Τι τρέχει με τα ελληνικά σκατόπαιδα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Τι τρέχει με τα ελληνικά σκατόπαιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 03 Ιαν 2025, 13:54

ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Ιαν 2025, 13:53
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
03 Ιαν 2025, 13:45
ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Ιαν 2025, 13:33
Πάμε πάλι.

Κάποια απάντηση παίζει;
εσυ να μας πεις με ποιο δικαιωμα τα τραποπαιδα εχουν δικαιωμα να τραμπουκιζουν κοσμο χωρις συνεπειες και ασε τα φιλοσοφικα καλο μου :102:
Μια ερώτηση έκανα. Δεν θέτε ν´ απαντήσετε;

Αναμενόμενον αλλά δεκτόν.

Εγώ δεν θεωρώ ότι χρωστώ την οποιαδήποτε απάντηση στον κάθε φλούφλη, καλό μου.
τοτε οπως σου ελεγε και ο Νερο σταματα να προσβαλλεις κοσμο χωρις να γνωριζεις τι και πως

καλο μου :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα » 03 Ιαν 2025, 14:02

ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Ιαν 2025, 12:02
Το ότι για κάποιο μυστήριο λόγο οι γιουτιούμπερς, την έχουν δει κάτι μεταξύ ρεπόρτερς που ανεβάζουν πιασάρικα καταγγελτικά βιντεάκια, λειτουργώντας ως επιθεώρηση εργασίας ή ηθών :) και παραβαίνοντας στο χαλαρό το οτιδήποτε αφορά σε έκθεση προσωπικών δεδομένων, για να κερδίζουν ακόλουθους -> διαφημίσεις, είναι ένα γεγονός.
Σου απάντησα, ο συγκεκριμένος συνεννοειται με τα μαγαζια πριν κάνει κριτική και μάλιστα του προτεινουνε να τον πληρώσουνε και απο πάνω αλλά το αρνειται κάτι τέτοιο. Θέλει να πει αυτα που ο ίδιος θέλει και όχι αυτά που θέλουνε οι άλλοι να πει. Επιπλέον με το να τραβάς βίντεο ή φωτογραφιες σε δημόσιους χώρους δεν παραβιάζεις κανένα προσωπικο δεδομένο. Το κάνουνε εκατομμύρια τουριστες,youtubers και φωτογράφοι σε όλο τον κόσμο. Tριτον αν δεν κάνω λάθος ζουμε σε μια δημοκρατια και έχουμε το δικαιωμα και την αποψη μας να πούμε και να ασκήσουμε κριτική. Αν ειναι έτσι να καταργηθούνε και οι online κριτικές σε ταβέρνες και καταλλύματα να μην έχεις και συ ιδέα αν πηγαίνεις σε καλη ταβέρνα ή studio ή ξενοδοχείο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 03 Ιαν 2025, 14:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Ιαν 2025, 14:05

03 Ιαν 2025, 13:54
ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Ιαν 2025, 13:53
03 Ιαν 2025, 13:45

εσυ να μας πεις με ποιο δικαιωμα τα τραποπαιδα εχουν δικαιωμα να τραμπουκιζουν κοσμο χωρις συνεπειες και ασε τα φιλοσοφικα καλο μου :102:
Μια ερώτηση έκανα. Δεν θέτε ν´ απαντήσετε;

Αναμενόμενον αλλά δεκτόν.

Εγώ δεν θεωρώ ότι χρωστώ την οποιαδήποτε απάντηση στον κάθε φλούφλη, καλό μου.
τοτε οπως σου ελεγε και ο Νερο σταματα να προσβαλλεις κοσμο χωρις να γνωριζεις τι και πως

καλο μου :102:
Έχω δεχθεί εκατοντάδες "προσβολες" από πχορουμικά κρυμμένα τσόλια, που παθαίνουν ταράκουλο όταν κάποιος θίξει τη δική τους γελοία και κρυμμένη υπόσταση, καλό μου.

Και δεν με ταράζουν, ούτε κάνω καταγγελίες.

Οπότε, σαφώς και θα συνεχίσω όπως ακριβώς γουστάρω εγώ.

Ισοπεδώσεις γουστάρετε, ισοπεδώσεις θα έχετε.

Προσωπικές επιθέσεις γουστάρετε, το ίδιο θα πάρετε.

Απλώς κόψτε την επιθετική κλάψα μαζί μου, γιατί γίνεστε ακόμη πιο κουραστικοί. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 03 Ιαν 2025, 14:12

03 Ιαν 2025, 13:08
Αλιόσα έγραψε:
03 Ιαν 2025, 13:07
Παντως εντάξει του τυχαίνουνε και φυσιολογικοι πολιτισμένοι άνθρωποι, στο live παραμονη πρωτοχρονιάς έπιασε συζήτηση με έναν κύριο στην καφετέρεια. Εν τω μεταξύ νόμιζα πως ήταν ένας γνωστος αριστερος, μου διαφεύγει τώρα το όνομα :lol:
5ωρες 22 λεπτά και μετα
το καλυτερο κομματι ηταν αυτο

ταχτσης των φτωχων :smt023
Ειδα καλα? Ξανα άναψε τσιγαρο που ηταν σβησμένο απο πριν για να το ξανα καπνισει? Μιλαμε για τον ορισμο του αρχιλεσιού ο τυπος.
Αλλα με Ψαριανο διπλα οκ, τι να περίμενα :102:

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 03 Ιαν 2025, 14:13

Πολιτικαλ κορρεκτνες λεει το οτι "δεν επιτρεπεται τσιγαρο στην τηλεοραση" ή "δεν βλεπουμε συχνα ατομα να καπνιζουν στην τηλεοραση οπως παλιοτερα", καπως ετσι.

