ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα fund ζητούν οφειλές από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών
- Frappezitis
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα fund ζητούν οφειλές από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Re: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα fund ζητούν οφειλές από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών
40 τακατο έδωσε ο λαός στους δολοφόνους, να μην πάρουν μετά θάρρος τα funds;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τώρα θα γίνω Γιαννόπουλος: Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;
Πραγματικά. Η τραγωδία σου δινειναποζηνιωση, δε σβήνει τα χρέη σε άσχετους με τα αίτια τηςGreen Dragon έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 15:18Τώρα θα γίνω Γιαννόπουλος: Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
οση εχουν και οι κομμουνιστες με τη λογικη.Green Dragon έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 15:18Τώρα θα γίνω Γιαννόπουλος: Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Στο άρθρο γράφει αυτό¨
και αυτό επίσης:Η στάση του fund έρχεται σε αντίθεση με την απόφαση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών υπέρ της διαγραφής των δανειακών υποχρεώσεων που αφορούν σε οικογένειες των θυμάτων από τη φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.
Λογική απάντηση imo.Στη συγκεκριμένη περίπτωση το fund θεωρεί ότι από τη στιγμή που το ίδιο δεν είναι τράπεζα, δεν το αφορά η απόφαση της ΕΕΤ. Και έτσι υποστηρίζουν ότι «αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι μια μερική διαγραφή χρέους».
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Ναι ρε μάγκες τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;
Δηλαδή κι εγώ αριστερός είμαι αλλά πώς μπλέκει το ένα με το άλλο;
Θα είχε σχέση πχ αν χρώσταγες και μια φυσική καταστροφή ισοπέδωνε το σπίτι σου, εκεί ναι ακόμα και η τράπεζα "τα βλέπει", όχι εγγυημένα, ή ανίατη/σοβαρή ασθένεια που σε καθιστά ανήμπορο να εργαστείς άρα να έχεις πόρους...
Εδω γιατί;
Θα είχε σχέση πχ αν χρώσταγες και μια φυσική καταστροφή ισοπέδωνε το σπίτι σου, εκεί ναι ακόμα και η τράπεζα "τα βλέπει", όχι εγγυημένα, ή ανίατη/σοβαρή ασθένεια που σε καθιστά ανήμπορο να εργαστείς άρα να έχεις πόρους...
Εδω γιατί;
Δικιο εχουν. Δεν ειναι νομικα δεσμευτικη αποφαση, ειναι απλα μια αποφαση που πηραν οι 9 τραπεζες της ενωσης για ο,τι δουλειες εχουν αυτες με τους συγγενεις. Μπραβο τους αλλα δεν αφορα τριτους.klg έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 17:49Στο άρθρο γράφει αυτό¨και αυτό επίσης:Η στάση του fund έρχεται σε αντίθεση με την απόφαση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών υπέρ της διαγραφής των δανειακών υποχρεώσεων που αφορούν σε οικογένειες των θυμάτων από τη φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.Στη συγκεκριμένη περίπτωση το fund θεωρεί ότι από τη στιγμή που το ίδιο δεν είναι τράπεζα, δεν το αφορά η απόφαση της ΕΕΤ. Και έτσι υποστηρίζουν ότι «αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι μια μερική διαγραφή χρέους».
Έχει ήδη αποφασίσει η ΕΕΤ τη διαγραφή (δεν ξέρω πόσο binding είναι μια απόφαση της ΕΕΤ για τις τράπεζες, θα υποθέσω ότι είναι):exiledd έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 17:53Ναι ρε μάγκες τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;
Εδω γιατί;
https://www.hba.gr/Media/Details/532
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Η ΕΕΤ δεν εχει θεσμικο ρολο, ειναι απλα ενας συλλογος τραπεζων. Δε νομιζω οτι η αποφαση ειναι δεσμευτικη ουτε καν για τα μελη, απλως συμφωνησαν ελευθερα να το κανουν. Παντως για μη μελη ειναι οχι απλα μη δεσμευτικη αλλα εντελως ασχετη.
