Ναι και;
Πως αλλάζει το γεγονός ότι η δεν εχει καμία σχέση το να επιτεθείς στην Ελλάδα με το να επιτεθείς σε ξυπολητους σε ντάτσουν;
Ναι και;
Μην ανησυχείς.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Ιαν 2025, 11:12Ναι και;
Πως αλλάζει το γεγονός ότι η δεν εχει καμία σχέση το να επιτεθείς στην Ελλάδα με το να επιτεθείς σε ξυπολητους σε ντάτσουν;
stergiosbik έγραψε: ↑01 Ιαν 2025, 11:16Μην ανησυχείς.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Ιαν 2025, 11:12Ναι και;
Σε λίγο καιρό θα είμαστε περίπου σαν αυτούς.
Γιατί το στρατιωτικό χάσμα θα είναι τόσο μεγάλο που θα φανταζουμε σαν τους Ταλιμπάν.
Στρουθοκαμηλιζεις.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Ιαν 2025, 11:17stergiosbik έγραψε: ↑01 Ιαν 2025, 11:16Μην ανησυχείς.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Ιαν 2025, 11:12
Ναι και;
Γιατί το στρατιωτικό χάσμα θα είναι τόσο μεγάλο που θα φανταζουμε σαν τους Ταλιμπάν.
έγινε
Ξέρω τι έχουμε, τι έρχεται προς εγκατάσταση τώρα που μιλάμε, τι θα έρθει.stergiosbik έγραψε: ↑01 Ιαν 2025, 14:18Στρουθοκαμηλιζεις.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Ιαν 2025, 11:17stergiosbik έγραψε: ↑01 Ιαν 2025, 11:16
Μην ανησυχείς.
έγινε
Ναι ναι, δημοπρασίας, έχουμε και γυναίκα πρόεδρα επιτέλους.
Μόνο που το 1/4 που λες εσύ ισοδυναμεί περίπου με 12 δις.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Ιαν 2025, 15:41Ξέρω τι έχουμε, τι έρχεται προς εγκατάσταση τώρα που μιλάμε, τι θα έρθει.
Δεν είμαστε ταλιμπαν ούτε για το Ισραήλ. Και θα γίνουμε για τους Τούρκους; Αυτούς που ακύρωσαν την αναβάθμιση επειδή θα την κανουν μόνοι.
Επειδή, έκοψε κονδύλι 47δις ο Ερντογαν,που τα 3/4 θα πανε στην τσέπη την δική του και των κολλητών.
Αυτά που έχει κάνει ο "Κούλης μου" για την άμυνα της χώρας γενικά (αλλά και ειδικά) δεν τα έχουν κάνει όλοι οι προηγούμενοι μαζί.stergiosbik έγραψε: ↑01 Ιαν 2025, 18:56Μόνο που το 1/4 που λες εσύ ισοδυναμεί περίπου με 12 δις.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Ιαν 2025, 15:41Ξέρω τι έχουμε, τι έρχεται προς εγκατάσταση τώρα που μιλάμε, τι θα έρθει.
Δεν είμαστε ταλιμπαν ούτε για το Ισραήλ. Και θα γίνουμε για τους Τούρκους; Αυτούς που ακύρωσαν την αναβάθμιση επειδή θα την κανουν μόνοι.
Επειδή, έκοψε κονδύλι 47δις ο Ερντογαν,που τα 3/4 θα πανε στην τσέπη την δική του και των κολλητών.
Ο Κούλης σου,όπως και όλοι οι προηγούμενοι,δεν δίνουν τόσα ούτε σε μια δεκαετια.
Κατάλαβες φίλε μου;
Για να μην αναφέρουμε άλλα πράγματα.
Οπότε άσε τα παχιά λόγια και κοίτα να σοβαρευτείς.
Ότι ας πούμε έγραψα κάτι που δεν ισχύει αλλά βαριέσαι να το αντικρουσεις.stergiosbik έγραψε: ↑01 Ιαν 2025, 20:46Απλά δεν συνεχίζω άλλο.
Συζήτηση μαζί σου δεν γίνεται όταν έχει να κάνει με πολιτικά.
Με τοίχο να μιλούσα,θα καταλάβαινε.
Otto Weininger έγραψε: ↑01 Ιαν 2025, 20:55Ότι ας πούμε έγραψα κάτι που δεν ισχύει αλλά βαριέσαι να το αντικρουσεις.stergiosbik έγραψε: ↑01 Ιαν 2025, 20:46Απλά δεν συνεχίζω άλλο.
Συζήτηση μαζί σου δεν γίνεται όταν έχει να κάνει με πολιτικά.
Με τοίχο να μιλούσα,θα καταλάβαινε.
Και με όλη αυτή την υπεροπλία, χάσαμε την μισή Κύπρο.Στύξ έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 00:07Για να μη μαλώνετε ,αφού το ίδιο θα ψηφίσετε στο τέλος, ας δώσει λύση ο ΚΚΕς .
Την δεκαετία 1970 -1980 υποστηρίχθηκαν και εντάχθηκαν 3!! καινούργιοι τύποι μαχητικών:
Α-7E/H 62+
F-4Ε 36+
M-1 CG ( μονοθέσια σε 8 μήνες!) 40
που μας χάρισαν υπεροπλία στο Αιγαίο για μια δεκαετία.
Κι όλα αυτά έγιναν με παραγγελία της Χούντας, μας αρέσει δε μας αρέσει..