Στα επομενα λαιβ του θα ντυθω πιτσιρικάς ή μπαρμπας και θα τον παρω κι εγω στο κατόπι μου φαινεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 03 Ιαν 2025, 14:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα » 03 Ιαν 2025, 14:16

vantono έγραψε:
03 Ιαν 2025, 14:12
Ειδα καλα? Ξανα άναψε τσιγαρο που ηταν σβησμένο απο πριν για να το ξανα καπνισει? Μιλαμε για τον ορισμο του αρχιλεσιού ο τυπος.
Αλλα με Ψαριανο διπλα οκ, τι να περίμενα :102:
Αλλος είναι, αλλά μοιάζουνε πολύ θα έλεγα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Ιαν 2025, 14:25

vantono έγραψε:
03 Ιαν 2025, 14:13
Πολτικαλ κορρεκτνες λεει το οτι "δεν επιτρεπεται τσιγαρο στην τηλεοραση" ή "δεν βλεπουμε συχνα ατομα να καπνιζουν στην τηλεοραση οπως παλιοτερα", καπως ετσι.

Στα επομενα λαιβ του θα ντυθω πιτσιρικάς ή μπαρμπας και θα τον παρω κι εγω στο κατόπι μου φαινεται.
Οκ, μια και ανέφερες το κάπνισμα, έχει όντως πλάκα η διαχείριση του στις ελληνικές σειρές, που αφορούν σε παλιότερες ή και σύγχρονες εποχές.

Σε μερικές, δεν παίζει ούτε ως δείγμα. Σε κάποιες άλλες, ακόμη και άκαπνοι ηθοποιοί εθίζονται θ´ενε δεν θένε, ένεκα ρόλου.

Μόνον στα ποτά παίζει υπερκατανάλωση στο χαλαρό.

Είναι μία ακόμη από τις πλέον γραφικές τάσεις του προχωκαγκουρισμού. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 03 Ιαν 2025, 14:27

Αλιόσα έγραψε:
03 Ιαν 2025, 14:02
[Αν ειναι έτσι να καταργηθούνε και οι online κριτικές σε ταβέρνες και καταλλύματα να μην έχεις και συ ιδέα αν πηγαίνεις σε καλη ταβέρνα ή studio ή ξενοδοχείο.
Σε studio τι κριτική να κάνεις; ότι δεν έκανε σωστο mastering, ότι το σνερ και τα πιατινια ήταν προς διαλυση, οτι ειχε καμμενους ενισχυτες;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα » 03 Ιαν 2025, 14:29

Sid Vicious έγραψε:
03 Ιαν 2025, 14:27
Αλιόσα έγραψε:
[Αν ειναι έτσι να καταργηθούνε και οι online κριτικές σε ταβέρνες και καταλλύματα να μην έχεις και συ ιδέα αν πηγαίνεις σε καλη ταβέρνα ή studio ή ξενοδοχείο.
Σε studio τι κριτική να κάνεις; ότι δεν έκανε σωστο mastering, ότι το σνερ και τα πιατινια ήταν προς διαλυση, οτι ειχε καμμενους ενισχυτες;
airbnb αν ειναι.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Ιαν 2025, 14:33

Sid Vicious έγραψε:
Αλιόσα έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι θα γούσταρα τρελλά βίντεο με έφοδο του εν λόγω ή κάποιου άλλου γιουτιούμπερ στο μαγαζί σου, γιου μπλαντυ πλεμπαίε σουβλατζή.

:P
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Ιαν 2025, 14:35

Προσπαθώ να το κάνω εικόνα και θολώνει από τα δάκρυα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 03 Ιαν 2025, 14:36

ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Ιαν 2025, 14:33
Sid Vicious έγραψε:
Αλιόσα έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι θα γούσταρα τρελλά βίντεο με έφοδο του εν λόγω ή κάποιου άλλου γιουτιούμπερ στο μαγαζί σου, γιου μπλαντυ πλεμπαίε σουβλατζή.

Εχει ερθει σε εμενα, ηταν απολυτα σωστος μπορω να πω, πρωτα με ρωτησε και ήρθε μετα απο καποιες μερες
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Ιαν 2025, 14:43

Sid Vicious έγραψε:
03 Ιαν 2025, 14:36
ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Ιαν 2025, 14:33
Sid Vicious έγραψε:

Εχει ερθει σε εμενα, ηταν απολυτα σωστος μπορω να πω, πρωτα με ρωτησε και ήρθε μετα απο καποιες μερες
Αν σε ρώτησε πρώτα, όλα καλά.

Το πρόβλημα δημιουργείται όταν επιχειρείται δικαιωματική έφοδος χωρίς την άδεια/συναίνεση του ιδιοκτήτη. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 03 Ιαν 2025, 14:43

vantono έγραψε:
Πολιτικαλ κορρεκτνες λεει το οτι "δεν επιτρεπεται τσιγαρο στην τηλεοραση" ή "δεν βλεπουμε συχνα ατομα να καπνιζουν στην τηλεοραση οπως παλιοτερα", καπως ετσι.

ντανονε μου γιατι δεν κανεις εσυ ενα λαιβ να δουμε πως αλληλεπιδρατε οι προχω με τους καγκουρες να δουμε κατι? :102:

να ηταν η ζηλεια ψωρα :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Ιαν 2025, 14:47

03 Ιαν 2025, 14:43
vantono έγραψε:

ντανονε μου γιατι δεν κανεις εσυ ενα λαιβ να δουμε πως αλληλεπιδρατε οι προχω με τους καγκουρες να δουμε κατι? :102:

να ηταν η ζηλεια ψωρα :102:
Ποιος να ζηλέψει ποιον και γιατί;

Ουσιαστικώς, οι προχώ είναι οι κάγκουρες αυτής της εποχής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών