Δεν είναι καραόκε. Παίζει το τραγούδι και κάνω άσκηση πάνω του. Ακούγομαι πολύ λίγο εκτός από την τελευταία φράση που είμαι μόνη μου.
Είναι Blackmore's night , ο Richie με τη γυναίκα του.
Ναιιιι ναιιιι ο minstrel είναι.....παίζει φλάουτο εδώ ο Ίαν
Δεν είναι καραόκε. Παίζει το τραγούδι και κάνω άσκηση πάνω του. Ακούγομαι πολύ λίγο εκτός από την τελευταία φράση που είμαι μόνη μου.
όπως και να 'χει, μπράβο σαλαμάνδερ.
την τελευταία φορά που άκουσα Ιαν Άντερσον από δική μου επιλογή, υπήρχαν ακόμα τα walkman με κασέτα και ακουστικά. mid 90s. είχα βάλει το Aqualung και έκοβα το γκαζόν. το θυμάμαι σαν σήμερα. μου είχε κάνει εντύπωση κι ενώ μου άρεσε, δεν το ξανάκουσα. ένα από περίεργα-ανεξήγητα.
Πατάω πάνω αλλά το δεύτερο και τελευταίο "weaving a magic spell all around you" είναι δικό μου μόνο.
Μόνο πότε θα πεθάνω δεν ξέρω.
Όλα τ' άλλα τα ξέρεις όμως!!
Πεθαίνουν τα βαμπίρ???
Vampires are potentially immortal, but they do have a few weaknesses. They can be destroyed by a stake through the heart, fire, beheading and direct sunlight, and they are wary of crucifixes, holy water and garlic.
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
όπως και να 'χει, μπράβο σαλαμάνδερ.
την τελευταία φορά που άκουσα Ιαν Άντερσον από δική μου επιλογή, υπήρχαν ακόμα τα walkman με κασέτα και ακουστικά. mid 90s. είχα βάλει το Aqualung και έκοβα το γκαζόν. το θυμάμαι σαν σήμερα. μου είχε κάνει εντύπωση κι ενώ μου άρεσε, δεν το ξανάκουσα. ένα από περίεργα-ανεξήγητα.
Vampires are potentially immortal, but they do have a few weaknesses. They can be destroyed by a stake through the heart, fire, beheading and direct sunlight, and they are wary of crucifixes, holy water and garlic.
Να είσαι ήσυχο φρόνιμο και διακριτικό. Να μετακομίζεις συχνά και δεν θα πεθάνεις. Δεν πεθαίνουν εύκολα..
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.