Αποφάσισα να ιδρύσω τη θρησκεία του Ρώμα-verse. Ενδιαφέρεται κανείς να στρατολογηθεί;
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Αποφάσισα να ιδρύσω τη θρησκεία του Ρώμα-verse. Ενδιαφέρεται κανείς να στρατολογηθεί;
Την ιδέα μου την έδωσε ΑΥΤΟ το βίντεο, για το οποίο σας μίλησα και σε ένα παλαιότερό μου νήμα. Αν βαριέστε να το δείτε όλο, δείτε το 7.40-7.50, όπου βγαίνει το τελικό συμπέρασμα ότι ο κόσμος στον οποίο ζούμε είναι μια σειρά δημιουργημένη από το Χάρη Ρώμα. Βέβαια αμέσως μετά το γυρνάει στην πλάκα, εγώ όμως σκέφτηκα, γιατί όχι; Αφού οι ιστορίες των άλλων θρησκειών, που δεν είναι λιγότερο παλαβές απ'αυτήν, γίνονται πιστευτές από εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς καμία ένδειξη να τις υποστηρίζει, γιατί να μη γίνει πιστευτή και αυτή η ιστορία;
Έτσι αποφάσισα να ιδρύσω τη θρησκεία του Ρώμα-verse. Όσοι πιστοί θέλετε να στρατολογηθείτε, απαντήστε σ'αυτό το νήμα. Η βασική μας αρχή φυσικά είναι πως ο ένας και μοναδικός Θεός, δημιουργός του σύμπαντος, είναι ο Χάρης Ρώμας. Αν ο ίδιος το αρνηθεί, το κάνει για να δοκιμάσει την πίστη μας, οπότε όσο και να το αρνείται, εμείς θα επιμένουμε να τον λατρεύουμε ως θεό.
Φυσικά, ως ο ιδρυτής της θρησκείας, εγώ θα είμαι ο εκλεκτός προφήτης του Θεού, αυτός που δέχτηκε τη θεία επιφοίτηση, κάτι σαν τον Μωάμεθ. Το αν, επίσης όπως έκανε ο Μωάμεθ, θα δώσω διά νόμου στον εαυτό μου το δικαίωμα να συγκεντρώσω κοντά μου ένα χαρέμι από πιστές ρωμαβερσίτισσες μπορούμε να το θέσουμε στο τραπέζι των προτάσεων για τους μελλοντικούς μας προσανατολισμούς.
Αυτό που δεν έχω αποφασίσει ακόμα είναι ποιες και πότε θα είναι οι γιορτές της νέας θρησκείας. Φυσικά οπωσδήποτε μία από αυτές θα είναι η ημερομηνία γέννησης του Ρώμα. Καμιά άλλη ιδέα; Τι άλλο μπορούμε να γιορτάζουμε; Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.
Εάν συγκεντρώσουμε πολλούς πιστούς, μπορούμε να κάνουμε διάβημα στην πολιτεία να γίνει το Ρώμα-verse επίσημη θρησκεία του κράτους. Ενδέχεται να χρειαστεί να κάνουμε και κάποια σταυροφορία κατά των απίστων -- ξέρετε τώρα, επιθέσεις αυτοκτονίας κι έτσι. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι κάποιοι από εσάς θα σκοτωθείτε, αλλά αυτή είναι μια θυσία που είμαι διατεθειμένος ν'αντέξω.
Λοιπόν, ποιος ενδιαφέρεται;
Έτσι αποφάσισα να ιδρύσω τη θρησκεία του Ρώμα-verse. Όσοι πιστοί θέλετε να στρατολογηθείτε, απαντήστε σ'αυτό το νήμα. Η βασική μας αρχή φυσικά είναι πως ο ένας και μοναδικός Θεός, δημιουργός του σύμπαντος, είναι ο Χάρης Ρώμας. Αν ο ίδιος το αρνηθεί, το κάνει για να δοκιμάσει την πίστη μας, οπότε όσο και να το αρνείται, εμείς θα επιμένουμε να τον λατρεύουμε ως θεό.
Φυσικά, ως ο ιδρυτής της θρησκείας, εγώ θα είμαι ο εκλεκτός προφήτης του Θεού, αυτός που δέχτηκε τη θεία επιφοίτηση, κάτι σαν τον Μωάμεθ. Το αν, επίσης όπως έκανε ο Μωάμεθ, θα δώσω διά νόμου στον εαυτό μου το δικαίωμα να συγκεντρώσω κοντά μου ένα χαρέμι από πιστές ρωμαβερσίτισσες μπορούμε να το θέσουμε στο τραπέζι των προτάσεων για τους μελλοντικούς μας προσανατολισμούς.
Αυτό που δεν έχω αποφασίσει ακόμα είναι ποιες και πότε θα είναι οι γιορτές της νέας θρησκείας. Φυσικά οπωσδήποτε μία από αυτές θα είναι η ημερομηνία γέννησης του Ρώμα. Καμιά άλλη ιδέα; Τι άλλο μπορούμε να γιορτάζουμε; Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.