Δηλαδη εστω οτι χρωσταω 500 ευρω στο χασαπη και τον μαναβη για βερεσε και 2.000 ευρω σε εσενα τον πρωην υπαλληλο για δεδουλευμενα. Αν αποφασισει ο συλλογος μαγαζιων της γειτονιας οτι μου χαριζει τα 500 ευρω, πρεπει να μου χαρισεις κι εσυ τα δικα σου; Δε νομιζω.
Το οτι το αρχικο δανειο το εδωσε μια τραπεζα ειναι ασχετο. Η τραπεζα το πουλησε στο φαντ παιρνοντας λεφτα για αυτο. Δεν ειναι πια δανειο της τραπεζας.
Και 40000 αντι για 130.000 με τους ορους που λεει ειναι και γαμω τις προτασεις.
Δηλαδη εστω οτι χρωσταω 500 ευρω στο χασαπη και τον μαναβη για βερεσε και 2.000 ευρω σε εσενα τον πρωην υπαλληλο για δεδουλευμενα. Αν αποφασισει ο συλλογος μαγαζιων της γειτονιας οτι μου χαριζει τα 500 ευρω, πρεπει να μου χαρισεις κι εσυ τα δικα σου; Δε νομιζω.
Το οτι το αρχικο δανειο το εδωσε μια τραπεζα ειναι ασχετο. Η τραπεζα το πουλησε στο φαντ παιρνοντας λεφτα για αυτο. Δεν ειναι πια δανειο της τραπεζας.
Καλά ναι, όπως έγραψα δε διαφώνω, απλά το ποσταρα γιατί νομίζω ότι κάνεις δεν διάβασε τι γράφει το actual άρθρο. Υπάρχει μια βάση στη συζήτηση.foscilis έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 18:07Η ΕΕΤ δεν εχει θεσμικο ρολο, ειναι απλα ενας συλλογος τραπεζων. Δε νομιζω οτι η αποφαση ειναι δεσμευτικη ουτε καν για τα μελη, απλως συμφωνησαν ελευθερα να το κανουν. Παντως για μη μελη ειναι οχι απλα μη δεσμευτικη αλλα εντελως ασχετη.
- Otto Weininger
εν τω μεταξύ το νήμα είναι 1.5 χρόνο πριν
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
foscilis έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 18:07Η ΕΕΤ δεν εχει θεσμικο ρολο, ειναι απλα ενας συλλογος τραπεζων. Δε νομιζω οτι η αποφαση ειναι δεσμευτικη ουτε καν για τα μελη, απλως συμφωνησαν ελευθερα να το κανουν. Παντως για μη μελη ειναι οχι απλα μη δεσμευτικη αλλα εντελως ασχετη.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι συγγενεις των θυματων των Τεμπων ζητουν την παραιτηση του Υπουργου Δικαιοσυνης
από Alex Amsterdam » 31 Μαρ 2024, 20:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 46 Απαντήσεις
- 1398 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
01 Απρ 2024, 15:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπέττυ Μπαζιάνα / Συναντήθηκε με συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών
από georgebi » 17 Μάιος 2023, 22:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
18 Μάιος 2023, 16:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στο νοσοκομείο ο Αγοραστός μετά την επίθεση που δέχθηκε από συγγενείς θυμάτων των Τεμπών
από SeaHawk » 18 Δεκ 2024, 20:00 » σε Κοινωνικά θέματα - 299 Απαντήσεις
- 6048 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Iced Earth
16 Απρ 2025, 09:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συγγενείς θυμάτων Ματιού-Τεμπών καλούν ενάντια στις προσφυγές του Κράτους
από Ληστοσυμμορίτης » 08 Μαρ 2025, 13:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 29 Απαντήσεις
- 460 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
17 Μαρ 2025, 00:45
-