Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου
Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου
Αφορα την μετακομιση και τα καθαρματα τους γονεις μου που πλεον τους μισω κ θα το παω στα ακρα.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Re: Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου
Δεν αντεχω αλλο δραμα στη ζωη μου. Πραγματικα δεν το αντεχω. Δεν γινεται να συμβαινουν τοσα πραγματα σε εναν ανθρωπο.
Ξεσπασα κ ασχημα επειδη εχω πλεον μεγαλο θυμο και μισος μεσα μου, επειδη εχουμε θεμα κ εδω που μενουμε κ με την ιδιοκτητρια.
Γιατι ο κοσμος ειναι ΤΟΣΟ σκατα;
Ξεσπασα κ ασχημα επειδη εχω πλεον μεγαλο θυμο και μισος μεσα μου, επειδη εχουμε θεμα κ εδω που μενουμε κ με την ιδιοκτητρια.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- kongrosian
πακέτο να μην τα πηγαίνεις καλά με τους γονείς σου. απ' ότι έχω καταλάβει δεν σε εμπιστεύονται και σου συμπεριφέρονται σαν να είσαι ανήλικη. θα έβγαζα ένα καλύτερο συμπέρασμα αν άκουγα και την δική τους εκδοχή. 

- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν εχεις πραγματικα προβληματα απλα μεγενθυνεις οτι σε αφορα το βλεπεις επι 1000.Casp έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 20:52Δεν αντεχω αλλο δραμα στη ζωη μου. Πραγματικα δεν το αντεχω. Δεν γινεται να συμβαινουν τοσα πραγματα σε εναν ανθρωπο.
Εδω μεσα υπαρχουν μελη αναπηρα,μελη με καρκινο, μελη που εχασαν παιδια πατεραδες μανες κτλ
Και καπου ολο αυτο ειναι και ειρωνικο απεναντι σε ανθρωπους με πραγματικα προβληματα.
Σε λιγο θα μας πει και για τα παιδακια στην αφρικη που πεινανε αυτος.Ρε ουρτ.Συνεχισε κασπ
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Περιληψη:
Η ιδιοκτητρια του διαμερισματος που μενουμε ειναι φιλη της πεθερας μου, γι αυτο ηρθαμε. Λεμε ωραια, δεν θα εχουμε προβληματα. Και οντως δεν ειχαμε, βασικα ειχαμε αλλα δεν δωσαμε σημασια. Πχ χαλασμενο ψυγειο που δεν μας το αλλαζε για 2 μηνες, ρευμα 300 ευρω λογω του ψυγειου (φτασαμε στο αμην κ την εβαλε η μανα της που ειναι φιλη με την γιαγια της λατρειας για να το αλλαξει). Τα AC πολυ παλια που τρωνε ρευμα, αλλαξε αναγκαστικα μονο το ενα του δωματιου επειδη χαλασε. Το αλλο μας θεμα που μας καιει, το ηλιακο. Σημειωση οτι στην Κυπρο τον Οκτωβρη ειναι ακομα καλοκαιρι. Ενω εξω ειχε ψηλη θερμοκρασια, το νερο δεν ζεσταινοταν κ απο τοτε αναβουμε ηλιακο. Ε η κατασταση ομως τωρα τον χειμωνα εφτασε στο απροχωρητο. Το αναβουμε 5 ωρες την μετα. Ατη μια ωρα ειναι χλιαρο κ δεν φτανει ουτε ενα ατομο να κανει μπανιο. Στις 2.5 ωρες το νερο παγωνει ΜΕΣΑ ΣΕ 20 λεπτα. Μια φορα μπηκαμε ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ για να μην περιμενει ο δευτερος αλλες 2.5 ωρες. Μπηκα ελουσα εγω μαλλι προχτες 30 λεπτα ενω ηταν ανοικτο 3 ωρες κ το νερο εγινε παγακι.
Μας αλλαξαν 2 elements, το ενα πισω απο το αλλο, η ιδια κατασταση.
