποιο από τα δυο; Αυτό που λέει ο Μπέρια;Kauldron έγραψε: ↑31 Δεκ 2024, 14:15Με το μπολνταρισμένο συμφωνείς?AlienWay έγραψε: ↑31 Δεκ 2024, 14:02
Βεβαίως ισχύουν πολλοί από τους νόμους του κράτους στα σπίτια μας. Αλίμονο.
Μη το πάμε όμως στο άλλο άκρο και μπουκάρουν οι αστυνομικοί σε πάρτι 50 ατόμων όπου το ένα σε μια γωνιά κάνει φουντίτσα που προμηθεύτηκε από τα γύφτικα και άλλα τρία παρτουζώνονται σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο, χωρίς να καταγράφονται από μέσα βιντεοσκόπισης.
Προσωπικά σκασίλα μου αν έρχονται οι Τουρκομάνοι και αγοράζουνε καλαματιανή φουντίτσα.
Για μένα σημασία έχει να μην έχω το κράτος συνιδιοκτήτη στο σπίτι μου ΟΤΑΝ εγώ είμαι εντάξει απέναντι στον νόμο, στα όσα επιτελώ εντός του σπιτιού μου.
Αν εγώ είμαι νομοταγής στα πάρτι που κάνω, στις ιδιωτικές μου δραστηριότητες και σε όλες τις πτυχές της ιδιοτικότητάς μου, έχω την απαίτηση από το κράτος να μην του καταβάλλω ενοίκιο (τον ΕΝΦΙΑ) και να μην έχω δικαίωμα υπεράσπισης της περιουσίας μου όταν εισβάλλει κάποιος.
Αζέρα DJ-ξαδέρφη του Αλίεφ διοργανώτρια ναρκοπάρτυ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αζέρα DJ-ξαδέρφη του Αλίεφ διοργανώτρια ναρκοπάρτυ.
Ναι σιγα μην του τσαλακωσα το σκυλε ονομα.
.
- Bill Hicks
και πού ξες τι ήθελα να πω εγώ, ρε ξενέρωτε;zteo έγραψε: ↑31 Δεκ 2024, 13:19Ε όχι δεν ισχύει αυτό διότι υπάρχουν και όρια.Bill Hicks έγραψε: ↑31 Δεκ 2024, 13:14το πάρτυ είναι πάρτυ. ούτε υποχρεώνεται, ούτε απαγορεύεται τίποτα, ο καθένας την βρίσκει όπως γουστάρει.
όποιος δεν θέλει να παρτάρει, απλά δεν πάει σε πάρτυ και δεν ασχολείται με τα πάρτυ τών άλλων.
Αυτό που ήθελες να πεις ότι άλλο να είσαι dj σε πάρτυ που παίζουν ναρκωτικά και άλλο να διοργανώνει πάρτυ με ναρκωτικά.

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- Bill Hicks
το υπεραναλύεις, καταλήγοντας σε ηθικοπλαστικά που δεν έχουν θέση.AlienWay έγραψε: ↑31 Δεκ 2024, 13:21Αλλο πράγμα να κάνει κάποιος πάρτι με κύριο στόχο να περάσει ο κόσμος καλά, και άλλο να έχει ως κύριο στόχο τη δημιουργία μια μίνι μαύρης αγοράς σε μικρογραφία.Bill Hicks έγραψε: ↑31 Δεκ 2024, 13:14το πάρτυ είναι πάρτυ. ούτε υποχρεώνεται, ούτε απαγορεύεται τίποτα, ο καθένας την βρίσκει όπως γουστάρει.
όποιος δεν θέλει να παρτάρει, απλά δεν πάει σε πάρτυ και δεν ασχολείται με τα πάρτυ τών άλλων.
Η ύπαρξη αγοραπωλησιών είναι που καθιστά ένα πάρτι ηθικά προβληματικό. Η ηθική της καλοπέρασης, αμαυρώνεται από τον παρά.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- Sid Vicious
Υποσχόμενο ηλεκτρονικό πάρτυ με Miss Kittin δείχνει να έχει σήμερα ο δήμος στον Λευκό Πύργο
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Bill Hicks
μόνο βλαχάκια και μπούμερς μπλέκετε το ένα με το άλλο.Kauldron έγραψε: ↑31 Δεκ 2024, 13:52Οι νόμοι του κράτους ισχύουν και στα πάρτυ.Bill Hicks έγραψε: ↑31 Δεκ 2024, 13:14το πάρτυ είναι πάρτυ. ούτε υποχρεώνεται, ούτε απαγορεύεται τίποτα, ο καθένας την βρίσκει όπως γουστάρει.
Με την ίδια λογική ξεπλένεις το Diddy.
οι αηδίες τού Ντίντυ δεν έχουν καμμία σχέση, είναι φουλ εμετικά και ξενερουά για party-goers.

