Ψάχνω για δουλειά
Ψάχνω για δουλειά
Μετά το φορολογικό νομοσχέδιο Μητσοτάκη Χατζηδάκη είναι ασύμφορο να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας μελετητής Πολιτικός μηχανικός. Ψάχνω λοιπόν μια καινούργια αρχή στα 53 μου. Προτεραιότητα βέβαια να βρω δουλειά στον κλάδο μου Στατικές μελέτες αλλά δυσκολεύομαι να πάω στο εργοτάξιο λόγω προβλημάτων υγείας και οι τεχνικές εταιρείες δε με προλαμβάνουν. Μπορώ να κάνω οποιαδήποτε δουλειά γραφείου μηχανικού, έχω καλές σπουδές και εμπειρία. Αλλά γενικά ψανω για δουλειά γραφείου γιατί υπάρχει ανάγκη έχω οικογένεια και η σύζυγος είναι άνεργη. Μπορώ να γίνω ρεσεψιονιστ ( μιλάω 3 γλωσσες) και δημοσιογράφος πολιτικού η αθλητικού ρεπορτάζ, νομίζω έχω δώσει τα διαπιστευτηρια μου στο πχώρουμ
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Ψάχνω για δουλειά
"δημοσιογράφος" στα διεθνή
έχεις καλή ενημέρωση, αλλά μόνο από δυτικές πηγές, φαντάζομαι θα υπάρχουν θέσεις και θα πληρώνουν καλά
έχεις καλή ενημέρωση, αλλά μόνο από δυτικές πηγές, φαντάζομαι θα υπάρχουν θέσεις και θα πληρώνουν καλά
- Ληστοσυμμορίτης
Ποιες γλώσσες αν επιτρέπεται;
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Κοίταξες το τι παίζει μέσω ΔΥΠΑ; Σου ξαναέγραψα ότι είναι το πρώτο που πρεπει να κοιτάξεις. Κλείσε ένα ραντεβού και θα σε κατατοπίσουν εκεί.Ίακχος έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 12:31Μετά το φορολογικό νομοσχέδιο Μητσοτάκη Χατζηδάκη είναι ασύμφορο να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας μελετητής Πολιτικός μηχανικός. Ψάχνω λοιπόν μια καινούργια αρχή στα 53 μου. Προτεραιότητα βέβαια να βρω δουλειά στον κλάδο μου Στατικές μελέτες αλλά δυσκολεύομαι να πάω στο εργοτάξιο λόγω προβλημάτων υγείας και οι τεχνικές εταιρείες δε με προλαμβάνουν. Μπορώ να κάνω οποιαδήποτε δουλειά γραφείου μηχανικού, έχω καλές σπουδές και εμπειρία. Αλλά γενικά ψανω για δουλειά γραφείου γιατί υπάρχει ανάγκη έχω οικογένεια και η σύζυγος είναι άνεργη. Μπορώ να γίνω ρεσεψιονιστ ( μιλάω 3 γλωσσες) και δημοσιογράφος πολιτικού η αθλητικού ρεπορτάζ, νομίζω έχω δώσει τα διαπιστευτηρια μου στο πχώρουμ
Γιατί ακόμη και στις δουλειές γραφείου, οι καλές σπουδές και εμπειρία δεν μετράνε όπως παλιά. Τα πράγματα έχουν εξελιχθεί λόγω τεχνολογίας και προγραμμάτων. Τα αναφορικά με τη δημοσιογραφία σε πολιτικές και δημοσιογραφικές αναλύσεις, ξέχνα τα. Υπάρχουν ουρές νεώτερων που ψάχνουν συνεργασίες με ειδησεογραφικές και ενημερωτικές ιστοσελίδες και οι αμοιβές είναι αστείες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 04 Ιαν 2025, 12:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ληστοσυμμορίτης
Επίσης γεωγραφικοι περιορισμοί εκτός των οικοδομών;
- Ληστοσυμμορίτης
Οι αμοιβές και τα εξαντλητικά ωράρια παντού είναι για κλάματα. Βέβαια το σημαντικό είναι πιάσει δουλειά, μετά θα παλέψει με τους συναδέλφους να βελτιώσει τους όρους που βιοποριζεται.
Καλά Αγγλικά, Ισπανικά και λίγα Γαλλικά, Ρώσικα
- Fata_Morgana
- nik_killthemall
ναι ενω με το προηγουμενο νομοσχεδιο ηταν καρα συμφερον να εισαι Ε.Ε. μηχανικος ...
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Εντάξει ΓΑΛΗ θα το ψάξω και το ΔYΠΑΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 12:49Κοίταξες το τι παίζει μέσω ΔΥΠΑ; Σου ξαναέγραψα ότι είναι το πρώτο που πρεπει να κοιτάξεις. Κλείσε ένα ραντεβού και θα σε κατατοπίσουν εκεί.Ίακχος έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 12:31Μετά το φορολογικό νομοσχέδιο Μητσοτάκη Χατζηδάκη είναι ασύμφορο να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας μελετητής Πολιτικός μηχανικός. Ψάχνω λοιπόν μια καινούργια αρχή στα 53 μου. Προτεραιότητα βέβαια να βρω δουλειά στον κλάδο μου Στατικές μελέτες αλλά δυσκολεύομαι να πάω στο εργοτάξιο λόγω προβλημάτων υγείας και οι τεχνικές εταιρείες δε με προλαμβάνουν. Μπορώ να κάνω οποιαδήποτε δουλειά γραφείου μηχανικού, έχω καλές σπουδές και εμπειρία. Αλλά γενικά ψανω για δουλειά γραφείου γιατί υπάρχει ανάγκη έχω οικογένεια και η σύζυγος είναι άνεργη. Μπορώ να γίνω ρεσεψιονιστ ( μιλάω 3 γλωσσες) και δημοσιογράφος πολιτικού η αθλητικού ρεπορτάζ, νομίζω έχω δώσει τα διαπιστευτηρια μου στο πχώρουμ
Γιατί ακόμη και στις δουλειές γραφείου, οι καλές σπουδές και εμπειρία δεν μετράνε όπως παλιά. Τα πράγματα έχουν εξελιχθεί λόγω τεχνολογίας και προγραμμάτων. Τα αναφορικά με τη δημοσιογραφία σε πολιτικές και δημοσιογραφικές αναλύσεις, ξέχνα τα. Υπάρχουν ουρές νεώτερων που ψάχνουν συνεργασίες με ειδησεογραφικές και ενημερωτικές ιστοσελίδες και οι αμοιβές είναι αστείες.
Από τότε που καταργήθηκαν οι ελάχιστες αμοιβές υπάρχει πρόβλημα. Αλλά τώρα δε μαζεύεται.nik_killthemall έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 13:05ναι ενω με το προηγουμενο νομοσχεδιο ηταν καρα συμφερον να εισαι Ε.Ε. μηχανικος ...
Τα 53 δεν είναι 38 βέβαια αλλά...Κάνε μεταπτυχιακό.Ίακχος έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 12:31Μετά το φορολογικό νομοσχέδιο Μητσοτάκη Χατζηδάκη είναι ασύμφορο να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας μελετητής Πολιτικός μηχανικός. Ψάχνω λοιπόν μια καινούργια αρχή στα 53 μου. Προτεραιότητα βέβαια να βρω δουλειά στον κλάδο μου Στατικές μελέτες αλλά δυσκολεύομαι να πάω στο εργοτάξιο λόγω προβλημάτων υγείας και οι τεχνικές εταιρείες δε με προλαμβάνουν. Μπορώ να κάνω οποιαδήποτε δουλειά γραφείου μηχανικού, έχω καλές σπουδές και εμπειρία. Αλλά γενικά ψανω για δουλειά γραφείου γιατί υπάρχει ανάγκη έχω οικογένεια και η σύζυγος είναι άνεργη. Μπορώ να γίνω ρεσεψιονιστ ( μιλάω 3 γλωσσες) και δημοσιογράφος πολιτικού η αθλητικού ρεπορτάζ, νομίζω έχω δώσει τα διαπιστευτηρια μου στο πχώρουμ
- Ληστοσυμμορίτης
Η αστική επίθεση κλιμάκωνεται. Από τη μια βαθμίδα περνά σε επόμενη για εξάλειψηΊακχος έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 13:07Από τότε που καταργήθηκαν οι ελάχιστες αμοιβές υπάρχει πρόβλημα. Αλλά τώρα δε μαζεύεται.nik_killthemall έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 13:05ναι ενω με το προηγουμενο νομοσχεδιο ηταν καρα συμφερον να εισαι Ε.Ε. μηχανικος ...
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Τι διαπιστευτήρια έχεις δώσει σαν "δημοσιογράφος ";Ίακχος έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 12:31Μετά το φορολογικό νομοσχέδιο Μητσοτάκη Χατζηδάκη είναι ασύμφορο να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας μελετητής Πολιτικός μηχανικός. Ψάχνω λοιπόν μια καινούργια αρχή στα 53 μου. Προτεραιότητα βέβαια να βρω δουλειά στον κλάδο μου Στατικές μελέτες αλλά δυσκολεύομαι να πάω στο εργοτάξιο λόγω προβλημάτων υγείας και οι τεχνικές εταιρείες δε με προλαμβάνουν. Μπορώ να κάνω οποιαδήποτε δουλειά γραφείου μηχανικού, έχω καλές σπουδές και εμπειρία. Αλλά γενικά ψανω για δουλειά γραφείου γιατί υπάρχει ανάγκη έχω οικογένεια και η σύζυγος είναι άνεργη. Μπορώ να γίνω ρεσεψιονιστ ( μιλάω 3 γλωσσες) και δημοσιογράφος πολιτικού η αθλητικού ρεπορτάζ, νομίζω έχω δώσει τα διαπιστευτηρια μου στο πχώρουμ
Ανεβάζοντας ειδήσεις από διάφορους συνδέσμους που βρίσκεις στο διαδίκτυο;
Μακάρι να μπορέσεις να βρεις μια δουλειά για να μπορέσεις να ζήσεις αξιοπρεπώς μέχρι να βγεις στην σύνταξη.
να πιασει δουλεια κια μετα να προσπαθησει να κλεισει την επιχειρηση του εργοδοτη δηλαδη.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 12:52Οι αμοιβές και τα εξαντλητικά ωράρια παντού είναι για κλάματα. Βέβαια το σημαντικό είναι πιάσει δουλειά, μετά θα παλέψει με τους συναδέλφους να βελτιώσει τους όρους που βιοποριζεται.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 831 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
18 Φεβ 2024, 18:00
-
-
Νέα δημοσίευση ΨΆΧΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΩ ΤΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΊΑ..
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 14 Ιαν 2024, 00:03 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 6 Απαντήσεις
- 396 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
14 Ιαν 2024, 13:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ψάχνω ονόματα για τους χαρακτήρες του μυθιστορήματός μου.
από Εκτωρ » 28 Οκτ 2023, 00:34 » σε Λογοτεχνία - 0 Απαντήσεις
- 439 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
28 Οκτ 2023, 00:34
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
02 Οκτ 2023, 15:41