Να σημειωσω πως ειμαστε παντα συνεπης στο ενοικιο, σε σημειο που την πληρωνουμε μερες πριν μπει ο μηνας. Εκτος απο τωρα επειδη με αυτη την κατασταση, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ βγαλαμε πρωτοχρονια με πυρετους. Τρεμουμε κ οι 2 απο το κρυο, δεν μπορουμε καν να κανουμε μπανιο σαν ανθρωποι στο ιδιο μας το σπιτι. Οποτε περιμεναμε να φτιαχτει το θεμα κ μετα να της δωσουμε ενοικιο (κ εννοειται τον λογαριασμο του ρευματος που θα μας ερθει παλι στον θεο λογω του ηλιακου, εμεις θα τον πληρωσουμε). Ελα ομως που η κυρια δεν αντεξε. 31 του μηνα, πριν καν γυρισει ο χρονος, με ρωτουσε ποτε θα στειλω το ενοικιο. (Το τελευταιο μιας κ τον Φεβραρη φευγουμε κ δεν θα δωσουμε αφου μας κραταει το ντιποζιτο)
Ε εκει ξεκινησαν τα ωραια.
Της απαντησα ευγενικα οτι ο λογος που δεν το πηρε νωριτερα οπως αλλες φορες ειναι επειδη περιμενουμε να φτιαχτει το θεμα κ γενικα της ειπα ξανα περιληπτικα την κατασταση, επειδη ο καιρος περναει κ εμεις καθημερινα παγωνουμε.
Ξεκινησε επιθεση οτι θα μας πεταξει εξω απο το διαμερισμα.
Για να μην τα πολυλογω, η κατασταση ξεφυγε, μας απειλουσε με δικαστηρια, εγω μαλλωνα με την λατρεια, δεν απαντουσα ουτε στην μανα του που με επρηζε στα τηλεφωνα απο τον φοβο της μην μπλεξουμε (ενω το μονο που θα μπορουσε να κανει ειναι να μας κανει εξωση κ αν μεσα σε 2 βδομαδες της τα εδινα, δεν θα μπορουσε να κανει τιποτα) κ γενικα ενα δραμα.
Και σε λιγο θα καταλαβετε κ γιατι με επιασε η εκδικητικοτητα κ ο θυμος.
Αυτο που εγινε στο τελος; Πηρε το ενοικιο κ δεν εγινε απολυτως τιποτα επειδη ο υδραυλικος ειπε οτι ειναι θεμα του σχεδιασμου της πολυκατοικιας κ οτι ολοι μαλλον εχουν θεμα. ΚΑΜΙΑ αλλη λυση
Στο επομενο ποστ θα παμε στο κυριο θεμα, σε αυτο που με καιει κ αυτο που με εκανε να μισησω τελικα τους γονεις μου κ να αλλαξω σταση γενικα με τους ανθρωπους κ να γινω κατι που ΔΕΝ μου αρεσει.
Η ιδιοκτητρια του διαμερισματος που μενουμε ειναι φιλη της πεθερας μου, γι αυτο ηρθαμε. Λεμε ωραια, δεν θα εχουμε προβληματα. Και οντως δεν ειχαμε, βασικα ειχαμε αλλα δεν δωσαμε σημασια. Πχ χαλασμενο ψυγειο που δεν μας το αλλαζε για 2 μηνες, ρευμα 300 ευρω λογω του ψυγειου (φτασαμε στο αμην κ την εβαλε η μανα της που ειναι φιλη με την γιαγια της λατρειας για να το αλλαξει). Τα AC πολυ παλια που τρωνε ρευμα, αλλαξε αναγκαστικα μονο το ενα του δωματιου επειδη χαλασε. Το αλλο μας θεμα που μας καιει, το ηλιακο. Σημειωση οτι στην Κυπρο τον Οκτωβρη ειναι ακομα καλοκαιρι. Ενω εξω ειχε ψηλη θερμοκρασια, το νερο δεν ζεσταινοταν κ απο τοτε αναβουμε ηλιακο. Ε η κατασταση ομως τωρα τον χειμωνα εφτασε στο απροχωρητο. Το αναβουμε 5 ωρες την μετα. Ατη μια ωρα ειναι χλιαρο κ δεν φτανει ουτε ενα ατομο να κανει μπανιο. Στις 2.5 ωρες το νερο παγωνει ΜΕΣΑ ΣΕ 20 λεπτα. Μια φορα μπηκαμε ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ για να μην περιμενει ο δευτερος αλλες 2.5 ωρες. Μπηκα ελουσα εγω μαλλι προχτες 30 λεπτα ενω ηταν ανοικτο 3 ωρες κ το νερο εγινε παγακι.
Μας αλλαξαν 2 elements, το ενα πισω απο το αλλο, η ιδια κατασταση.
Να σημειωσω πως ειμαστε παντα συνεπης στο ενοικιο, σε σημειο που την πληρωνουμε μερες πριν μπει ο μηνας. Εκτος απο τωρα επειδη με αυτη την κατασταση, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ βγαλαμε πρωτοχρονια με πυρετους. Τρεμουμε κ οι 2 απο το κρυο, δεν μπορουμε καν να κανουμε μπανιο σαν ανθρωποι στο ιδιο μας το σπιτι. Οποτε περιμεναμε να φτιαχτει το θεμα κ μετα να της δωσουμε ενοικιο (κ εννοειται τον λογαριασμο του ρευματος που θα μας ερθει παλι στον θεο λογω του ηλιακου, εμεις θα τον πληρωσουμε). Ελα ομως που η κυρια δεν αντεξε. 31 του μηνα, πριν καν γυρισει ο χρονος, με ρωτουσε ποτε θα στειλω το ενοικιο. (Το τελευταιο μιας κ τον Φεβραρη φευγουμε κ δεν θα δωσουμε αφου μας κραταει το ντιποζιτο)
Ε εκει ξεκινησαν τα ωραια.
Της απαντησα ευγενικα οτι ο λογος που δεν το πηρε νωριτερα οπως αλλες φορες ειναι επειδη περιμενουμε να φτιαχτει το θεμα κ γενικα της ειπα ξανα περιληπτικα την κατασταση, επειδη ο καιρος περναει κ εμεις καθημερινα παγωνουμε.
Ξεκινησε επιθεση οτι θα μας πεταξει εξω απο το διαμερισμα.
Για να μην τα πολυλογω, η κατασταση ξεφυγε, μας απειλουσε με δικαστηρια, εγω μαλλωνα με την λατρεια, δεν απαντουσα ουτε στην μανα του που με επρηζε στα τηλεφωνα απο τον φοβο της μην μπλεξουμε (ενω το μονο που θα μπορουσε να κανει ειναι να μας κανει εξωση κ αν μεσα σε 2 βδομαδες της τα εδινα, δεν θα μπορουσε να κανει τιποτα) κ γενικα ενα δραμα.
Και σε λιγο θα καταλαβετε κ γιατι με επιασε η εκδικητικοτητα κ ο θυμος.
Αυτο που εγινε στο τελος; Πηρε το ενοικιο κ δεν εγινε απολυτως τιποτα επειδη ο υδραυλικος ειπε οτι ειναι θεμα του σχεδιασμου της πολυκατοικιας κ οτι ολοι μαλλον εχουν θεμα. ΚΑΜΙΑ αλλη λυση

Στο επομενο ποστ θα παμε στο κυριο θεμα, σε αυτο που με καιει κ αυτο που με εκανε να μισησω τελικα τους γονεις μου κ να αλλαξω σταση γενικα με τους ανθρωπους κ να γινω κατι που ΔΕΝ μου αρεσει.
Επειδη η λατρεια ειναι κοντος, δεν εχει πτυχιο, ειναι σκαλιωτης (αρα μαντης κ γυφτος) κ με θελει για τα λεφτα μου.kongrosian έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 20:57πακέτο να μην τα πηγαίνεις καλά με τους γονείς σου. απ' ότι έχω καταλάβει δεν σε εμπιστεύονται και σου συμπεριφέρονται σαν να είσαι ανήλικη. θα έβγαζα ένα καλύτερο συμπέρασμα αν άκουγα και την δική τους εκδοχή.