Το θέμα μας είναι τί είναι νόμιμο, και οτι οι νόμοι του κράτους ισχύουν και στο πάρτυ. Όλοι οι νόμοι. Το τί σε ξενερώνει εσένα ή οποιονδήποτε άλλον δεν ενδιαφέρει κανέναν.Bill Hicks έγραψε: ↑31 Δεκ 2024, 15:11μόνο βλαχάκια και μπούμερς μπλέκετε το ένα με το άλλο.Kauldron έγραψε: ↑31 Δεκ 2024, 13:52Οι νόμοι του κράτους ισχύουν και στα πάρτυ.Bill Hicks έγραψε: ↑31 Δεκ 2024, 13:14
το πάρτυ είναι πάρτυ. ούτε υποχρεώνεται, ούτε απαγορεύεται τίποτα, ο καθένας την βρίσκει όπως γουστάρει.
Με την ίδια λογική ξεπλένεις το Diddy.
οι αηδίες τού Ντίντυ δεν έχουν καμμία σχέση, είναι φουλ εμετικά και ξενερουά για party-goers.
Να το κάνουν στο τούνελ του μετρό. Έτσι κι αλλιώς ο κόσμος εξοικειώθηκε με το χώρο.Sid Vicious έγραψε: ↑31 Δεκ 2024, 15:05Υποσχόμενο ηλεκτρονικό πάρτυ με Miss Kittin δείχνει να έχει σήμερα ο δήμος στον Λευκό Πύργο

- Bill Hicks
ε, ναι, μπορεί να γίνει "arstist formerly known as". καλά πήγε κι αυτό.AlienWay έγραψε: ↑31 Δεκ 2024, 14:26Κάτσε γιατί τώρα μετά απ' όσα γίνανε θα αλλάξει πάλι το όνομα. Αυτή η δουλειά θα γίνεται. LOL!

False.Kauldron έγραψε: ↑31 Δεκ 2024, 14:28Αν κάνεις φούντες δεν είσαι εντάξει με το νόμο.AlienWay έγραψε: ↑31 Δεκ 2024, 14:20Ποιο από τα δυο; Αυτό που λέει ο Μπέρια;
Προσωπικά σκασίλα μου αν έρχονται οι Τουρκομάνοι και αγοράζουνε καλαματιανή φουντίτσα.
Για μένα σημασία έχει να μην έχω το κράτος συνιδιοκτήτη στο σπίτι μου ΟΤΑΝ εγώ είμαι εντάξει απέναντι στον νόμο, στα όσα επιτελώ εντός του σπιτιού μου.
Αν εγώ είμαι νομοταγής στα πάρτι που κάνω, στις ιδιωτικές μου δραστηριότητες και σε όλες τις πτυχές της ιδιοτικότητάς μου, έχω την απαίτηση από το κράτος να μην του καταβάλλω ενοίκιο (τον ΕΝΦΙΑ) και να μην έχω δικαίωμα υπεράσπισης της περιουσίας μου όταν εισβάλλει κάποιος.
https://www.eiek.gr/nomothesia/odigies- ... a-iatroys/
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Χαίρω πολύ, καμία σχέση με τη φούντα τα συνταγογραφούμεναsys3x έγραψε: ↑31 Δεκ 2024, 15:17False.Kauldron έγραψε: ↑31 Δεκ 2024, 14:28Αν κάνεις φούντες δεν είσαι εντάξει με το νόμο.AlienWay έγραψε: ↑31 Δεκ 2024, 14:20
Ποιο από τα δυο; Αυτό που λέει ο Μπέρια;
https://www.eiek.gr/nomothesia/odigies- ... a-iatroys/
- Bill Hicks
Sid Vicious έγραψε: ↑31 Δεκ 2024, 15:05Υποσχόμενο ηλεκτρονικό πάρτυ με Miss Kittin δείχνει να έχει σήμερα ο δήμος στον Λευκό Πύργο

τώρα έβαλα κι ακούω στο Boiler Room

9% thc, κανονική φούντα είναι δικέ μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ναι, για ιατρική χρήση για ανθρώπους που έχουν πολύ σοβαρά προβλήματα. Οχι για το κάθε έναν που θέλει να χαζογελάει.
• Πρόληψη και αντιμετώπιση σοβαρής ναυτίας ή εμέτου από χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία και συνδυαστική θεραπεία έναντι HIV ή ηπατίτιδας C.
• Αντιμετώπιση χρόνιου πόνου, που σχετίζεται με καρκίνο ή παθήσεις του κεντρικού ή περιφερικού νευρικού συστήματος, όπως νευροπαθητικός πόνος που προκαλείται από: νευρική βλάβη, «μέλος φάντασμα», νευραλγία τριδύμου, μεθερπητική νευραλγία.
• Αντιμετώπιση σπαστικότητας που σχετίζεται με σκλήρυνση κατά πλάκας ή βλάβες του νωτιαίου μυελού.
• Ως ορεξιογόνο στην παρηγορική (ανακουφιστική) φροντίδα ασθενών που υποβάλλονται σε θεραπείες για καρκίνο ή επίκτητη ανοσολογική ανεπάρκεια (AIDS).
Η συνταγογράφηση του MAROXIM μπορεί να εξετάζεται σε περιπτώσεις όπου η χρήση ήδη εγκεκριμένων και καθιερωμένων φαρμάκων αποδείχθηκε μη- εφικτή, ή/και μη-ανεκτή ή/και μη-αποτελεσματική για τον συγκεκριμένο ασθενή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο πλακιωτάκης διόρισε τη χωρίς πτυχίο ξαδέρφη του... διευθύντρια
από Kauldron » 05 Μάιος 2023, 17:05 » σε Εσωτερική Πολιτική - 61 Απαντήσεις
- 1842 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno