μπορεί να τον έκοψαν ότι ψάχνεται να κάνει μαλακίες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑01 Ιαν 2025, 18:13
Όσο πιο της πλάκας, όσο πιο πολύ σε ξέρουν , τόσο μεγαλύτερη και η προσβολή. Δεν έφαγες πόρτα στο president το 92. Τώρα γιατί να φάει πόρτα, μπορεί να ήταν το μαγαζί τίγκα, μπορεί να ήταν στο κλείσιμο.
Δολοφονια "δι' ασημαντον αφορμη"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Δολοφονια "δι' ασημαντον αφορμη"
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Από ότι διάβασα το θύμα ήταν τερμα μεθυσμένο όταν έγινε ο καυγάς.
Αυτό εξηγεί πολλά πράγματα.
Αυτό εξηγεί πολλά πράγματα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Otto Weininger
sharp έγραψε: ↑01 Ιαν 2025, 22:46Θυμάσαι τι πήγες να πάθεις εσύ, τότε με τους ζαίους;Otto Weininger έγραψε: ↑01 Ιαν 2025, 16:39"Δια ασήμαντον αφορμή" , αλλά έδωσε ραντεβού/περίμενε τους μπράβους για μανούρα.

εγώ δεν πήγαινα για μανούρα, να πάρω καμιά μπύρα για τους πανηγυρισμούς ήθελα

Let them make the first mistake. We make the last move.
Μπορεί να εξηγεί αλλά δε δικαιολογεί.
Δηλαδή αν έρθει ένας μεθυσμένος όταν είσαι έξω με τη γυναίκα σου και έρθει να την πειράξει, θα δικαιολογησεις;
Γενικά θεωρώ ότι στον συγκεκριμένο αν έριχναν απλά ένα καλό χέρι ξύλο να σηκωθεί στο νοσοκομείο και να αναλογιστεί το τι μλκια έκανε, θα ήμουν με τον μπράβο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Otto Weininger
Ενώ το να νομιζεις οτι είναι καλή ιδέα να παίξεις μπουνιές με μπράβο είναι πολύ σοφόΕρμής έγραψε: ↑01 Ιαν 2025, 18:07Δεν ήξερε πως ένας πορτιέρης aka μπράβος, είναι πολύ πιθανό να είναι ποινικος;Space_Passenger έγραψε: ↑01 Ιαν 2025, 18:06Νομιζε οτι θα παιξουν μπουνιες. Δεν ηξερε οτι ο αλλος ειχε στρατιωτικο μαχαιρι πανω του. Αν και επρεπε να το υποθεσει.