Θες να συνεχισεις; Επειδη ξερω καλα τι εννοεις.
Και επειδη δεν τους ξερεις καθολου, καλο θα ηταν να μην με κρινεις.
οκ, ας κλειδωσει το νημαCasp έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 21:25Και επειδη δεν τους ξερεις καθολου, καλο θα ηταν να μην με κρινεις.kongrosian έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 20:57πακέτο να μην τα πηγαίνεις καλά με τους γονείς σου. απ' ότι έχω καταλάβει δεν σε εμπιστεύονται και σου συμπεριφέρονται σαν να είσαι ανήλικη. θα έβγαζα ένα καλύτερο συμπέρασμα αν άκουγα και την δική τους εκδοχή.

Το ξερω πως ολοι με κρινουν, την προηγουμενη φορα τους παρακαλουσα να με βρισουν.Bazoomba έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 21:28οκ, ας κλειδωσει το νημαCasp έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 21:25Και επειδη δεν τους ξερεις καθολου, καλο θα ηταν να μην με κρινεις.kongrosian έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 20:57πακέτο να μην τα πηγαίνεις καλά με τους γονείς σου. απ' ότι έχω καταλάβει δεν σε εμπιστεύονται και σου συμπεριφέρονται σαν να είσαι ανήλικη. θα έβγαζα ένα καλύτερο συμπέρασμα αν άκουγα και την δική τους εκδοχή.
Αλλα με τον Αναφεντο εχω αλλη σχεση κ επισης δεν θελω να γινεται αδικος. Κ εκτος αυτου, υπολογιζω την γνωμη του κ γι αυτο το τονιζω οτι δεν θελω να ειναι αδικος κ να κανει στην τελικη αυτο που κανουν κ οι υπολοιποι.
- kongrosian
δεν εννοώ τίποτα, ούτε σε κρίνω, χωρίς να ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους. σου είχα πει και άλλη φορά ότι πρέπει να πάτε μαζί όλοι σε ένα ψυχολόγο να μιλήσετε. δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά και ούτε λύνονται στο πχορουμ.Casp έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 21:25Επειδη η λατρεια ειναι κοντος, δεν εχει πτυχιο, ειναι σκαλιωτης (αρα μαντης κ γυφτος) κ με θελει για τα λεφτα μου.kongrosian έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 20:57πακέτο να μην τα πηγαίνεις καλά με τους γονείς σου. απ' ότι έχω καταλάβει δεν σε εμπιστεύονται και σου συμπεριφέρονται σαν να είσαι ανήλικη. θα έβγαζα ένα καλύτερο συμπέρασμα αν άκουγα και την δική τους εκδοχή.

Εγω με τους γονεις μου σε ψυχολογο;kongrosian έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 21:32δεν εννοώ τίποτα, ούτε σε κρίνω, χωρίς να ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους. σου είχα πει και άλλη φορά ότι πρέπει να πάτε μαζί όλοι σε ένα ψυχολόγο να μιλήσετε. δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά και ούτε λύνονται στο πχορουμ.Casp έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 21:25Επειδη η λατρεια ειναι κοντος, δεν εχει πτυχιο, ειναι σκαλιωτης (αρα μαντης κ γυφτος) κ με θελει για τα λεφτα μου.kongrosian έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 20:57πακέτο να μην τα πηγαίνεις καλά με τους γονείς σου. απ' ότι έχω καταλάβει δεν σε εμπιστεύονται και σου συμπεριφέρονται σαν να είσαι ανήλικη. θα έβγαζα ένα καλύτερο συμπέρασμα αν άκουγα και την δική τους εκδοχή.
Εχεις χασει πολλες ιστοριες…
Οι γονεις μου ειναι για ψυχιατρειο, ή φυλακη.