Εάν συγκεντρώσουμε πολλούς πιστούς, μπορούμε να κάνουμε διάβημα στην πολιτεία να γίνει το Ρώμα-verse επίσημη θρησκεία του κράτους. Ενδέχεται να χρειαστεί να κάνουμε και κάποια σταυροφορία κατά των απίστων -- ξέρετε τώρα, επιθέσεις αυτοκτονίας κι έτσι. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι κάποιοι από εσάς θα σκοτωθείτε, αλλά αυτή είναι μια θυσία που είμαι διατεθειμένος ν'αντέξω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Έκτωρ Φοίνιξ την 02 Ιαν 2025, 16:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Αποφάσισα να ιδρύσω τη θρησκεία του Ρώμα-verse. Ενδιαφέρεται κανείς να στρατολογηθεί;
To Target Group σου ειναι κυριως οι αθεοι.
Re: Αποφάσισα να ιδρύσω τη θρησκεία του Ρώμα-verse. Ενδιαφέρεται κανείς να στρατολογηθεί;
Δοκίμασες να σπάσεις νυχοκόπτη με κομπρεσέρ;
Εγώ.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 15:59Ενδέχεται να χρειαστεί να κάνουμε και κάποια σταυροφορία κατά των απίστων -- ξέρετε τώρα, επιθέσεις αυτοκτονίας κι έτσι. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι κάποιοι από εσάς θα σκοτωθείτε, αλλά αυτή είναι μια θυσία που είμαι διατεθειμένος ν'αντέξω.
Από τρελλαμένους Ρωμα γουέι αυτοκράτορες που την είδαν θεοί, άλλο τίποτα. Και αν αντέξεις τη θυσία σου από τους πρώην πιστούς, τόσο το καλύτερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Έκτωρ Φοίνιξ
Ενδιαφέρεσαι να γίνεις η πρώτη σύζυγος του Προφήτη;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:11Εγώ.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 15:59Ενδέχεται να χρειαστεί να κάνουμε και κάποια σταυροφορία κατά των απίστων -- ξέρετε τώρα, επιθέσεις αυτοκτονίας κι έτσι. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι κάποιοι από εσάς θα σκοτωθείτε, αλλά αυτή είναι μια θυσία που είμαι διατεθειμένος ν'αντέξω.
Από τρελλαμένους Ρωμα γουέι αυτοκράτορες που την είδαν θεοί, άλλο τίποτα. Και αν αντέξεις τη θυσία σου από τους πρώην πιστούς, τόσο το καλύτερο.
Όχι.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:18Ενδιαφέρεσαι να γίνεις η πρώτη σύζυγος του Προφήτη;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:11Εγώ.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 15:59Ενδέχεται να χρειαστεί να κάνουμε και κάποια σταυροφορία κατά των απίστων -- ξέρετε τώρα, επιθέσεις αυτοκτονίας κι έτσι. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι κάποιοι από εσάς θα σκοτωθείτε, αλλά αυτή είναι μια θυσία που είμαι διατεθειμένος ν'αντέξω.
Ούτε για μπέμπι σίτινγκ του Προφήτη ενδιαφέρομαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πόσο betadine χρησιμοποιείς;
- Έκτωρ Φοίνιξ
Αυτά είναι ιερά πράγματα. Και δηλαδή το μόνο που προσάπτεις στο Ρώμα είναι οτι είναι Γκέι; Κατά τα άλλα
Ούτε που θέλω να ξέρω πόσοι είναι στο payroll.
Ούτε που θέλω να ξέρω πόσοι είναι στο payroll.
-
θα γινονται λατρευτικά όργια?
- Έκτωρ Φοίνιξ
-
θελω παρθενες
- Έκτωρ Φοίνιξ
Πως τις ξεχωρίζουμε απ'τις άλλες;ήρωας του λαού έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 13:44θελω παρθενες
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Πολλα ναρκωτικα...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος θέλει να έρθει στη θρησκεία του Ρώμα-verse;
από Εκτωρ » 30 Σεπ 2023, 12:01 » σε Θρησκειολογία - 3 Απαντήσεις
- 720 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Χαοτικός
01 Οκτ 2023, 13:01
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 723 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
30 Νοέμ 2023, 01:07
-
-
Νέα δημοσίευση Κάποιος ενδιαφέρεται για την γεωστρατηγική μας θέση και τον ρόλο της
από Golden Age » 12 Μαρ 2025, 00:31 » σε Εθνικά Θέματα - 14 Απαντήσεις
- 501 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
31 Μαρ 2025, 09:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος ήταν ο καλύτερος ρόλος του Χάρη Ρώμα;
από Εκτωρ » 26 Σεπ 2023, 10:51 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 22 Απαντήσεις
- 1188 Προβολές
-