Τρία παιδιά ορφανά για το τίποτα.
Όσο για τον μπράβο πρέπει να σαπίσει στη φυλακή.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Προφανώς και εξηγεί αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί.Ερμής έγραψε: ↑01 Ιαν 2025, 23:10Μπορεί να εξηγεί αλλά δε δικαιολογεί.
Δηλαδή αν έρθει ένας μεθυσμένος όταν είσαι έξω με τη γυναίκα σου και έρθει να την πειράξει, θα δικαιολογησεις;
Γενικά θεωρώ ότι στον συγκεκριμένο αν έριχναν απλά ένα καλό χέρι ξύλο να σηκωθεί στο νοσοκομείο και να αναλογιστεί το τι μλκια έκανε, θα ήμουν με τον μπράβο.
Και ναι είμαι υπέρ του να τον τουλουμιαζαν έτσι ώστε όταν συνερχόταν από το μεθύσι να καταλάβαινε τι είχε κάνει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Otto Weininger έγραψε: ↑01 Ιαν 2025, 23:13Ενώ το να νομιζεις οτι είναι καλή ιδέα να παίξεις μπουνιές με μπράβο είναι πολύ σοφόΕρμής έγραψε: ↑01 Ιαν 2025, 18:07Δεν ήξερε πως ένας πορτιέρης aka μπράβος, είναι πολύ πιθανό να είναι ποινικος;Space_Passenger έγραψε: ↑01 Ιαν 2025, 18:06Νομιζε οτι θα παιξουν μπουνιες. Δεν ηξερε οτι ο αλλος ειχε στρατιωτικο μαχαιρι πανω του. Αν και επρεπε να το υποθεσει.
Βασικά και να ελέγχθει το μαγαζί που είχε τον συγκεκριμένο μπράβο στις τάξεις του
Ε καλά, δεν θα κλάψουμε κιόλας για άνθρωπο που πήγε να παίξει μπουνιές σε ραντεβου. Τα μόνα θύματα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι τα παιδιά του που δεν φταίνε σε τιποτα. Και ίσως καλύτερα που δεν θα γνωρίσουν αυτόν τον πατεραSpace_Passenger έγραψε: ↑01 Ιαν 2025, 18:06Νομιζε οτι θα παιξουν μπουνιες. Δεν ηξερε οτι ο αλλος ειχε στρατιωτικο μαχαιρι πανω του. Αν και επρεπε να το υποθεσει.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ας μου πει ένας για ποιον πουστη λόγο να πηγαίνει 5 (πέντε) το πρωί ένας οικογενειάρχης με 2 (δύο) παιδιά και ένα τρίτο on the way σε κωλομπαρα , πέντε το πρωί επαναλαμβάνω, αντί να βρίσκεται στο γαμημενο το σπίτι του;
FAFO στα καλύτερα του και υποψηφιότητα για βραβείο Δαρβίνου της χρονιάς.
FAFO στα καλύτερα του και υποψηφιότητα για βραβείο Δαρβίνου της χρονιάς.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
πρεπει να διεκρινιστει για τι ειδους σουρας μιλαμε
αν ο τυπος ηταν τελέφ' με ενα φου επεφτε σαν πρασο
αν ηταν απλα τιγκαρισμενος τοτε ισχυει οτι με αυτους που μπαινουν στην κουρσα τους και θεριζουν αθωους, υπερεκτιμησις δυναμεων
θα επεστρεψε σκεπτομενος θα τους γαμησω θα δουν ποιος ειμαι εγω κλπ
αν ο τυπος ηταν τελέφ' με ενα φου επεφτε σαν πρασο
αν ηταν απλα τιγκαρισμενος τοτε ισχυει οτι με αυτους που μπαινουν στην κουρσα τους και θεριζουν αθωους, υπερεκτιμησις δυναμεων
θα επεστρεψε σκεπτομενος θα τους γαμησω θα δουν ποιος ειμαι εγω κλπ
Προφανώς. Μέσα γιατί πρόκειται για άτομο που κάνει κακό χωρίς λόγο.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Ιαν 2025, 23:13Ενώ το να νομιζεις οτι είναι καλή ιδέα να παίξεις μπουνιές με μπράβο είναι πολύ σοφόΕρμής έγραψε: ↑01 Ιαν 2025, 18:07Δεν ήξερε πως ένας πορτιέρης aka μπράβος, είναι πολύ πιθανό να είναι ποινικος;Space_Passenger έγραψε: ↑01 Ιαν 2025, 18:06Νομιζε οτι θα παιξουν μπουνιες. Δεν ηξερε οτι ο αλλος ειχε στρατιωτικο μαχαιρι πανω του. Αν και επρεπε να το υποθεσει.
Όσο για τα παιδιά του, ο πρώτος που δε τα σκέφτηκε είναι ο πεθαμένος. Ο άλλος έτσι και αλλιώς μουνι του υποκόσμου είναι κατά πως φαίνεται
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Δεν έχει να κάνει, αν ψάχνεσαι για τσαμπουκάδες με πορτιερηδες τα θελει ο κωλος σου.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Τύπε, δεν μπορείς πάντα να υπολογίζεις πόσο ξύλο θα ρίξεις. Μπορεί να του ρίξεις 2 φάπες και ο άλλος να μείνει σέκος και συ να φας την ζωή σου στην φυλακή (σχετικά πάντα) για μια μαλακία. Μπορεί να του ρίξεις μισή και να σου πεταχτεί ένας τρίτος με όπλο.Ερμής έγραψε: ↑01 Ιαν 2025, 23:10Μπορεί να εξηγεί αλλά δε δικαιολογεί.
Μην νομίζεις ότι αν φαίνεται ότι μπορείς να δείρεις κάποιον, τελείωσες την φάση με δύο κινήσεις.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
4 μπράβοι μαχαιρώνουν παρέα. σουρωμενων...παει ο πιθανός πελάτης στο νεκροτομείο το μαγαζί για κλείσιμο και οι μπράβοι φυλακή ...για τον πουτσο μπράβοι ....
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
01 Ιαν 2025, 19:48
-
- 25 Απαντήσεις
- 1419 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
26 Νοέμ 2023, 17:01
-
- 30 Απαντήσεις
- 887 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
Χθες, 13:54
-
-
Νέα δημοσίευση Δολοφονία Αθανασιάδη...ακόμη ανεξιχνίαστη...
από Golden Age » 19 Μαρ 2024, 13:10 » σε Ιστορία - 16 Απαντήσεις
- 1284 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
03 Μάιος 2025, 21:02
-