- kongrosian
η αλήθεια είναι ότι έχω χάσει επεισόδια.Casp έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 21:34Εγω με τους γονεις μου σε ψυχολογο;kongrosian έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 21:32δεν εννοώ τίποτα, ούτε σε κρίνω, χωρίς να ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους. σου είχα πει και άλλη φορά ότι πρέπει να πάτε μαζί όλοι σε ένα ψυχολόγο να μιλήσετε. δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά και ούτε λύνονται στο πχορουμ.
εγώ αν είχα τέτοια σχέση με τους γονείς μου κάτι θα με έτρωγε κάθε μέρα, δεν θα το άντεχα. θα προσπαθούσα να βρω μια λύση.
Αν το παρεις ετσι, κ εγω ορφανη ειμαι στην ουσια. Επειδη δεν εχω γονεις, καθαρματα εχω.SeaHawk έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 21:05Δεν εχεις πραγματικα προβληματα απλα μεγενθυνεις οτι σε αφορα το βλεπεις επι 1000.Casp έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 20:52Δεν αντεχω αλλο δραμα στη ζωη μου. Πραγματικα δεν το αντεχω. Δεν γινεται να συμβαινουν τοσα πραγματα σε εναν ανθρωπο.
Εδω μεσα υπαρχουν μελη αναπηρα,μελη με καρκινο, μελη που εχασαν παιδια πατεραδες μανες κτλ
Και καπου ολο αυτο ειναι και ειρωνικο απεναντι σε ανθρωπους με πραγματικα προβληματα.
Και επισης παιζει να μεινω κ στον δρομο ή χωρις κρεβατι, αν δεν βιαστω κ δεν φερθω εξυπνα. Εξου κ το νημα. Απλα προσπαθω να παρω ανασα πριν συνεχισω.
Δεν θα ξαναγραψω 30 ιστοριες απο την αρχη. Σορρυ.kongrosian έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 21:36η αλήθεια είναι ότι έχω χάσει επεισόδια.Casp έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 21:34Εγω με τους γονεις μου σε ψυχολογο;kongrosian έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 21:32
δεν εννοώ τίποτα, ούτε σε κρίνω, χωρίς να ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους. σου είχα πει και άλλη φορά ότι πρέπει να πάτε μαζί όλοι σε ένα ψυχολόγο να μιλήσετε. δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά και ούτε λύνονται στο πχορουμ.
εγώ αν είχα τέτοια σχέση με τους γονείς μου κάτι θα με έτρωγε κάθε μέρα, δεν θα το άντεχα. θα προσπαθούσα να βρω μια λύση.
Οι γονεις μου με απειλουσαν οτι θα σκοτωσουν εμενα κ την λατρεια κ επειδη δεν τον ηθελαν με πεταξαν εξω απο το σπιτι μου. Μου εκαναν την ζωη μαρτυριο κ συνεχιζουν να μου την κανουν, κ εκτος αυτου με εμπλεξαν κ με τον νομο. Δεν θες να συνεχισω. Πριν οντως με ετρωγε, οντως τους λυπομουν κ για καιρο οντως προσπαθησα κ ηλπιζα.
Πλεον; Τους μισω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 03 Ιαν 2025, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 1747 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από plouf
28 Αύγ 2023, 02:27
-
-
Νέα δημοσίευση Παρακαλώ μια μικρή βοήθεια για τον άνθρωπο
από marabou » 10 Φεβ 2025, 14:55 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 48 Απαντήσεις
- 1214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
11 Φεβ 2025, 14:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί πέφτει ο Dow Jones πάλι; Άλλαξε πάλι γνώμη ο Τραμπας;
από Libre arbitre » 16 Απρ 2025, 21:20 » σε Διεθνής πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 683 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
27 Απρ 2025, 00:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το δραμα του Μοντογια
από Μαδουραίος » 08 Φεβ 2025, 12:04 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 20 Απαντήσεις
- 606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
10 Φεβ 2025, 13:55
-